Jim87 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 <Ναι και σε μενα το ιδιο κανει. Δεν υπαρχει ομως καποιο πληκτρο για το βγαλεις. Ευτυχως αν πατησεις στα Objectives βγαινει.> epeidi den katalava pou einai ta objectives kai otan les vgainei ennoeis to pause? dil. synehizeis to saved game? Όταν παίζεις κανονικό παιχνίδι θα δεις τα objectives μετά απο το load και θα πρέπει να το πατήσεις για να συνεχίσεις. Αν παίζεις αποστολές που δεν έχει objectives δεν μπορείς να το συνεχίσεις...:( Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Κανενα expansion θα σκασει μυτη?Παντως το βρισκω λιγο περιεργο για collectors edition απο τωρα.Η collector's των προηγουμενων AOE που τα ειχε ολα και κοστιζε 60 ευρω ηταν απιστευτη. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Κανενα expansion θα σκασει μυτη?Παντως το βρισκω λιγο περιεργο για collectors edition απο τωρα.Η collector's των προηγουμενων AOE που τα ειχε ολα και κοστιζε 60 ευρω ηταν απιστευτη. Αναφέρεσαι στην έκδοση που έδινε AOE1 & AOE2 μαζί με τα expansion τους και soundtrack; Expansion μπορούμε κάλλιστα να περιμένουμε σε περίπου ένα χρόνο από τώρα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Αυτο λεω φιλε μου.Δεν ξερω τι εχει το 3 στην collectors αλλα εκεινο ηταν ολα τα λεφτα.AOE 1+2+Expansions+Soundtrack+βιβλια+χαρτες με τις τεχνολογιες..... ;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Αυτο λεω φιλε μου.Δεν ξερω τι εχει το 3 στην collectors αλλα εκεινο ηταν ολα τα λεφτα.AOE 1+2+Expansions+Soundtrack+βιβλια+χαρτες με τις τεχνολογιες..... ;) - Το παιχνίδι σε 3 CD's - Βιβλίο με Artworks (210 σελίδες) - DVD "The Making of Age of Empires" - Age of Empires III Soundtrack - 43' X 27' Poster of Craig Mullin's Painting - Age of Empires III Οδηγός για τον Παίκτη - Thick Stock Quick Reference Guide - Age of Empires III Demo CD - Collector's Edition Game Manual Μακράν καλύτερο όλων το βιβλίο και μετά η αφίσα. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν τα εξώφυλλα στις DVD θήκες (δείχουν κάπως low quality σε λεπτομέρεια και χρώμα). Το collectors που λες το έχει το eshop γύρω στα 40 ευρώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Όταν παίζεις κανονικό παιχνίδι θα δεις τα objectives μετά απο το load και θα πρέπει να το πατήσεις για να συνεχίσεις. Αν παίζεις αποστολές που δεν έχει objectives δεν μπορείς να το συνεχίσεις...:( ego paizo to skirmish, poio einai to kanoniko paihnidi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 ego paizo to skirmish, poio einai to kanoniko paihnidi? Single player-Campaing Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Single player-Campaing ego nomiza oti ayto einai gia matheis to paihnidi.... na se kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thibaios Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Για να βγεις από την pause screen πατάς το Pause/Break πλήκτρο στο πληκτρολόγιο και όλα συνεχίζονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Το demo cd που χρησιμευει στο collectors του ΑΟΕ 3?? :wacko: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Το demo cd που χρησιμευει στο collectors του ΑΟΕ 3?? :wacko: Για διαφημιστικούς σκοπούς. Το δίνεις σε φίλους να παίξουν => γνωρίζουν το παιχνίδι => υπάρχει πιθανότητα να το αγοράσουν => περισσότερα χρήματα για Ensemble και MS. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Paidia egw klassika katevasa to en logw paixnidi apo to Internet....Na rwthsw kati...Pws ginetai na paizw on-line...?Molis paw na syndethw mou leei "bad cd number"...Kserete kamia kompina na to apofygw....? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Φιλε δεν γινεται με καμια κομπινα... Δυστυχως για να παιξεις πρεπει να το εχεις αυθεντικο... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι κάνω λάθος στην εγκατάσταση; Βάζω μέσα κανονικά το πρώτο cd, ξεκινάω Install μόλις μου βγάζει παρακαλώ βάλτε το δεύτερο cd πάω να το βάλω και μου βγάζει ότι πρέπει να ξαναβάλω το πρώτο. Το ξαναβάζω, προχωράει λίγο, το βγάζω, βάζω το δεύτερο, προχωράει κανονικά, βάζω το τρίτο, τελειώνει η εγκατάσταση. Πάω να το παίξω και τζίφος... Βγάζει ότι δεν έχει εγκατασταθεί καλά ένα αρχείο ή κάτι τέτοιο... Από εκείνη την ώρα το έχω εγκαταστήσει/απεγκαταστήσει/επανεγκαταστήσει καμία δεκαριά φορές και τίποτε... Any help? edit: Όταν πάω να παίξω μου βγάζει ότι το αρχείο MSXML 4.0 δεν έχει εγκατασταθεί σωστά... Με βλέπω να το παίρνω πίσω, αν και νομίζω πως κάτι φταίει με τον υπολογιστή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι κάνω λάθος στην εγκατάσταση; Βάζω μέσα κανονικά το πρώτο cd, ξεκινάω Install μόλις μου βγάζει παρακαλώ βάλτε το δεύτερο cd πάω να το βάλω και μου βγάζει ότι πρέπει να ξαναβάλω το πρώτο. Το ξαναβάζω, προχωράει λίγο, το βγάζω, βάζω το δεύτερο, προχωράει κανονικά, βάζω το τρίτο, τελειώνει η εγκατάσταση. Πάω να το παίξω και τζίφος... Βγάζει ότι δεν έχει εγκατασταθεί καλά ένα αρχείο ή κάτι τέτοιο... Από εκείνη την ώρα το έχω εγκαταστήσει/απεγκαταστήσει/επανεγκαταστήσει καμία δεκαριά φορές και τίποτε... Any help? edit: Όταν πάω να παίξω μου βγάζει ότι το αρχείο MSXML 4.0 δεν έχει εγκατασταθεί σωστά... Με βλέπω να το παίρνω πίσω, αν και νομίζω πως κάτι φταίει με τον υπολογιστή... Δεν έχεις κανένα δεύτερο drive στο pc σου? Εμένα το κάνει αυτό στο κλεμμένο, και όταν βάζω τα iso στο daemon tools, μου λέει το ίδιο όταν κάνει εγκατάσταση, και αναγκάζομαι να δημιουργώ 2 εικονικά cd rom που το ένα έχει το πρώτο και το άλλο έχει το δεύτερο cd!:) Πάντως μετά από αυτό, το παιχνίδι παίζει μια χαρά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν έχεις κανένα δεύτερο drive στο pc σου? Εμένα το κάνει αυτό στο κλεμμένο, και όταν βάζω τα iso στο daemon tools, μου λέει το ίδιο όταν κάνει εγκατάσταση, και αναγκάζομαι να δημιουργώ 2 εικονικά cd rom που το ένα έχει το πρώτο και το άλλο έχει το δεύτερο cd!:) Πάντως μετά από αυτό, το παιχνίδι παίζει μια χαρά:) Δεν έχω δεύτερο drive... Έκανα και update και λοιπά αλλά και πάλι τίποτα. Πως μπορώ να κάνω εικονικό cd rom; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν έχω δεύτερο drive... Έκανα και update και λοιπά αλλά και πάλι τίποτα. Πως μπορώ να κάνω εικονικό cd rom; Με το daemon tools! Google it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Με το daemon tools! Google it! Done, downloaded και installed... Μετά; :O Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Done, downloaded και installed... Μετά; :O Μετά ή θα κατεβάσεις το πρώτο ή το δεύτερο cd σε iso μορφή από το internet, ή θα κάνεις ένα από τα cd που έχεις iso για να το βάλεις στο daemon tools :p Μη ρωτήσεις πως, δεν ξέρω :p Νομίζω με το nero μπορείς να φτιάξεις iso των cd σου, αλλά δεν είμαι σίγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Μετά ή θα κατεβάσεις το πρώτο ή το δεύτερο cd σε iso μορφή από το internet, ή θα κάνεις ένα από τα cd που έχεις iso για να το βάλεις στο daemon tools :p Μη ρωτήσεις πως, δεν ξέρω :p Νομίζω με το nero μπορείς να φτιάξεις iso των cd σου, αλλά δεν είμαι σίγουρος! Ναι κι εγώ νομίζω με το nero γίνεται... Γιατί να κατεβάσω 600ΜΒ από το ίντερνετ είναι από δύσκολο εώς ακατόρθωτο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι κάνω λάθος στην εγκατάσταση; Βάζω μέσα κανονικά το πρώτο cd, ξεκινάω Install μόλις μου βγάζει παρακαλώ βάλτε το δεύτερο cd πάω να το βάλω και μου βγάζει ότι πρέπει να ξαναβάλω το πρώτο. Το ξαναβάζω, προχωράει λίγο, το βγάζω, βάζω το δεύτερο, προχωράει κανονικά, βάζω το τρίτο, τελειώνει η εγκατάσταση. Πάω να το παίξω και τζίφος... Βγάζει ότι δεν έχει εγκατασταθεί καλά ένα αρχείο ή κάτι τέτοιο... Από εκείνη την ώρα το έχω εγκαταστήσει/απεγκαταστήσει/επανεγκαταστήσει καμία δεκαριά φορές και τίποτε... Any help? edit: Όταν πάω να παίξω μου βγάζει ότι το αρχείο MSXML 4.0 δεν έχει εγκατασταθεί σωστά... Με βλέπω να το παίρνω πίσω, αν και νομίζω πως κάτι φταίει με τον υπολογιστή... Η λυση στο προβλημα σου http://support.microsoft.com/?scid=kb;en-us;810209&spid=1007&sid=global Κατεβασε το latest msxml απο εδω -->http://msdn.microsoft.com/XML/XMLDownloads/default.aspx κανε unistal το γαμε πρωτα μετα βαλτο και μετα ξαναπερνα το game Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Η λυση στο προβλημα σου http://support.microsoft.com/?scid=kb;en-us;810209&spid=1007&sid=global Κατεβασε το latest msxml απο εδω -->http://msdn.microsoft.com/XML/XMLDownloads/default.aspx κανε unistal το γαμε πρωτα μετα βαλτο και μετα ξαναπερνα το game 1.000.000.000.000.000.000.000 thanks! Δούλεψε! :yahoo: :yahoo: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Np...αν ποτε μπεις online κανε με add.... nick= ISON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Np...αν ποτε μπεις online κανε με add.... nick= ISON Sure. :) Εν τω μεταξύ ήδη τελείωσα τα πρώτα δύο μέρη της εκστρατείας... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Np...αν ποτε μπεις online κανε με add.... nick= ISON ison μιας και απ' οτι βλέπω εισαι καλός δεν δίνεις και σ' εμάς τους άπειρους καμιά συνβουλή;:p Με τι πολιτισμό παίζεις; Έχω ολλανδούς lv20 αλλά δεν είναι για rush Αμα τύχει θα με βρείς σαν kfatseas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts