Jump to content

Την κατασκευή του iPhone 13 αναλαμβάνουν Foxconn και Pegatron


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρεις μήνες απομένουν έως ότου δούμε σε όλο τους το μεγαλείο τα νέα iPhones της Apple και μέχρι εκείνη την στιγμή, θα "βαρεθούμε" από το να ακούμε διάφορα για αυτά τα νέα smartphones. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η Foxconn και η Pegatron θα είναι οι δύο μεγαλύτεροι συνεργάτες κατασκευής/συναρμολόγησης των νέων iPhones και ήδη λαμβάνουν μεταξύ άλλων παραγγελίες για το iPhone 13 mini.

 

Αναφορές από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo λένε επίσης ότι θα είναι η τελευταία mini συσκευή, στο μέλλον θα διακόψουν αυτή την συσκευή γιατί δεν αποδίδει σε πωλήσεις. Μια προηγούμενη αναφορά ανέφερε ότι θα δούμε ένα φθηνότερο 14 Max με μεγάλη οθόνη που θα αποτελέσει αντικαταστάτη του mini, οπότε αυτό φαινομενικά δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

 

Η Foxconn που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής iPhone δεν αποτελεί έκπληξη, ενώ το γεγονός πως η Apple ζητά την βοήθεια της Pegatron είναι μεγάλη είδηση, αφού η εταιρεία της Ταϊβάν τέθηκε σε δοκιμασία μετά από παραβιάσεις εργασίας σε εργασιακό πρόγραμμα μαθητών. Οι έμπιστοι πληροφοριοδότητες του βιομηχανικού κλάδου, επιβεβαίωσαν ότι η Foxconn θα εξακολουθεί να κατασκευάζει μεγάλο μέρος των μονάδων iPhone 13.

 

Εν τω μεταξύ, έχουμε άλλη μια επιβεβαίωση ότι το iPhone 13 Pro θα έχει μεγαλύερη κάμερα σε σύγκριση με τα μοντέλα iPhone 12 Pro, καθώς το τετράγωνο module στο πίσω μέρος θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις. Μια προστατευτική θήκη για το νέο μοντέλο απεικονίζει σαφώς την όλη διαφορά.

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...