Jump to content

Sygic Aura 2010-2021


lneam
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εφαρμογη sygic aura 2010-2021

 

gIRpumhQpHTkdMWwm8bJCJ0gzwOszgZVkr98ZvXwB4PsegZ0CswqPRyJZIHwFNivsdk=w1419-h909

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

 

Η Νο1 επιπληρωμη εφαρμογη πλοηγησης στον κοσμο με πανω απο 200.000.000 χρηστες.

Ποιος κατοχος android smartphone που θελει offline πλοηγηση δεν την ξερει ? Ποιος δεν την εχει στην συσκευη του ? Τι γινεται ομως 11 χρονια μετα ???

 

το παρακατω κειμενο ειναι προσωπικες αποψεις βασισμενες σε δικα μου γεγονοτα

 

η φιλοσοφια του μαρκετινκ της εταιρειας προς τους πελατες

 

1.

Μα φυσικα η πιο εξυπνη που εχω συναντησει στην πλοηγηση. Πουλανε φθηνα την βασικη πλοηγηση ανα ηπειρο και μετα εχουν ολες τις καλες δυνατοτητες σε λογικη επιπλεον κοστος ανα περιπτωση. Μερικες απο αυτες ειναι σε μορφη plugin και μερικες σε υπηρεσια συνδρομης. Οσα χρονια υπαρχουν, βρισκουν ακομα καινουργια πραγματα, που και αυτα απο την μερια τους καταληγουν σε νεο κοστος για τον πελατη. Συνοπτικα εχουμε

 

ας υποθεσουμε οτι ειμαστε πελατης της Αμερικης

- αγορα της περιοχης πλογησης βορια αμερικη με traffic

- αγορα της περιοχης πλογησης βορια αμερικη χωρις traffic

- αγορα πακετου 4 plugins

- συνδρομη 12 μηνες καμερες

- συνδρομη 12 μηνες φαναρια

- συνδρομη 12 μηνες χαρτες ανα μηνα

 

γενικα

- επιλογη αγορας παγκοσμιας πλοηγησης με traffic

- αγορα plugin mirror link

- αγορα plugin android auto

 

2.

σχετικα με τις τιμες.

παγια τακτικη της sygic ειναι .... η "κοροιδια" των εκπτωσεων. Αναφερουν μια μεγαλη τιμη και παντα κανουν εναλλαγες στις εκπτωσεις απο 60-83% . Ειναι ποτε θα τους πετυχεις. Στην πραξη εχουμε 1-6 ευρω μικρες διαφορες στην τιμη αναλογα τι θα αγορασουμε και ποτε.

Προσωπικα δεν θα ασχοληθω με μερικα κερματα διαφορας στην τιμη. Το μεγαλο προβλημα για εμενα αφορα την ιδια την εφαρμογη.

 

3.

αγορα μεσα απο το playstore ή μεσα απο την σελιδα της εταιρειας στο ιντερνετ. ΠΡΟΣΟΧΗ στην επιλογη Νο2, μεινεται μακρια. Χανει ο πελατης την προστασια του playstore.

 

4.

η αγορα ειναι ΜΟΝΟ για ταυτοχρονη χρηση εως 3 συσκευες

 

εφαρμογη

Καθε λιγα χρονια βγαζουν νεα εκδοση που εχει αλλαγες. Aπο το 2010 μεχρι σημερα εχουμε 3 εκδοσεις με 4 σοβαρα θεματα. Αυτα ειναι

 

1. καταναλωση

πριν απο 10 χρονια ειχαμε συσκευες με μπαταριες απο 2000-2500mAh. Σημερα που εχουμε απο 4000-5000mAh κατα μεσω ορο, θα περιμεναμε με τις νεες εκδοσεις να εχουμε διπλασιασμο στις ωρες πλοηγησης απο την συσκευη μας που ειναι φορητη ή ακομα περισσοτερο, μιας και θα υπαρχει βελτιωση στον κωδικα της εφαρμογης. Δυστυχως ΧΑΣΑΜΕ. Απο την πρωτη εφαρμογη στην δευτερη ειχαμε 50% αυξηση στην καταναλωση και απο την πρωτη εφαρμογη στην τριτη εκδοση 100% αυξηση. Εχω κανει μετρησεις καταναλωσης ανα ωρα, στην ιδια συσκευη κατω απο τις ιδιες συνθηκες και με τις 3 εφαρμογες μεσα σε 48 ωρες.

 

2. δυνατοτητες

η πρωτη εκδοση απο το 2010 εως το 2014 επεκτησε ενα συνολο απο λειτουργιες που ηταν πραγματικα ενας σοβαρος λογος να φυγουμε απο τα PND και να παμε στα smartphones. Οταν ομως ειδαμε την δευτερη εκδοση, ελειπαν επιλογες. Ακομα χειρωτερα με την Νο3 εφαρμογη το 2021 που εχασε και αλλα πραγματα. Αυτο λεγεται προοδος ???? Ως enthusiast ή power user δεν με καλυπτει πλεον αυτο το προιον.

 

3. lifetime updates

εδω μιλαμε για «καραμπινάτη απάτη», μιας και η υποσχεση της sygic ειναι φουμαρα. Καθε νεα εκδοση ΔΕΝ υποστηριζει ολες τις εκδοσεις του android της προηγουμενης εφαρμογης. Μπορει μεν η εταιρεια να σου δινει δωρεαν την νεα εφαρμογη, θα πρεπει ομως να αγορασεις καινουργια συσκευη smartphone. Ισως οι πρωτοι πελατες να εχουν "χαρει" για λιγα χρονια την αγορα που εκαναν. Τι γινεται με αυτους που πριν απο λιγους μηνες ή ακομα και μια μερα πριν καταργηθει η εφαρμογη, αγορασαν την παλια εφαρμογη ?

Καμια αναβαθμιση στην εφαρμογη, ουτε στους χαρτες. Νομιζω οτι εχω δικαιωμα να χαρω την συσκευη μου μεχρι να χαλασει. Με την εφαρμογη .... τι να χαρω ????

σημειωση : εχω επικοινωνησει με το help desk της sygic (παλια) και υπαρχει δυνατοτητα αποστολης σε προηγουμενης εκδοσης εφαρμογης apk. Αλλα ποιο το κερδος ?

 

4. δρομολογησεις

αυτο το αφησα για το τελος. Εαν δεν υπηρχαν οι τρεις προηγουμενοι λογοι, δεν θα μιλαγα. Εχω αποδειξεις και απο αλλους ελληνες χρηστες της εφαρμογης, οτι πανω απο 8 χρονια που εχουν αναφερει τα προβληματα, η εταιρεια, δυστυχως αγνοει εμας τους ελληνες.

 

επιλογος

ωραια τα πρωτα χρονια με τη εφαρμογη. Σημερα μπορω να πω οτι τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο και με αυτους στην πλοηγηση.

Link to comment
Share on other sites

μια μικρη προσθηκη σε κειμενο απο το πρωτο ποστ με κοκκινο χρωμα

 

4.

η αγορα ειναι ΜΟΝΟ για ταυτοχρονη χρηση εως 3 συσκευες, και μονο σε 1 συσκευη δεδομενα traffic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...