cmvr Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 σίγουρα η cosmote θα ειναι ακριβότερη εγω όμως άλλο ρώτησα Εαν κανω φορητουητα μετά ακυρώνεται σε περίπτωση που με καλέσει η βοντα και μου δώσει προσφορά; Αν την έχεις κάνει τηλεφωνικά ναι εντός 14ων ημερων. Αν έχεις υπογράψει σε κατάστημα όχι. Τουλάχιστον αυτά λέγανε τα παιδιά εδώ μέσα για θέματα φορητότητας. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Αν την έχεις κάνει τηλεφωνικά ναι εντός 14ων ημερων. Αν έχεις υπογράψει σε κατάστημα όχι. Τουλάχιστον αυτά λέγανε τα παιδιά εδώ μέσα για θέματα φορητότητας. κατι τέτοιο θέλω να γνωριζω ναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 μια βοήθεια παιδια εχω adsl και πέρασαν τα 2 ετη απο 15.9 που έδινα εγινε 21 πήρα τηλέφωνο για ανανεωση και δήθεν μέχρι 19,5 γινεται να το κάνουμε πριν 2 χρονιά παλι τα ιδια μ εκαναν, είχα πάει cosmote, εστειλα φορητοτητα και μετά με πήραν απο vodafone τμήμα διακοπών και μου έδωσαν την προσφορά 15,9 μπορω παλι να κανω κατι ανάλογο; τι προτείνετε; Παντως γενικα να ξερεις επειδη ειναι αρκετα "μικρο" το συμβολαιο σου, δεν ειναι και πολυ ευελικτοι στις εκπτωσεις και μην περιμενεις και πολλα. Αν εχεις την δυνατοτητα και θες να τους "παιξεις" για καμια vdsl τοτε αξιζει να παρεις προσφορα και απο αλλους και αναλογα που σε συμφερει πας. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Παντως γενικα να ξερεις επειδη ειναι αρκετα "μικρο" το συμβολαιο σου, δεν ειναι και πολυ ευελικτοι στις εκπτωσεις και μην περιμενεις και πολλα. Αν εχεις την δυνατοτητα και θες να τους "παιξεις" για καμια vdsl τοτε αξιζει να παρεις προσφορα και απο αλλους και αναλογα που σε συμφερει πας. ηταν 15.9 παλι μπορούν να το κάνουν αυτήν την προσφορά την έχουν δώσει σε γνωστούς χωρίς να ήταν καν στην βοντα φαντάσου απλα τωρα θέλουν να ανέβω πιο ακριβά δεν μένω σ εκείνο το σπιτι. οι δικοί μου τι να το κάνουν το vdsl ενα viber κι ενα youtube αμα μπαινουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) σίγουρα η cosmote θα ειναι ακριβότερη εγω όμως άλλο ρώτησα Εαν κανω φορητουητα μετά ακυρώνεται σε περίπτωση που με καλέσει η βοντα και μου δώσει προσφορά; Αυτό ακριβώς είχα πάει να κάνω εγώ... είχα 25€σε wind (το είχα 21 και με τις ανατιμήσεις στο ίντερνετ την ανέβασαν μόνοι τους την τιμή στα 25). Μίλησα μαζί του για καλύτερη τιμή και δεν μου κάνα κάτι συμφέρον και πήγα σε Vodafone me 20.43€... όταν με πήρε τηλ το τμήμα της wind για καλύτερη τιμή (από το ειδικό τμήμα που λες... και μόνο αυτό το τμήμα μπορεί να σου κανει πολύ χαμηλή τιμή) ήταν πολύ αργά.. είχαν περάσει οι 14 μέρες για την ακύρωση φορητοτητας. Μου είπε η κοπέλα από την wind ότι οι εταιρίες στέλνουν το αίτημα η μία στην αλλη την δουλειά τελευταία μέρα της προθεσμία για να μην χάνουν πελάτες με τέτοια κόλπα. Άρα σου λέω ότι είναι ρίσκο. Εγώ είχα προσπαθήσει να μιλήσω με αυτό το ειδικό τμήμα της wind αλλά δεν έβγαλα άκρη.. όσοι το σήκωσαν μου έλεγαν τα ίδια πακέτα. Όταν με πήρε αυτή η κοπέλα στο τέλος... μου είπε... "κρίμα και θα σου δίναμε τα ίδια ακόμα πιο χαμηλα". Νευριάζεις ή όχι με αυτά που κάνουν οι εταιρίες? Edited April 21, 2020 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 αφου η τιμη ειναι αυτοματη απο το συστημα. ακομα και σε καταστημα να πας, θα μπει ο/η υπαλληλος στο προγραμμα και θα σου πει την τιμη ανανεωσης. σιγα μη καθεται ο υπαλληλος και κανει πραξεις για καθε εναν απο εμας :lol: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 αφου η τιμη ειναι αυτοματη απο το συστημα. ακομα και σε καταστημα να πας, θα μπει ο/η υπαλληλος στο προγραμμα και θα σου πει την τιμη ανανεωσης. σιγα μη καθεται ο υπαλληλος και κανει πραξεις για καθε εναν απο εμας :lol: Τηλεφωνικά σου κάνουν ειδική προσφορά, ετσι πήρα το VDSL 50 πέρσι στα 26 τον μήνα. Στον λογαριασμό αναγράφονται "έκπτωση προνομιακής προσφοράς για 24 μήνες" όπως και "Δώρο έκπτωση 21,7% έως την λήξη του συμβολαίου". Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 αφου η τιμη ειναι αυτοματη απο το συστημα. ακομα και σε καταστημα να πας, θα μπει ο/η υπαλληλος στο προγραμμα και θα σου πει την τιμη ανανεωσης. σιγα μη καθεται ο υπαλληλος και κανει πραξεις για καθε εναν απο εμας :lol: κάθε αρμόδιο τμήμα εχει πρόσβαση σε άλλες προσφορές λιγο πριν αποχωρησεις την τελευταία στιγμή σου κατεβάζουν και τα παντελονια απο εγωισμό και μονο θα προσπαθήσω με φορητοτητα και θα μετράω τις μέρες μέχρι να με ξανά πάρουν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν για ποιον λογο φεύγω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δε θα μπορέσεις να υπαναχωρήσεις. Θα στείλουν την αίτηση φορητότητας μετά την 14η μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα, εδώ και 2 χρόνια έχω cosmote vdsl 50 από τα καινούρια καφαο που έβαλε ο ΟΤΕ πριν 3 χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα είδα την προσφορά της Vodafone για triple play στα 39.95 και από την getaline μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι και 100 mbps. Σήμερα από το τεχνικό τμήμα της Vodafone μου επιβεβαίωσαν την ταχύτητα για σταθερό τηλέφωνο που ανήκει στην vodafone και ανήκει σε σπίτι στο ίδιο οικόπεδο. Όμως από τις πωλήσεις μου είπαν ότι το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο γιατί μάλλον η ταχύτητα θα είναι χαμηλή. Από την getaline επιμένουν ότι δεν γίνεται να βγάζει διαθέσιμο το vdsl50 και ότι δεν βγάζει διαθέσιμη την τηλεόραση είναι συστημικό λάθος της σελίδας σας. Τα φώτα σας παρακαλώ από την εμπειρία σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα, εδώ και 2 χρόνια έχω cosmote vdsl 50 από τα καινούρια καφαο που έβαλε ο ΟΤΕ πριν 3 χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα είδα την προσφορά της Vodafone για triple play στα 39.95 και από την getaline μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι και 100 mbps. Σήμερα από το τεχνικό τμήμα της Vodafone μου επιβεβαίωσαν την ταχύτητα για σταθερό τηλέφωνο που ανήκει στην vodafone και ανήκει σε σπίτι στο ίδιο οικόπεδο. Όμως από τις πωλήσεις μου είπαν ότι το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο γιατί μάλλον η ταχύτητα θα είναι χαμηλή. Από την getaline επιμένουν ότι δεν γίνεται να βγάζει διαθέσιμο το vdsl50 και ότι δεν βγάζει διαθέσιμη την τηλεόραση είναι συστημικό λάθος της σελίδας σας. Τα φώτα σας παρακαλώ από την εμπειρία σας. Η getaline ειναι συνεργάτης της Βονταφον; Αμα δεν ξέρουν μεταξύ τους τι γίνεται κατσε στον ΟΤΕ και μήν μπλέκεις. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα, εδώ και 2 χρόνια έχω cosmote vdsl 50 από τα καινούρια καφαο που έβαλε ο ΟΤΕ πριν 3 χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα είδα την προσφορά της Vodafone για triple play στα 39.95 και από την getaline μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι και 100 mbps. Σήμερα από το τεχνικό τμήμα της Vodafone μου επιβεβαίωσαν την ταχύτητα για σταθερό τηλέφωνο που ανήκει στην vodafone και ανήκει σε σπίτι στο ίδιο οικόπεδο. Όμως από τις πωλήσεις μου είπαν ότι το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο γιατί μάλλον η ταχύτητα θα είναι χαμηλή. Από την getaline επιμένουν ότι δεν γίνεται να βγάζει διαθέσιμο το vdsl50 και ότι δεν βγάζει διαθέσιμη την τηλεόραση είναι συστημικό λάθος της σελίδας σας. Τα φώτα σας παρακαλώ από την εμπειρία σας. H ίδια "προσφορά" βγαίνει και στη σελίδα της Vodafone. Αν φτιάξεις μόνος σου το πρόγραμμα. Χωρίς TV βγαίνει 27,3€. Όπως και να 'χει, κάνε έναν Έλεγχο Διαθεσιμότητας, από το γκρι κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δε θα μπορέσεις να υπαναχωρήσεις. Θα στείλουν την αίτηση φορητότητας μετά την 14η μέρα. Αυτό ακριβώς κάνουν... την στέλνουν την τελευταία μέρα και οταν σε παίρνουν τηλ. για καλύτερη τιμή ειναι αργά... έτσι ηρθα στην Vodafone. Ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα για να μετανιώσω την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Αυτό ακριβώς κάνουν... την στέλνουν την τελευταία μέρα και οταν σε παίρνουν τηλ. για καλύτερη τιμή ειναι αργά... έτσι ηρθα στην Vodafone. Ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα για να μετανιώσω την αλλαγή. Δηλαδή πλέον το ξεχνάμε το κόλπο με φορητότητα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Δηλαδή πλέον το ξεχνάμε το κόλπο με φορητότητα; Μπορείς να το δοκιμάσεις και να το ακυρώσεις στις 12 μέρες ότι και να γίνει. Αμα πετύχει πέτυχε, απλά μην περάσουν οι 14 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Μπορείς να το δοκιμάσεις και να το ακυρώσεις στις 12 μέρες ότι και να γίνει. Αμα πετύχει πέτυχε, απλά μην περάσουν οι 14 μέρες. Δηλαδή μπορώ στις 12 μέρες να τους πάρω τηλέφωνο και να πω θέλω να γίνει ακύρωση του αιτήματος φορητότητας; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Ναι αλλά δε θα εχει γίνει μεταφορά ακόμη, ούτε θα γνωρίζει ο πάροχος σού ότι σκοπεύεις να μεταφερθείς. Μόνο με αποστολή email/τηλεφωνική επικοινωνία, αν το κυνηγήσεις μόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Καλημερα και Χρόνια Πολλά για τις μέρες Διανύω τον τελευταίο μηνα του συμβολαίου μου (24 Mbps +300' κινητα + TV) στα 26,5€ Πηρα τηλέφωνο για να διακόψω την tv (εδω και πανω απο ενα χρόνο δεν την εχω χρησιμοποιήσει) και να μου κανουν προσφορα για ενδεχόμενη ανανέωση. Οι τιμές που εδωσαν (χωρις tv) είναι 24,26€ για το προγραμμα μου και 30,40€ για 50αρα γραμμή Επιπλέον 12€ για να διακόψω την τιβι (αλλαγη προγράμματος) και 20€ αν αναβαθμιστώ σε 50αρα.:X Οι τιμές που βλέπω απο τη σελίδα της Βοντα είναι 21,50€ για την 24αρα και 27,30€ για την 50άρα. Τους είπα οτι ειναι ακριβές οι τιμές που πρόσφεραν αλλα "δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο" Το κακο με την Βοντα ειναι οτι πλέον εκοψαν τα κανάλια επικοινωνίας μεσω μαίιλ και μιλάς ή με το τσάτ ή με εκπρόσωπο στο 18... Θα κανω μια τελευταια προσπάθεια και μετα αναγκαστικά σε φορητότητα. Γιατι πιστεύω οτι κοροϊδεύουν τους υφιστάμενους πελάτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 ρισκο θα παρεις οπως γραφουν και στον Τασο πιο πανω. Αν προλαβεις θα παρεις καλυτερη προσφορα, αλλιώς "οτι γραφει το συστημα". Σε εμενα στη Wind με εχουν καρφωμενο στο 22,13 για το 24 Mbps,απεριοριστα σταθερα +300' κινητα. Δε δεχονται μειωση ουτε ενα ευρω. ΟΙ καλυτερες τιμες ειναι για προσελκυση νεων πελατων σε ολες τις εταιριες. Αυτοι ελπιζουν οτι οι υφισταμενοι πελατες δε θα μπλεξουν με διαδικασια φορητοτητας(αποστολη στοιχειων, ξεκαθαρισμα λογαριασμου με τη προηγουμενη εταιρεια κλπ.). Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 H Wind ειναι ελαφρως φτηνοτερη, 28€ 50αρα και 24€ 24αρα με 300' κινητα και απεριοριστα σταθερα, ισως θα προτιμουσα την cosmote περιμενω προσφορες απο τους δυο και θα αποφασίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Παιδιά όταν κάνεις φορητότητα τότε σου τηλεφωνούν και κάνουν αντιπρόταση. Αν όχι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Σε VDSL όλες πάνω κάτω το ίδιο αποδίδουν οπότε όπου βρεις φθηνότερα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 H Wind ειναι ελαφρως φτηνοτερη, 28€ 50αρα και 24€ 24αρα με 300' κινητα και απεριοριστα σταθερα, ισως θα προτιμουσα την cosmote περιμενω προσφορες απο τους δυο και θα αποφασίσω 24€ την 24mbps? 20.43 δεν κανει αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Ναι αλλά δε θα εχει γίνει μεταφορά ακόμη, ούτε θα γνωρίζει ο πάροχος σού ότι σκοπεύεις να μεταφερθείς. Μόνο με αποστολή email/τηλεφωνική επικοινωνία, αν το κυνηγήσεις μόνος. θα δω πως θα το κανω εχω έναν φιλο στην cosmote θα ζητήσω την σημβουλη του Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 24€ την 24mbps? 20.43 δεν κανει αυτή? https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/paketa-thlefwnias-internet/internet-&-stathero Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Θα κανω μια τελευταια προσπάθεια και μετα αναγκαστικά σε φορητότητα. Γιατι πιστεύω οτι κοροϊδεύουν τους υφιστάμενους πελάτες ζητα να σε καλέσουν από το τμήμα διακοπων, εννοείται πως αν σε καλέσουν και δεν σου δώσουν καλή προσφορά δεν είναι υποχρεωτικό να κόψεις την σύνδεση σου. Για την 24αρα δεν θα σου δώσουν μεγάλη έκπτωση (μόνο αν έχεις και κινητό) αλλά για την 50αρα πάει σίγουρα χωρίς κινητό κάπου στα 25-26€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts