Jump to content

Το Huawei Watch 3 Pro είναι το καλύτερο smartwatch που έχουμε φορέσει, ever!


manwe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Smartwatches έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μας, ή μάλλον... τους καρπούς μας. Από την απαρχή των wearables γίναμε μάρτυρες της εξέλιξής τους, από απλά, σχετικά “dumb” ψηφιακά ρολόγια με ελάχιστες δυνατότητες μέχρι σήμερα που ένα smartwatch μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως ένα smartphone σε ορισμένες περιστάσεις. Λίγες, ομολογουμένως, αλλά υπάρχουν και ορισμένες στις οποίες αποδεικνύεται καλύτερο ακόμα και από το smartphone μας, ιδίως σε ζητήματα υγείας, ευεξίας και φυσικής κατάστασης. Ο λόγος είναι απλός. Το «φοράμε» διαρκώς και άρα μπορεί να λαμβάνει πολλά περισσότερα δεδομένα για τον οργανισμό μας, σε σχέση με ένα smartphone που συνήθως είναι στην τσέπη μας ή πάνω στο τραπέζι. Το Huawei Watch 3 Pro είναι το καλύτερο ρολόι του είδους του που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα και μπορεί να βελτιώσει (ή και κυριλεκτικά να σώσει) τη ζωή μας!

 

Σίγουρα είχατε διαβάσει τα reviews μας των περσινών Watch 2 και, όπως εσείς, έτσι κι εμείς αναρωτιόμασταν πόσο καλύτερα μπορούν να είναι τα Watch 3 και πως θα βελτιώνονταν περαιτέρω. Η απάντηση ήρθε πρόσφατα με το λανσάρισμα των νέων smartwatches της Huawei και είχαμε στα χέρια μας το Pro μοντέλο για να «συμβιώσουμε» μαζί του. Από πλευράς κατασκευής τα υλικά παραμένουν premium, αλλά πλέον έχουμε ένα πλήκτρο τύπου “crown” στη δεξιά πλευρά, το οποίο ενισχύει την αίσθηση ποιότητας του ρολογιού και προσφέρει ευκολότερη πλοήγηση στο menu του. Παράλληλα, τα νέα διαθέσιμα watchfaces είναι πολύ πιο εντυπωσιακά και προσφέρουν ξεκάθαρη, ελκυστική πληροφόρηση.

 

Τα «κλασικά» τεχνικά χαρακτηριστικά τα γνωρίζετε ήδη, μέσω και του review μας. Να τονίσουμε για άλλη μια φορά, όμως, ότι τα Watch 3 έχουν eSIM, άρα μπορούν πολύ εύκολα να αντικαταστήσουν (για λίγες ώρες) το smartphone μας (π.χ. στο γυμναστήριο, την παραλία ή μια βόλτα στην εξοχή), χωρίς να χάσουμε την επικοινωνία μας με τον κόσμο. Το ενσωματωμένο GPS είναι δεδομένο και έτσι δεν χρειάζεστε καμία άλλη συσκευή μαζί σας για ένα training session. Ίσως, μόνο, τα ασύρματα Bluetooth ακουστικά σας, τα οποία μπορείτε να συνδέσετε απευθείας με το ρολόι για να ακούσετε μουσική!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/79528/watch-3-pro-3.jpg

 

Εκεί που πραγματικά ξεχωρίζουν τα Watch 3 series, όμως, είναι στον έλεγχο του οργανισμού και της φυσικής μας δραστηριότητας. Όπως τα Watch 2, έτσι και εδώ έχουμε 24/7 καταγραφή καρδιακής λειτουργίας, συνεχόμενη ανίχνευση του ποσοστού οξυγόνου στο αίμα μας (SpO2), καταγραφή stress, παρακολούθηση ποιότητας ύπνου και πίεσης, ασκήσεις χαλάρωσης κ.λπ. Όλα αυτά είναι χρήσιμα τόσο για τον “fit” χρήστη που ασκείται συστηματικά και θέλει να καταγράφει και να ελέγχει τα πάντα, όσο και για... κάθε χρήστη! Για όσους αποφάσισαν να μπουν σε «πρόγραμμα» και να αρχίσουν την άθληση, για όσους προσπαθούν για απώλεια βάρους μέσω της φυσικής δραστηριότητας, αλλά και για ανθρώπους με ή χωρίς προβλήματα υγείας, μεσαίας ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θέλουν έναν άμεσο έλεγχο για το αν κάτι δεν πάει καλά με το σώμα τους.

 

Δεν πρόκειται για δυνατότητες «εντυπωσιασμού» καθώς μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας ουσιαστικά! Αν υποφέρετε από στρες μια συγκεκριμένη περίοδο, το ρολόι σας θα το ξέρει. Αν κάτι σας ενοχλεί στον ύπνο σας και ξυπνάτε κατάκοποι, επίσης μπορεί να σας βοηθήσει να το εντοπίσετε. Θέλετε να χαλαρώσετε μέσα σε μια δύσκολη στιγμή της ημέρας; Θα σας καθοδηγήσει για να το κάνετε μέσα σε λίγα λεπτά με ειδικές ασκήσεις. Νιώθετε ταχυπαλμία, ατονία, κόπωση; Μέσω των καρδιακών παλμών, της πίεσης και του οξυγόνου στο αίμα σας, θα διαπιστώσετε αν κάτι δεν πάει καλά.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/79527/watch-3-pro-2.jpg

 

Προσαρμοσμένο στις επιταγές της σύγχρονης εποχής, το Watch 3/3Pro μπορεί ακόμα και να ανιχνεύσει διαφορές στην θερμοκρασία του δέρματός μας, που ίσως υποδηλώνουν πυρετό και κάποια πάθηση/νόσο. Επιπλέον, μπορεί να σας υπενθυμίζει να πλένετε τα χέρια σας, κάτι που επιβάλλεται εν μέσω της πανδημίας, φυσικά. Θα περιμένατε πριν λίγα χρόνια οτι όλα αυτά θα ελέγχονταν χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα, από ένα απλό ρολόι στον καρπό σας;

 

Και όταν λέμε οτι μπορεί να σας σώσει ακόμα και τη ζωή, το εννούμε! Τα Watch 3 Series έχουν ενσωματωμένους αισθητήρες και την λειτουργία SOS. Σε περίπτωση ανίχνευσης πτώσης του χρήστη (και επιβεβαίωσης της κατάστασής του μέσω των υπόλοιπων αισθητήρων υγείας) μπορούν να στείλουν αυτόματα ένα μήνυμα για βοήθεια σε προκαθορισμένες επαφές ή όπου χρειάζεται. Μια πραγματικά σωτήρια λειτουργία τόσο για ηλικιωμένους που ζούν μόνοι τους, όσο και για λάτρεις της φύσης που απομονώνονται σε απόμακρες τοποθεσίες, αφού το ενσωματωμένο GPS και η eSim επιτρέπουν στο ρολόι να στείλει το στίγμα του χρήστη άμεσα για παροχή βοήθειας. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα έξυπνο ρολόι έχει σώσει ζωές σε αντίστοιχες περιπτώσεις και πλέον μπορείτε να έχετε αυτή τη δυνατότητα στη διάθεσή σας με τα νέα ρολόγια της Huawei.

 

Όλοι αυτοί οι αισθητήρες και οι δυνατότητες σίγουρα «κατατρώνε» την μπαταρία ενός ρολογιού. Το καλό με τα Watch 3, όμως, είναι οτι έχουν low-energy chips στο εσωτερικό τους, χαμηλή κατανάλωση και μεγάλες μπαταρίες. Έτσι, το Watch 3 αντέχει έως 14 ημέρες χωρίς φόρτιση (σε «απλή» λειτουργία) και το Watch 3 Pro έως 21 ημέρες! Ακόμα και με βαριά χρήση, η αυτονομία παραμένει εξαιρετική και ο φορτιστής σας συνήθως θα μένει αχρησιμοποίητος για αρκετές μέρες.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/79364/huawei-watch-3-series-protathlites-smartwatch-eftasan.jpg

 

Τα Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro είναι διαθέσιμα για προπαραγγελίες στην Ελλάδα και μάλιστα, μέχρι τις 20 Ιουλίου, όσοι τα προπαραγγείλουν θα λάβουν δώρο τα ασύρματα ακουστικά Huawei FreeBuds 4i και FreeBuds Pro, αντίστοιχα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

 

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...