Jump to content

Προστέθηκε στο Huawei AppGallery και το HarmonyOS Zone


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις η Huawei είναι πλέον πανέτοιμη να προωθήσει το νέο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS 2 σε smartphone, tablet και πολλές άλλες συσκευές, ξεκινώντας με τη σειρά Huawei Mate 40, σειρά Mate 30, σειρά P40 , Mate X2, σειρά Nova 8, MatePad Pro και πολλά άλλα.

 

Ήδη υπάρχουν αρκετές ενσωματωμένες εφαρμογές στο HarmonyOS και φυσικά υποστηρίζονται και apps τρίτων δημιουργών, αλλά από σήμερα η εταιρεία προσφέρει το HarmonyOS Zone στο Huawei AppGallery το οποίο απαριθμεί εφαρμογές που υποστηρίζονται ήδη για το νέο λειτουργικό σύστημα.

 

Σε τι ακριβώς βοηθάει το HarmonyOS Zone στο Huawei App Marketplace; Αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο ώστε ο κάθε χρήστης να βρίσκει όλες τις συμβατές εφαρμογές για την Huawei συσκευή του γίνεται πιο εύκολο για τους χρήστες του λειτουργικού συστήματος να βρουν και να εγκαταστήσουν συμβατές εφαρμογές. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν το "HarmonyOS" ή "HongMeng" στο App Marketplace για να βρουν την αποκλειστική ζώνη και οι εφαρμογές οι οποίες είναι κατασκευασμένες για το HarmonyOS φέρουν ετικέτα "HMOS" στη γωνία του εικονιδίου.

 

Σκοπός της εταιρείας και ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά της στοιχήματα είναι να διαθέσει για το τρέχον έτος περισσότερες από 300 εκατομμύρια συσκευές που χρησιμοποιούν το HarmonyOS (ή το HongMeng OS όπως λέγεται στην Κίνα).

 

Η Huawei έχει δωρίσει όλες τις βασικές δομές του HarmonyOS στο "Open Atom Open Source Foundation". Αυτό θα επέτρεπε στους ενδιαφερόμενους κατασκευαστές να λάβουν τους κωδικούς συστήματος HarmonyOS και να αναπτύξουν προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Προς το παρόν, υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 προγραμματιστές που συνεργάζονται με το HarmonyOS και η εταιρεία αναμένει περισσότερα να συμμετάσχουν σύντομα.

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί!

Μπράβο, ας δούμε πώς θα εξελιχθεί το νέο OS.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

στο καλό να πάει και με honeyOS,Αν δεν επιστρέψει στο μαντρί λεφτακια γιοκ

 

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Σε πολύ καλό δρόμο, μακάρι να πετύχει.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...