makis_thess Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 ΜΕΓΙΑ το νεο της site !! αρκετά καλό. εχει και ελενχο διαθεσιμότητας ! "Αναμενόμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας: 15/09/2007" Π.Μελα-θεσ/νικη oσο αφορά το hol double-play υπερ:-1 νέο γεωγραφικό αριθμό hol και μεταφορά του υπάρχοντος αριθμού στο δίκτυο της hol με φορητότητα -Σταθερή τηλεφωνία με επιλογή ή προεπιλογή φορέα για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις (700 λεπτά για επαγγελματίες) κατα:-Τέλος διακοπής τον 1ο χρόνο: €89 τον 2ο χρόνο: €59 τον 3ο χρόνο: €29 μετά τον 3ο χρόνο δωρεάν -κλήσεις προς Wind / Q-Telecom €0,1774 ειδικά για Wind, ακριβά. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 εχει και ελενχο διαθεσιμότητας ! "Αναμενόμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας: 15/09/2007" Π.Μελα-θεσ/νικη Φαίνεται εγώ είμαι από τους τυχερούς που έχω ήδη κάλυψη... Το σκέφτομαι πολύ να βάλω HOL double play 12Μbps... Από την άλλη όμως θέλω να δω τις κινήσεις της Vodafone και της Wind μέσα στο καλοκαίρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Τότε η HOL είναι πανάκριβη, τη στιγμή που η Forthnet δίνει 24Mbps με €21,50 το μήνα, και η HOL χρεώνει από €19,44 στα 2Mbps έως €46,44 στα 20Mbps... Τελικά μετά τη δημοσίευση του νέου site, έγινε ακόμα ακριβότερη. Η 20Mbps στα €61,44 :!: Shared LLU χωρίς τηλεφωνία. Μάλλον το κάνουν επίτηδες για να διώξουν όσους πελάτες έχουν και να μη γραφτούν καινούργιοι... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Εχω γραμμή από ΟΤΕ και θέλω να κάνω συνδρομή στην HOL. Όχι πακέτο, όχι κουτί, όχι σεντούκι. Απλά μια συνδρομή (αορίστου, τρίμηνη δεν με ενδιαφέρει). Δεν βλέπω να υπάρχει τπτ τέτοιο στο site της ΗΟL. Και γενικώς είναι τακτική και άλλων εταιριών να το κρύβουν αυτό απότι παρατηρώ. Μπορεί κάποιος να μου δώσει URL γι αυτό που ζητάω στο site της HOL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Εχω γραμμή από ΟΤΕ και θέλω να κάνω συνδρομή στην HOL. Όχι πακέτο, όχι κουτί, όχι σεντούκι. Απλά μια συνδρομή (αορίστου, τρίμηνη δεν με ενδιαφέρει). Δεν βλέπω να υπάρχει τπτ τέτοιο στο site της ΗΟL. Και γενικώς είναι τακτική και άλλων εταιριών να το κρύβουν αυτό απότι παρατηρώ. Μπορεί κάποιος να μου δώσει URL γι αυτό που ζητάω στο site της HOL? http://www.hol.gr/default.asp?pid=24&la=1&itmid=51&ct=6&prd_st=2 γράφει τιμές για εντοσ και ΕΚΤΟΣ δικτυου. Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Τραγικές τιμές και επίσημα. Το shared LLU της HOL είναι ο ορισμός της κλοπής (άκου 61€ για μια 20άρα). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Τραγικές τιμές και επίσημα. Το shared LLU της HOL είναι ο ορισμός της κλοπής (άκου 61€ για μια 20άρα). Μπορει να είναι τραγική η συγκεκριμένη τιμη, αλλα πόσοι θα την πάρουν;; Αλλωστε ιδιωτικη εταιρια ειναι, οτι θελει κανει με τις τιμες. Αμα δεν σου αρεσουν πας αλλου φτηνοτερα. π.χ. forthnet η παιρνεις ενα ποιο φτηνο πακετο με λογικες τιμες στα 8, 12 mbit. Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 http://www.hol.gr/default.asp?pid=24&la=1&itmid=51&ct=6&prd_st=2 γράφει τιμές για εντοσ και ΕΚΤΟΣ δικτυου. Αυτές είναι οι τιμές ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ (ιδιόκτητου HOL) μεν αλλά με γραμμή στο όνομα της HOL δε, μιας και μιλάμε για hibox. Εγώ θέλω και έχω γραμμή στο όνομα μου μέσω ΟΤΕ και θέλω απλα ISP!!!! Δεν είναι δυνατόν να έχει 20ευρά το μήνα η 768 μόνο για ISP. Περιλαμβάνεται και η γραμμή ΟΤΕ στην τιμή. Οπότε αυτό που ζητάω δεν υπάρχει... Εχουν γίνει τα νεύρα μου κρόσσια με αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Πρωί πρωί σήμερα άλλαξαν την τιμή της 20άρας (αυτό προς όσους την έβρισκαν λογική). Παραμένι τραγική βέβαια, αλλά λιγότερο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Μα πώς δεν υπαρχει;;; μολις σημερα εκανα αναβαθμηση σε 12 mbit απο 2 mbit. διατηρω την γραμμη του ΟΤΕ, και θα μου ερχεται λογαριασμος απο τον ΟΤΕ, αλλα θα μπω στο δικτυο της ΗΟΛ. αρα τηλ=ΟΤΕ, adsl=ΗΟΛ. που ειναι το προβλημα;; Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ο Bayern7 θέλει: Τηλεφωνο ΟΤΕ ADSL προσβαση ΟΤΕ ADSL συνδρομή HOL Το λεγόμενο anyaccess που είχαν παλιότερα, και έχω ακόμη ως 27/7/2007. Bayern σου συνιστώ να την αποφύγεις την HOL είμαι πολύ απογοητευμένος, ειδικά απο τα Χριστούγεννα και μετα συνέχεια προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Bayern σου συνιστώ να την αποφύγεις την HOL είμαι πολύ απογοητευμένος, ειδικά απο τα Χριστούγεννα και μετα συνέχεια προβλήματα. απο περιεργια απο τι εισαι απογοητευμενος; απο ταχυτητα; σεριβις; διακοπες στην συνδεση; Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Pings-ταχύτητες-υποστήριξη. Μπορώ να τα αναλύσω αν θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ο Bayern7 θέλει: Τηλεφωνο ΟΤΕ ADSL προσβαση ΟΤΕ ADSL συνδρομή HOL Το λεγόμενο anyaccess που είχαν παλιότερα, και έχω ακόμη ως 27/7/2007. Bayern σου συνιστώ να την αποφύγεις την HOL είμαι πολύ απογοητευμένος, ειδικά απο τα Χριστούγεννα και μετα συνέχεια προβλήματα. Χμ καλά δεν ψάχνω για παροχό απλά σπάζομαι που δεν αναγράφουν τιμές στο site τους. Ντε και καλά να πάρεις πακέτο γραμμή και συνδεση... ΕΛΕΟΣ.:mad: OTEnet, Forthnet και HOL τα ίδια. Μόνο η vivodi γράφει τιμές για σκέτη πρόσβαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 - για το τέλος διακοπής που τείνει να καθιερωθεί από όλους πλέον + για το ότι χαρίζει το τέλος ενεργοποίησης (-35€ δηλαδή) Προσωπικά θα περιμένω να δω πως θα είναι η ποιότητα φωνής στα τηλεφωνήματα και μετά πάω για το 12/1 στα 40€ το μήνα.Εκτός του ότι είμαι υπερευχαριστημένος από τις ταχύτητες μέχρι τώρα στην περιοχή μου θεωρώ ότι ελάχιστοι θα πιάσουν τα 24 που δίνει η Forthnet που ήταν η επόμενη μου επιλογή αν άλλαζα πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Χμ καλά δεν ψάχνω για παροχό απλά σπάζομαι που δεν αναγράφουν τιμές στο site τους. Ντε και καλά να πάρεις πακέτο γραμμή και συνδεση... ΕΛΕΟΣ.:mad: OTEnet, Forthnet και HOL τα ίδια. Μόνο η vivodi γράφει τιμές για σκέτη πρόσβαση... Αφου γραφει ξεκάθαρα οτι αν ΔΕΝ καλυπτεσαι απο το δικτυο της ΗΟΛ, οι τιμες ειναι ως εξης: http://www.hol.gr/default.asp?pid=24&la=1&itmid=51&ct=6&prd_st=2 δηλ. αν εισαι εντος δικτυου πληρώνεις 24.75Ε για 12 Mbit. Αν εισαι ΕΚΤΟΣ δικτύου για την ιδια τιμή παιρνεις 2 Mbit. Το εκτός δικτυου δεν συνεπάγεται και ΑΡΥΣ;;;;Αμα εισαι εκτός δικυτου ΗΟΛ, πώς ειναι δυνατόν να φυγεις απο ΑΡΥΣ;;; Που αλλού θα συνδεθείς;;; Αλλωστε για αυτο δίνει μεγιστη ταχυτητα μεχρι 8 Mbit για εκτός δικτυου σθνδεση. Ειναι η μέγιστη που μπορει να πετυχεις με ΑΡΥΣ. Αν κάνω λάθος, τοτε εξηγητε μου την διαφορα ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ δικτυου. Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Λέμε οτι η γραμμή DSL θα είναι πακέτο με την συνδρομή έτσι, στο όνομα της HOL, πραγμα που ΔΕΝ θέλουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Λέμε οτι η γραμμή DSL θα είναι πακέτο με την συνδρομή έτσι, στο όνομα της HOL, πραγμα που ΔΕΝ θέλουμε. Μα Δέν θα είναι. θα ειναι ΑΡΥΣ. Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Μα Δέν θα είναι. θα ειναι ΑΡΥΣ. Οι τιμές αυτές ειναι για γραμμή στο όνομα της HOL λέμε!!!! Είναι δυνατόν η 768 να έχει 20 ευρά το μήνα και να είναι χωρίς γραμμή; Δλδ να δίνεις άλλα 16 ευρα το μήνα για γραμμή στον ΟΤΕ. Δλδ σύνολο καμιά 40αριά ευρά για 768???????? ΟΧΙ!!!! ΟΧΙ!!!!!!!! Οι τιμές οταν λέει ΕΚΤΟΣ δικτύου είναι ΜΕΣΩ ΟΤΕ αλλά Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΗΟL!!!!!!!!!!!!! κατανοητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Οι τιμές αυτές ειναι για γραμμή στο όνομα της HOL λέμε!!!! Είναι δυνατόν η 768 να έχει 20 ευρά το μήνα και να είναι χωρίς γραμμή; Δλδ να δίνεις άλλα 16 ευρα το μήνα για γραμμή στον ΟΤΕ. Δλδ σύνολο καμιά 40αριά ευρά για 768???????? ΟΧΙ!!!! ΟΧΙ!!!!!!!! Οι τιμές οταν λέει ΕΚΤΟΣ δικτύου είναι ΜΕΣΩ ΟΤΕ αλλά Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΗΟL!!!!!!!!!!!!! κατανοητό; 1) Αν θεωρίσουμε οτι καποιος κανει συνδεση και παραμεινει στον ΟΤΕ αλλα ειναι στο δικτυο (ονομα) της ΗΟΛ δεν θα πληρώνει το πάγιο ιντερνετ στην ΗΟΛ π.χ. 32Ε για 12Μbit και αλλα 16Ε στον ΟΤΕ για πάγιο τηλεφωνικής γραμμής;;; 2) Αν θεωρίσουμε οτι θέλεις να παραμείνεις ΑΡΥΣ, στην ιδια τιμη του 12Mbit θα εχεις 2Mbit πάλι 16Ε στον ΟΤΕ για πάγιο τηλεφωνικής γραμμής. Σωστα;; Αρα η διαφορά ειναι ουσιαστικά η ταχήτητα. Οτι και να κανεις αν δεν πας Full LLU θα πληρωνεις παγιο ΟΤΕ. Που το πρόβλημα;;; Ουσιαστικά εσυ παραπονιέσαι επειδη πληρώνεις πολλα για μικρές ταχυτητες. Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 1) Αν θεωρίσουμε οτι καποιος κανει συνδεση και παραμεινει στον ΟΤΕ αλλα ειναι στο δικτυο (ονομα) της ΗΟΛ δεν θα πληρώνει το πάγιο ιντερνετ στην ΗΟΛ π.χ. 32Ε για 12Μbit και αλλα 16Ε στον ΟΤΕ για πάγιο τηλεφωνικής γραμμής;;; 2) Αν θεωρίσουμε οτι θέλεις να παραμείνεις ΑΡΥΣ, στην ιδια τιμη του 12Mbit θα εχεις 2Mbit πάλι 16Ε στον ΟΤΕ για πάγιο τηλεφωνικής γραμμής. Σωστα;; Αρα η διαφορά ειναι ουσιαστικά η ταχήτητα. Οτι και να κανεις αν δεν πας Full LLU θα πληρωνεις παγιο ΟΤΕ. Που το πρόβλημα;;; Ουσιαστικά εσυ παραπονιέσαι επειδη πληρώνεις πολλα για μικρές ταχυτητες. 1. OXI. Έχεις 2 επιλογές αν είσαι σε dslam του ΟΤΕ. α. Εχεις την γραμμή στο όνομα σου και την πληρώνεις κάθε δίμηνο στον λογαριασμό του ΟΤΕ. Επίσης κάνεις μια συνδρομή στη HOL είτε 3μηνη, 6μηνη είτε αορίστου.Οπότε πληρώνεις τον λογαριασμό του ΟΤΕ που εμπεριέχει 16 ευρώ τον μήνα για 768. ΚΑΙ στην HOL πληρώνεις ένα Χ ποσό για σύνδεση, συνδρομή. b. Παίρνεις το πακέτο της HOL το hibox και δεν πληρώνεις τπτ στο λογαριασμό του ΟΤΕ, αλλά τα πληρώνεις όλα στη HOL. Οι τιμές που αναφέρονται στο site της ως «ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ» αφορούν αυτή την περίπτωση. Δλδ 20 ευρά το μήνα για 768 για γραμμή μέσω ΟΤΕ dslam στο ονομα της HOL και σύνδεση HOL. Kλασσικό πακέτο δλδ. 2. Δεν είναι 16 ευρά το μήνα στον ΟΤΕ η 2Mbps. H 768 Kbps είναι τόσα. Από το 2 σου καταλαβαίνω ότι όταν μιλάς για πάγιο στον ΟΤΕ αναφέρεσαι στο πάγιο της PSTN/ISDΝ που πληρώναμε τόσα χρόνια δλδ. Εγώ όταν λέω πάγιο στον ΟΤΕ εννοώ το πάγιο για dsl, δλδ πληρώνω το πάγιο για το τηλέφωνο (να το πω έτσι) + 16 ευρά το μήνα extra για να χω dsl γραμμή από τον ΟΤΕ. Εμένα με ενδιαφέρει η 1α περίπτωση όπως καταλαβαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 1. OXI. Έχεις 2 επιλογές αν είσαι σε dslam του ΟΤΕ. α. Εχεις την γραμμή στο όνομα σου και την πληρώνεις κάθε δίμηνο στον λογαριασμό του ΟΤΕ. Επίσης κάνεις μια συνδρομή στη HOL είτε 3μηνη, 6μηνη είτε αορίστου.Οπότε πληρώνεις τον λογαριασμό του ΟΤΕ που εμπεριέχει 16 ευρώ τον μήνα για 768. ΚΑΙ στην HOL πληρώνεις ένα Χ ποσό για σύνδεση, συνδρομή. b. Παίρνεις το πακέτο της HOL το hibox και δεν πληρώνεις τπτ στο λογαριασμό του ΟΤΕ, αλλά τα πληρώνεις όλα στη HOL. Οι τιμές που αναφέρονται στο site της ως «ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ» αφορούν αυτή την περίπτωση. Δλδ 20 ευρά το μήνα για 768 για γραμμή μέσω ΟΤΕ dslam στο ονομα της HOL και σύνδεση HOL. Kλασσικό πακέτο δλδ. 2. Δεν είναι 16 ευρά το μήνα στον ΟΤΕ η 2Mbps. H 768 Kbps είναι τόσα. Από το 2 σου καταλαβαίνω ότι όταν μιλάς για πάγιο στον ΟΤΕ αναφέρεσαι στο πάγιο της PSTN/ISDΝ που πληρώναμε τόσα χρόνια δλδ. Εγώ όταν λέω πάγιο στον ΟΤΕ εννοώ το πάγιο για dsl, δλδ πληρώνω το πάγιο για το τηλέφωνο (να το πω έτσι) + 16 ευρά το μήνα extra για να χω dsl γραμμή από τον ΟΤΕ. Εμένα με ενδιαφέρει η 1α περίπτωση όπως καταλαβαίνεις. Ok bayern7, εγινες σαφής. Οντως εννουσα σαν παγιο του ΟΤΕ τον διμηνο λογαριασμο χωρις το εξτρα για ΑΔΣΛ. Ξεκαθαρίστηκε το θεμα :) Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Σε Shared LLU δηλ. Γραμμή ΟΤΕ,dsl HOL όταν υποστηρίζεται η περιοχή σου από το δικτυο της HOL,έχεις τις ταχύτητες "Εντός δικτύου" με χρέωση αυτές Ηιβοx (εκτός δικτύου),και η μετάβαση γίνεται σε μερικές ώρες που μένεις χωρίς ADSL..... και δώρο το modem το οποίο είναι Jetspeed και σε κάποιες περιπτώσεις Fritz7140- (Ξερει κανείς ποιό και αν είναι καλύτερο από το Αlcatel Speedtouch 530i που έχω από τον ΟΤΕ είμαι ευχαριστημένος,αλλά υποστηρίζει 8ΜΒιτ τατυτητες ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Σε Shared LLU δηλ. Γραμμή ΟΤΕ,dsl HOL όταν υποστηρίζεται η περιοχή σου από το δικτυο της HOL,έχεις τις ταχύτητες "Εντός δικτύου" με χρέωση αυτές Ηιβοx (εκτός δικτύου),και η μετάβαση γίνεται σε μερικές ώρες που μένεις χωρίς ADSL..... και δώρο το modem το οποίο είναι Jetspeed και σε κάποιες περιπτώσεις Fritz7140- (Ξερει κανείς ποιό και αν είναι καλύτερο από το Αlcatel Speedtouch 530i που έχω από τον ΟΤΕ είμαι ευχαριστημένος,αλλά υποστηρίζει 8ΜΒιτ τατυτητες ?) Για το jetspeed δεν ξερω. αλλα το φριτζ που ειχα απο την ΗΟΛ (οταν ειχα wi-fi) ειναι εγγυηση. ειναι εξοπλισμένο σχεδον με τα παντα. Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Για το jetspeed δεν ξερω. αλλα το φριτζ που ειχα απο την ΗΟΛ (οταν ειχα wi-fi) ειναι εγγυηση. ειναι εξοπλισμένο σχεδον με τα παντα. τα jetspeed ειναι για πεταμα ολα... το εχω αλλαξει 3 φορες και συνεχιζει και χαλαει το ενα πισω απο το αλλο.αφου τα παρατισα εβαλα το κλασικο μπλε modem του οτε που ειχα και παει μια χαρα αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts