memostrikas Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 (edited) Το έχω μερικούς μήνες κι η κοπέλα μου έχει το Power3. Τα specs του, μπορούν να πατήσουν αρκετές ναυαρχίδες. Προσωπικά είμαι σαν εσένα, του πίνω το αίμα. Η κοπέλα μου το δοκίμασε στην αρχή το δικό της χωρίς παιχνίδια, με απλό wi-fi σερφάρισμα κι η μπαταρία κράτησε 11 μέρες! Πλέον με internet+games της κρατάει 3-4 μέρες, εγώ στις 2 μέρες στην καλύτερη το φορτίζω (κι έχουμε 300κάτι μεγαλύτερη μπαταρία) έχοντας 2 sim stand by! Για το βίντεο που αναφέρεις, δεν έχουμε προσέξει κάτι αντίστοιχο με θόρυβο, ούτε κάποια αργή απόκριση. Για τις φωτογραφίες, δοκίμασε το pro :) Περί ελλείψεως jack 3.5 δε μας πειράζει, μιας που έρχεται μ' αντάπτορα, εγώ πήρα ασύρματα ακουστικά κι είμαι άρχοντας! Θήκη πήρα από ebay με 5€ περίπου (ίδια μ' αυτήν που διαθέτουν εδώ) κι έτυχε να έρθει από Κίνα στα μπαμ! Τώρα θα παραγγείλω μεμβράνη, γιατί η δική του βγήκε off :lol: Κάτι καλύτερο ακόμα δεν έχω βρεί, αλλά δε θα με χαλούσε και κάτι με ακόμα πιο τερατώδη μπαταρία! Είδα το Power 5, το είχε ένας τύπος δεν το έπιασα στα χέρια μου, αλλά ήταν άθλιο σχεδιαστικά :X Congrats για την αναλυτική παρουσίαση :) Το pro που αναφέρεις για τις φωτογραφίες τι είναι ; Εγω ζαναρωνω το oukitel k10. Κοίταξε το! Του πίνω το αίμα με το μπουρί της σόμπας και βγάζει άνετα ενα 24ωρο! Για την αργή απόκριση το συγκρίνω με κινητά πού είχα με qualcomm! Θεωρώ (δική μου άποψη) ότι σε όποια κατηγορία συγκρίνεις ίδια κινητά, με qualcomm υπερέχουν όλα έναντι των mtk! Edited August 13, 2018 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Παιδια εχω το κινητο εδω και 1 ακριβως εβδομαδα και μπορω να πω πως απλα πεταει...Για τα 82 ευρω με μεταφορικα που εδωσα απο bang good ειμαι κατευχαριστημενος. Μεσα ειχε ακουστικα τα οποια εχουν πολυ καλο μπασο και ειναι γενικα πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα,φορτιστη type c και tpu θηκη Μπαταρια με μετρια χρηση 1+ μερα και λογο type c εχει ταχυφορτιστη που φοτρισει σε λιγοτερο απο 1κ30 ωρα 0-100 Καμερες πολυ καλυτερες απο οτι περιμενα ,ειδικα η μπροστινη και επιπλεον η πισω εχει την λειτουργια slr που βγαζει απιστευτες φωτογραφιες Το fingerprint απλα με το που βαλω το δαχτυλο εχει ανοξει το κινητο αμεσως ( υποστηριζει μεχρι 5 ),αλλα το καταπληκτικο ειναι οτι με ενα πατημα δουλευει ως πισω με συνεχομενο παει στο κυριο μενου και εαν συρεις αριστερα παει στις ανοιγμενες εφαρμογες ,πραγμα που κανει τα virtual να μην χρειαζονται πουθενα και απλα τα κρυβεις να μην σου τρωνε χωρο στην οθονη.με λιγα λογια εχεις ενα κουμπι με 4 λειτουργιες. Η οθονη ειναι απλα απιστευτηηηηη!Δεν εχω να πω τιποτα αλλο για αυτο Απο θεμα επιδοσεων δεν μου εχει κολλησει ποτε και πουθενα και σε κανενα παιχνιδι πχ asphalt 9 παιζω ανετα με γραφικα στο high ,μονο που ισως θερμανθει ελαχιστα η συσκευη αλλα κατι το δραματικο Ποιοτητα κατασκευης μπορω να πω αξιοπρεπεστατη ,διοτι παρολο που ειναι πλαστικο το πισω μερος και τα κουμπια επισης δεν σου αφηνει τετοια αισθηση Απο θεμα ηχου ,δεν εχω κανενα θεμα και ειναι πολυ δυνατος και στις κλησεις αλλα και στην μουσικη ,και αυτο διοτι μολις το πηρα πηγα στις ρυθμισεις mtk engineering mode και απλα αυξησα τον ηχο και στα 2 ηχεια .Οταν παιζει μουσικη παιζουν και τα 2 ηχεια μονο που το ηχειο της κλησης αποδιδει 20 τα εκατο και επιπλεον τα ηχεια δεν ειναι στερεοφωνικα. Απο θεμα ενημερωσεων ,μολις το ανοιξα μου ηρθε ενημερωση (20180131),αν και ειχα θεμα να την κατεβασω και ευτηχως που τελικα δεν το εκανα ,επειδη με την ενημερωση χανεται αυτο το 4 σε 1 που ειπα πριν και δεν βολευει καθολου,αλλα ο κυριως λογος που δεν την εκανα ειναι διοτι απο οτι διαβασα η ενημερωση εχει πολλα προβληματα και κανει απροβλεπτες επανακκινησεις και μπορει και να κρασαρει τελειως και να μην ανοιγει .Επιπλεον ειχε και θεμα με το root.Αλλα δεν υπαρχει θεμα επειδη απλα δεν κανεις την ενημερωση και μενεις στην (20171019)χωρις να εχεις κανενα θεμα,εχοντας πολυ σταθερο λογισμικο χωρις κρασαρισματα και κολληματα και μπορεις να κανεις ανετα root .Αν ψαξει καποιος υπαρχει οδηγος. Αυτα σε γενικες γραμμες οποιος ενδιαφερεται και εχει απορια για κατι ας πει ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Καλοριζικο !!! Μπραβο για την δουλεια σου. Θεωρω την παρουσιαση πολυ καλη και ... ζουμερη! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Το Pro είναι στην κάμερα. Έχεις πχ φωτογραφία, πατάς δίπλα για βίντεο, αν το σύρεις μέχρι τέλους είναι το pro και προσαρμόζεις εσύ την κάμερα, η οποία βγάζει εντελώς ψέμμα φωτογραφίες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefthedef2000 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 http://i66.tinypic.com/2mxiot0.jpg Γιατι ολοι αγοραζουν αυτό το κινητο ??? - Το πιο ομορφο κινητο και παραλληλα VFM στην αγορα !!! Αυτοι είναι 2 από τους τιτλους που βρηκα σε βιντεακια στο youtube και σε γραπτα αρθρα. Ομολογω ότι πριν μου ερθει το κινητο βλεπoντας το antutu score στο kimovil ,πιστεψα ότι είναι μια ωραια εξωτερικα κινεζια με περιορισμενες δυνατοτητες εσωτερικα… λιγο πολύ ολοι την εχουμε παθει με καποια κινητα από κινα που ηταν ομορφα και ταζανε μεγαλες σε Megapixel καμερες ή σουπερ επιδοσεις-σουπερ μπαταρια…. Παμε όμως να δουμε τα χαρακτηριστικα του Ζ2 και αν οντως αξιζει τα λεφτα του. Hardware Under the Hood θα βρουμε το SoC (System on Chip) της Mediatek το Helio P23(MT6763V). Ο επεξεργαστης του Ζ2 είναι 8πυρηνος χωρισμενος σε 2 διαφορετικες ομαδες χρονισμων οπου οι 4 πυρηνες είναι χρονισμενοι στα 2 Ghz και αλλοι 4 στα 1,5 Ghz 4x2.0 GHz ARM Cortex-A53 + 4x1.5 GHz ARM Cortex-A53. Ενας ανετος επεξεργαστης με λιγα λογια ,οπου δυσκολα θα ζοριστει σε καθημερινες λειτουργιες παρα μονο σε βαρια παιχνιδια . Χαρη στον επεξεργαστη βλεπουμε η κινηση των σελιδων στο ιντερνετ ή ακομα και οι εφαρμογες μας να κινουνται ομαλα χωρις σπασιματα (lags). Στο antutu score μας εδειξε συνολικο σκορ 83.446 και πιο συγκεκριμενα οσον αφορα τον επεξεργαστη ,το σκορ που ειδαμε είναι : 35.972 πολύ καλο !!! http://i63.tinypic.com/119tqmp.jpg