j1m1501 Δημοσιεύτηκε September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2005 οποιος μπορει να βοηθησει!!!! έχω γραμμή ADSL, ενώ πραγματοποιώ κανονικά την σύνδεση μου δεν εμφανίζεται το εικονίδιο δίπλα από το ρολόι (Αυτό με τους δύο υπολογιστές που αναβο/νουν μεταξύ τους ) όποιος γνωρίζει πως μπορώ να το ξαναεμφανίσω. Ευχαριστώ Προκατα/κα. :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 οποιος μπορει να βοηθησει!!!! έχω γραμμή ADSL, ενώ πραγματοποιώ κανονικά την σύνδεση μου δεν εμφανίζεται το εικονίδιο δίπλα από το ρολόι (Αυτό με τους δύο υπολογιστές που αναβο/νουν μεταξύ τους ) όποιος γνωρίζει πως μπορώ να το ξαναεμφανίσω. Ευχαριστώ Προκατα/κα. :( :( Παρ'ολα αυτα, το ιντερνετ δουλευει? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1m1501 Δημ. September 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Ναι κανονικα ειμαι συνδεμενος!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Εναρξη > Ρυθμισεις > Πινακας ελεγχου > Συνδεσεις Δικτυου > Δεξι κλικ (πανω στην συνδεση σου) > Ιδιοτητες > Στην καρτελα "Γενικα" κατω κατω τσεκαρεις το "Εμφανιση εικονιδιου στο χωρο ειδοποιησεων κατα τη συνδεση" Αν ειναι ηδη τσεκαρισμενο, ξετσεκαρε και ξανα τσεκαρε το. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1m1501 Δημ. September 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Σ'Ευχαριστώ !!!!!!!!!!! :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts