Ctavrosdem Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω για τα δίκτυα που υπάρχουν στον Καναδά. Αν ξέρει κάποιος πληροφορίες να μας γράψει.. :) Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos699 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Για όποιον θέλει να ρωτήσει κάτι για τα δίκτυα VipNet, TELE2 (Κροατία) & Telenor, T-mobile, Vodafone (Ουγγαρία) είμαι στην διάθεσή του!!! Παράθεση Συμβόλαιο = Κοροϊδία Φοιτητικά πακέτα for ever!!! Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrpatentas Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Χαίρεται παιδιά, Γνωρίζει κάποιος σε τι συχνότητες δουλεύουν τα δίκτυα κινητής τηλέφωνίας στην Αλβανία. Στην Ελλάδα έχουμε από 800MHz-2100MHz νομίζω... Στην Αλβανία?? Θέλω να στείλω έναν ενισχυτή σήματος. Αυτός ο ενισχυτής, εδώ στην Ελλάδα λειτουργεί για cosmote,vodafone,wind και 3G. Θα λειτουργήσει ο ίδιος ενισχυτής στην Αλβανία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Σύμφωνα με αυτή τη σελίδα, οι συχνότητες είναι 900 και 1800 MHz για το 2G και 2100MHz για το 3G Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 για οποιον καλει πολυ πισω στην πατριδα.. VECTONE MOBILE .- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zesti Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Συγγνώμη εάν έχει ξαναερωτηθεί αυτό το θέμα, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Φέτος θα ταξιδέψω στην Ευρώπη σε αρκετές χώρες με τραίνο και θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε κάποια εταιρεία που να έχει φθηνό ίντερνετ σε στυλ πακέτου όπως έχει η Cosmote και η Vodafone. Έχω κοιτάξει εταιρείες για παγκόσμια χρήση που δίνουν ίντερνετ σχετικά οικονομικό με χρήση ανά mb, αλλά επειδή θα ήθελα να χρησιμοποιώ το google maps αρκετά συχνά καθώς και να βλέπω/ψάχνω δρομολόγια τραίνων συνολικά μάλλον θα ξοδέψω πάρα πολλά, εάν δεν βάλω κάποιο πακέτο. Το πιο καλό πακέτο που έχω βρει μέχρι τώρα είναι αυτό της Vodafone με 15 ευρώ το μήνα που προσφέρει 20mb. Μήπως κάποια εταιρεία του εξωτερικού γνωρίζετε εάν έχει πακέτο με περισσότερα mb για πολλές χώρες της Ευρώπης; Οι χώρες που σκέφτομαι να πάω είναι Ιταλία, Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, εάν παίζει κάποιο ρόλο. ΥΓ. Από την περσινή μου εμπειρία, ήταν πολύ δύσκολο να βρω ανοιχτά ασύρματα δίκτυα για να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ, για αυτό και σκέφτομαι κάποιο πακέτο περιαγωγής. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
y0shi Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Απο το site : “Europeans for fair roaming” unites more than 150000 Europens who call on all EU institutions to end the current unfair practice of mobile phone operators charging high roaming fess when you use your mobile phone in another EU state. We are a network of organisations and individuals from different backgrounds from all over Europe united by a single goal: using your phone everywhere in Europe should not cost you more than at home! http://fairroaming.org/ http://ccroaming.files.wordpress.com/2012/02/roaming-logo1.png?w=200&h=252 Παράθεση http://about.me/dftm.shopping Έλα πάρε κόσμε, διαλιέέέχτε, όμορφα πραματάκια σε φιλικές τιμές λέμε, εξεπερέτηση κάνουμε, επικοινωνία εντός! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Απαράδεκτο το roaming. Όπου τους συμφέρει μόνο "Ευρωπαική Ένωση". Λαμόγια όλες οι εταιρίες. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εκτός από πακέτα εταιρειών, μπορείς να ψάξεις και για roaming SIM cards, κάρτες οι οποίες εξεδικεύονται σε αυτό. Να σου προσφέρουν πιο φθηνες κλήσεις, μηνύματα και δεδομένα όταν ταξιδεύεις. Μια καλή λύση είναι και η abroadband Το άλλο που θα σου πρότεινα εαν θα χρησιμοποιείς πολύ χάρτες είναι μια εφαρμογή, όπου κατεβάζεις τους χάρτες που χρειάζεσαι εκ των προτέρων (στην Ελλάδα ή από κάποιο hotspot), ουτως ώστε να μειώσεις τα έξοδά σου. Μια τέτοια εφαρμογή για Android είναι και το Mapdroyd Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλή προσπάθεια. Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στη θέση τους, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μειώνει σιγά σιγά τις χρεώσεις περιαγωγής. Τις έχει μειώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Για περαιτέρω πληροφορίες [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Regulation_on_roaming_charges_within_the_European_Union]εδω[/ame] και εδώ Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zesti Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Το MapDroyd το είχα βάλει πέρυσι, είναι καλή και γρήγορη εφαρμογή, αλλά έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα, δεν έχει αναζήτηση και χωρίς αναζήτηση είναι πολύ δύσκολο. Το Osmand πιστεύω είναι πολύ καλύτερο. Αλλά θέλω να έχω και το google maps για παν ενδεχόμενο που έχει πολύ περισσότερες πληροφορίες, για αυτό κοιτάω για κάπως οικονομικό ίντερνετ. Αυτή η εταιρεία που μου έδωσες είναι πιο οικονομική από άλλες που κοίταγα και από ότι βλέπω οι εταιρείες κινητής με τις οποίες συνεργάζεται ανά χώρα είναι γνώστες, οπότε δεν νομίζω να είναι κοροϊδία. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Γεια σας Λογο δουλειας ταξιδευω πολυ σε χωρες κυριως του νοτιου ημισφαιριου και θελω μια σιμ που να εχει ιντερνετ περιαγωγης σε ολο τον κοσμο. Ξερω οτι ειναι πανακριβο το νετ κατα αυτον τον τροπο αλλα η χρηση θα ειναι για λιγο και εφοσων βρησκω σημα. Εχω μια planetsim καρτα παγκοσμιας περιαγωγης για κλησεις. Ρωταω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο για ιντερνετ. http://planetsim.gr/arhokhikee_selida/ Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια σιμ αντιστοιχη για χρηση ιντερνετ απ το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Κοίταξε την abroadband που ανέφερα σε άλλο topic. Είναι αποκλειστικά για internet, δεν καλύπτει όμως πολλές χώρες στο νότιο ημισφαίριο Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forgot25 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπέρα! Σας χαιρετώ όλους! Είμαι νέα στο φόρουμ αυτό αν κανω κάτι λάθος να μου το πείτε! Το θέμα μου είναι το εξής.. Τέλος Αυγούστου ταξιδεύω Αυστρία για 5 ημέρες... Θα ήθελα να βρω τον πιο οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο επικοινωνίας με κινητά στην Ελλάδα. Έχω ακούσει ότι συμφέρει να αγοράσω κάρτα sim από την Αυστρία.. Γνωρίζετε κάτι σχετικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 To να αγοράσεις κάρτα σιμ είναι μια καλή επιλογή. Πρόκειται να μιλάς πολύ να σε παίρνουν πολύ; Θα σε καλούν κυρίως ή θα καλείς εσύ; ΘΑ σε καλούν από σταθερά ή από κινητά; Το να έχεις εσύ μια κάρτα τοπική είναι καλό για σένα όμως αυτοί που θα σε καλούν χρεώνονται ακριβότερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olgaioanna Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Καλησπέρα ! Αν και δεν έχω και τη καλύτερη σχέση με την τεχνολογία,καθώς σε 20 μέρες φεύγω για εξωτερικό ( Γαλλία συγκεκριμένα ) ψάχνω τις οικονομικότερες λύσεις για επικοινωνία με Ελλάδα. Γνωρίζω πως η μία επιλογή είναι το skype τόσο μέσω pc όσο και μέσω smartphone. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι η κατανάλωση των mb ιντερνετ αν κλήση skype π.χ. το λεπτό για να κρίνω αν τελικά είναι συμφέρουσα η λύση. Επίσης κάπου άκουσα για το πρόγραμμα 12voip με το οποίο με 12ευρώ ανα τρίμηνο καλώ απεριόριστα σε σταθερά ( και κινητά ? ) στους δωρεάν προορισμούς μεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η Γαλλία. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύουν όσα προανέφερα? Οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία ευπρόσδεκτη !:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forgot25 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 To να αγοράσεις κάρτα σιμ είναι μια καλή επιλογή. Πρόκειται να μιλάς πολύ να σε παίρνουν πολύ; Θα σε καλούν κυρίως ή θα καλείς εσύ; ΘΑ σε καλούν από σταθερά ή από κινητά; Το να έχεις εσύ μια κάρτα τοπική είναι καλό για σένα όμως αυτοί που θα σε καλούν χρεώνονται ακριβότερα..... Και μονο εγω να καλω δε με πειραζει.... Άλλωστε 5 μέρες θα μείνω και δε θα μιλάω παρα πολύ... Θελω μια στοιχειώδη επικοινωνία... :) Ψαχνω να βρω ποσο κοστιζει μια sim, δεν ξερω αν ειναι αρκετα ακριβη για να δω αν με συμφερει... Ολα τα βρισκω στα γερμανικα και δεν καταλαβαινω τιποτα! Αλλα νομιζω αν πάρω sim θα μπορουν να μου στειλουν μυνημα απο Ελλάδα με 0,21 λεπτα απο cosmote.. Οποτε αυτο ειναι καλο.. Γενικά δε θελω να μιλαω πολυ... Αλλα αν αφησω την δική μου που χρεωνονται και οι 2 ειναι βλακεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kreppas Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παντως αν ισχειουν οι τιμες του 12voip νομιζω πως ειναι ποιο φτηνο .Για Ελλαδα που κοιταξα κλησεις απο κινητο σε κινητο.Μενει να το δοκιμασει καποιος και να μας πει.Εκτος και αν προτινει καποιο αλλο καλυτερο.:zzz: Παράθεση PiranxaS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Και μονο εγω να καλω δε με πειραζει.... Άλλωστε 5 μέρες θα μείνω και δε θα μιλάω παρα πολύ... Θελω μια στοιχειώδη επικοινωνία... :) Ψαχνω να βρω ποσο κοστιζει μια sim, δεν ξερω αν ειναι αρκετα ακριβη για να δω αν με συμφερει... Ολα τα βρισκω στα γερμανικα και δεν καταλαβαινω τιποτα! Αλλα νομιζω αν πάρω sim θα μπορουν να μου στειλουν μυνημα απο Ελλάδα με 0,21 λεπτα απο cosmote.. Οποτε αυτο ειναι καλο.. Γενικά δε θελω να μιλαω πολυ... Αλλα αν αφησω την δική μου που χρεωνονται και οι 2 ειναι βλακεια... Αν πρόκειται να μιλήσεις λίγο ίσως δεν αξίζει να πάρεις τοπική κάρτα. Μπορείς να κρατήσεις το κινητό σου εκεί. Οταν σε καλούν θα πληρώσεις κάπου 0,14 ευρώ/λεπτό όταν καλείς κάπου 0,40 ευρώ/λεπτό. Αυτοί που θα σε καλούν θα χρεώνονται σαν να ήσουν Ελλάδα και εσύ θα πληρώνεις τη διαφορά που είπαμε παραπάνω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olgaioanna Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Αναμενουμε λοιπον σε μια απαντηση που θα μας διαφωτισει επι του θεματος...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Σήμερα στον δρόμο είδα μια ταμπέλα που έγραφε meemob νέα καρτοκινητή στην Κύπρο, στην αρχή παραξενεύτηκα αλλά όταν το έψαξα λίγο βρήκα αυτό http://www.meemob.com.cy/index.php Τι λέτε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Επειδή κι εγώ είμαι στην Ολλανδία για Master (ξεκινήσαμε σήμερα :) ), θέλω να ρωτήσω τί συμφέρει για καρτοκινητό για κλήσεις και SMS προς το ίδιο δίκτυο και data plan 1-2 GB's το μήνα.Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forgot25 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Αν πρόκειται να μιλήσεις λίγο ίσως δεν αξίζει να πάρεις τοπική κάρτα. Μπορείς να κρατήσεις το κινητό σου εκεί. Οταν σε καλούν θα πληρώσεις κάπου 0,14 ευρώ/λεπτό όταν καλείς κάπου 0,40 ευρώ/λεπτό. Αυτοί που θα σε καλούν θα χρεώνονται σαν να ήσουν Ελλάδα και εσύ θα πληρώνεις τη διαφορά που είπαμε παραπάνω, Χρόνια πολλα στους εορτάζοντες! :) Χμμ ... καταλαβα... Ποσο μπορει να κοστιζει η sim? Για να δω αν συμφερει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Θα βρίσκομαι για καμιά εβδομάδα στη Βουλγαρία (κυρίως Σόφια) Θα με ενδιέφερε κάποιο καρτοκινητό κυρίως για πλοήγηση στο ίντερνετ με το smartphone μου και λιγότερο για κλήσεις Έχει κανείς κάποια ιδέα; Στο prepaidgsm που έριξα μια ματιά, οι πληροφορίες είναι μάλλον παρωχημένες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
log1 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Χαίρετε! Διαβάζω εδώ και καιρό το φόρουμ σας! Ετοιμάζομαι να ταξιδέψω στη Τουρκία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να προμηθευτώ μια pay-as-you-go κάρτα sim (τύπου Avea, Turkcell, Vodafone TR) από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα, σαν τουρίστας (μη μονιμος κάτοικος) και θα ήθελα επίσης να ρωτήσω όσους ξέρουν εαν χρειάζεται ταυτοποίηση. Επιπέον τι πακέτα παίζουν και τι τιμές προς Ελλάδα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts