Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ


dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

 

Μόλις μου έσπασε η οθόνη του redmi note 4. Είναι η global version με τον snapdragon 625.

 

Γνωρίζετε κάποιο αξιόλογο και αξιόπιστο κατάστημα στην Αθήνα με λογικές τιμές που θα μπορούσα να απευθύνω;

Πιστεύετε πως αξίζει να φτιαχτεί; Δεν είχα σκοπό να πάρω καινούριο κινητό.

Χοντρικά πόσο λέτε θα κοστίσει μιας και πρόκειται για σχετικά παλιό μοντέλο;

 

Επίσης είδα και αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/17916836/%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Xiaomi-Redmi-Note-4-4x-Global-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html

 

Είναι μούφα οθόνη;

 

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις, απλά ήταν ξαφνικό και έχω πανικοβληθεί λίγο.

Στείλτε μου και pm αν θέλετε.

 

Ευχαριστώ!

Edited by Cyberdemon87
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Καλημερα και καλα μπανια σε ολους!!Παιδια μια βοηθεια γιατιψεχω πελαγωσει.Ψαχνω να αγορασω ενα powerbank με ασυρματη φορτιση.Εχω το LG V30.Να ειναι απο 10000mah και πανω.Ψαχνω να βρω καποιο που να εχει γρηγορη ασυρματη φορτιση.Αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.Βλεπω στο skroutz καποια της εταιρειας v-tac αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη αν φορτιζουν γρηγορα ή οχι!Ευχαριστω!!
Link to comment
Share on other sites

Έχει πολλά έχω Δωκιμασει μερικά απλά να ξέρεις έχει τρελές από λείες οταν φορτίσεις με ασύρματη δλδ από 10.000 στην πράξη έχεις 6.000 στην καλύτερη (αν έχει πολύ καλό δεκτή η συσκευή) τα υπόλοιπα γίνονται θερμότητα

Πχ ένα Mate 20 pro που Δωκιμασα κάνει μια φόρτιση και μένει να φορτίσει ένα iPhone se οριακά (10.000 mha μπαταρία) αν το κάνω; πο κλασσική type c του bank κάνει δύο φορτίσεις το Mate και φτάνει οριακά για το se...

Φαντάσου τι απολειες έχει

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Να ρωτήσω κάτι.......

Αν γίνεται συνδιασμός smart watch και Bluetooth ακουστικών. Δηλ, επειδή έχω μέσα από το κράνος τα Bluetooth ψείρες ακουστικά, όταν κτυπαει τηλέφωνο πρέπει να πατήσω την αποδοχή απόρριψη από το κινητό, αφού δεν έχω πρόσβαση στα ακουστικά. Αν το ρολόι είχε πέρα από απόρριψη μόνο (που έχω πχ με το smart band 4 τώρα) και αποδοχή και πέρναγε στα ακουστικά θα ήταν τέλειο. Γίνεται?

Ευχαριστώ.....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."
Link to comment
Share on other sites

Αν το ασύρματο το 10000mah δίνει 6000mah καλά είναι θα έλεγα αν βάλεις μέσα την ευκολία χρήσης. Αφου και το κανονικό 10αρι πάνω απο 6500-6800 πολύ δύσκολα μπορει να δώσει
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
ΜΙΑ ερωτηση τι ακριβως ειναι αυτα ? εχει καποια σημασια αν το κινητο διαθετει 4.2 η 5? το κανει πιο γρηγορο στην ανταλλαγη ?
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Για όποιον ψάχνει κάτι ελαφρύ, οικονομικό και με καλή ποιότητα σε selfie stick και μικρό τριποδάκι δείτε το video review που έκανα για τα Apeman SS150 και PA10. Τα αγόρασα για προσωπική χρήση και αξίζουν τα χρήματα τους στα σίγουρα.

 

Σελφοκοντάρ για αυτοτράβηγμα με άνεση και απαράμιλλο στυλ καθώς επιίσης και τριποδάκι για λίγο βάρος... Apeman SS150 & Apeman PA10. Οικονομικές επιλογές για smartphones, action cameras & ελαφριές mirrorless φωτογραφικές μηχανές.

 

Youtube Review :

 

Υγ : Κάντε Subscribe :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kαλησπέρα σε όλους.

Ειμαι στην διαδικασια αγοράς καποιων pods-earpods η αγορα εχει κατακληστει απο πολλες επιλογες.Με badget 30 euro ποια θα μου προτεινατε να κοιτάξω για χρηση, με το κινητο και για τρεξιμο.Οσον αφορα συχνωτικα θα ηθελα να χρωματιζουν ελαφρα τα μπασσα και τα μεσαια.

Εχω δει αυτη την επιλογη: https://www.cafago.com/en/p-v6414.html?aid=xmmu&mid=10000035922

 

Περιμένω τις συμβουλές σας

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me
Link to comment
Share on other sites

Καθώς συνδέω τα ακουστικά με το iPhone παρατηρώ ότι δεν μπορώ να ακούσω ταυτόχρονα αλλά μόνο εναλλάξ! Υπάρχει καμια λύση;
only crossfit...
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα τα φώτα σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω με την συνδεση του ps4 controller με το redmi note 7 μου. Μέσω Bluetooth συνδέεται κανονικά, δουλεύουν όλα τέλεια για 1 λεπτό ή μόλις μπω σε μια εφαρμογή μετά έχει delay input και τα πάντα είναι unplayable. Δοκίμασα κάποια fix που προτείνουν με continuous connect κτλ δεν δουλεύει με τίποτα. Αγόρασα λοιπόν ένα otg καλώδιο για wired connection Και εδώ αρχίζουν τα περίεργα, όταν το συνδέω ανάβει για λίγο το πορτοκαλί χρώμα στο χειριστήριο, φορτίζει δλδ αλλά δεν λειτουργεί, είναι νεκρό. Πήγα στα developer options ενεργοποίησα το usb debugging και τις συναφείς ρυθμίσεις, τίποτα, κάνει συνεχώς το ίδιο πράγμα, πορτοκαλί φως για 1 δευτερόλεπτο μόλις συνδέεται Και μετά νεκρό. Στο mi9t ενός φίλου που το συνδεσαμε δούλεψε κανονικά, το ίδιο χειριστήριο, με τα ίδια καλώδια χωρίς κάμμια επιπλέον ρύθμιση. Γνωρίζει κανείς κάτι για το θέμα;
Link to comment
Share on other sites

Στα i9 για να ακουσεις ταυτοχρονα και απο τα δυο πρεπει ή να εισαι εσυ αυτος που κανει την κληση ή οταν σε καλεσουν και το σηκωσεις να κανεις μια αλλαγη απο τα ακουστηκα στο τηλεφωνο και πισω στα ακουστηκα.

 

Ειναι και αυτα ετσι χοντρουτσικα και δεν καλοχωρανε στα αυτια ή το διορθωσαν το μεγεθος;

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ψάχνω για true wireless αλλά που να είναι συνδεδεμένα σε δύο τηλέφωνα. Βλέπω στο skroutz να έχουν αρκετά multipoint pairing αλλά στην περιγραφή τους να γράφουν ότι όταν ανοίγει η θήκη συνδέονται με την τελευταία συσκευή που έγινε pairing. Επίσης θέλω να έχουν noise cancellation (βασικά όλα το γράφουν αλλά χωρίς πάντα αξιόπιστα αποτελέσματα).

 

Αξίζουν τα airpods με android συσκευές; Διάβασα πολύ καλά λόγια και για τις κλήσεις αλλά ούτε αυτά είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα σε δύο τηλέφωνα. Ποιο πολύ με ενδιαφέρει για τις κλήσεις σε θορυβώδη περιβάλλοντα (να μην κλείνω το bluetooth) για να μιλάω με το τηλέφωνο επειδή δεν ακούγεται με το bluetooth.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65
Link to comment
Share on other sites

Επειδή η πλοήγηση στα κινητά είναι σαφώς ανώτερη απο τα εργοστασιακά, ψάχνω για μια βολική βάση να τοποθετώ το κινητό μου (αυτή τη στιγμή είναι ένα Samsung Galaxy S6, αλλά ίσως πάρω το S10e ή - αλλά δεν νομίζω - το S10).

Θέλω να βλέπω και να φτάνω το κινητό εύκολα, να το τοποθετώ και να το αφαιρώ εύκολα, να είναι σταθερή, να βλέπω ολόκληρη της οθόνη του αυτοκινήτου και να μην εμποδίζει πολύ την ορατότητα στο δρόμο.

 

Μια φωτογραφία του ταμπλώ εδώ.

Τα περισσότερα που πιάνουν στους αεραγωγούς κρύβουν την οθόνη...

 

Καμιά πρόταση έχετε?

Link to comment
Share on other sites

Rammount ακριβο μεν αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.

 

Αλλιως πας σε αντιστοιχες τυπου Spigen. Εγω προσωπικα αυτη εχω 3+ χρονια πανω στο ταμπλο, κιχ δεν εχει κανει ουτε εχει ξεκολλησει. Αν πας σε no name λυση προφανως και θα βρεις φτηνοτερες αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξει στο χρονο η σταθεροτητα πανω στο ταμπλο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Link to comment
Share on other sites

Πήρα αυτό 6€ και με βόλεψε (για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο)

Κρατάει καλά το κινητό σε όποια γωνία και θέση θέλω.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα από Κίνα τα tws i9s για την κόρη μου.

Αν και τα αγγλικά του εγχειριδίου χρήσης ήταν της κακιάς ώρας, κατάφερα και να τα ζευγαρώσω μεταξύ τους, αλλά και να τα συνδέσω με το τηλέφωνο.

Μετά από μερικές μέρες, όμως, το δεξί σταμάτησε να ακούγεται...

Παρά τις διάφορες δοκιμές, δεν κατάφερε να ξαναλειτουργήσει, ενώ στην πορεία χάθηκε και η σύνδεσή τους με το τηλέφωνο, έκτοτε δε ουδέποτε ξανασυνδέθηκαν...

Επειδή δεν γνωρίζω τί μπορεί να φταίει κι ενδεχομένως να κάνουμε εμείς κάτι λάθος, υπάρχει κάποιος που να τα έχει; Μπορούμε να βρούμε κατανοητές οδηγίες χρήσης;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα αγόρασα αυτό το καλώδιο για να συνδέω τα Audio Technica ATH-M40x και με το κινητό μου. Δυστυχώς, ενώ το βύσμα είναι το σωστό, δεν μπαίνει γιατί είναι πιο πλατύ το πιο πάνω κόκκινο μέρος (τι κι αν το είπα, οι πωλητές άσχετοι). Τα ακουστικά αυτά έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κουμπώνει με μεγαλύτερη ασφάλεια το βύσμα. Όλα τα άλλα καλώδιο απο jack σε jack που έχω βρει, και μάλλον κάνουν, είναι πάνω απο 1,8m, δηλαδή μεγάλα για να έχω το κινητό στην τσέπη. Θα μπερδεύονται.

Υπάρχει κάτι πιο μικρό που να κάνει σίγουρα (και που θα το βρω);

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους θέλω να βρω να αγοράσω 2 power bank ασύρματης φόρτισης για Galaxy s10 plus και iPhone xs max αλλά από όσο διαβάζω τα περισσότερα Power Bank στην ασύρματη φόρτιση φτάνουν max τα 10 watt και τα κινητά αυτά θέλουν 4 ώρες για να γεμίσουν 100% .Επίσης είδα μερικά ότι πρέπει να είναι συνδεδεμένα στην πρίζα για να φτάσουν ταχύτητα τέτοια. Εγώ ψάχνω φορητά χωρίς χρήση πριζας. Έχει κάποιος καμία πρόταση για αγορά?

 

Σας ευχαριστώ

 

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

και powerbak και ασύρματος φορτιστής = φονικός συνδυασμός για την μπαταρία συσκευής σου
Λες να το ξεχάσω εντελώς ? παίζει τόσο μεγάλο ρόλο?

 

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Λες να το ξεχάσω εντελώς ? παίζει τόσο μεγάλο ρόλο?

 

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

power bank είναι λύση ανάγκης και ετσι να το κάνουμε και χρήση

και το wireless charging έχει τεράστιες απώλειες (γενικά) η οποίες μετατρέπονται σε θερμότητα

 

θα σου ξεσκίσουν την μπαταρία (οπως πχ γινεται και με το gaming βράζει η συσκευή και καταστρέφεται η μπαταρία)

 

εκτός και αν αλλάζεις το κινιτο κάθε χρόνο τότε δεν παιζει κενενα ρόλο ολα αυτά (ενα χρόνο θέλει δεν θέλει θα αντέξει η μπαταρία)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...