Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λιγότερο ενδιαφέρον το επεισόδιο....πολύ...'εύκολα' μου φάνηκαν όλα αυτά που έγιναν

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαι Γ@ΜΩ τα επεισόδια το 14ο... δράση, εξελίξεις, ανατροπές... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):)
Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Τέλειο ήταν το 14. Πάντως

με τέτοια κ@λοφατσα δεν περίμενα ότι τελικά αυτός ήταν όντως της Εταιρείας και όχι πωλητής Βίβλων.

Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t:

Ελεος πια με αυτη τη Γκρετσεν....

δεν ειναι και τοσο ευκολο (για να μην πω αδυνατον) μια γυναικα να δειρει εναν αντρα!!

Τα πορτ-παγκαζ ανοιγουν και απο μεσα;

Σχολια για Μαχοουν;

Λετε η κορη του στρατηγου η οποια ειναι μακραν η ωραιοτερη γυναικα του ΡΒ να

παιξει κανενα σκηνικο με Λινκ και να τον βοηθησει; Λιγο δυσκολο βεβαια να κερατωσει ο Λινκ τη Σοφια (λεμε τωρα)....

Ε καλά, με τέτοιο πορτμπαγκαζ που έχει αυτό το αυτοκίνητο, Buick πρέπει να είναι, και ολόκληρη η ομάδα χωρούσε μέσα.

Δεν αποκλείεται η έκπληξη να μας έρθει απο την κόρη του στρατηγού. Μεγάλο βέβαια είναι το ερωτηματικό το τι περιέχει ο φάκελος. Γνωρίζει ο στρατηγός ποιος είναι ο αγοραστής ή παίζει κάτι άλλο; Στο επόμενο, μπορεί να μην δούμε τον Μαικλ, εκτός αν παίζει με ανοιγμένο κεφάλι. :D Επίσης, μόνο εμένα μου φάνηκε οτι ο στρατηγός ενδιαφέρεται για την κατάσταση του Μάικλ; Λέτε να παίζει κάτι με τον πατέρα του;

Μπορει να θελει να τον κλωνοποιησει (επειδη ο Μιχαλακης ειναι πολυ εξυπνος και καταφερε τοοοοοοοοσα πολλα) και να αποκτησει το γιο που τοσο ηθελε και δεν του εκατσε ακομα....

Μπορει να θελει να τον κλωνοποιησει (επειδη ο Μιχαλακης ειναι πολυ εξυπνος και καταφερε τοοοοοοοοσα πολλα) και να αποκτησει το γιο που τοσο ηθελε και δεν του εκατσε ακομα....

η μηπως ο στρατηγος ειναι γκει?:lol::lol:

και γουσταρει τον Μιχαλη?

αν υποψιαστω....που ελεγε και η χηρα Μητσι!

Στο παρατ'αυτα

καλο επεισοδιο!

και μια απορια και απο εμενα

καλα ο sucre δεν εσκασε μεσα στο πορτ-παγκαζ?

Ελεος πια με αυτη τη Γκρετσεν....

δεν ειναι και τοσο ευκολο (για να μην πω αδυνατον) μια γυναικα να δειρει εναν αντρα!!

Τα πορτ-παγκαζ ανοιγουν και απο μεσα;

Σχολια για Μαχοουν;

Λετε η κορη του στρατηγου η οποια ειναι μακραν η ωραιοτερη γυναικα του ΡΒ να

παιξει κανενα σκηνικο με Λινκ και να τον βοηθησει; Λιγο δυσκολο βεβαια να κερατωσει ο Λινκ τη Σοφια (λεμε τωρα)....

σε καποια αμερικανικα αυτοκινητα ανοιγει και απο μεσα καπου ειχα διαβασει οτι το κανανε επειδη ηταν συνιθισμενο να κλειδωνουν ανθρωπους στο πορτ μπαγκαζ :blink: και ετσι βαλανε αυτο το συστημα για να μπορουν να βγαινουν παντως ειναι σιγουρο οτι υπαρχει αυτο το συστημα

Ωραίο και το σημερινό. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά το παρακολούθησα πολύ ευχάριστα. Μάθαμε και τι περιείχε ο φάκελος που του έδωσε ο στρατηγός, αν και κάτι είχα υποψιαστεί στο προηγούμενο όταν του είχε πει η γιατρός οτι αυτό το έχουν συναντήσει άλλη μία φορά. Κάτι παίζει μεταξύ τους.

Πολύ ωραίο το επεισόδιο!!! Λιγότερη δράση από τα προηγούμενα, αλλά σε κρατούσε σε διαρκή ένταση... Ωραίες και οι στιγμές από το "παρελθόν"...:):):):)
Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Πολύ ωραίο το επεισόδιο!!! Λιγότερη δράση από τα προηγούμενα, αλλά σε κρατούσε σε διαρκή ένταση... Ωραίες και οι στιγμές από το "παρελθόν"...:):):):)

Πολύ καλό, συμφωνώ και γω. Χωρίς την τρομερή δράση των προηγουμένων, αλλά είχε και αυτό την ένταση την αγωνία και την ποιότητα του prison break που όλοι έχουμε αγαπήσει στη σειρά.

Και επιτέλους μάθαμε και τί πάνω - κάτω είναι στην πραγματικότητα η περιβόητη Σκύλλα... :X

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Άσε που όλο το σκηνικό με το κυνηγητό Λινκ - Σελφ μου θύμισε πολύ 24. Καλό αυτό. :) Πάντος στην άλλη άκρη του τηλεφώνου, έχω 2 υποψήφιους,

η κόρη του στρατηγού και η μητέρα των αδερφών

.

Άσε που όλο το σκηνικό με το κυνηγητό Λινκ - Σελφ μου θύμισε πολύ 24. Καλό αυτό. :) Πάντος στην άλλη άκρη του τηλεφώνου, έχω 2 υποψήφιους,

η κόρη του στρατηγού και η μητέρα των αδερφών

.

Εγώ, με το που άκουσα την φωνή στο τηλέφωνο, με τη μία μου ήρθε στο μυαλό το πρώτο από τα δύο άτομα που αναφέρεις...!!!! Τώρα, για το δεύτερο, μιας κι αναφέρθηκε μέσα στο επεισόδιο κι από τους πρωταγωνιστές, μπορεί να έχεις και δίκιο !!! Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια...!!! :):):)

Εγώ, με το που άκουσα την φωνή στο τηλέφωνο, με τη μία μου ήρθε στο μυαλό το πρώτο από τα δύο άτομα που αναφέρεις...!!!! Τώρα, για το δεύτερο, μιας κι αναφέρθηκε μέσα στο επεισόδιο κι από τους πρωταγωνιστές, μπορεί να έχεις και δίκιο !!! Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια...!!! :):):)

κι εγώ θεωρώ ότι είναι η πρώτη ...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

παιδια υποτιτλους για το 15 που εχει?

Για να μην κουραζεσαι,ψαξε +κατεβασε το subdownloader.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και εγώ πιστεύω ότι είναι η πρώτη.Αποφάσισε προφανώς να πάρει την κατάσταση η ίδια στα χέρια της.

Να δείτε που στο τέλος θα γίνουν όλοι μια αγαπημένη οικογένεια!!:p:p

Στρατηγός,Michael,Link + Σάρα.

Για το θέμα της Σκύλας το έχουν ξεφτιλίσει.Την παίρνει ο Μάικλ, μετά την παίρνει ο Σέλφ, μετά ξανά ο Μάικλ,μετά ο Σέλφ, και στο τέλος ο άσχετος αγοραστής.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ξερει κανεις ποσα επεισοδια θα εχει ο τεταρτος κυκλος?

Την Δευτέρα παίζεται το τελευταίο πριν την διακοπή των γιορτών και μετά, σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει, θα παιχτούν άλλα 6. Σύνολο 22 επεισόδια. Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν απο τις συμφωνίες που θα γίνουν και την θεαματικότητα. Αν πάρουν το ΟΚ και για 5η σεζόν (ναι, δυστυχώς, ακούγεται και αυτό, ελπίζω να μείνει απλά μια φήμη) πολλά μπορούν να αλλάξουν.