telefoneri Δημοσιεύτηκε May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2020 (edited) Xiaomi Redmi Note 9 (όχι S/Pro/ProMax) οθονη 6.53" (FHD+ 2340x1080 / 19.5:9 / φωτ 450nit / gorilla glass 5) μνημη ram / χωρητικοτητα rom: 3GB/64GB, 4GB/128GB (ελευθερα 110/128) τιμη skroutz ελλαδος σημερα 30/05/2020 για εκδοση 4/128 €215 επεξεργαστης 8πυρηνος mediatek helio G85 (2.0 GHz) antutu 206 χιλιαδες (redmi note 8 antutu 170 χιλ) γραφικα ARM mali-G52 MC2 1000MHz android 10 (miui 11) εμπροσθια καμερα: 13mp (small dot πανω αριστερα) 4 πισω καμερες: main 48 / wide 8mp / depth 2mp / macro 2mp οι καμερες βρισκονται πισω στη μεση σαν τετραγωνο 2x2 δακτυλικο αποτυπωμα: πισω (μαζι-κατω απο τις καμερες) 2 θεσεις για nano sim (dual 4G stand by) συχνοτητες FDD-LTE B1/2/3/4/5/7/8/20(=800MHz)/28 ξεχωριστη θεση για micro sd μπαταρια 5020mah μη αποσπωμενη (φορτιση 18W) περιλαμβανεται φορτιστης 22.5W (πληρης φορτιση σε 2ω 40λ) usb type C NFC (το προηγουμενο redmi note 8 δεν ειχε, ειχε το 8Τ) ir blaster (τηλεχειριστηριο) αισθητηρας εγγυτητας, ambient light, επιταχυνσης, γυροσκοπιο, πυξιδα bluetooth 5.0 κλασικη θυρα ακουστικων 3.5mm ενσωματωμενο προγραμμα document scanner αναγνωριση προσωπου 1 ηχειο splash proof πλαστικο πισω μερος χρωματισμοι: λευκο (polar white), πρασινο (forest green), γκριζομπλε (midnight grey) η εμπροσθια οψη του κινητου, και στους 3 χρωματισμους εχει χρωμα μαυρο διαστασεις 162.3 x 77.2 x 8.9 χιλιοστα / βαρος 199 γρ περιλαμβανεται πλαστικη θηκη που καλυπτει το πλαϊνο και πισω μερος Edited June 3, 2020 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Σε ποιό Note 9 αναφέρονται εδώ; Πόσα υπάρχουν; https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_9_specs_price_listed_online-news-43621.php Εγώ μόνο αυτό ξέρω... https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9-10192.php Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Σε ποιό Note 9 αναφέρονται εδώ; Πόσα υπάρχουν; https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_9_specs_price_listed_online-news-43621.php Εγώ μόνο αυτό ξέρω... https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9-10192.php Αυτό που ξέρεις εσύ είναι το απλό Redmi note 9 με τον mediatek cpu.Υπάρχει και το 9S και το 9Pro. Το πρώτο site αναφέρεται στην σειρά Redmi 9 σκέτο χωρίς Note που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες και είναι η μικρότερη κατηγορία. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 (edited) Σε ποιό Note 9 αναφέρονται εδώ; Πόσα υπάρχουν; https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_9_specs_price_listed_online-news-43621.php Εγώ μόνο αυτό ξέρω... https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9-10192.php ΥΠΑΡΧΟΥΝ: redmi note 9 (αυτο που αναφερεται εδω) redmi note 9s redmi note 9 pro redmi note 9 pro max ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ: note 9 κυκλοφορησε τελευταιο επεξεργαστης mediatek (τα αλλα snapdragon) βασικη πισω καμερα 48mp μπροστινη καμερα 13mp (στην ακρη αριστερα, στα αλλα μεση) οθονη 6.53" (τα αλλα 6.67") fingerprint πισω (τα αλλα στο πλαϊ) εκδοσεις 3/64 & 4/128 note 9s δεν εχει nfc (τα αλλα 3 εχουν) επεξεργαστης snapdragon βασικη πισω καμερα 48mp μπροστινη καμερα 16mp οθονη 6.67" fingerprint στο πλαϊ εκδοσεις 4/64 & 6/128 note 9 pro οθονη 6.67 βασικη πισω καμερα 64mp μπροστινη καμερα 16mp fingerprint στο πλαϊ εκδοσεις 6/64 & 6/128 note 9 pro max οθονη 6.67" βασικη πισω καμερα 64mp μπροστινη καμερα 32mp fingerprint στο πλαϊ εκδοσεις 6/64 & 6/128 & 8/128 και τα 4 εχουν μπαταρια 5020mah και τα 4 εχουν 1 καμερα μπροστα + 4 πισω Edited June 6, 2020 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Για το σκέτο 9 εννοώ πόσες εκδόσεις έχει. Επίσης το Max πρέπει να βγαίνει μόνο στην Κίνα. Εδώ δεν θα έρθει. Με το 9 τα κάνανε πιο σαρδάμ από όλα τα Xiaomi. Ποιά θα έρθουν εδώ ποιά θα μείνουν μόνο στη Κίνα. Χάος!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Για το σκέτο 9 εννοώ πόσες εκδόσεις έχει. Επίσης το Max πρέπει να βγαίνει μόνο στην Κίνα. Εδώ δεν θα έρθει. Με το 9 τα κάνανε πιο σαρδάμ από όλα τα Xiaomi. Ποιά θα έρθουν εδώ ποιά θα μείνουν μόνο στη Κίνα. Χάος!!! 3/64 4/128 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 δεν ανεφερα στο αρχικο ποστ: δυστυχως δεν εχει notification led Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Το έχει κανείς; Φαίνεται ενδιαφέρον και η τιμή καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Το έχω εγώ σε 4/128 προέρχομαι από το note 7 4/64 μικρές διαφορές στην ταχύτητα προς το καλύτερο, καλύτερο σήμα στα ίδια σημεία καλύτερο wi-fi στα ίδια σημεία, πολύ καλύτερη μπαταρία με την ίδια χρήση. Ευτυχώς το μέγεθός δεν είναι απαγορευτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Ραδιοφωνο δεν εχει?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Ραδιοφωνο δεν εχει?? έχει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 έχει κανονικά Eυχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Έχετε βρει/διαβάσει κάπου εάν και πότε θα πάρει αυτό MIUI 12; Γιατί με ένα πρόχειρο ψάξιμο δεν το έβρισκα να το αναφέρουν πουθενά. Πάντως μεσ' τη βδομάδα θα το πάρω κι εγώ 4/128 σε polar white. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Καλησπέρα. Προχτές αγόρασα το redmi note 9. Η συσκευή είναι εξαιρετική αλλά έχω ένα πρόβλημα. Κάθε φορά που πιάνω την συσκευή, αυτή ανοίγει μόνη της. Έχω απενεργοποιημενη την ρύθμιση για να ανοίγει η οθόνη όταν την σηκώνω και πάλι συμβαίνει το ίδιο. Έχω κάνει μέχρι και format την συσκευή και πάλι τα ίδια. Ξέρεις κανείς γιατί το κάνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Καλησπέρα. Προχτές αγόρασα το redmi note 9. Η συσκευή είναι εξαιρετική αλλά έχω ένα πρόβλημα. Κάθε φορά που πιάνω την συσκευή, αυτή ανοίγει μόνη της. Έχω απενεργοποιημενη την ρύθμιση για να ανοίγει η οθόνη όταν την σηκώνω και πάλι συμβαίνει το ίδιο. Έχω κάνει μέχρι και format την συσκευή και πάλι τα ίδια. Ξέρεις κανείς γιατί το κάνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω; Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σβήσε-άνοιξε το διακόπτη αυτόν που έκλεισες για το να ανοίγει όταν το σηκώνεις, κάνε του επανεκκίνηση, και πέρασε του update εάν δεν του το έχεις κάνει, δες εάν μπορείς να του κάνεις χειροκίνητο update. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχετε βρει/διαβάσει κάπου εάν και πότε θα πάρει αυτό MIUI 12; Γιατί με ένα πρόχειρο ψάξιμο δεν το έβρισκα να το αναφέρουν πουθενά. Πάντως μεσ' τη βδομάδα θα το πάρω κι εγώ 4/128 σε polar white. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το πάρει. Καινούρια συσκευή είναι. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrance Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 custom rom να υποστηριζει call recording δεν εχουμε ε? Με ξενερωσε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Redmi note 9 έχω και εγώ στα χέρια μου αλλά είναι έκδοση 4/64 η οποία δεν αναφέρεται πουθενά. Προέρχομαι από το redmi note 7 και βλέπω ότι έχει μεγαλύτερη οθονη μπαταρία και NFC. στα πρώτα πράγματα που εντόπισα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Redmi note 9 έχω και εγώ στα χέρια μου αλλά είναι έκδοση 4/64 η οποία δεν αναφέρεται πουθενά. Προέρχομαι από το redmi note 7 και βλέπω ότι έχει μεγαλύτερη οθονη μπαταρία και NFC. στα πρώτα πράγματα που εντόπισα... Καλομίλητο το κινητό σου, επειδή είσαι απο τους λίγους που το έχουν στη κατοχή τους, εάν θέλεις μελλοντικά, κάνε μας ένα αναλυτικό post για το τι εντόπισες ακριβώς στην συσκευή σου, με τσ θετικά και τα αρνητικά αυτής. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Σήμερα παρέλαβα και εγώ την έκδοση 4/128 στο πράσινο χρώμα. Έχω παράλληλα και redmi note 9 pro 6/128. Σαν πρώτη εντύπωση η αναλογία οθόνης μου άρεσε περισσότερο έναντι του 9 pro. Και δεύτερον είναι εμφανές οτι το note 9 pro είναι λίγο πιο σβέλτο. Αύριο ή μεθαύριο θα γράψω αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Σήμερα παρέλαβα και εγώ την έκδοση 4/128 στο πράσινο χρώμα. Έχω παράλληλα και redmi note 9 pro 6/128. Σαν πρώτη εντύπωση η αναλογία οθόνης μου άρεσε περισσότερο έναντι του 9 pro. Και δεύτερον είναι εμφανές οτι το note 9 pro είναι λίγο πιο σβέλτο. Αύριο ή μεθαύριο θα γράψω αναλυτικά. 4/128;;;;..... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 4/128;;;;..... Ναι γιατί; https://www.skroutz.gr/s/23323806/Xiaomi-Redmi-Note-9-128GB-Forest-Green.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Πολυ καλο κινητο αλλα πιστευω σε παρα πολυ καλα λεφτα. (148) Εγω πηρα το κινητο με 64GB Χωρητικοτητα και 4GB RAM. Θετικα: Το ηχειο ειναι πολυ καλο για μουσικη και δυνατο. Η οθονη εινα μεγαλη φωτεινη και εχει πολυ καλη αναλυση. Τραβαει πολυ καλες φωτογραφιες και καλο βιντεο με τετραπλη καμερα (εχει μειονεκτημα απο το Redmi note 7 απουσια λειιτουργιας Νυχτερινης ληψης) και πολλες επιλογες για επαγγελματικες φωτογραφιες και βιντεο. Εχει και δακτυλικο αποτυπωμα. (εδω εχω ενα θεμα γιατι εβαλα ρυθμιση καταλαθος να το ζηταει σε καθε ανοιγμα εφαρμογης και δε ξερω πως να το απενεργοποιω) Μεσα στην συσκευασια εκτος απο το κινητο θα βρειτε και μια θηκη για το κινητο. Η μπαταρια κραταει παραπανω απο μια μερα με συνεχομενη χρηση και ειναι 5020 mAh. Εχει θυρα για micro SD και 2 Dual Sim :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Πολύ καλό το ότι δέχεται δύο σιμ και sd. Καλορίζικο! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Πολυ καλο κινητο αλλα πιστευω σε παρα πολυ καλα λεφτα. (148) Εγω πηρα το κινητο με 64GB Χωρητικοτητα και 4GB RAM. Θετικα: Το ηχειο ειναι πολυ καλο για μουσικη και δυνατο. Η οθονη εινα μεγαλη φωτεινη και εχει πολυ καλη αναλυση. Τραβαει πολυ καλες φωτογραφιες και καλο βιντεο με τετραπλη καμερα (εχει μειονεκτημα απο το Redmi note 7 απουσια λειιτουργιας Νυχτερινης ληψης) και πολλες επιλογες για επαγγελματικες φωτογραφιες και βιντεο. Εχει και δακτυλικο αποτυπωμα. (εδω εχω ενα θεμα γιατι εβαλα ρυθμιση καταλαθος να το ζηταει σε καθε ανοιγμα εφαρμογης και δε ξερω πως να το απενεργοποιω) Μεσα στην συσκευασια εκτος απο το κινητο θα βρειτε και μια θηκη για το κινητο. Η μπαταρια κραταει παραπανω απο μια μερα με συνεχομενη χρηση και ειναι 5020 mAh. Εχει θυρα για micro SD και 2 Dual Sim :):):):):) Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Κλείδωμα εφαρμογής, και απενεργοποιείς όποια εφαρμογή είναι κλειδωμένη με μοτίβο ή/και δακτυλικό αποτύπωμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Όσοι το έχετε, όταν χρησιμοποιείτε κατεβασμένο theme σας εμφανίζονται κι εσάς οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος διπλές και τριπλές; Ενώ αν του φοράω τα 2 "μαμά" θεματάκια, εμφανίζεται μονή για καθεμία εφαρμογή κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts