opmgls Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 On 25/7/2025 at 10:27 ΜΜ, kiriakos_tjet said: Και στη Nova είναι 3€ κάθε Φεβρουάριο..δηλαδή στο 24μηνο συμβόλαιο 6€.. Δηλαδή εννοείς ότι στην Nova αν για παράδειγμα έχεις ξεκινήσει συμβόλαιο με 24μηνη δέσμευση τον Σεπτέμβριο του 2024, πήρε αύξηση 3€ τον Φλεβάρη του 2025 και θα πάρει και άλλα 3€ αύξηση τον Φλεβάρη του 2026; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 Όχι ακριβώς. Στην Nova το εφάρμοσαν φέτος για πρώτη φορά, και δεν ήταν οριζόντια αύξηση 3€, αλλά το επίσημο ποσοστό αύξησης του δείκτη τιμών (με ανώτατο όριο τα 3€). Εάν πχ είχες συμβόλαιο 100€, θα αυξανόταν κατά 2,8€. Εάν είχες συμβόλαιο 50€, θα αυξανόταν κατά 1,4€. Εάν είχες συμβόλαιο 108€ ή περισσότερο, θα αυξανόταν κατά 3€. Όμοια είναι σε όλους τους παρόχους... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Έχω εξηγήσει ξανά ότι η αύξηση της Vodafone δεν βασίζεται σε κάτι όπως ο ΔΤΚ που εφαρμόζουν Cosmote/Nova, αλλά σε κάτι δικό τους. Σε 4 συμβόλαια που έχω εγώ, ανεξαιρέτως ποσού, αυξήθηκε κατά 1,5€. Μόνο ένα RED 10GB στα 22€ (με επιδότηση συσκευής) τη γλίτωσε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Έκανε σε κανέναν αύξηση η cosmote? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 24 minutes ago, leo06 said: Έκανε σε κανέναν αύξηση η cosmote? Σε αρκετούς, μετά τον 13ο μήνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Τι ειναι αυτο το πραγμα με την προωθηση οπτικής ινας απο την Vodafone;; Σώνει και καλα να παω σε οπτική ινα, δεν πα να τους εξηγείς οτι δεν με ενδιαφέρει αυτη την στιγμή, δεν πα να τους εξηγείς οτι φεύγεις για διακοπές και δεν εχεις χρονο αυτοί το χαβα τους συνεχίζουν να επιμένουν, στο τέλος τους το κλείνεις στα μούτρα και ησυχάζεις. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Γενικοτερα ετσι είναι οι εξωτερικοι συνεργατες τους, μια φορα με πηραν για να προωθησουν σταθερη με vodafone tv και οταν ειπα "δεν με ενδιαφέρει η tv" ζητουσαν εξηγήσεις,γιατι δεν σ'ενδιαφερει,το εχεις δοκιμάσει και δεν σ'αρεσει και αλλα τέτοια. Πιεστικοί, (ηθελημένα) κουφοί και αγενείς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 (edited) Έχω κάνει αίτηση για 100άρα VDSL γραμμή (όχι οπτική) από την προηγούμενη Πέμπτη. Ξέρει κανείς πόσο καιρό χρειάζεται; Έλαβα ένα μήνυμα την Παρασκευή από τη VODAFONE ότι θα ενεργοποιηθεί το αργότερο μέχρι 16/8 και μετά από λίγο έλαβα μήνυμα από την EASY MAIL που έγραφε "στις επόμενες μέρες θα παραλάβετε τον εξοπλισμό σας από τη VODAFONE" και ενώ βλέπω με τον αριθμό αποστολής ότι ο εξοπλισμός έχει φτάσει από το Σάββατο στο κατάστημα παράδοσης, δεν έρχονται να μου το δώσουν (παράξενο γιατί όσες φορές μου έχει στείλει η VODAFONE κάτι μέσω EASY MAIL - τελευταία φορά ένα φορητό ηχείο από παραγγελία CU - είχε έρθει την επομένη). Επίσης, στο σπίτι μου έχω καλώδιο ΟΤΕ (το λευκό), υπάρχει περίπτωση να παίξει κατευθείαν μόλις λάβω το router ή πρέπει οπωσδήποτε να έρθει τεχνικός για έλεγχο κτλ; Μιλάω πάντα για νέα γραμμή , όχι φορητότητα. Edited July 28, 2025 by ParafronGR Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Έκανα μεταφορά έναν αριθμό vodafone στην modulus Τον τελευταίο μήνα πριν την μεταφορά, έληξε η κανονική διάρκεια του συμβολαίου στην vodafone οπότε το συμβόλαιο μετατράπηκε σε αορίστου χρόνου, με αποτέλεσμα, το πάγιο να εκτοξευτεί από τα 25€ στα 70! Τώρα κατά καιρούς μ' ενοχλούν από την vodafone, ώστε να εξοφλήσω το εν λόγω υπόλοιπο Ερώτηση: Αν δεν προχωρήσω στην εξόφληση του, θα έχω νομικές συνέπειες; Μπορούν να μού κάνουν κάτι; Δεν έχω άλλα συμβόλαια. Μόνο ένα καρτοκινητό διατηρώ Ευχαριστώ 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 Πρώτη φορά είπα να βάλω σταθερή γραμμή λόγω κακής κάλυψης των δικτύων κινητής και έχει ξεκινήσει Οδύσσεια. τέλη Ιουλίου άιτηση στη VODAFONE για VDSL 100αρι. Έρχεται ο τεχνικός της VODA για να κάνει το setup, μου λέει "δεν συγχρονίζει, φταίει ο ΟΤΕ", στέλνουν μήνυμα στον ΟΤΕ και έρχονται και αλλάζουν το εξωτερικό καλώδιο της καμπίνας. Σήμερα, ξαναέρχεται τεχνικός της VODA μετά το ΟΚ του ΟΤΕ, κατεβαίνει στην πολυκατοικία να βρει τη γραμμή μου, τζίφος. Μου λέει ότι έπρεπε να συγχρονίσει/πιάσει γραμμή σε μαξ 2 λεπτά, και επί ένα τέταρτο δεν έκανε τίποτα. Πήρε ο ίδιος στα κεντρικά, τους εξήγησε την κατάσταση, τις μετρήσεις κτλ και η απάντησή τους ήταν ότι δεν μπορούν να μου παρέχουν το πακέτο γιατί υπάρχουν κομμένα καλώδια στη γη κι όχι στην πολυκατοικία ή στο ΚΑΦΑΟ και ότι η μόνη λύση είναι οπτική ίνα. Βέβαια η απάντηση ήταν από τους ίδιους προς τον τεχνικό και μου το είπε "στο μεταξύ μας" και ότι θα με πάρουν τηλ να μου το πουν και οι ίδιοι, αλλά όταν κάλεσα εγώ να μάθω λεπτομέρειες, το μόνο που μου είπαν ότι είναι το έχουν ρίξει στον ΟΤΕ πάλι και περιμένουν από αυτόν απάντηση για το πώς θα πράξουν. Εσείς τι προβλέπετε; Ποια η πιθανότητα να μου δώσουν οπτική στην τιμή του VDSL (17€) ?? Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 Απίθανο να πάρεις σε τέτοια χρήματα FTTH. Πάντως ο ΟΤΕ ήδη αλλάζει τους δικούς του συνδρομητές σε περίπτωση βλάβης από FTTC σε FTTH (όπου είναι διαθέσιμη), δεν είναι αναπάντεχο ότι το πρότειναν. Στο κτήριό σου έχει γίνει εγκατάσταση FTTH; Αν όχι, θα χρειαστεί και κάμποσες μέρες για τις εργασίες, εφόσον το αποφασίσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 (edited) 1 hour ago, minast said: Απίθανο να πάρεις σε τέτοια χρήματα FTTH. Πάντως ο ΟΤΕ ήδη αλλάζει τους δικούς του συνδρομητές σε περίπτωση βλάβης από FTTC σε FTTH (όπου είναι διαθέσιμη), δεν είναι αναπάντεχο ότι το πρότειναν. Στο κτήριό σου έχει γίνει εγκατάσταση FTTH; Αν όχι, θα χρειαστεί και κάμποσες μέρες για τις εργασίες, εφόσον το αποφασίσεις. Δεν έχω ιδέα για να είμαι ειλικρινής, αλλά κατά 80% δε νομίζω ότι έχει ασχοληθεί κανείς να βάλει. Το θέμα είναι πώς έγινε τέτοια ζημιά; Δλδ κανένας άλλος στην πολυκατοικία δεν έχει σταθερό ?? Και η μλκία είναι ότι είναι καμπίνα της VODAFONE στην περιοχή μου, αλλά τα καλώδια του ΟΤΕ. Σε γνωστό μου που τον πήραν τηλ για αναβάθμιση από 100άρα VDSL σε οπτική 300άρα του το έδωσαν στα 27€ αλλά πλήρωνε 25€, οπότε με βλέπω να μένω με το MIFI στο χέρι :/ Edited August 15, 2025 by ParafronGR 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 7 ώρες πριν, ParafronGR said: Δεν έχω ιδέα για να είμαι ειλικρινής, αλλά κατά 80% δε νομίζω ότι έχει ασχοληθεί κανείς να βάλει. Το θέμα είναι πώς έγινε τέτοια ζημιά; Δλδ κανένας άλλος στην πολυκατοικία δεν έχει σταθερό ?? Και η μλκία είναι ότι είναι καμπίνα της VODAFONE στην περιοχή μου, αλλά τα καλώδια του ΟΤΕ. Σε γνωστό μου που τον πήραν τηλ για αναβάθμιση από 100άρα VDSL σε οπτική 300άρα του το έδωσαν στα 27€ αλλά πλήρωνε 25€, οπότε με βλέπω να μένω με το MIFI στο χέρι 😕 Δεν χρειάζεται να έχει ζημιά ολόκληρη η πλεξούδα, αρκεί να έχει ζημιά ένα (το δικό σου) ζεύγος καλωδίων 😉 Ακόμα και να επιδεχόταν σχετικά εύκολη διόρθωση, ο ΟΤΕ θέλει να ελαττώσει τη συντήρηση του δικτύου χαλκού προς όφελος των οπτικών ινών. Προσωπικά θα πρότεινα να σκεφτείς την μετάβαση σε FTTH, ακόμη και για μικρή αύξηση. Αυτό για μέλλον, χρειάζεται και μία άμεση λύση για το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δεν τους βλέπω πολύ συνεργάσιμους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 13 ώρες πριν, minast said: Δεν χρειάζεται να έχει ζημιά ολόκληρη η πλεξούδα, αρκεί να έχει ζημιά ένα (το δικό σου) ζεύγος καλωδίων 😉 Ακόμα και να επιδεχόταν σχετικά εύκολη διόρθωση, ο ΟΤΕ θέλει να ελαττώσει τη συντήρηση του δικτύου χαλκού προς όφελος των οπτικών ινών. Προσωπικά θα πρότεινα να σκεφτείς την μετάβαση σε FTTH, ακόμη και για μικρή αύξηση. Αυτό για μέλλον, χρειάζεται και μία άμεση λύση για το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δεν τους βλέπω πολύ συνεργάσιμους. Καταρχάς, χρόνια πολλά για σήμερα! Μακάρι να μου κάνουν κάποια δυνατή πρόταση για να ασχοληθώ γιατί η προσφορά που είχα ήταν όνειρο : VDSL 100 με λεπτά ομιλίας (που μου είναι άχρηστα) + 10€ κάρτα στο CU μου μαζί με άλλες παροχές, 17€ τελική τιμή με φόρους. Αν πάει έστω στα 20€ μαζί με το voucher που έχω εκδώσει έχει καλώς αλλά η μλκία είναι ότι δεν χρειάζομαι παραπάνω από 100 mbps. Από τη VODAFONE επίσημα είμαι στο περίμενε και λογικό λόγω των ημερών πρέπει πρώτα να πάρουν απάντηση από τον ΟΤΕ, αλλά μου φαίνεται τελειωμένη υπόθεση καθώς την πρώτη φορά που ήρθε ο τεχνικός της VODA και μου είπε είναι θέμα ΟΤΕ, απλά το δήλωσε και έφυγε, ενώ τώρα μου έδωσε ένα χαρτί να υπογράψω στο οποίο δήλωνε τα στοιχεία της γραμμής και ότι δεν δίνει καν σήμα/δεν συγχρονίζει. Οπότε, πάμε για ακυρο. Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 (edited) On 15/8/2025 at 11:51 ΜΜ, ParafronGR said: Καταρχάς, χρόνια πολλά για σήμερα! Μακάρι να μου κάνουν κάποια δυνατή πρόταση για να ασχοληθώ γιατί η προσφορά που είχα ήταν όνειρο : VDSL 100 με λεπτά ομιλίας (που μου είναι άχρηστα) + 10€ κάρτα στο CU μου μαζί με άλλες παροχές, 17€ τελική τιμή με φόρους. Αν πάει έστω στα 20€ μαζί με το voucher που έχω εκδώσει έχει καλώς αλλά η μλκία είναι ότι δεν χρειάζομαι παραπάνω από 100 mbps. Από τη VODAFONE επίσημα είμαι στο περίμενε και λογικό λόγω των ημερών πρέπει πρώτα να πάρουν απάντηση από τον ΟΤΕ, αλλά μου φαίνεται τελειωμένη υπόθεση καθώς την πρώτη φορά που ήρθε ο τεχνικός της VODA και μου είπε είναι θέμα ΟΤΕ, απλά το δήλωσε και έφυγε, ενώ τώρα μου έδωσε ένα χαρτί να υπογράψω στο οποίο δήλωνε τα στοιχεία της γραμμής και ότι δεν δίνει καν σήμα/δεν συγχρονίζει. Οπότε, πάμε για ακυρο. Η οδύσσεια συνεχίζεται.. Παρά τα λεγόμενα του τεχνικού για μη διαθεσιμότητα και ότι θα με καλούσε η VODAFONE για ενημερώση, τελικά τους πήρα εγώ την Κυριακή για να δώ τί θα γίνει. Η απάντησή τους ήταν ότι περιμένουν το πόρισμα του ΟΤΕ καθώς χωρίς επίσημη απάντηση από αυτούς ότι η γραμμή έχει θέμα, δεν θα γινόταν διακοπή του συμβολαίου και το καταλαβαίνω απόλυτα. Χθές, με κάλεσαν από μόνοι τους να μου πουν να τσεκάρω το ρούτερ γιατί ο ΟΤΕ ήρθε από την περιοχή και τα βρήκε όλα "καλώς", αλλά ίντερνετ τελικά γιοκ. Τους ενημέρωσα και αύριο περιμένω το 3ο ραντεβού τεχνικού της VODAFONE ο οποίος θα αποφανθεί αν ο ΟΤΕ έκανε κάτι ή αν δεν γίνεται τίποτα. Το παράξενο είναι ότι ενώ τόσες μέρες η αίτηση μου στο my VODAFONE ήταν "σε διαδικασία ενεργοποίησης", σήμερα το άλλαξαν σε "ανεπιτυχής" και σε κλήση που τους έκανα στο τεχνικό τμήμα και τους είπα όλη την ιστορία πάλι από την αρχή, η απάντησή τους ήταν ότι στην περιοχή μου η VODAFONE δεν έχει διαθεσιμότητα για οπτική και δεν ξέρουν γιατί μου είπε έτσι ο τεχνικός - μόνο ASDL/VDSL και MOBILE HOME (μέσω 4G) παρέχεται στη διεύθυνσή μου. Πολύ "NOVA" η όλη κατάσταση. Edited August 20, 2025 by ParafronGR 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 On 20/8/2025 at 11:19 ΜΜ, ParafronGR said: Η οδύσσεια συνεχίζεται.. Παρά τα λεγόμενα του τεχνικού για μη διαθεσιμότητα και ότι θα με καλούσε η VODAFONE για ενημερώση, τελικά τους πήρα εγώ την Κυριακή για να δώ τί θα γίνει. Η απάντησή τους ήταν ότι περιμένουν το πόρισμα του ΟΤΕ καθώς χωρίς επίσημη απάντηση από αυτούς ότι η γραμμή έχει θέμα, δεν θα γινόταν διακοπή του συμβολαίου και το καταλαβαίνω απόλυτα. Χθές, με κάλεσαν από μόνοι τους να μου πουν να τσεκάρω το ρούτερ γιατί ο ΟΤΕ ήρθε από την περιοχή και τα βρήκε όλα "καλώς", αλλά ίντερνετ τελικά γιοκ. Τους ενημέρωσα και αύριο περιμένω το 3ο ραντεβού τεχνικού της VODAFONE ο οποίος θα αποφανθεί αν ο ΟΤΕ έκανε κάτι ή αν δεν γίνεται τίποτα. Το παράξενο είναι ότι ενώ τόσες μέρες η αίτηση μου στο my VODAFONE ήταν "σε διαδικασία ενεργοποίησης", σήμερα το άλλαξαν σε "ανεπιτυχής" και σε κλήση που τους έκανα στο τεχνικό τμήμα και τους είπα όλη την ιστορία πάλι από την αρχή, η απάντησή τους ήταν ότι στην περιοχή μου η VODAFONE δεν έχει διαθεσιμότητα για οπτική και δεν ξέρουν γιατί μου είπε έτσι ο τεχνικός - μόνο ASDL/VDSL και MOBILE HOME (μέσω 4G) παρέχεται στη διεύθυνσή μου. Πολύ "NOVA" η όλη κατάσταση. Τέλος καλό, όλα καλά!! Ήρθε το τεχνικός πρωί πρωί , έκανε έλεγχο, το βρήκε νεκρό πάλι, κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας και είδε ότι ο ΟΤΕ με είχε ξανα αλλάξει γραμμή - από την κομμένη σε καλή! Οπότε, μέσα σε μισή ώρα μαξ είχα κανονικά ίντερνετ !!! Μου είπε και εκείνος ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για fiber ακόμα κι αν το ήθελα, οπότε το πακέτο που μου έδωσαν είναι το μαξ της περιοχής μου. Και τώρα ερώτηση για όσους έχουν το ίδιο ή αντίστοιχο πρόγραμμα: Όταν μου κάνανε την προσφορά, μου είπαν ότι θα έχω λεπτά προς σταθερά Ελλάδας και κινητά, αλλά στο my VODAFONE βλέπω "Λεπτά ομιλίας προς κινητά Ελλάδας και διεθνή σταθερά", αυτό σημαίνει ότι καλώ όπου θέλω στο εξωτερικό; Είναι ΕΕ ή πιάνει κι εκτός?? Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/symvolaio-statheris/poies-xores-perilamvanontai-sta-international-bundles-kai-poies-pros-diethni-stathera Τελευταία παράγραφος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 (edited) Για μία μέρα κράτησε η χαρά της νέας γραμμής - το κάνω copy paste από διπλανό forum μήπως το δει και κάποιος άλλος εδώ: Ενεργοποίηθηκα την Τετάρτη με νέα γραμμή στη Vodafone με 100αρα. Όλη μέρα την πρώτη μέρα είχα από 95 έως 102 Mbps και ο,τι και να του έκανα, δεν έκανε κιχ. Το είδα να πηγαίνει στα 70mbps αφού κατέβαζε παιχνίδι στο PS5, έπαιζε 4Κ βίντεο στην τηλεόραση και δούλευα στο teams μέσω υπολογιστή. Δύο μέρες επειδή έλειπα το είχα εκτός πρίζας, σήμερα που το άναψα , άρχισε μόνο στο κινητό να εμφανίζει μηνύματα " ασταθής σύνδεση στο ίντερνετ" σε εφαρμογές τύπου Instagram / TikTok. Έκανα speed test και κάνει το εξής, πάει στο 30, πέφτει στα 25 και λίγο πριν τελειώσει το τεστ, ρίχνει ένα μπαμ και κλειδώνει είτε σε 50 είτε σε 60. Από τη Vodafone βλέπουν ότι 2 μέρες μετά την ενεργοποίηση (όταν ήταν εκτός το ρούτερ) ξεκίνησε η πτώση και κλείδωσε στα 69 αλλά χωρίς να ξέρουν το γιατί. Επειδή το συνεργείο θα έρθει την μεθεπόμενη βδομάδα επειδή θα λειπω, μπορεί κάποιος να μου το δικαιολογήσει με βάση τα όσα δείχνει το ρούτερ; Πιστευετε ότι είναι θέμα καμπίνας; Είμαι σε καμπίνα της Vodafone, δεν έχω splitter η κάτι άλλο στη γραμμή, είναι κατευθείαν πάνω στην πρίζα του ΟΤΕ. Link Status Up Modulation Type VDSL2_Vectoring Actual Rate(Up/Down) 11255/67683 kbps Attainable Rate(Up/Down) 23659/77963 kbps Noise Margin(Up/Down) 16/6.3 dB Line Attenuation(Up/Down) 24.5/18.3 dB Output Power(Up/Down) 9.4/14.4 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/8 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 34/37 symbols Profile 17a Showtime Start 7 h 39 min 8 s LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 9/12265 FEC Errors(Up/Down) 286/9290111 Επίσης, βρήκα τα στοιχεία που είχα αποθηκεύσει την πρώτη μέρα αν θέλει κάποιος να κάνει σύγκριση Link Status Up Modulation Type VDSL2_Vectoring Actual Rate(Up/Down) 11255/111849 kbps Attainable Rate(Up/Down) 34598/121443 kbps Noise Margin(Up/Down) 23.6/6.2 dB Line Attenuation(Up/Down) 0/9.4 dB Output Power(Up/Down) 9.5/12.6 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/8 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 34/37 symbols Profile 17a Showtime Start 0 h 12 min 25 s LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 0/1548 Edited August 23, 2025 by ParafronGR Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 (edited) Βρες την πρώτη πρίζα του σπιτιού που συνδέεται κάθετα με το ζευγάρι της γραμμής του παρόχου σου και αποσύνδεσε τις υπόλοιπες πρίζες, αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Μη βγάζεις από την πρίζα το ρούτερ ώστε να κρατάει logs του το γίνεται στη γραμμή σου! Edited August 23, 2025 by vabiris 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 (edited) 29 minutes ago, vabiris said: Βρες την πρώτη πρίζα του σπιτιού που συνδέεται κάθετα με το ζευγάρι της γραμμής του παρόχου σου και αποσύνδεσε τις υπόλοιπες πρίζες, αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Μη βγάζεις από την πρίζα το ρούτερ ώστε να κρατάει logs του το γίνεται στη γραμμή σου! Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση. Σ'ενα διαμέρισμα 30τμ είμαι, μόνο μία πρίζα ΟΤΕ έχει και δεν έχω πάνω κουμπωμένο τίποτα από έξτρα (σπλίτερ, τηλέφωνα κτλ). Το καλώδιο του ΟΤΕ πάει στο ρούτερ και το power, τίποτε άλλο. Edited August 23, 2025 by ParafronGR Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Υπάρχει προβλημα στο χαλκο και θόρυβος εξ'ου και τα πολλά crc errors και το 6,2 db στο snr. Πρέπει να περιμενεις τον τεχνικο. Ειχες προβληματα στους προηγούμενους παρόχους? Υ.Γ. περασαν οπτική από τη γειτονιά προσφατα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, kmpatra said: Υπάρχει προβλημα στο χαλκο και θόρυβος εξ'ου και τα πολλά crc errors και το 6,2 db στο snr. Πρέπει να περιμενεις τον τεχνικο. Ειχες προβληματα στους προηγούμενους παρόχους? Υ.Γ. περασαν οπτική από τη γειτονιά προσφατα? Είναι η πρώτη φορά που βάζω ίντερνετ στο διαμέρισμα. Και υποτίθεται ότι, λόγω του ότι η γραμμή μου από την πολυκατοικία στο καφάο ήταν κομμένη και έπρεπε να σκάψει ο ΟΤΕ (όπως είχα γράψει στα προηγουμενα μηνυματα), αντί να το κάνουν αυτό, με πέταξαν σε άλλη καλή - κατά τα λεγόμενα του ΟΤΕ - γραμμή προκειμένου να γίνει η ενεργοποίηση. Οπτική δεν υπάρχει στην περιοχή μου - εμφανίζεται διαθεσιμότητα στην INALAN, αλλά δεν υπάρχει εγκατάσταση στην πολυκατοικία και ο τεχνικός που του ανέφερα το πρόβλημα με την ταχύτητα και το τσέκαρε μπας και με έκαναν με το voucher αναβάθμιση σε 300, είπε ότι δεν έχει διαθεσιμότητα η VODA (ίσως από το 26). Το πρόβλημά μου εκτός από τη μείωση της ταχύτητας, είναι ότι η γραμμή πλέον συμπεριφέρεται σαν ADSL, δλδ για παράδειγμα: Την Τετάρτη που είχα 100mbps, έπαιζα online παιχνίδι στο PS5 με 60 (!) ping, ενώ στο background κατέβαζε άλλο παιχνίδι και στο κινητό χάζευα stream σε 1080p. Σήμερα, μόνο με το PS5 συνδεδεμένο στο WiFi και παίζοντας το παιχνίδι Χωρίς background εφαρμογές/λήψεις, είχα 80-85 ping και μόλις σύνδεσα το κινητό, το ping πήγε στο 120 και είχα μηνύματα σφάλματος για latency & pocket loss. Δλδ δεν μπορούσε να αντέξει 2 συσκευές μαζί να τραβάνε ίντερνετ. Το μόνο θετικό που μου είπαν είναι ότι αν είναι πάλι θέμα της γραμμής ή του ΚΑΦΑΟ ή γενικότερα δεν λύνεται, μπορώ να φύγω ατελώς. Θα είναι η 4η επισκέψη τεχνικού από τις 12 Αυγούστου, δλδ κάπου έλεος. Και το κερασάκι στην τούρτα: μου έδωσαν απεριόριστα data για 14 ημέρες (και μπράβο τους) , αλλά στην περιοχή μου η VODA δεν πιάνει πάνω από 2Mbps (έχω κόψει ατελώς συμβόλαιο λόγω "τρύπας" στην κάλυψη κινητής). Κάποιος μ'έχει ματιάσει. =( Edited August 23, 2025 by ParafronGR 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Αν δε φτιαχτεί ζήτα από inalan ή βάλε starlink στην τελική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 8 ώρες πριν, ParafronGR said: Είναι η πρώτη φορά που βάζω ίντερνετ στο διαμέρισμα. Και υποτίθεται ότι, λόγω του ότι η γραμμή μου από την πολυκατοικία στο καφάο ήταν κομμένη και έπρεπε να σκάψει ο ΟΤΕ (όπως είχα γράψει στα προηγουμενα μηνυματα), αντί να το κάνουν αυτό, με πέταξαν σε άλλη καλή - κατά τα λεγόμενα του ΟΤΕ - γραμμή προκειμένου να γίνει η ενεργοποίηση. Οπτική δεν υπάρχει στην περιοχή μου - εμφανίζεται διαθεσιμότητα στην INALAN, αλλά δεν υπάρχει εγκατάσταση στην πολυκατοικία και ο τεχνικός που του ανέφερα το πρόβλημα με την ταχύτητα και το τσέκαρε μπας και με έκαναν με το voucher αναβάθμιση σε 300, είπε ότι δεν έχει διαθεσιμότητα η VODA (ίσως από το 26). Το πρόβλημά μου εκτός από τη μείωση της ταχύτητας, είναι ότι η γραμμή πλέον συμπεριφέρεται σαν ADSL, δλδ για παράδειγμα: Την Τετάρτη που είχα 100mbps, έπαιζα online παιχνίδι στο PS5 με 60 (!) ping, ενώ στο background κατέβαζε άλλο παιχνίδι και στο κινητό χάζευα stream σε 1080p. Σήμερα, μόνο με το PS5 συνδεδεμένο στο WiFi και παίζοντας το παιχνίδι Χωρίς background εφαρμογές/λήψεις, είχα 80-85 ping και μόλις σύνδεσα το κινητό, το ping πήγε στο 120 και είχα μηνύματα σφάλματος για latency & pocket loss. Δλδ δεν μπορούσε να αντέξει 2 συσκευές μαζί να τραβάνε ίντερνετ. Το μόνο θετικό που μου είπαν είναι ότι αν είναι πάλι θέμα της γραμμής ή του ΚΑΦΑΟ ή γενικότερα δεν λύνεται, μπορώ να φύγω ατελώς. Θα είναι η 4η επισκέψη τεχνικού από τις 12 Αυγούστου, δλδ κάπου έλεος. Και το κερασάκι στην τούρτα: μου έδωσαν απεριόριστα data για 14 ημέρες (και μπράβο τους) , αλλά στην περιοχή μου η VODA δεν πιάνει πάνω από 2Mbps (έχω κόψει ατελώς συμβόλαιο λόγω "τρύπας" στην κάλυψη κινητής). Κάποιος μ'έχει ματιάσει. =( Εφόσον δεν έχει εγκατάσταση Inalan στην πολυκατοικία, έχεις και επιπλέον έκπτωση ως πρώτος χρήστης 😉 Κατά τα άλλα, το έχουν καλύψει οι προλαλήσαντες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad7 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Καλημέρα. Μου ενεργοποιήθηκε vodafone double play 360 στις 31 ιουλίου.έκαναν την εξής πουστιά όμως: δεν ξεκίνησαν ολόκληρο μήνα χρέωσης αλλά 8 μερες. Από τα 360 λεπτα λοιπόν προς κινητά είχα 96 διαθέσιμα δηλαδή τα αναλογικά των 8 ημερών με αποτέλεσμα να τα περάσω και να με χρεώσουν 90 ευρώ + ΦΠΑ. Έστειλαν βέβαια sms στο 80% και 100% της χρήσης. Είναι καλυμμένοι με αυτό?. Μπορώ να τους κάνω καταγγελία θα βγάλω άκρη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts