daydream59 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 http://www.to2c.com $110 - εχει αρκετες γλωσσες ομως νομιζω δεν εχει ελληνικα - δεν εχει notification led - μονο η μια θεση sim υποστηριζει 3G/4G (η αλλη μονο 2G) - δεν εχει magnetic sensor (πυξιδα) ουτε orientation sensor - antutu 16000+ - φωτιζομενα πληκτρα - ενοποιημενος χωρος ρομ - χωρις bloatware - αφαιρουμενη μπαταρια - μια mini sim και μια microsim - οθονη 5 σημειων αφης - σημα wifi οκ εχει ελληνικα,το γραφει στα σπεκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) εχει ελληνικα,το γραφει στα σπεκς εξακολουθω να εχω τις αμφιβολιες μου. το καθε καταστημα μπορει να γραφει οτι θελει. δεν ειδα καποιο βιντεο που να δειχνει το κινητο και στο μενου γλωσσων να εχει επιλογη ελληνικων. ή εστω screenshots απο τη συγκεκριμενη συσκευη. ή specs απο επισημη ιστοσελιδα της viewsonic. Edited May 31, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 εξακολουθω να εχω τις αμφιβολιες μου. το καθε καταστημα μπορει να γραφει οτι θελει. δεν ειδα καποιο βιντεο που να δειχνει το κινητο και στο μενου γλωσσων να εχει επιλογη ελληνικων. ή εστω screenshots απο τη συγκεκριμενη συσκευη. ή specs απο επισημη ιστοσελιδα της viewsonic. μπορεις να ρωτησεις το καταστημα αν εχεις αμφιβολιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) μπορεις να ρωτησεις το καταστημα αν εχεις αμφιβολιες. εχω δει 2 βιντεο ( 03:31, 03:22) που δεν ειχε ελληνικα στις επιλογες γλωσσας. καποια κινεζικα καταστηματα γραφουν οτι εχει, καποια αλλα γραφουν δεν εχει. θεωρω δεν εχει, αλλα μπορει καποιο καταστημα να περασει αλλη ρομ που να εχει. εγραψα τα πιο πανω στοιχεια για να βοηθησω αλλους που ισως ενδιαφερονται. εχω προσπαθησει να μιλησω στο chat αλλα δεν πετυχα καποιον online στο to2c ή vickmall. προσωπικα δε θα το αγοραζα ουτε θα το προτεινα σε φιλους οποτε δε θα ξαναδοκιμασω να ρωτησω. αν καποιος φιλος ενδιαφερεται, ας ρωτησει απο το καταστημα που θα επιλεξει και να μας πει. Edited May 31, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) πολυ ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα και ωραια τιμη $120 στο link του geekbuying του daydream που ισως κατεβαινει στα $112 με κουπονι SISWOOC55 επισης το gearbest το κατεβαζει με κουπονι C55GB στα $117 ισως εχουμε το νεο vfm στις 5.5" αναφερεται οτι εχει υπερυθρες και φλας μπρος-πισω αν γνωριζει καποιος ας γραψει: - αν εχει notification led - αν εχει ενοποιημενη ρομ - αν η μπαταρια ειναι αφαιρουμενη (μαλλον ναι) - αν εχει tap-to-wake - αν η official rom εχει ελληνικα - ζυγισμενο βαρος μπαταριας Edited May 31, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAKRIDELACOS Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Καλησπέρα σας, έχει προμηθευτεί κάποιος το NO.1 X1 X-Men? Είναι όσα υπόσχεται? http://www.minideal.net/media/catalog/product/cache/1/image/650x650/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/r/original-no-1-x1-x-men-ip68-mtk6582-quad-core-1gb-ram-8gb-rom-3300mah-13mp.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Leagoo Elite 6 οθονη 6" (720x1280) android 5.1 δικαρτο 2G/3G/4G (ευρωπη) 2gb ram, 16gb rom, card slot (32gb) επεξεργαστης οχταπυρηνος 1.7 mtk6752 (64bit) καμερες 8 και 13mp μπαταρια 3600mah Edited May 31, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Leagoo Elite 7 οθονη 5" (720x1280) android 5.1 δικαρτο 2G/3G/4G (ευρωπη) 2gb ram, 16gb rom, card slot (32gb) επεξεργαστης οχταπυρηνος 1.7 mtk6752 καμερες 5 & 8mp μπαταρια 4000mah Edited May 31, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Leagoo Elite 4 οθονη 5" (720x1280) δικαρτο 2G/3G/4G (ευρωπη) android 5.1 επεξεργαστης τετραπυρηνος 1.5 mtk6735 (64bit) 1gb ram, 8gb rom, card slot (32gb) καμερες 5 & 8mp μπαταρια 2400mah Edited May 31, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Η Leagoo ζηλεψε τον ροκυ μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ποσο παει το μαλλί;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artistas Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Καλημέρα και καλό μήνα! Aπο ότι βλέπω διέρρευσαν τα στοιχεία για ένα από τα πρώτα τηλέφωνα με τον επεξεργαστή Helio X10 της Mediatek. Τα στοιχεία για τη ναυαρχίδα Bluboo X500 "Dragon" διέρρευσαν , και δείχνουν Helio X10 Cpu μαζί με 4GB ram! Η Bluboo είναι γνωστή σαν ΟΕΜ κατεσκευαστης τα τελευταία χρόνια , με το πρώτο της πραγματικά δυνατό μοντέλο να ναι το Bluboo x550 Panda - το πρώτο android 4G smartphone με μπαταρία 5300mah το οποίο έχει προκαλέσει γενική αίσθηση . Από ότι βλέπουμε η Bluboo στοχεύει στην διεθνή αγορά αυτή τη χρονιά κι έχει κάνει περισσότερη δουλειά από ότι στο παρελθόν. Το νέο μοντέλο της Bluboo "X500 Dragon" έχει διαρρεύσει μετά το Bluboo x550. Τα νέα από τα επίσημα της εταιρείας για το Bluboo X500, λένε ότι θα ναι το πρώτο android phone εφοδιασμένο με MTK Helio X10 4GB RAM, 5 ιντσών οθόνη ,με το antutu score να χτυπάει ως και 50000+. Από τα στοιχεία που έχουν έλθει στο φως,είναι προφανές ότι μιλάμε για μια πολύ δυνατή ναυαρχιδα.Το performance του επεξεργαστή Helio X10 δεν φαίνεται να υστερεί σε κάτι σε σχέση με τον Snagdragon 810, αλλά ίσως να ναι και καλύτερο . Το Bluboo X500 έχει το προσονυμιο: dragon. Στα Κινεζικα , είναι “龙”, το οποίο στους Κινέζους δείχνει κάτι το αυτοκρατορικο . Η Bluboo ελπίζει ότι η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να αποτελέσει την κορυφαία ετήσια ναυαρχίδα στο χώρο του android για το 2015. Επιπλέον , μαθαίνουμε ότι το Bluboo x500 θα βγει σε 2 versions, με 3GB και 4GB. Πηγή : http://www.efox-shop.com/bluboo-x500s-mtk6795-20ghz-octa-core-50-zoll-fhd-bildschirm-android-50-4g-lte-smartphone-g-301760 Edited June 1, 2015 by artistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Σε οσους ηρθε με την ενημερωση περασμενη,το ακουστικο και το ηχειο ειναι δυνατο? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rocket_Raccoon Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 o Helio x10 ειναι ο 6795? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 o Helio x10 ειναι ο 6795? Ακριβώς! http://www.fudzilla.com/news/processors/37238-mediatek-s-new-soc-brand-is-helio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas5 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Σε οσους ηρθε με την ενημερωση περασμενη,το ακουστικο και το ηχειο ειναι δυνατο? εμενα μια χαρα ειναι το ηχειο ακουστικα δεν εχω δοκιμασει το μονο θεμα μου ειναι οτι δν μπορω να εγκαταστησω το bitcoin wallet αν μπορει να δοκιμασει καποιος αλλος κ να μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 πολύ ησυχία βλέπω εδώ...τελικά η iocean με τα εντυπωσιακά specs δεν πείθει κανέναν πλέον!αφού με τα πρώτα κινητά που έβγαλε,την σειρά χ7 κατάφερε να την εμπιστευθεί πολύς κόσμος(ένας εξ αυτών και εγώ),μάλλον πίστεψαν οτι τελικά ειναι πολυ ευκολο να βγαλουν πολλα λεφτα πουλωντας συσκευες κατω του μετριου με κακης ποιοτητας φθηνα υλικα,αρκει να δειχνουν στα χαρτια οτι εχουν την αιχμη της τεχνολογιας... θυμαμαι την τραγικη εμειρια μου με το χ7.πρωτα εβγαινε η φωτογραφια,και μετα αναβε το φλας!η οθονη δεν ξερω απο τι υλικο ηταν,αλλα μολις την αγγιζα,ηθελε σκουπισμα συνεχεια!το gps ανυπαρκτο!ουτε με τσιγαροχαρτα που του ειχαμε βαλει μεσα δεν δουλευε! το μεγαφωνο ίσα που ακουγόταν με κλειστα τζαμια στο αυτοκινητο!το σημα τηλεφωνου εκνευριστικά χαμηλό...οταν πηγαινα να πληκτρολογησω ενα μηνυμα,πατούσα ένα γράμμα και έγραφε τρία!ευτυχώς που είχα βρεί εναν αγιο ανθρωπο και το πουλησα άρον άρον... η συνέχεια ηταν δυσαρεστη για την iocean.το χ8 απέτυχε εμπορικά ελαχιστοι το αγορασαν.το ιδιο επαθε και με το "ROCK" μεσα σε λιγο καιρο το έριξε στα 170 δολλαρια απο 250 περιπου αφου δεν εχει πωλησεις.και τωρα δοκιμαζει να βγαλει το χ9, αν βρεθουν καποιοι και το αγορασουν,ας μας πουν τις εντυπωσεις τους,ετσι για εγκυκλοπαιδικους λογους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) -με κακης ποιοτητας φθηνα υλικα. Έχεις αποσυναρμολογήσει κανένα; Έχω φωτό του Χ7HD στο θέμα του. Επίσης, το X7HD και το X8mini χωρίς ζελατίνα και έχοντας και τα 2 καθόλου γρατσουνιές, αφού έχουν επισκληρημένο γυαλί. Όχι Γκορίλα, αλλά ούτε απλό. -αρκει να δειχνουν στα χαρτια οτι εχουν την αιχμη της τεχνολογιας... Δεν τα παρουσίασαν ποτέ ως τέτοια. Ούτε τους πιο high-end επεξεργαστές, ούτε Sony κάμερες. -πρωτα εβγαινε η φωτογραφια,και μετα αναβε το φλας! Εδώ περιγράφεται προβληματική συσκευή. -η οθονη δεν ξερω απο τι υλικο ηταν,αλλα μολις την αγγιζα,ηθελε σκουπισμα συνεχεια! Στις προηγούμενες αναφορές σου στο πρόβλημα, έλεγες ότι δεν έβγαινε ποτέ, σαν να ήταν από μέσα. Καθώς στη σειρά Χ7 το τζάμι/digitizer είναι ενιαίο με την οθόνη, είχε -προφανώς- βγει προβληματική η οθόνη από τον προμηθευτή. -το gps ανυπαρκτο!ουτε με τσιγαροχαρτα που του ειχαμε βαλει μεσα δεν δουλευε! Είναι γρήγορο στο δικό μου, αλλά με σημαντική απόκλιση. Το ίδιο και στο X7HD και στο X8mini. -το μεγαφωνο ίσα που ακουγόταν με κλειστα τζαμια στο αυτοκινητο! Δεν είχα πρόβλημα, αλλά το χρησιμοποίησα σε χώρους δίχως υπερβολικό θόρυβο. -το σημα τηλεφωνου εκνευριστικά χαμηλό... Πολύ ικανοποιητικό στην περίπτωσή μου. Ακόμη και στο -αλουμινένιου πλαισίου- X8mini. -οταν πηγαινα να πληκτρολογησω ενα μηνυμα,πατούσα ένα γράμμα και έγραφε τρία! Πιστεύω ότι επαληθεύει τα περί ελαττωματικού digitizer. -ευτυχώς που είχα βρεί εναν αγιο ανθρωπο και το πουλησα άρον άρον... :X -αν βρεθουν καποιοι και το αγορασουν,ας μας πουν τις εντυπωσεις τους,ετσι για εγκυκλοπαιδικους λογους. Για εγκυκλοπαιδικούς και μη, υπάρχουν πολλά σχόλια στα θέματα των συσκευών της σειράς Χ7. Η εταιρία υπάρχει από το 2000 και είναι στον χώρο των smartphones από την εποχή του Android 1.6 (2009). Ως τώρα η ιστορία της δείχνει μια χαρά. Το γεγονός ότι είχες μια κακή συσκευή, προφανώς ελαττωματική, δεν ακυρώνει το πλήθος θετικών σχολίων που υπάρχει στο φόρουμ και δεν μπορεί να χαρακτηρίζει μια εταιρία ή να προδικάζει οποιοδήποτε επόμενο μοντέλο της. Edited June 3, 2015 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 ειπα απο φθηνα υλικα γιατι ειχαν γραψει οτι φορουσε την πιο φθηνη κεραια gps,γιατι ελεγε μεν 13 mp καμερα αλλα δεν ειχε ποιοτικο φακό,γιατι ειχε αδυναμο και ασυγχρονιστο φλας οχι μονο στην δικη μου συσκευη,αλλα σε ολες τις χ7 αν διαβασεις το φορουμ. πουθενα δεν ειπα οτι η σκονη ηταν μεσα στην οθονη.αλλο εγραψα ριξε μια ματια. ειπα επικαλειται αιχμη της τεχνολογιας γιατι στα νεα μοντελα εχει 64 bit,4g,glonas,sony camera αν θυμαμαι καλα . απλα εγραψα την εμπειρια μου φιλε μου και καμμια υπερβολη. αν εσυ εμεινες ευχαριστημενος,δεν εχω λογο να μην χαιρομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 dimikord προφανως επεσες σε ελλατωματικη συσκευη.Η Iocean κυριως με το HD αλλα και το S,της σειρας Χ7 παρουσιασε δυο εξαιρετικες εκδοσεις τις οποιες και υποστηριζει. Το μεγαλο μειον ειναι οτι το digitizer κανει κοντα 60$. Ποιοτικοτατη εταιρεια ειναι.Απλα εχει ακριβη τιμολογηση και αδυναμες μπαταριες. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 dimikord προφανως επεσες σε ελλατωματικη συσκευη.Η Iocean κυριως με το HD αλλα και το S,της σειρας Χ7 παρουσιασε δυο εξαιρετικες εκδοσεις τις οποιες και υποστηριζει. Το μεγαλο μειον ειναι οτι το digitizer κανει κοντα 60$. Ποιοτικοτατη εταιρεια ειναι.Απλα εχει ακριβη τιμολογηση και αδυναμες μπαταριες.μπορει να ηταν η συσκευη μου με ολα αυτα τα θεματα,αν και αν ψαξεις θα βρεις πατεντες για διορθωση του gps , του φλας και της εντασης μεγαφωνου στα iocean x7.ακομα εχω ολα τα link. παντως μακαρι να ειναι καλο αυτο το χ9 γιατι μου αρεσει που ειναι λεπτο αν και με τοσο μικρη μπαταρια θα ειναι προβλημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artistas Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Nεα 4G-LTE συσκευη και απο την BLACKVIEW με -MTK6735 στα 1.0GHz Quad Core & Mali T720 CPU - 5.5 ιντσων 2.5D arc HD οθονη - 2GB RAM + 16GB ROM - Android 5.1 out of the box -13mp camera πισω + 5 μπροστα -3000mAh μπαταρια Ιphone-oειδες κι αυτο,οπως τα περισσοτερα της κατηγοριας! :p και με σχετικα καλη τιμη ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ στο : http://www.efox-shop.com/blackview-alife-p1-mtk6735-10ghz-quad-core-55-zoll-hd-bildschirm-android-50-4g-lte-smartphone-g-302006?user=poster Edited June 7, 2015 by artistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Το μοναδικο μειονεκτημα ειναι η αδυναμη μπαταρια του x7s που εχω εδω και ενα χρονο και ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Πραγματικα εχω μονο καλα να λεω για το κινητο μου. Δεν την ηξερα την εταιρια και ερχομαι απο samsung & zte. Νυχτα με μερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Και το x8 mini μια χαρά τα πάει τους τελευταίους 9 μήνες! Το x9 πολύ όμορφο κ καλοφτιαγμένο φαίνεται....για να δούμε τι θα λέει και στην πράξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Και το x8 mini μια χαρά τα πάει τους τελευταίους 9 μήνες! Το x9 πολύ όμορφο κ καλοφτιαγμένο φαίνεται....για να δούμε τι θα λέει και στην πράξηειναι σχεδον ιδιο με το M6752 rock που εχει βγει πριν λιγο καιρο αλλα δεν εχει καθολου κινηση στο thread του. ενας μονο συμφορουμιτης ειπε οτι το εχει αγορασει και δηλωσε προθυμος να γραψει τις εντυπωσεις του,αλλα δεν απαντησε τελικα. παντως το χ9 το ξεκινησαν σε υψηλη τιμη pre sale,πιστευω σε λιγο καιρο θα πουλιεται γυρω στα 180 δολαρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts