Jump to content

Tο Facebook αναπτύσσει ένα δικό τoυ έξυπνο ρολόι


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο νου όλων μας έχει σχηματιστεί η άποψη πως το Facebook είναι ως επί το πλείστον ένα είδος λογισμικού και υπηρεσιών, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι φιλοδοξίες της εταιρείας για την ενασχόλησή τους με το κομμάτι του hardware υλικού. Μια έκθεση από το The Verge, αναφέρει πως η ομάδα του Facebook εργάζεται σε ένα smartwatch που θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο το επόμενο καλοκαίρι και να έχει ένα ενδιαφέρον σχέδιο.

 

Το έξυπνο ρολόι του Facebook θα μπορούσε πραγματικά να έρθει με μια αποσπώμενη οθόνη με δύο ενσωματωμένες κάμερες, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από το έξυπνο ρολόι, το Facebook οραματίζεται τους χρήστες να χρησιμοποιούν το έξυπνο ρολόι ως εργαλείο φωτογραφίας ή ίσως ακόμη και κάποιο είδος αυτοσχέδιας ρύθμισης βιντεοκλήσεων. Άλλωστε, η εταιρεία ξεκίνησε το σύστημα τηλεδιάσκεψης Portal, οπότε αυτό δεν φαίνεται απίθανο...

 

Όσο για τις κάμερες, αυτή που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος χρησιμοποιείται κυρίως για βιντεοκλήσεις, ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος θα μπορεί να καταγράφει βίντεο 1080p. Το Facebook λέγεται επίσης ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες εταιρείες για να βοηθήσει στη δημιουργία αξεσουάρ για το ρολόι όταν αποσυνδέεται, όπως ίσως ένας τρόπος να το τοποθετήσετε σε ένα σακίδιο.

 

Βέβαια το Facebook προσπάθησε στο παρελθόν να φτιάξει κάτι παρόμοιο όταν συνεργάστηκε με την HTC για ένα τηλέφωνο Facebook, αλλά αποδείχθηκε αποτυχία. Από τότε η εταιρεία έχει επεκταθεί σε άλλα προϊόντα όπως τα VR headsets και το σύστημα Portal της.

 

[via]

Edited by Nagata

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Βασικά στο νου όλων μας έχει σχηματιστεί η άποψη πως το Facebook είναι ένα μεγάλο σουρωτήρι απο ασφάλεια.

[ f i l i p p o s ] - [ lokalize.gr ]

Link to comment
Share on other sites

Το fb watch με το που θα αντιλαμβανεται υψηλή πιεση η παλμούς θα σου βγάζει στο fb χορηγούμενες διαφημίσεις καρδιολογων ιατρών κλινικών κτλ
Link to comment
Share on other sites

Αντί να το παίζουν ρολογαδες..... δεν κοιτάνε να φτιάξουν λίγο την εφαρμογή που κατάντησε μια αηδία?.Κανείς 10 σκρολ για να δεις 3 καταχωρήσεις από φίλους! Τα 2/3 στο FB είναι πλεον διαφημίσεις και spam.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...