mixalis_kr Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 οκ αντε ρε φιλε να ερθει το ταξιδι σου να μας πεις και απο gps πως ηταν οπως και με ποιο προγραμμα το ειχες... garmin - mls destinator κτλ. Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Οι κλώνοι είναι ίδιοι (ή τουλάχιστον θέλουν να μοιάζουν ιδιοι) μόνο σε εμφάνιση, ούτε από θέμα hardware ούτε από θέμα software είναι ίδιοι με τις γνήσιες συσκευές. Edited October 10, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 γενικα καλυτερα να τους αποφευγεις. Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα κινητα απο κινα σε καλυτερες τιμες απλα δεν θα ειναι ιδια με καποιο γνωστο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) γενικα καλυτερα να τους αποφευγεις. Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα κινητα απο κινα σε καλυτερες τιμες απλα δεν θα ειναι ιδια με καποιο γνωστο Εκτός από τους κλώνους των γνωστών κατασκευαστών android...π.χ. έχουν βγει αρκετά S4, S4 mini, S3, Note, One clones, τα οποία είναι σχεδόν ίδια σε εμφάνιση, κατώτερα σε υλικά/συναρμογή/ποιότητα κλπ, επίσης κατώτερα σε specs (εκτός ίσως της οθόνης και της μνήμης, γιατί όλα παίζουν με ΜΤΚ), αλλά επίσης χαμηλότερα και σε τιμή... Edited October 10, 2013 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robbergr Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Λοιπόν είναι το πρώτο post στο forum so......be gentle:) απλά έπεσε στα χέρια μου μέσω ενός γνωστού το νέο phablet της Archos 53 platinum χαρακτηριστικά θα παραθέσω παρακάτω αλλά μου έκανε εντύπωση η ποιότητα κατασκευης του και κυρίως η σταθερότητα του Android 4.1.2 jelly bean το είχα δύο μέρες ανοιχτό και φορτομένο με πολλά καλούδια, ανοιχτό Bluetooth και wifi και δεν έκανε το παραμικρό κόλλημα. να διευκρινήσω ότι είμαι εδώ και ένα χρόνο χρήστης του ZTE v970 με rom από τους XDA οπότε μπορώ να πώ δεν είμαι και άσχετος με 2 sim τηλέφωνα. Στην αρχή μου φάνηκε αρκετά μεγάλο στην πορεία όμως το συνηθήζεις αν σου αρέσουν τα μεγάλα κινιτά, εγώ πάλι θα προτιμούσα το αντίστοιχο archos 50 platinum με την 5" οθόνη γιατί έχω μάθει σε μικρότερο μέγεθος που να μπαίνει και στην τσέπη. (αυτό όμως έπεσε στα χέρια μου και με αυτό έπαιξα) Είναι όπως καταλαβαίνεται αρκετά γρύγορο κινιτό, 11500 στο antutu ίσως όχι όσο τα επώνυμα αλλά και τα 320ευρώ δεν είναι άσχημα που το πήρε ο φίλος. Στα παιχνίδια δεν έχει lag angry birds starwars & temple run 2 η μπαταρία του που ήταν 2800mha με έβγαλε άνετα 2 μέρες το μόνο που υστερεί λίγο ίσως είναι οι φωτό που έχουν πολυ κόκο στα 8mp αλλά αν ήθελα φωτογραφική θα έπερνα φωτογραφική όχι κινιτό για αυτές που βγάζω τον γιό μου με το ποδήλατο του μια χαρά είναι. Επειδή έχω ψηθεί ήδη για το κινιτό αν έχεις κανείς πάρει το μικρότερο 5" ας γράψει την άποψη του γιατί από ότι κατάλαβα είναι ίδια με διαφορά στην μπαταρία και την οθόνη και το 5" σίγουρα το θεωρώ πιο βολικό. είμε μεταξύ αυτού και κάποιου Lenovo από κίνα αλλά γενικώς προτιμώ κάποιο με σταθερό android, Google certified και να σας πώ ότι το συγκεκριμένο χωρίς να το έχει πειράξει ο φίλος ήταν rooted. παρακάτω τα χαρακτηριστικά του SIM 1 2G (GSM/GPRS/ EDGE 900/1800/1900 MHz) • SIM 2 2G/3G (WCDMA 900/2100) Data rate • HSDPA 7,2 Mbit/s - HSUPA 5,76 Mbit/s Operating System • Android 4.1.2 ''Jelly Bean'' CPU • Qualcomm 8225Q Quad Core cortex-A5 @1,2 GHz RAM • 1 GB ROM • 4 GB Expendable memory • Micro SD card up to 64 GB Weight • 189,9gr Size • 153,6x78x9,25mm Battery size • 2800 mAh Standby Time • 264h Talk Time • 2G : 21h 3G : 15h G-sensor • Yes Proximity sensor • Yes Ambient light sensor • Yes GPS • Yes with A-GPS SAR • MAX SA: Head 0,326 W/Kg, Body 0.749W/Kg SCREEN Type • IPS, Multitouch 5x, Capacitive Size • 5,3'' (13,5 cm) Colors • 16 Millions Resolution • 960 x 540 pixel (qHD) 220 DPI Wide viewing angles • Yes Glass Type • Full Black laminated process CONNECTIVITY Sim Type • Mini Sim Wifi • Yes with DNLA and UpnP + wifi hotspot Bluetooth • Yes V3.0 + EDR + A2DP FM • FM stereo Audio jack • Yes 3,5 mm USB • Micro USB 2.0 slot (synch & charge) CAMERA Back camera • 8.0 MP with LED flash + Autofocus (BSI sensor) Front camera • 2.0 MP Digital Zoom • 8x Picture modes • Geo-tagging, touch focus, face and smile detection image stabilization, HDR Video record • Yes 720p MULTIMEDIA Video Playback • H.264 up to 720p resolution – 30 fps/ AVI/MP4/3GP Audio Playback • MP3 , WAV (PCM/ADPCM), AAC, AAC+ 5.13, OGG Vorbis Photo Viewer • JPEG, BMP, GIF, PNG Alert type • Vibration, MP3, WAV ringtones Loudspeaker • Yes EMAIL SMS / MMS / EMAIL • Yes Email protocol • SMTP, POP3, IMAP4, Push Mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πάντως, σε αυτό το review http://www.gizchina.com/2013/09/12/faea-f2s-review/ δε λένε και τα καλύτερα. Ισώς να είναι καλύτερη επιλογή το λίγο ακριβότερο Neo n003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πιο πολυ η Dual-Sim δυνατοτηα των S4 Και One με νιαζει και οχι τοσο η τιμη. Δηλαδη αν σε επιδοτησεις δεν απεχουν πολυ θα χτυπαγα. Μιλαμε για μεγαλες διαφορες ομως? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ποιος ο λόγος να πάρεις υποχρεωτικά έναν αμφιβόλου ποιότητας κλώνο; Κοίταξε καλύτερα για κάποιο επώνυμο δίκαρτο κινέζικο από τις πολλές επιλογές που θα βρεις στο παρόν forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πιο πολυ η Dual-Sim δυνατοτηα των S4 Και One με νιαζει και οχι τοσο η τιμη. Δηλαδη αν σε επιδοτησεις δεν απεχουν πολυ θα χτυπαγα. Μιλαμε για μεγαλες διαφορες ομως? Φίλε μου. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, μην θυσιάσεις την λειτουργικότητα ενος καλού κινέζικου κινητου για την fake εμφάνιση του κλώνου. Υπάρχουν πολύ καλές εταιρίες όπως Zopo, xiaomi, Ηuawei, Zte, lenovo, που βγάζουν ΠΟΛΥ τίμια τηλέφωνα σε ΠΟΛΥ καλές τιμές. Απο ΖΤΕ που έχω εμπειρία με 10 διαφορετικες συσκευές και μοντέλα, το ένα ήταν καλύτερο απο το άλλο. Ψάξου λίγο πριν αποφασίσεις. Εξ άλλου Αν πάρεις "επώνυμο" κινέζικο θα βρεις εδω στο φορουμ βοήθεια και υποστήριξη και -σημαντικότατο- οδηγίες root, roms , βελιτώσεις αναβαθμίσεις κλπ. Τον κλώνο όπως θα τον πάρεις, έτσι θα μείνει. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 zopo ,lenovlo,zte για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ναι μεν ακριβοτερα απο το αλλα κινεζικα αλλα σαφως καλλιτερα.no-name κλωνους ειναι σα να βαζεις το χερι σε σακουλα και να τραβας ενα κινητο και οτι κατσει.Αν σου βγαλεκι προβλημα ο κλωνος πρακτικα δε θα μπορεις να κανεις τιποτα.Αν σου βγαλει προβλμα ενα επωνυμο κινεζικο πανω-κατω κατι θα βρεις να κανεις καθως υπαρχουν forum,αναβαθμισεις.,rom και γενικοτερα πολλοι ανθρωποι απο ελλαδα και εξωτερικο που αγοραζουν αυτα τα κινητα.ΤΗL,zopo,lenovo zte ειναι καλα.Δεν ειναι βεβαια samsung αλλα για 200 -250 euro στεκοντε με αξιοπρεπεια.Με λιγα λογια επειδη την εχω πατησει στο παρελθον μακρια απο φτηνο-φτηνιαρικο κινεζικο.θα σου βγει κανα 50αρικο πιο οικονομικο στο τελος ομως θα κλαις τα λεφτα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και πολλά λες, με 150 - 200€ το πολύ, παίρνεις αξιοπρεπέστατη συσκευη από τα κινέζικα επώνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 To xiaomi εχω ακουσει ειναι κορυφαιο. Υπαρχει σε δικαρτο, και γενικτοερα αυτα το φερνεις ευκολα ή παραγγελνεις απο κινα και περιμενεις 3+ βδομαδες? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Παιδια ειναι παντα αναλογα τι θα δωσεις και ποσο εχεις ψαξει το θεμα. Υπαρχουν κλωνοι που ειναι για πεταμα, υπαρχουν και κλωνοι ομως που ειναι εφαμιλλοι των γνησιων. Προσωπικα εχω φερει κλωνο του S4 mini διπυρηνο και τον χρησιμοποιω ως προσωπικη μου συσκευη (κι εγω και αρκετοι φιλοι μου) και το κινητο -για τα χρηματα του παντα- απλα δεν υπαρχει. Αν εξαιρεσουμε την καμερα που ειναι μετρια κατα τα αλλα κοιταζει στα ματια ανετα κινητα επωνυμα υπερδιπλασιας ή ακομα και τριπλασιας αξίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros28 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλησπερα το εχει αγορασει κανειs http://www.orientdeal.com/tengda-gt-i9500l-smartphone-android-4.2-mtk6572-1.2ghz-5.0-inch-gps-wifi-12.0mp-white.html 79.75 με 2 γιγα ραμ και 12 mp καμερα ........ Model Tengda GT-I9500L Band GSM 850/900/1800/1900MHz Sim Card Single SIM Card Single Standby (micro SIM card) Service Provide Unlocked Style Bar Color White Shell Material Plastic System OS Android 4.2.2 CPU MTK6572, Cortex A7 dual core, 1.2GHz ROM 4GB RAM 2GB Screen Display Size 5.0 Inch Type TFT, capacitive touch screen Resolution 960 x 540 pixels Screen Color 260K Colors Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 16GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WiFi General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 2.0MP front camera, 12.0MP back camera with flashlight and auto focus, up to 4000×3000 pixels resolution Language English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Cestina, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Italiano, Magyar, Nederlands, Portuguese, Romana, Vietnamese, Turkish, Greek, Russian, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Simplified/Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes, built in, also support A-GPS With EPO assistance to speed up postioning JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth 2.0 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes, 2 point touch Dimensions 136 x 70 x 8mm/5.35 x 2.76 x 0.31 inch Net Weight(Including battery) 138g Standby Time About 2~3 days Other Feature WiFi, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, Wallpapers, Calendar, Calculator, Clock, Camera, Play Store, Tethering & portable hotspot, etc Package Size 150 x 80 x 53mm/5.9 x 3.1 x 2.1 inch Weight 318g Accessories 2 x 2600mAh Battery 1 x Earphone 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual(English-Russian-Spanish-German) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 σιγουρα εχει γινει λαθος η ραμ ειναι 512 η τιμη ειναι λαθος Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 5.0" OGS FHD IPS Multi Point touch capacitive screen 1920x1080 pixels MTK6589T Quad Core 1.5GHz Android 4.2 Operating System 2GB RAM 32GB ROM Front 8.0MP Back 13.0MP Dual Camera GSM 900/1800/1900MHz / 3G: WCMDA 900/2100MHz Dual Sim Dual Standy A-GPS/Bluetooth/Wifi/2100mAh Battery Dimensions 140x 70.5 x 8.3mm http://i01.i.aliimg.com/img/pb/318/585/794/794585318_029.jpg http://www.gizmochina.com/2013/09/15/review-amoi-big-v-series-ii-a920w-android-smartphone/ http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html Το πρώτο κομψό και σχετικά λεπτό amoi που βλέπω, λογικά θα είναι και αξιόλογη υλοποίηση του MTK6589T 2/32GB , δεδομένης της καλής φήμης της εταιρίας και του δοκιμασμένου N828. Το έχει παραγγείλει κανείς? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Πραγματικα πανεμορφο κινητο απο την ποιοτικοτατη ΑΜΟΙ.Οταν πεσει η τιμη του σε κανα 6μηνο θα το χτυπησω. Παρτε και ενα βιντεο που τα λεει αναλυτικα και ξεκαθαρα. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=IWu02vA6Tdo Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 οκ αντε ρε φιλε να ερθει το ταξιδι σου να μας πεις και απο gps πως ηταν οπως και με ποιο προγραμμα το ειχες... garmin - mls destinator κτλ. Και εγένετο GPS!! :p . Και όμως δουλεύει!! Αφού ακολούθησα τις οδηγίες από αυτό το βίντεο και το δοκίμασα σε ginius δεν μου δούλεψε. Έβγαζε ασυναρτησίες οπότε και άλλαξα πρόγραμμα (έβαλα το sygic free trial) αλλά και έκανα όλη την διαδικασία από την αρχή. Την μοναδική αλλαγή που έκανα σύμφωνα με το βίντεο είναι ότι στο engineer mode στο location πείραξα και το location based service. Όταν πείραξα και το τελευταίο και μπήκα στο αμάξι, ενεργοποίησα το gps και δούλεψε! Δεν έχασε καθόλου το σήμα εκτός απ όταν ήμουν μέσα σε καράβι (έχανε κάποιες φορές τον προσανατολισμό του). Στην Αθήνα δούλεψε κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να το πάω κέντρο ανάμεσα σε μεγάλα κτίρια για να δω αν χάνει σήμα. Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Επειδή δεν βλέπω συνέχεια, τελικώς μήπως το έχει και κανένας άλλος γιά να μας πεί τι ρόλο παίζει;;; :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δηλαδη εβαλες αλουμινοχαρτο και το σιλοτειπ; Ή αυτο δε χρειαστηκε καν να το κανεις; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δηλαδη εβαλες αλουμινοχαρτο και το σιλοτειπ; Ή αυτο δε χρειαστηκε καν να το κανεις; Αυτό είναι για το wifi. Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Πολυ καλο φαινεται κ μαζεμενο για 5ιντσο. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Jiayu G4 Advanced. Γνωριζοντας οτι το Jiayu εχει θεμα με το gps το οποιο ουσιαστικα δε λυνεται (μιλαω παντα για το thick) σκεφτομαι να παραγγειλω το amoi. Σε περιπτωση που καποιος το παρει στα χερια του περιμενουμε εντυπωσεις καθως φαινεται πολυ δυνατο αλλα κραταω μια πισινη για την μπαταρια. 2100 mAh ειναι καλα γενικα αλλα για 5 ιντσες 1080p οθονη δεν ειμαι σιγουρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 για 5 ιντσες 1080p οθονη δεν ειμαι σιγουρος... Δυστυχώς αυτή η μόδα δεν έχει να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό σε αυτό το μέγεθος οθόνης. Κουράζει τη cpu και καταναλώνει ram χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpapad Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Φαίνεται ότι το θέμα έχει πεθάνει...δεν το έχει πάρει κανένας τελικά? Το έχει στο pandawill 180$ που νομίζω είναι καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του και η UMI φαίνεται αξιόπιστη σαν εταιρία (ή κάνω λάθος?). Επίσης ένα αρνητικό που βλέπω είναι ότι δε φαίνεται να έχει υποστήριξη με custom roms κτλ με ένα γρήγορο ψάξιμο που έχω κάνει. Αν το έχει πάντως κάποιος θα ήθελα πολύ να μάθω εντυπώσεις. http://www.pandawill.com/umi-s1-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-1g-8g-white-p76032.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Συμφωνω απολυτα αν και φοβαμαι πως δεν ειναι ακριβως μοδα με την εννοια οτι δεν το βλεπω να περναει αφου ολο και περισσοτερες συσκευες εχουν τετοιες οθονες. Το συγκεκριμενο κινητο παντως ειναι λιγο κινητο φαντασμα, δεν υπαρχουν πολλες φωτογραφιες, βιντεο, ισως ειναι πολυ φρεσκο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts