Jump to content

8+1 Λόγοι να Προτιμήσεις το Online Στοίχημα


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας τις τελευταίες δεκαετίες έφεραν σαρωτικές αλλαγές και στην βιομηχανία του διαδικτυακού τζόγου. Οι Bookmakers κέρδισαν φανατικούς φίλους χάρη σε υπηρεσίες όπως το στοίχημα live αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι. Οι παγίδες παραμένουν και εγκυμονούν κινδύνους κυρίως για τους αρχάριους παίκτες. Ας δούμε όμως 10 λόγους που θα πείσουν και εσένα να αφήσεις τα επίγεια πρακτορεία και να ανοίξεις λογαριασμό σε μία online εταιρία.

 

Υψηλές Αποδόσεις

 

Αν κάτι κυνηγάει ο παίκτης του στοιχήματος αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τις υψηλές αποδόσεις στα πονταρίσματά του. Στο διαδίκτυο θα βρεις σίγουρα καλύτερες αποδόσεις από αυτές που προσφέρονται στα επίγεια πρακτορεία. Δεν έχεις άλλωστε παρά να συγκρίνεις τις τιμές σε μία αναμέτρηση για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

 

Εξαιρετικά Μπόνους και Προσφορές*

 

Τα μπόνους* και οι συνεχείς προσφορές είναι ένα από τα τρικ που χρησιμοποιούν οι διαδικτυακές εταιρίες για να προσελκύσουν νέα μέλη στις πλατφόρμες τους. Αποτελούν βασικό κριτήριο για την τελική μας επιλογή και μία ένδειξη επιβράβευσης για την συμμετοχή μας στο παιχνίδι. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο στη διαχείρισή τους καθώς κρύβουν όρους και προϋποθέσεις που σε κάποιες των περιπτώσεων μπορεί να είναι δύσκολο να εκπληρωθούν.

 

Πληθώρα Στοιχηματικών Επιλογών

 

Οι στοιχηματικές επιλογές μας στο διαδίκτυο είναι απεριόριστες. Χιλιάδες αναμετρήσεις σε έναν μακρύ κατάλογο αθλημάτων μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ειδικά στοιχήματα, μακροχρόνια πονταρίσματα και πολλές ακόμα επιλογές απλώνονται μπροστά μας σε όλες τις online στοιχηματικές πλατφόρμες.

 

Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα

 

Αν και πλέον ο ΟΠΑΠ έχει υιοθετήσει την τακτική των online bookmakers, στο διαδίκτυο όλα τα παιχνίδια προσφέρονται ως μονά αποδεκτά για στοιχηματισμό. Μικρότερη γκανιότα λοιπόν και σίγουρα περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις σας.

 

Ζωντανό Στοίχημα

 

Η υπηρεσία live betting ήρθε να αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα που είχαμε σχηματίσει για το στοίχημα και τον τρόπο διεξαγωγής του. Πλέον σε πραγματικό χρόνο μπορούμε να τοποθετήσουμε τα πονταρίσματά μας έχοντας σαφέστερη εικόνα για τον τρόπο που εξελίσσεται μία αναμέτρηση. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται μόνο με το ζωντανό στοίχημα αφήνοντας εκτός τα pre-game πονταρίσματα.

 

Ευκολία στις Συναλλαγές

 

Παίζοντας online δεν χρειάζεται να περιμένεις στο ταμείο για να πληρώσεις το κουπόνι σου. Οι συναλλαγές σου πραγματοποιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα και τα χρήματα στον λογαριασμό σου είναι άμεσα διαθέσιμα. Απαιτείται όμως πολύ μεγάλη προσοχή καθώς είναι εύκολο να χάσετε τον έλεγχο την ώρα που δεν χειρίζεστε μετρητά για να πληρώσετε.

 

Εξυπηρέτηση Πελατών 24/7

 

Όταν και εφόσον χρειαστείτε βοήθεια στο διαδίκτυο να είστε σίγουροι ότι θα την λάβετε. Στις Online στοιχηματικές εταιρίες λειτουργεί όλο το 24ωρο εκπαιδευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και έχει λύσεις για όλες τις απορίες σας.

 

Στοίχημα από την άνεση του καναπέ

 

Έχετε ανάγκη απλά μια σύνδεση στο διαδίκτυο και το προσωπικό σας Smartphone ή laptop για να αποκτήσετε πρόσβαση στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Από την άνεση του προσωπικού σας χώρου και χωρίς να απαιτούνται έξτρα μετακινήσεις είστε σε θέση να τοποθετήσετε τα πονταρίσματά σας.

 

Άμεσες αναλήψεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

 

Οι αποπληρωμές στο διαδίκτυο είναι άμεσες και δεν απαιτούνται ιδιαίτερες διαδικασίες. Τα χρήματα μεταφέρονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό αν και μπορεί να χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις. Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και αξιοπιστία στο αποτέλεσμα.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...