Jump to content

One UI Watch θα ονομάζεται το νέο interface της Samsung για τα wearables


one2377
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Του Θάνου Παλάγκα

 

Το επόμενο λογισμικό της Samsung για τα ρολόγια θα λέγεται One Ui Watch και θα βασίζεται φυσικά στο Wear OS της Google. H Samsung δεν έδωσε λεπτομέρειες για το νέο Galaxy Watch4, αλλά επιβεβαίωσε ότι το One UI Watch θα εμφανιστεί πρώτη φορά στο επόμενο Unpacked event μέσα στο καλοκαίρι.

 

Επειδή βασίζεται στο Wear OS, το One UI Watch θα μπορεί να ενσωματώνεται πολύ καλύτερα με το Android. Αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα αν κάνουμε εγκατάσταση μια νέα εφαρμογή από το Play Store, η οποία έχει και έκδοση για το ρολόι, τότε η εγκατάσταση θα γίνεται αυτόματα και σε αυτό. Επίσης θα υπάρχει απρόσκοπτη σύνδεση ανάμεσα στο κινητό και το ρολόι και πολλές ρυθμίσεις του κινητού, θα μεταφέρονται αυτόματα και στο ρολόι.

 

Φυσικά το One UI Watch, θα παρέχει μια πολύ μεγαλύτερη λίστα με εφαρμογές από το Tizen, όπως Strava, Adidas Running, Calm, Spotify, YouTube Music και Google Maps.

 

Η Samsung μας λέει ότι το επόμενο Galaxy Watch θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία, πιο γρήγορες επιδόσεις και την μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που αναφέραμε, χάρη στο λειτουργικό της Google. Επίσης για να ξεχωρίζουν τα νέα ρολόγια, η Samsung θα παρουσιάσει ένα νέο εργαλείο για δημιουργία watch faces.

 

Η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα το πρώτο Galaxy Watch με One UI Watch μέσα στο καλοκαίρι, όμως ήδη έχουν διαρρεύσει διάφορες φωτογραφίες. Το αναμένουμε στις 3 Αυγούστου, με λειτουργία που θα μετρά την μυϊκή μάζα και το λίπος του σώματος.

 

[via]

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...