Ένα πολύ ενδιαφερον κομματι του hardware του Umidigi Ζ2 είναι η μνημη Ram που διαθετει. Ετσι με 6 Gb Ram δεν υπαρχει περιπτωση το κινητο να μπουκωσει ή πιο σωστα να lagαρει λογω μνημης (swaps). Επιπλεον ο τυπος της μνημης Ram είναι LPDDR4X Double Channel και ο χρονισμος αυτης είναι 1600 Mhz !!! Από μνημη ειμαστε σουπερ, παμε παρακατω στον αποθηκευτικο χωρο που διαθετει το συγκεκριμενο κινητο. Ο τυπος μνημης του εσωτερικου χωρου αποθηκευσης είναι eMMC 5.1 (συγχρονη τεχνολογια) και το μεγεθος της ανερχεται στα 64 GB. Μιας που ο τυπος του αποθηκευτικου χωρου είναι eMMC 5.1 περιμεναμε καλες επιδοσεις και σε αυτό το Umidigi Z2 εδειξε τα δοντια του, στο androbench τα σκορ που μας εδειξε είναι : Read 276,13 MB/S και Write 207.02 MB/S . Τελος η Gpu που χρησιμοποιει το Umidigi Z2 είναι η 2πυρηνη Arm Mali –G71 χρονισμενη στα 770 Mhz , το ιδιο και σε αυτό το κομματι είναι αρκετα καλη για καθημερινες εργασιες , απλα λιγο σε βαρια παιχνιδια θα δειτε μερικα lags. Σιγουρα οσοι θελουν το κινητο τους για βαρια παιχνιδια πανε σε αλλου budget κινητα οποτε δεν ξερω αν είναι μειονεκτημα τα λιγα lags σε τετοιου ειδους παιχνιδια… http://i68.tinypic.com/1ajdc.jpghttp://i65.tinypic.com/24e3qch.jpg Screen Η οθονη του Umidigi Z2 είναι μεγεθους 6,2 ιντσων τυπου IPS 2.5D curved και χαρη στο notch που διαθετει πιανει το αξιολογο ποσοστο οθονη/σωμα : 90%. Η αναλυση της αγγιζει το 1080χ2246 (FHD+) με pixel per inch 407 (ppi).24 bit βαθος χρωματος και εδώ ενώ το contrast είναι 1500 : 1 αρκετα καλο. H φωτεινοτητα που μπορει να απεικονισει είναι στα 380cd/m2 εχουμε δει και πιο φωτεινες οθονες αλλα οκ στην πραξη όλα είναι μια χαρα. Από εκει και περα στο πρακτικο κομματι η ενδειξη της ωρας, η μπαταρια, η ενδειξη του σηματος και wifi βρισκονται στις ακρες της οθονης δεξια και αριστερα του notch και ετσι δεν μπορουμε να δουμε το ποσοστο της μπαταριας και αν βρισκομαστε σε 4G δικτυο, ετσι θα πρεπει να κανουμε scroll down το μενου. Για καποιους είναι αρνητικο αυτό, προσωπικα δεν με ενοχλει. Επισης το μεγαλο μεγεθος της οθονης κανει το split screen mode πιο ευδιακριτο. Ένα άλλο χαρακτηριστικο της οθονης που μου αρεσε είναι το βαθυ μαυρο που απεικονιζει συνηθως τετοιο μαυρο το βρισκουμε σε OLED οθονες. Δυστυχως δεν διαθετει την εφαρμογη Miravision για καποιον που θελει να παιξει με το λευκο χρωμα και να το προσαρμοσει στις προτιμησεις του. Body and input/output Το πλαισιο του Umidigi Z2 είναι φτιαγμενο από μεταλο (aluminium alloy) κατι το οποιο το κανει να δειχνει στιβαρο στο χερι, ενώ το πισω μερος είναι φτιαγμενο από γυαλι. Στα χερια μου εχω το Twilight μια διχρωμια δηλαδη στο γυαλι οπου από κατω ως πανω ξεκιναει με πρασινο και καταληγει σε μωβ. Τα χρωματα κανουν τα παιχνιδια τους στον ηλιο οπου είναι πιο εντονα και βγαζουν διαφορετικες αποχρωσεις ενώ σε λιγο φωτισμο είναι πιο σταθερα. Αν λοιπον η ομορφια είναι κριτηριο για να διαλεξει καποιος ένα κινητο, τοτε το umidigi Z2 θα τον κερδισει. Στο κατω μερος βλεπουμε την θυρα Usb Type-C , και δεξια και αριστερα τις 2 γρυλιες για το μικροφωνο και το ηχειο. Ο ηχος της συσκευης είναι δυνατος αλλα απλα καλος θα ελεγα 7/10 . Δυστυχως απουσιαζει η θυρα 3,5mm για ακουστικα και για αυτό στην συσκευασια θα βρουμε ένα ανταπτορακι 3,5 χιλιοστων σε type-C. Τα κουμπια αυξομειωσης ηχου και on/off είναι στα αριστερα και δενουν απολυτα με το πλαισιο καθως είναι μεταλικα και short distanced δινοντας την αισθηση του premium, δεξια θα βρουμε το 2πλο tray για 2 nano sim (dual standby) ή 1 nano sim και 1 SD Card. Ο σενσορας δαχτυλικου αποτυπωματος βρισκεται στο πισω μερος κατω από τις 2 καμερες και ενώ δεν εχει αποτυχιες αργει λιγο παραπανω από ότι σε xiaomi κινητα , συγκεκριμενα 1,5-2 δευτερολεπτα είναι ο χρονος που θα χρειαστει ο σενσορας, όμως είναι αξιοπιστος ! Ένα άλλο χαρακτηριστικο που υποστηριζει το Umidigi Z2 είναι το face Unlock ,με το οποιο ξεκλειδωνουμε το κινητο μας με το προσωπο μας. Οκ πιο πολύ γκατζετια αυτό το feature …για να τραβηξουν πελατες..οχι ότι δεν δουλευει αλλα δαχτυλικο αποτυπωμα …face unlock….θυμιζει κατι από Mission impossible… Camera 4 καμερες συνοδευουν το Umidigi Z2 2 πισω και 2 μπροστα με ιδια Megapixel και στις 2 πλευρες δηλαδη 16Mp και 8 Mp, με διαφορετικους σενσορες όμως. Στην πισω πλευρα θα βρουμε την main καμερα αναλυσης 16Mp της Samsung και μοντελο S5K3P8. O τυπος της main καμερας είναι ISOCELL και το διαφραγμα του είναι f/2. Αλλα χαρακτηριστικα της καμερας είναι το ISO 100-1600, pixel size 1 μm και face detection. Στην φωτογραφια τα καταφερνει μια χαρα και το αποτελεσμα είναι πολύ καλο ενώ στο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα η ελλειψη EIS (Electronic Image Stabilazation) και καλο θα ηταν αν τραβηξετε βιντεο να χρησιμοποιησετε καποιο gimbal. H μεγιστη αναλυση σε βιντεο είναι FHD ….δυστυχως δεν εχει 4Κ αλλα προτιμω αυτό παρα 4Κ για τα ματια του κοσμου με χαλια εικονα. Οι 2 καμερες συνοδευονται με Dual Led αρκετα δυνατα για νυχτερινες φωτογραφιες. Η δευτερη καμερα διαθετει τον σενσορα της Samsung και μοντελο S5K4H7 αναλυσης 8Mp, δυστυχως στο software δεν υπαρχει επιλογη για bokeh effect οποτε δεν αξιοποιειται πληρως η δευτερη καμερα, όμως με λιγο focus out διακρινουμε το θολωμα στο background χωρις αυτό να είναι το κλασικο κινεζικο στρογγυλο θολωμα γυρω από το αντικειμενο που εχουμε κανει Focus. http://i68.tinypic.com/2rh7cir.jpghttp://i65.tinypic.com/262segj.jpg H main selfie καμερα διαθετει τον σενσορα της Sony IMX 371 Exmor RS αναλυσης 16 Mp , τυπου Cmos με διαφραγμα ιδιο όπως της πισω main καμερας f/2 και pixel size 1 μm. Και αυτος ο σενσορας εχει face recognition και γραφει επισης σε FHD. Συνοδευεται από μια δευτερη καμερα της SuperPix SP5507 αναλυσης 8 Mp. Στην πραξη η ποιοτητα είναι αρκετα καλη, ιδιαιτερα για selfie !!! Οι καμερες είναι ενας από τους κυριους λογους που καποιος επιλεγει κινητο σαν βαθμολογια θα εδινα 8-8,5/10 για να δωσω μια γευση της ποιοτητας των καμερων. http://i63.tinypic.com/2lo3dyw.jpg Battery+Operating System Το Umidigi Z2 ερχεται με εγκατεστημενο το Android Oreo 8.1.0 , λογικο αφου η διαθεσιμοτητα του ξεκινησε τον Μαϊο του 2018. Δεν περιεχει κινεζικες εφαρμογες και ειναι καθαρο από malware. Ηδη εχει παρει ένα update οπου φτιαχνει καποια minor bugs. Σιγουρα περιμενουμε ακομα ένα update για επιλογη Bokeh effect αλλα η Umidigi από ότι φαινεται και στην πραξη ασχολειται με τα κινητα της και βγαζει update. H μπαταρια της συγκεκριμενης συσκευης είναι μεγεθους 3850 Mah και ο φορτιστης που την συνοδευει φορτιζει με μεγιστη φορτιση 12 volt-1.5 Ampere= 18 watt. Αρκετα γρηγορη φορτιση !!! Η μπαταρια με μεση χρηση θα σας βγαλει 1,5 μερα ανετα. Σε stress test εβγαλε 9 ωρες και 48 λεπτα…αλλα ποιος θα στρεσαρει την μπαταρια περιπου 10 συνεχομενες ωρες??? http://i65.tinypic.com/ravuj8.jpg http://i68.tinypic.com/108hch4.jpghttp://i67.tinypic.com/2iqg713.jpg Network+GPS 2G: GSM 1800MHz,GSM 1900MHz,GSM 850MHz,GSM 900MHz 3G: WCDMA B1 2100MHz,WCDMA B2 1900MHz,WCDMA B4 1700MHz,WCDMA B5 850MHz,WCDMA B8 900MHz Network type: CDMA,FDD-LTE,GSM,TD-SCDMA,TDD-LTE,WCDMA WIFI: 802.11a/b/g/n wireless internet Wireless Connectivity: 3G,4G,Bluetooth,CDMA,GPS,GSM,WiFi CDMA: CDMA BC0/BC1 TD-SCDMA: TD-SCDMA B34/B39 TDD/TD-LTE: TDD-LTE: B34/38/B39/B40/B41(2545 - 2655MHz) 4G LTE: FDD B1 2100MHz,FDD B12 700MHz,FDD B13,FDD B17 700MHz,FDD B18,FDD B19 800MHz,FDD B2 1900MHz,FDD B20 800MHz,FDD B25,FDD B26,FDD B28 700MHz,FDD B3 1800MHz,FDD B4 1700MHz,FDD B5 850MHz,FDD B7 2600MHz,FDD B8 900MHz Tracking/Positioning : Gps, A-Gps, GLONASS. Παρολο που δεν συνδεεται με ολους τους δορυφορους η ακριβεια του είναι στα 2 μετρα, οποτε και εδώ τα καταφερε μια χαρα το Ζ2 !!! http://i66.tinypic.com/2lbmctv.jpg Conclusion Φτασαμε και στο τελικο συμπερασμα οπου είναι ξεκαθαρο ότι το Umidigi Z2 μαζι με το note 5 της xiaomi είναι από τα πιο Value for Money κινητα αυτή την εποχη για την συγκεκριμενη κατηγορια. Στα θετικα : -6GB Ram -Καλη ποιοτητα κατασκευης -Stock Android 8.1.0 -Global LTE Band καλυψη. Στα αρνητικα : -αναμονη για update οσον αφορα το Bokeh effect -απουσια θυρας 3,5mm για ακουστικα Πιστευω ότι η ομορφια του σε συναρτηση με τις καλες επιδοσεις του και τα χαρακτηριστικα του, δικαιωνουν τους τιτλους των βιντεο στο youtube. Αν θα το ξανα αγοραζα αν επεφτε και χαλουσε αυτό που εχω ??? Ναι θα το ξανα αγοραζα γιατι διαθετει ολο το πακετο σε καλη τιμη, δηλαδη αν ηταν αλλης μαρκας η τιμη του θα ηταν πολύ διαφορετικη. Το κινητο το αγορασα από εδώ : https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1845863.html Ευχαριστω για την αναγνωση ! http://i65.tinypic.com/24nfw49.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Το Pro είναι στην κάμερα. Έχεις πχ φωτογραφία, πατάς δίπλα για βίντεο, αν το σύρεις μέχρι τέλους είναι το pro και προσαρμόζεις εσύ την κάμερα, η οποία βγάζει εντελώς ψέμμα φωτογραφίες! :) Σε ευχαριστώ πολύ! Αν και έχουν περάσει μερικές μέρες τα συμπεράσματα μου παραμένουν σχεδόν ίδια! Εχει στρώσει λιγάκι το κινητό και είναι ποίο ομαλό στην πλοήγηση! Η μπαταρία παραμένει ως έχει, δηλαδή μου βγάζει ενα πλήρες 24ωρο, αλλά μέχρι εκεί. Μετα θέλει πρίζα. Απο φώτο και βίντεο δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω, αφού δεν τα χρησιμοποιώ πολύ. Πάντως κάνω την δουλειά μου καλά, αλλά σε 1η ευκαιρία θα πάω για άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas13 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 καλησπέρα. Το έχω αγοράσει και εγώ από το μάιο αλλά μετά την τελευταία ενημέρωση δεν δουλεύει το ακουστικό. Μόνο με hands free μπορώ να ακούσω. Ξέρει κανένας πως φτιάχνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX711971 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Δεν ξέρω να το γυρίσω απο τα κινέζικα στα αγγλικά για hard reset μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ανοίγω αυτό το θέμα για την συγκεκριμένη συσκευή, η οποία τώρα αρχισε παγκοσμιος να διατίθεται,την εχω παραγγείλει και περιμένω να έρθει.Ειναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με την εν λόγω εταιρεία,δεν ειχα σκοπό, αλλά λόγο απώλειας κινητου,ψιλοακριβουτσικο ,ειπα να δοκιμασω την τυχη σε κατι φθηνό και rugged. δεν ημουν υπερ των rugged κινητων,λογω αθλιας σχετικα εμφανισης και βαρους.ημουν βεβαια υπερ των "βαρεων" χαρακτηριστικων που εχουν τα περισσότερα... το συγκεκριμένο μοντέλο λοιπον μου κινησε την περιέργεια λογο του οτι περαν των rugged χαρακτηριστικων,δειχνει να εχει και κομψη εμφανιση βέβαια δεν περιμένω υποστηριστη οπως οι μεγαλες εταιρείες, ακούω οτι η συγκεκριμένη κιολας δεν ασχοληται καν, αλλα το armor 5 ερχεται με android 8.1 που θεωρω οτι δεν θα χρειαστεί αμεσα κάποια αναβάθμιση.μην ξεχναμε και την τιμη του στα 170€,που και σε 1-2 χρονια ας πουμε,ανετα αν δεις οτι δεν σου κανει,παιρνεις καποιο αλλο... τα χαρακτηριστικά του: Μπαντες: 2G: GSM 850/900/1800/19003G: WCDMA 850/900/21004G: FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20(2100/1800/2600/900/800) Sim Card: Dual sim dual standby, Dual Nano Sim Card slot 1 supports Nano-SIM Card Card Slot 2 supports Nano-SIM Card/TF Card Υλικό: Glass Fiber+TPU Highlights: IP68 waterproof, NFC, 5000mAh battery, Android 8.1, Wireless Charge Λειτουργικο: Android 8.1 CPU: MT6763 Octa-core 64-bit 2.0GHz ProcessorGPUARM Mali G71 MP2 700MHz ROM:64GB RAM:4GB Card Extend: Support TF card up to 256GB extended Οθονη: 5.85 InchResolution720*1512 pixelsMulti TouchYes, 5 (IPS μαλλον) Support FormatAudio File FormatMP3, M4A, AAC, MKA, AMR, FLAC, APE, WAVVideo File FormatAVI, 3GP, MPEG-4,MKV, MOVImage File FormatBMP, GIF, JPEG, JPG FM Radio:Yes Earphone Port:3.5mm Συνδεσιμότητα: USB/Bluetooth/NFCMobile internetWAP/WiFi Camera: Picture Resolution,Sub camera:*8.0MP (SW:13MP) front camera, FF, f/2.4 Main Camera:*13MP (SW:16MP) back camera Dual Flash light, FF, F2.4, Touch Focus VoLTE:Ναι Audio Chipset:AW8736 WIFI:Yes, 802.11a/b/g/n (2.4G+5G) GPS:GPS+GLONASS Bluetooth:Yes, BT4.0 NFC: Ναι OTG:Ναι Δακτυλικο αποτυπωμα::Ναι πίσω με αναγνώριση προσώπο Αδιαβριχοποιηση: IP68 Led ειδοποιησεις:ναι Διαστασεις:158.3*76*12.6mm Βάρος:228g Μπαταρια:(mAh)5000mAh*Built in*Li-Polymer*battery Ασυρματη φορτιση: Ναι,Qi wireless charge, 10W(5V/2A)USB connectorType-C Πακετο: 1 x*Ulefone Armor 5*Smartphone 1 x Data Cable (100cm) 1 x Type C to USB Transfer 1 x Protective film 1 x Trye Stick 1 x SIM needle 1 x OTG Cable 1 x EU Charger Αναμενω την παραλαβή,να δουμε τι παιζει! Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Μια χαρά φαίνεται. Σε αυτά που διαφέρει από τα συνηθισμένα κινητά δηλαδή, είναι η μεγάλη του μπαταρία και η ανθεκτικότητα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μια χαρά φαίνεται. Σε αυτά που διαφέρει από τα συνηθισμένα κινητά δηλαδή, είναι η μεγάλη του μπαταρία και η ανθεκτικότητα του?εννοεις γενικα τα rugged κινητά ή το συγκεκριμένο; Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 εννοεις γενικα τα rugged κινητά ή το συγκεκριμένο; Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον γενικά. Αν και τα είχα δει, δεν τα είχα δώσει πολύ σημασία. Απ'ο,τι είδα, σε αυτά που είπα διαφέρουν. Πάντως φαίνεται καλή επιλογή. Θα μου άρεσε αν όλες οι εταιρείες επικεντρώνονταν και σε αυτήν την κατεύθυνση ώστε να βγάζουν κινητά τα οποία να είναι και στιβαρά πολύ αλλά και να μη χάνουν σε εμφάνιση και άνεση στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μάλλον γενικά. Αν και τα είχα δει, δεν τα είχα δώσει πολύ σημασία. Απ'ο,τι είδα, σε αυτά που είπα διαφέρουν. Πάντως φαίνεται καλή επιλογή. Θα μου άρεσε αν όλες οι εταιρείες επικεντρώνονταν και σε αυτήν την κατεύθυνση ώστε να βγάζουν κινητά τα οποία να είναι και στιβαρά πολύ αλλά και να μη χάνουν σε εμφάνιση και άνεση στο χέρι.ναι, σίγουρα,αλλα παντα υπαρχει και το marketing...σε καθε περίπτωση και εμένα αυτο μου κινείσαι το ενδιαφέρον σε αυτο το κινητο,οτι υποστηρίζει-δειχνει οτι εχει χαρακτηριστικά rugged, αλλα και μια πιο κομψη εμφάνιση...θα δειξει οταν ερθει με το καλο! Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Το κινητο ακομα δεν εκλεισε μηνα και αρχισαν τα οργανα... Οπου και οποτε γουσταρει εχει σημα. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Ευτυχως εχει εγγυηση. Αραγε που θα το στειλουν, και θα φτιαχτει? Αν δεν λογικα καινουργιο ε? Ειδωμεν την εξελιξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Τσέκαρες τις ρυθμίσεις για το σήμα π.χ 3g, 4g, κλπ? Το αγόρασες από Ελλάδα? Αν όχι, επικοινώνησε με το online κατάστημα που έκανες την αγορά, για να τα βρείτε ή ρώτα σε άλλο θέμα με τις αγορές από Κίνα, σίγουρα τα παιδιά θα γνωρίζουν περισσότερα για να σε βοηθήσουν. Υπάρχουν service Ελλάδα για Ulefone, αν θες να ψάξεις, αλλά αφού έχεις εγγύηση θα είσαι καλυμμένος από εδώ. Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Άρρωστες καταστάσεις, πόνεσε η καρδιά μου! Αν είχε λίίίγο μεγαλύτερη μπαταρία (σε σχέση με τα τέρατα που μας έχει συνηθίσει) θα ήταν σούπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Τσέκαρες τις ρυθμίσεις για το σήμα π.χ 3g, 4g, κλπ? Το αγόρασες από Ελλάδα? Αν όχι, επικοινώνησε με το online κατάστημα που έκανες την αγορά, για να τα βρείτε ή ρώτα σε άλλο θέμα με τις αγορές από Κίνα, σίγουρα τα παιδιά θα γνωρίζουν περισσότερα για να σε βοηθήσουν. Υπάρχουν service Ελλάδα για Ulefone, αν θες να ψάξεις, αλλά αφού έχεις εγγύηση θα είσαι καλυμμένος από εδώ. Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα. Το πηρα απο ελλαδα, και το εστειλα στο μαγαζι. Θα περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Κάνε έναν κόπο, όταν το πάρεις πίσω, να μας πεις τί είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Άρρωστες καταστάσεις, πόνεσε η καρδιά μου! Αν είχε λίίίγο μεγαλύτερη μπαταρία (σε σχέση με τα τέρατα που μας έχει συνηθίσει) θα ήταν σούπερ!θα δειξει...ειναι στο δρομο έρχεται...αν και νομιζω 2 μερες αν κραταει μια χαρά ειναι... εξαρτάται την διαχείριση της μπαταρίας απο το 8.1 .... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Αγορασα κι εγω το κινητο απο εδω για τη γυναικα μου και το προβλημα ειναι οτι ζεσταινεται πολυ . Συμβαινει και σε σας το ιδιο; Ειδικα οταν χρησιμοποιει το φεισμπουκ απο τη θερμαση κλεινει η εφαρμογη !! Τελικά μου το έφτιαξε η αντιπροσωπεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Μόλις ήρθε OTA update....το έχει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Σήμερα αναμένεται το ΜΡ02 περισσότερα εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7664031# Edited September 17, 2018 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Σήμερα αναμένεται η παρουσίαση. https://www.punkt.ch/en/mp02-4g-mobile-phone/ Τα πρώτα στοιχεία: https://www.punkt.ch/en/products/mp02-4g-mobile-phone/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=MP02_preorder&utm_content=pre-order_offer Το θέμα για το ΜΡ01 για να μπείτε στο νόημα αν και το 1 δεν είχε καν ίντερνετ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436818 To κινητό το οποίο δεν έχει καν περιηγητή, τρέχει android 8.1 αλλά δεν μπορουμε να εγκαταστήσουμε τίποτα. Ενώ έχει τον SD 210 με 2GB RAM και 16 εσωτερικό χώρο!. Δεν υπάρχει κάμερα!!!... Σίγουρα είναι μοναδικό. Ξεκίνησε στα 329€ https://www.punkt.ch/en/products/mp02-4g-mobile-phone/#null Ο αντίκτυπος στο ΜΡ01 που έπεσε στα 195€ https://www.punkt.ch/en/products/mp01-mobile-phone/ βγαίνει και σε άσπρο το 1 Edited September 18, 2018 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koivek9 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Την καλησπέρα μου στην παρέα! Θα ήθελα τα φώτα σας για το ποιο phablet,από 6'' έως 6,5" οθόνη θα μου προτείνατε.Εκτος από την οθόνη τα υπόλοιπα κρυτηρια μου είναι γερή κατασκευή, μπαταρία από 3500 και πανω και φυσικά να μην φτάνει τα 400€.Ειμαι κάτοχος mi max ένα χρόνο τώρα και θα ήθελα αντικατάσταση.Καμερα και ήχος δεν με ενδιαφέρουν. Καλοδεχούμενη η όποια πρόταση και ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Για αρχή ο ορισμός του phablet έχει αλλάξει πλέον κινιτα παίζουν στης 6- με 6.5 ίντσες και από 7 μέχρι 8 είναι phablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts