Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 50vdsl με τα απεριόριστα και τις 6 ώρες σε κινητά στα 25,95 και αν κάνω πληρωμή online πάει μείον 1 ευρώ (24,95).

Ειχε αναφέρει ένας ακόμα καλύτερη τιμή κάπου στα 20 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.

Ξέχνα τα 20€... ήταν περίπτωση με πολλές καταγγελίες κλπ. είχε θέματα με την γραμμή.

εμένα μου είπαν 38.5€ αλλά δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιο μου και έχω ακόμα κανα 10 μηνο υπόλοιπο.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, μετα απο 3-4 προσπαθειες επικοινωνιας με το live chat, θα μου αλλαξουν τον ρουτερ μουφα που δινουν...με τον επισης ιδιο μουφα.. τεσπα, να δω τουλαχιστον οτι δεν ειναι ελαττωματικος ο ρουτερ μου, γιατι οπως προειπα απο ταχυτητα συγχρονισμου καλα παμε, στη ταχυτητα κατεβασματος κλαιμε..

Για να δουμε, Δευτερα θα τον εχω και θα σας πω.

Κατι τελευταιο:

Εσεις με vdsl, που κουμπωνουμε πανω στον ρουτερ και το τηλ, βαζετε το σπλιτερακι?

Εχει νοημα;

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Vasileios
paniwnioi...ligoi kai kaloi

Το 50vdsl με τα απεριόριστα και τις 6 ώρες σε κινητά στα 25,95 και αν κάνω πληρωμή online πάει μείον 1 ευρώ (24,95).

Ειχε αναφέρει ένας ακόμα καλύτερη τιμή κάπου στα 20 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.

Και εμένα την ίδια προσφορά με εσένα με έδωσαν

Καλησπερα, μετα απο 3-4 προσπαθειες επικοινωνιας με το live chat, θα μου αλλαξουν τον ρουτερ μουφα που δινουν...με τον επισης ιδιο μουφα.. τεσπα, να δω τουλαχιστον οτι δεν ειναι ελαττωματικος ο ρουτερ μου, γιατι οπως προειπα απο ταχυτητα συγχρονισμου καλα παμε, στη ταχυτητα κατεβασματος κλαιμε..

Για να δουμε, Δευτερα θα τον εχω και θα σας πω.

Κατι τελευταιο:

Εσεις με vdsl, που κουμπωνουμε πανω στον ρουτερ και το τηλ, βαζετε το σπλιτερακι?

Εχει νοημα;

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εφόσον είναι VoIP η τηλεφωνία, τότε κουμπώνεις κατευθείαν το ρούτερ στην πρίζα χωρίς να παρεμβάλλεται τίποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα εγώ για να έχω Voip τηλεφωνία στη Vdsl γραμμή μου θα πρέπει να με ενεργοποιήσουν από vodafon?

26,64 € τελικό VDSL 50αρα μού έδωσαν προσφορά για 2 χρόνια. Έχει πάρει κάποιος καλύτερη τιμή???

Καλησπέρα.

Κ' εμένα με καλούν κατ' εξακολούθηση για αναβάθμιση σε VDSL 50 χωρίς να έχει λήξει το συμβόλαιο μου. Η αιτιολογία οτι γίνετε αναβάθμιση και όλες οι γραμμές θα αναβαθμιστούν υποχρεωτικά. Τιμή γύρο στα 27 δεν θυμάμαι ακριβός. Δώρο το router και τα τέλη σύνδεσης. Δεν ψήνομαι για την ώρα και αρνούμαι.

Αλήθεια πότε θα γίνουν όλες οι γραμμής viop υποχρεωτικά βάση ευρωπαϊκής απόφασης;

Καλησπέρα.

Κ' εμένα με καλούν κατ' εξακολούθηση για αναβάθμιση σε VDSL 50 χωρίς να έχει λήξει το συμβόλαιο μου. Η αιτιολογία οτι γίνετε αναβάθμιση και όλες οι γραμμές θα αναβαθμιστούν υποχρεωτικά. Τιμή γύρο στα 27 δεν θυμάμαι ακριβός. Δώρο το router και τα τέλη σύνδεσης. Δεν ψήνομαι για την ώρα και αρνούμαι.

Αλήθεια πότε θα γίνουν όλες οι γραμμής viop υποχρεωτικά βάση ευρωπαϊκής απόφασης;

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.. Ας μας πει κάποιος που εχει γνωση επί του θέματος γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.. Ας μας πει κάποιος που εχει γνωση επί του θέματος γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει. Υπάρχουν γραμμές που δεν επιδέχονται αναβάθμιση λόγω απόστασης, και δεν έχει ζητήσει κανένας πάροχος για εγκατάσταση FTTC, FTTH ή άλλης τεχνολογίας.

Επίσης, ενώ είναι ρυθμισμένη από την ΕΕ η δυνατότητα δρομολόγησης VoIP κλήσεων (και το έχουν εφαρμόσει όλοι οι πάροχοι στην Ελλάδα) δεν είναι υποχρεωτικό ο τελικός πελάτης να παίρνει τηλεφωνία IP. Ο ΟΤΕ είχε ανακοινώσει ένα χρονοδιάγραμμα απόσυρσης τηλεφωνικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, οι γραμμές των οποίων μετατρέπονταν σε IP. Επίσης έχει εκφράσει την φιλοδοξία να μεταβεί μόνο σε IP τηλεφωνία, χωρίς να είναι υποχρεωτικό.

Η vodafone απάντησε στην καταγγελια μου για τα συνεχή προβλήματα δικτύου όλον τον Γενάρη και μέρος του Φεβρουαρίου. Δήλωσε πως έκανε τα αδύνατα δυνατά και δεν με αποδεσμεύει χωρίς ρήτρα.

Ξέρουμε ποια είναι η διαδικασία τώρα; Η ΕΕΤΤ με ποιο σκεπτικό θα κρίνει;

Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει. Υπάρχουν γραμμές που δεν επιδέχονται αναβάθμιση λόγω απόστασης, και δεν έχει ζητήσει κανένας πάροχος για εγκατάσταση FTTC, FTTH ή άλλης τεχνολογίας.

Επίσης, ενώ είναι ρυθμισμένη από την ΕΕ η δυνατότητα δρομολόγησης VoIP κλήσεων (και το έχουν εφαρμόσει όλοι οι πάροχοι στην Ελλάδα) δεν είναι υποχρεωτικό ο τελικός πελάτης να παίρνει τηλεφωνία IP. Ο ΟΤΕ είχε ανακοινώσει ένα χρονοδιάγραμμα απόσυρσης τηλεφωνικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, οι γραμμές των οποίων μετατρέπονταν σε IP. Επίσης έχει εκφράσει την φιλοδοξία να μεταβεί μόνο σε IP τηλεφωνία, χωρίς να είναι υποχρεωτικό.

Απάντησε μου και κάτι άλλο. Πως γίνετε στο router να γράφει 13 Mbps και εκείνοι στο σύστημα τους να βλέπουν 8; Η αληθεια ειναι οτι σε speedtest σε desktop με καλώδιο 8 μου βγάζει. Ποιο είναι το πραγματικό;

Απάντησε μου και κάτι άλλο. Πως γίνετε στο router να γράφει 13 Mbps και εκείνοι στο σύστημα τους να βλέπουν 8; Η αληθεια ειναι οτι σε speedtest σε desktop με καλώδιο 8 μου βγάζει. Ποιο είναι το πραγματικό;

Προσεξε σε πολλα router γραφει την ταχυτηττα που εχει συγχρονισει και την ταχυτητα που μπορει να συγχρονισει το καφαο.

Εσυ λογικα το router εχει συγχρονισει στα 8 και το καφαο στα 13.

Αυτη η πτωση απο τα 13 στα 8 μπορει να ειναι λογο καλαωδιων ή να σου το εχουν κλειδωσει στα 8 λογο κακης ποιοτητας καλωδιων.

Ενα screnshot απο το menu του router σου θα ηταν πολυ χρησιμο.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Προσεξε σε πολλα router γραφει την ταχυτηττα που εχει συγχρονισει και την ταχυτητα που μπορει να συγχρονισει το καφαο.

Εσυ λογικα το router εχει συγχρονισει στα 8 και το καφαο στα 13.

Αυτη η πτωση απο τα 13 στα 8 μπορει να ειναι λογο καλαωδιων ή να σου το εχουν κλειδωσει στα 8 λογο κακης ποιοτητας καλωδιων.

Ενα screnshot απο το menu του router σου θα ηταν πολυ χρησιμο.

Τπ router είναι εν παλιό cellpipe της hol. https://ibb.co/ZMnd8Cc

Φαίνεται ότι μέγιστη επιτεύξιμη ταχύτητα για την γραμμή σου είναι τα 13Mbps, αλλά πραγματική είναι 11.

Από αυτά τα 11204 kbps, εάν βγάλεις λίγο το "καπέλο" που χρειάζονται όλες οι συνδέσεις, δεν είναι παράλογο να βλέπεις ταχύτητα κατεβάσματος γύρω από τα 10. Στο σύστημά τους, μπορεί να σου αναφέρουν το μέσο όρο της περιοχής ή της καμπίνας σου, μου φαίνεται περίεργο με αυτή την εικόνα να σου πουν ότι έχεις 8.

Edited by minast

Καλησπερα,2-3 μερες τωρα απο 13mbps εχω πεσει σε 5.

εχει αλλος προβλημα?

Uptime: 0 days, 1:53:14

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,012 / 16,168

Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 91.50 / 1.00

αυτο γραφει στο ρουτερ Thomson TG585 v8

Edited by tasose

Καλησπερα,2-3 μερες τωρα απο 13mbps εχω πεσει σε 5.

εχει αλλος προβλημα?

Uptime: 0 days, 1:53:14

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,012 / 16,168

Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 91.50 / 1.00

αυτο γραφει στο ρουτερ Thomson TG585 v8

Εδω λεει οτι εχεις συγχρονισει στα 16.

Αυτες τις μερες γενικα το internet εχει μεγαλο φορτο και λογικα να εχουμε χαμηλες ταχυτητες.

Το ποσο χαμηλες ειναι αναλογα τον φορτο στην καθε περιοχη και στον server που παμε να συνδεθουμε.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Εδω λεει οτι εχεις συγχρονισει στα 16.

Αυτες τις μερες γενικα το internet εχει μεγαλο φορτο και λογικα να εχουμε χαμηλες ταχυτητες.

Το ποσο χαμηλες ειναι αναλογα τον φορτο στην καθε περιοχη και στον server που παμε να συνδεθουμε.

Nαι ετσι ηταν και ειχα γυρο στα 13,τωρα 5 πολυ χαμηλα δεν ειναι?

Καταλαβαινω για την κινηση αλλα γιατι μονο τις 3-4 προηγουμενες μερες.

Αφου το ρουτερ συγχρονιζει ακομα στα 16 μηπως εχουν βαλει καποιον κοφτη?

απλα ρωταω για να ξερω?

Ο συγχρονισμός σου δείχνει χονδρικά την ταχύτητα με την οποία μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πάροχο. Ο πάροχος ας πούμε ότι έχει μπουκώσει λόγω κίνησης, αυτά που ζητάς να σου δώσει δεν μπορεί να τα φέρει με παραπάνω από 2 Mbps από το εξωτερικό. Ακόμα και αν η μεταξύ σας σύνδεση είναι 16mbps, δεν θα μπορείς να κατεβάσεις με πάνω από 2.

Sent from my Galaxy S10e

26,64 € τελικό VDSL 50αρα μού έδωσαν προσφορά για 2 χρόνια. Έχει πάρει κάποιος καλύτερη τιμή???

Την ίδια προσφορά έκαναν και σε μένα και την δέχτηκα μπας και έχω επιτέλους μια σταθερή και γρήγορη γραμμή, έστω με 4 ευρώ επιπλέον τον μήνα. Το Σάββατο έστειλα το μήνυμα αποδοχής της ανανέωσης και σήμερα παρέλαβα το ρουτερ. Σε πόσες μέρες να περιμένω την αναβάθμιση της γραμμής; έχει κάνει κάποιος πρόσφατα την διαδικασία;

Την ίδια προσφορά έκαναν και σε μένα και την δέχτηκα μπας και έχω επιτέλους μια σταθερή και γρήγορη γραμμή, έστω με 4 ευρώ επιπλέον τον μήνα. Το Σάββατο έστειλα το μήνυμα αποδοχής της ανανέωσης και σήμερα παρέλαβα το ρουτερ. Σε πόσες μέρες να περιμένω την αναβάθμιση της γραμμής; έχει κάνει κάποιος πρόσφατα την διαδικασία;

Προ κορωνοιου 3-4 εβδομάδες.

Υπομονή τωρα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Αν είσαι ήδη σε VF, μπορεί μεσοβδόμαδα να πας σε VDSL. Εξαρτάται και από το πόσοι τεχνικοί του ΟΤΕ δουλεύουν αυτές τις μέρες...

https://prnt.sc/rrh2rg

Απο όταν πήγα vodafone έχω αυτό,ούτε 2mbps και δε δέχονται βλάβη... μου είπαν εάν θέλω καλύτερη ταχύτητα προσφορά 29.75€ για VDSL 50mbps... Σήμερα τους είπα Διακοπή Συμβολαίου.

https://prnt.sc/rrh2rg

Απο όταν πήγα vodafone έχω αυτό,ούτε 2mbps και δε δέχονται βλάβη... μου είπαν εάν θέλω καλύτερη ταχύτητα προσφορά 29.75€ για VDSL 50mbps... Σήμερα τους είπα Διακοπή Συμβολαίου.

Από το screenshot καταλαβαίνω ότι είσαι μακριά από το αστικό κέντρο οπότε και λογικό. Αν κοιτάξεις να προσέξεις τις εσωτερικές σου εγκαταστάσεις μπας και κερδίσεις κάτι τότε θα είσαι τυχερός.. Σημειώνω πως σε όποιον πάροχο και να πας (πάντα σε ADSL πρόγραμμα) θα έχεις τις ίδιες ταχύτητες..

Από το screenshot καταλαβαίνω ότι είσαι μακριά από το αστικό κέντρο οπότε και λογικό. Αν κοιτάξεις να προσέξεις τις εσωτερικές σου εγκαταστάσεις μπας και κερδίσεις κάτι τότε θα είσαι τυχερός.. Σημειώνω πως σε όποιον πάροχο και να πας (πάντα σε ADSL πρόγραμμα) θα έχεις τις ίδιες ταχύτητες..

Τα τελευταία χρόνια συγχρόνιζε στα 4... ξαφνικά όταν πάω σε vf συγχρονίζει στα 2...

18/03 που μάλλον περνούσαν νέο λογισμικό κατά τις 12:00 reboot και κλείδωμα στα 4 αλλά μετά απο 8 λεπτά πάλι reboot και στα 2...

Είτε κόφτης είτε έχουν βάλει πολύ κόσμο μέσα(έπρεπε να είναι ~6)

Τα τελευταία χρόνια συγχρόνιζε στα 4... ξαφνικά όταν πάω σε vf συγχρονίζει στα 2...

18/03 που μάλλον περνούσαν νέο λογισμικό κατά τις 12:00 reboot και κλείδωμα στα 4 αλλά μετά απο 8 λεπτά πάλι reboot και στα 2...

Είτε κόφτης είτε έχουν βάλει πολύ κόσμο μέσα(έπρεπε να είναι ~6)

Πάντως η άμεση λύση είναι είτε να πας σε VDSL σε οποιοδήποτε πάροχο ή να βάλεις 24άρα στην COSMOTE όπου εκεί και πάλι VDSL θα έχεις απλώς θα είναι κλειδωμένο στα 24 ακριβώς..

Αυτές τις μέρες η Vodafone είναι χάλια η έχει βάλει κόφτη.

Σε 24 γραμμή είχα για πολύ καιρό 13mbs,τώρα αυτές τις μέρες 5 με το ζόρι.

Εμένα δεν μου μιλάνε, κλείνει το τηλέφωνο ή μέσω τσατ μόλις βλέπουν το πρόβλημα τους χάνω.

Θεσσαλονίκη.