Jump to content

Υψηλές οι πωλήσεις των Samsung και Vivo σε 5G smartphones


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο προσοδοφόρα από ποτέ είναι η κατηγορία των 5G smartphones καθώς τελευταία έχει σημειωθεί μεγάλη άνοδος και δεν θυμίζει σε τίποτα η συνολική εικόνα πωλήσεών τους τα νούμερα που βλέπαμε πριν 2 χρόνια. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, η Apple ηγείται της αγοράς με 40,4 δισεκατομμύρια αποστολές και η Samsung και η Vivo κατέγραψαν την υψηλότερη αύξηση QoQ με ποσοστά 79% και 62% αντίστοιχα.

 

Η Apple σημείωσε πτώση 23% QoQ το πρώτο τρίμηνο του 2021, μεταφέροντας πάνω από 40 εκατομμύρια μονάδες. Το μερίδιο αγοράς της μειώθηκε από 40,7% το 4ο τρίμηνο του 2020, σε 29,8% το πρώτο τρίμηνο του 2021. Η Samsung κατέγραψε καλές επιδόσεις χάρη στα smartphone Galaxy S21, Galaxy S21 + και Galaxy S21 Ultra, ειδικά στη Νότια Κορέα, τη Βόρεια Αμερική και σε μέρη της Ευρώπης.

 

Η Vivo κατέγραψε επίσης πολύ καλή ανάπτυξη με τα 5G smartphones τους στο Q1 2021, αυξήθηκε κατά 62% QoQ σε 19 εκατομμύρια μονάδες, χάρη σε μεγάλο βαθμό λόγω της επιτυχίας των iQOO U3 5G και U7 ​​5G. Στην 4η θέση ήταν η OPPO με ανάπτυξη QoQ 55% και στην 5η θέση η Xiaomi με αύξηση QoQ 41%.

 

Σχολιάζοντας την έκθεση, ο Ken Hyers, διευθυντής της Strategy Analytics, δήλωσε: Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone 5G παρουσίασαν υγιή 6% QoQ και έφτασαν τα ρεκόρ των 136 εκατομμυρίων μονάδων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021. Η ζήτηση για smartphone 5G παραμένει πολύ ισχυρή, ιδιαίτερα στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δυτική Ευρώπη. Προβλέπουμε ότι οι παγκόσμιες αποστολές smartphone 5G θα φθάσουν σε ρεκόρ 624 εκατομμύρια μονάδες για ολόκληρο το έτος 2021, αυξάνοντας από 269 εκατομμύρια σε ολόκληρο το έτος 2020".

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πλέον θεωρώ ότι όταν κάποιος σκέφτεται την αγορά νέου τηλεφώνου και έχει σκοπό να το κρατήσει πάνω από 2 χρόνια είναι από τα πρώτα που κοιτάει και θέλει να έχει 5G. Και το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Τα 4G θα τα παίρνουν αρχάριοι ή μεγαλύτερη σε ηλικία που δεν θα τους απασχολεί ιδιαίτερα.
Link to comment
Share on other sites

Οσο το 5G θα επεκτείνεται και οι εταιρίες θα κινούνται στη κατασκευή συσκευών σε όλο το spectrum , από φτηνών μέχρι high end, θα δούμε εξισορρόπηση.

Με λίγα λόγια , ειναι πλήρως φυσιολογικη αυτή η ειδηση.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Η vivo είναι καλες;
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...