mariel19 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Eyxaristw poly!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Oson afora tin kalypsi, to kako einai oti ston Kanada hrisimopoioun GSM 850 kai GSM 1900, kai to kinito sou ehei mono GSM 1900 apo auta ta 2. I Fido eihe olo tis to diktyo mono sta 1900, enw i Rogers kai sta 850 kai sta 1900. Yparhei kai trito diktyo, alla einai poly kainourio. Meta tin exagora tis Fido apo ti Rogers ta diktya tous ehoun enopoiithei, kai den xerw an yparhoun pleon meri opou yparhei mono kalypsi sta 850 (an nai, ekei to kinito sou de tha doulevei). Mporeis na deis tin enopoiimeni kalypsi edw: http://www.gsmworld.com/cgi-bin/ni_map.pl?cc=ca&net=mi http://www.gsmworld.com/cgi-bin/ni_map.pl?cc=ca&net=rw An thes na rotiseis pio sygekrimena, yparhei to amerikaniko/kanadiko myphone: http://www.howardforums.com Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Έληξε χθες η προθεσμία που είχε δώσει η Τουρκική ΕΕΤΤ για την εφαρμογή του νόμου που είχε ψηφίσει η Τουρκική Εθνοσυνέλευση για την υποχρεωτική καταγραφή όλων των συσκευών κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν και στα τρία τουρκικά δίκτυα. Οι συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου έπρεπε να ελέγξουν μέσω καποιας συγκεκριμένης ιστοσελίδας αν ο αρθμός ΙΜΕΙ ήταν δήλωμένος στα μητρώα της επιτροπής (δηλαδή ήταν αγορασμένη η συσκευή τους με νόμιμο τρόπο). Στην περίπτωση που δεν ήταν καταγεγραμμένη η συσκευή τους, έπρεπε να στείλουν από το κινητό τους κάποιο τυποποιημένο ΣΜΣ και έναντι 5 λιρών να κατοχυρώσουν τον αριθμό ΙΜΕΙ τους με βάση τα στοιχεία του κατόχου της κάρτας ΣΙΜ. Εναλλακτικά, μπορούσαν να πάνε σε κάποιο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας τους, μαζί με την απόδειξη πώλησης του κινητού τους και να καταχωρήσουν εκεί τα στοιχεία της συσκευής τους δωρεάν. Όσες συσκευές δεν δηλώθηκαν μέχρι χτες, από σήμερα δεν λειτουργούν σε κανένα τουρκικό δίκτυο και όσοι θελήσουν να τις δηλώσουν από σήμερα, θα πρέπει να προσέλθουν σε κάποιο από τα κέντρα της τουρκικής ΕΕΤΤ έχοντας μαζί τους κάποιο δικαιολογητικό που να πιστοποιεί την αδυναμία τους να κάνουν την καταγραφή (π.χ. ταξιδιωτικά έγγραφα σε περιπτωση που έλειπαν στο εξωτερικό ή πιστοποιητικό νοσηλείας σε νοσοκομείο κλπ. κλπ.) Φυσικά όσοι βρίσκονται στη χώρα με περιαγωγή, δεν επηρεάζονται από τις διατάξεις. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για οσους έχουν κάποια τουρκική σύνδεση που χρησιμοοποιούν για τα ταξίδια τους στην Τουρκία και δεν έκαναν καταγραφή του ΙΜΕΙ και των προσωπικών τους στοιχείων στα μητρώα της τουρκικής ΕΕΤΤ. Η συσκευή τους εφ' όσον δεν κατεγράφη, δεν θα δέχεται πλέον την τουρκική κάρτα και δε θα συνδέεται με το δίκτυο, εκτός αν προσκομίσουν καποιο αποδεικτικό ότι δεν βρίσκονταν στη χώρα. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι κατά την αγορά ενός πακέτου καρτοκινητής στην Τουρκία, είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας ή διαβατηρίου τα οποία φωτοτυπούνται, καθώς και το τιμολόγιο αγοράς της συσκευής με αναγεγραμμένο το ΙΜΕΙ. Επιπλέον, για τους μόνιμους κατοίκους απαιτείται και αποδεικτικό μόνιμης διεύθυνσης. Δεν είναι λοιπόν τυχαία η απόφαση της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για καταγραφή και των συσκευών και τον ατομικών στοιχείων των κατόχων τους. Οι ίδιες οι υπηρεσίες της χώρας υποστηρίζουν ότι στόχος αυτής της καταγραφής είναι να παταχθεί το φαινόμενο της φοροδιαφυγής από το λαθρεμπόριο και την κλοπή των συσκευών. Παρακάτω παρατίθεται το κείμενο από την ιστοσελίδα της AVEA. http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticpage&filename=urunlervetarifeler/yasal_uyari.html&menustate=1&lang=en&pagemenu=yasaluyari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Χμμ, το διάβασα αυτο.. Εγω ειχα μια παλια sim που χρησιμοποιουσα στα ταξιδια μου στην Τουρκια και τωρα φανταζομαι εκλεισε... Το θέμα ειναι πώς θα μπορέσουν οι επισκεπτες που πηγαινουν για μεγαλο διαστημα να μπορεσουν να αποκτησουν νομιμα τουρκικη συνδεση χωρις να αγορασουν καινουρια συσκευη. Δε νομίζω ότι η συγκεκριμενη διαταξη επιτρεπει κάτι τέτοιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Όταν θα αγοράσεις το πακέτο σύνδεσης, θα πρέπει να έχεις μαζί διαβατήριο και απόδειξη αγοράς του κινητού στην οποία να αναγράφεται το ΙΜΕΙ. Εγώ απορώ πως θα το διαβάσει ο Τουρκος την ελληνική απόδειξη πώλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Να αναφέρω εδώ, αφού καλησπερίσω. ότι τα δύο μεγάλα δίκτυα Turkcell και TelSim λειτουργούν σαν "θυγατρικές" και στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου. Βέβαια καμμία Κυπριακή εταιρεία δεν έχει συμφωνία περιαγωγής με τουρκικές για πολιτικούς μάλλον λόγους αλλά φαντάζομαι οτι οι Ελλαδικές εταιρείες δεν θα έχουν πρόβλημα. Προσέξτε όμως, διοτι σε περιοχές κοντά στην πράσινη γραμμή, συμβαίνει το σήμα των τουρκικών εταιρειών να είναι δυνατότερο από αυτό των κυπριακών. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 επιστροφη και παλι. Ολα ΟΚ. Μπορω να στειλω και να λαβω mail απο και προς τους POP3 λογαριασμους μου. Ελα μου ομως που δεν μπορω να στειλω σε hotmail. Γιατι? Πως γινετε? ISP μου ειναι thunderworx ( απο το pc δεν δοκιμασα να setαρω λογαριασμο της thunderworx ) Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Έχεις τις ρυθμίσεις της Thunderworx και ο λογαριασμός σου είναι ενεργός. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις πάνω στο PC και αν δουλεύει εκεί να δοκιμάσεις και πάνω στο Windows Mobile PDA. Αν δεν, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Λοιπόν, το θέμα του Stitch19_Cool και αυτό του gdeme ενώνονται και προκύπτει ένα πιο γενικό θέμα που αφορά συσκευές κινητής τηλεφωνίας στην Κυπριακή αγορά. Τιμές, νέες παραλαβές, ρυθμίσεις. Φίλε Stitch19_Cool εάν αντιληφθείς καινούριες συσκευές θα σε παρακαλούσα να μας ενημερώνεις. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Έληξε χθες η προθεσμία που είχε δώσει η Τουρκική ΕΕΤΤ για την εφαρμογή του νόμου που είχε ψηφίσει η Τουρκική Εθνοσυνέλευση για την υποχρεωτική καταγραφή όλων των συσκευών κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν και στα τρία τουρκικά δίκτυα........ Πω....πω...ασχημο πακετο :blink: :wacko: :blink: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 αλλά φαντάζομαι οτι οι Ελλαδικές εταιρείες δεν θα έχουν πρόβλημα. ναι ετσι ειναι.... :worry: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Απο το pc ολα ΟΚ. Απο το pda γιατι μου κανει νερα? ΠΟλυ παραδοξο.... Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Να αναφέρω εδώ, αφού καλησπερίσω. ότι τα δύο μεγάλα δίκτυα Turkcell και TelSim λειτουργούν σαν "θυγατρικές" και στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου. Βέβαια καμμία Κυπριακή εταιρεία δεν έχει συμφωνία περιαγωγής με τουρκικές για πολιτικούς μάλλον λόγους αλλά φαντάζομαι οτι οι Ελλαδικές εταιρείες δεν θα έχουν πρόβλημα. Προσέξτε όμως, διοτι σε περιοχές κοντά στην πράσινη γραμμή, συμβαίνει το σήμα των τουρκικών εταιρειών να είναι δυνατότερο από αυτό των κυπριακών. Μένει να δούμε τι θα κάνει η τουρκική Vodafone (ex Telsim) στην Κύπρο. Προφανώς επειδή θα είναι μέλος ενός τηλεπικοινωνιακού κολοσσού να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα κατεχόμενα και να λειτουργεί παράνομα. Πάρτε για παράδειγμα την ΑVEA, η οποία ανήκει εν μέρει στην ΤΙΜ και δεν δραστηριοποιείται στην Κύπρο λόγω του ότι δεν είναι 100% τουρκική εταιρία. Φανταστείτε να λειτουργούν δύο δίκτυα vodafone στην Κύπρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 asxeto alla h suskeyh sta xeria sou pos eftase? (ti rotao meta apo tosous mhnes e?) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Εφόσον πάει για πώληση, καλό θα ήταν να βάλεις ένα μήνυμα στο Buy & Sell, είναι πιθανό να βρείς αγοραστές εκεί. Επίσης παίδες θα παρακαλούσα να μη βγούμε εκτός θέματος. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Πω....πω...ασχημο πακετο :blink: :wacko: :blink: μπορει για αρχη ολη αυτη η διαδικασια να ειναι λιγο δυσκολη, αλλα πρακτικα κανενα κιμητο τηλεφωνο που εχει κλαπει δεν θα μπορει να λειτουργησει! ;) και ρωταω εγω...... μηπως ειναι καιρος να ακολουθησουμε τους γειτονες? εσεις εκει στην ελληνικη ΕΕΤΤ ποτε θα ξυπνησετε? εχουμε φτασει στο σημειο να ξεχναει καποιος το κινητο του καπου, και παροτι ο αλλος που το βρισκει δεν ειναι κλεφτης....το κραταει.... φιλος μου ξεχασε κινητο, το καλει, απανταει ο τυπος και λεει....το βρηκα, και αφου το βρηκα ειναι δικο μου. αγορασε αλλο! :wacko: ενω το παραπανω μετρο θα μας κανει ανθρωπους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 μπορει για αρχη ολη αυτη η διαδικασια να ειναι λιγο δυσκολη, αλλα πρακτικα κανενα κιμητο τηλεφωνο που εχει κλαπει δεν θα μπορει να λειτουργησει! ;) και ρωταω εγω...... μηπως ειναι καιρος να ακολουθησουμε τους γειτονες? εσεις εκει στην ελληνικη ΕΕΤΤ ποτε θα ξυπνησετε? εχουμε φτασει στο σημειο να ξεχναει καποιος το κινητο του καπου, και παροτι ο αλλος που το βρισκει δεν ειναι κλεφτης....το κραταει.... φιλος μου ξεχασε κινητο, το καλει, απανταει ο τυπος και λεει....το βρηκα, και αφου το βρηκα ειναι δικο μου. αγορασε αλλο! :wacko: ενω το παραπανω μετρο θα μας κανει ανθρωπους! Φτου φτου μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα! Αυτό που λες φίλε μου συμβαίνει γιατί πλέον τα κινητά είναι τόσα πολλά και όλοι έχουν από ένα! Νομίζω ότι πλέον είναι πιο δύσκολο κάποιος να μπει στον πειρασμό να σου κλέψει το κινητό εκτός κι αν έχεις το τελευταίο πανάκριβο μοντέλο με 7ΜΡ κάμερα! Όλα τα περιοριστικά μέτρα και τα μέτρα ελέγχου αποτελούν σε κάθε περίπτωση εμπόδιο και τροχοπέδη σε όλους του τομείς (ανάπτυξη υπηρεσιών, ανάπτυξη αγοράς κτλ.) και σίγουρα οδηγούν σε προβλήματα! Φτου φτου μακριά από εμάς οι πρακτικές του ελέγχουν των πάντων! Αν η τουρκική ΕΕΤΤ την έχει δει "μεγάλος αδερφός" δεν φταίμε τίποτα κι εμείς να ακολουθήσουμε! Στο κάτω κάτω υπάρχει και η black list των κλεμμένων κινητών και επίσης δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν σου κλέψουν ή χάσεις το κινητό σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Στο κάτω κάτω υπάρχει και η black list των κλεμμένων κινητών... σωστά.... ....δεν θα ήταν καλύτερα να μπαίνουν σε μια black list τα κλεμμένα κινητά από το μας αναγκάσουν όλους μας να "δηλώσουμε" τα νομιμα κινητά μας;;;;;; ...ασε δε που υπάρχουν κάτι τύποι σαν και του λόγου μου, που έχουν 3 ντουζίνες κινητά :) (πανάρχαια τα περισσότερα)..... φαντάζεσε να έδινα από 5 λίρες (3 ευρω) για το καθένα για να τα δηλώσω;;;;...δηλαδή κοντολογείς γυρω στα 100 € :D :D :D :D :D Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 5 λίρες = 8.5 Ευρώ. 5 Ευρώ = 3 λίρες. ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 :lock: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 5 λίρες = 8.5 Ευρώ. 5 Ευρώ = 3 λίρες. ;) Άλλο Λίρες Αγγλίας (GBP) και άλλο Λίρες Τουρκίας (ΥΤL ή TRY) Άρα: 5 λίρες τουρκίας = 3 ευρώ περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Χρονια Πολλά σε όλους!! Εχω ενα καρτοκινητό της Orange.UK και το υπόλοιπο είναι πολύ μικρό. Θέλω να βάλω μέσα μονάδες αλλα τώρα βρίσκομαι Ελλάδα και δεν ξέρω πότε θα πάω πάλι Λονδίνο. Πήρα τηλ. στο cc της Orange για να κάνω nominate την Electron Visa που εχω (ωστε να κάνω top-up απο την σελίδα της orange στο ιντερνετ) αλλά μου ζήτησαν να τους στείλω το Bank Statement σε fax. Πράγμα που δεν νομιζω να κάνω. Υπάρχει κάποιος Ελληνας στην Αγγλία που να μπορει να βοηθήσει κι εγώ να του παρω το αντιτιμο στο ελληνικό του καρτοκινητό; Ευχαριστώ!! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Μπορείς επίσης να πάρεις ένα topup voucher από κάποιο κατάστημα που διαθέτει το σύστημα της alphyra hellas και μπορεί να σου τυπώσει vouchers και για ξένες εταιρείες (και για orange uk). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 ευχαριστώ! Απ΄οτι κατάλαβα είναι κατάστημα στην Αθήνα που πρέπει να πάω για να περάσουν ηλεκτρονικά τις μονάδες στο κινητό. μήπως γίνεται και online απο εμένα με χρέωση κάρτας; δεν είμαι κάτοικος Αθηνών... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 kserei kaneis posa MHz prepei na pianei ena kinito apo ameriki yia na douleuei kai stin ellada? ena kinito pou einai gsm triband (850, 950, 1800mhz) kai einai unlocked (na dexete kathe sim karta) tha douluei stin ellada h prepei na einai quadband (mexri kai 1900mhz) yia na douleuei sigoura? h arkei na einai mono gsm kai unlocked? plz help eimai asxetos! thelw na parageilw ena apo to ebay se 2-3 meres sugekrimena to motorola razor v3 Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts