riki_ Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου (edited) Έδωσα αίτηση διακοπής της ADSL σταθερής με το speedbooster ( δεν πιάνει καλά το 4G πλεον) και θέλω να δω αν θα δώσουν κάποια αντιπροσφορά. Η περιοχή έχει FTTH αλλά η United Fiber δείχνει το κτίριο αποσύνδεδεμενο και ίσως χρειαστούν 4-6 μήνες μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση. Ιδανικά θα μπορούσα να περιμένω αλλά θα ήθελα να πάρω λεπτά ομιλίας σε καρτοκινητα για τους γονείς (ή το 10ρικο) και ας δεσμευτώ εκ νέου. Η ποινή για την διακοπή και των δύο είναι κάπου 28 ευρώ καθότι βρίσκομαι στο τέλος του συμβολαίου. Το ερώτημα είναι αν θα δώσουν αντιπροσφορά με την αίτηση διακοπής ή να την ακυρώσω και να προχωρήσω σε αίτηση φορητότητας. Γνωρίζει κάποιος; Edited 17 Σεπτεμβρίου by riki_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Καλώ επανειλημμένα το 13888 αλλά η γραμμή πέφτει λόγω κίνησης.Αυτή είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών ? 😄 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, zerokill said: Καλώ επανειλημμένα το 13888 αλλά η γραμμή πέφτει λόγω κίνησης.Αυτή είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών ? 😄 Δεν είναι η καλύτερα. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι η cosmote έχει θέμα με την εξυπηρέτηση. Η καλύτερη εξυπηρέτηση είναι της vodafone. Βιτρίνα! Και το λέω εγώ που έχω τα πάντα σε cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Νεότερη ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται για ανανέωση σε cosmote. Μου έδωσαν την 300αρα οπτική, με απεριόριστα τηλέφωνα σταθερά και κινητά, με χρήση voucher στα 26,04 ευρώ. Και δώρο σε δύο καρτοκινητα, από 10 ευρώ στο κάθε ένα και 1000 λεπτά προς όλους, κάθε μήνα για 24 μήνες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου (edited) 3 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Νεότερη ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται για ανανέωση σε cosmote. Μου έδωσαν την 300αρα οπτική, με απεριόριστα τηλέφωνα σταθερά και κινητά, με χρήση voucher στα 26,04 ευρώ. Και δώρο σε δύο καρτοκινητα, από 10 ευρώ στο κάθε ένα και 1000 λεπτά προς όλους, κάθε μήνα για 24 μήνες. Πως το κατάφερες; Μπορείς να δώσεις τιπς; Είδα ότι έκανες αίτηση φορητότητας. Θα επιμείνω στην αίτηση διακοπής σταθερής που έκανα (που την αγνόησαν για πρώτη φορά) και βλέπουμε. ΥΓ. Φορητότητα μόνο σε voda μπορώ να κάνω γιατί είναι η μόνη εναλλακτική σε σταθερή ADSL που έχουμε. Εις αναμονή ενεργοποίησης των οπτικών σε 2-4 μήνες. Edited 19 Σεπτεμβρίου by riki_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, riki_ said: Πως το κατάφερες; Μπορείς να δώσεις τιπς; Είδα ότι έκανες αίτηση φορητότητας. Θα επιμείνω στην αίτηση διακοπής σταθερής που έκανα (που την αγνόησαν για πρώτη φορά) και βλέπουμε. ΥΓ. Φορητότητα μόνο σε voda μπορώ να κάνω γιατί είναι η μόνη εναλλακτική σε σταθερή ADSL που έχουμε. Εις αναμονή ενεργοποίησης των οπτικών σε 2-4 μήνες. Δεν έχω τιπς. Δοκίμασα μέσω της εξυπηρέτησης για Προσφορά ανανέωσης και δεν ασχολήθηκαν. Άρα πήγα vodafone και με πήραν άμεσα. Το τιπ εδώ είναι να κάνεις συμβόλαιο μέσω μέιλ και όχι από κατάστημα ώστε να έχεις δικαίωμα υπαναχωρησης. Από κοντά αν το κάνεις σε μαγαζί δεν έχεις δικαίωμα υπαναχωρησης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου To συμβόλαιο της σταθερής συγγενικού προσώπου έληξε πρόσφατα και απλα την έχουν αφήσει στην ίδια τιμή (31,50 για 100αρα vdsl). Εάν κάνει αίτημα φορητότητας στη vodafone η cosmote θα λάβει τη σχετική ενημέρωση για αντιπροσφορά αφού παραλάβει εξοπλισμό από το νέο πάροχο ή παίζει και να μη χρειαστεί να μπλέξει με υπαναχωρήσεις και παραδόσεις εξοπλισμού (ρούτερ) ? Μόλις άκουσε φορητότητα έβγαλε καντήλες, οπότε δεν είναι για extreme λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 52 minutes ago, boban3 said: To συμβόλαιο της σταθερής συγγενικού προσώπου έληξε πρόσφατα και απλα την έχουν αφήσει στην ίδια τιμή (31,50 για 100αρα vdsl). Εάν κάνει αίτημα φορητότητας στη vodafone η cosmote θα λάβει τη σχετική ενημέρωση για αντιπροσφορά αφού παραλάβει εξοπλισμό από το νέο πάροχο ή παίζει και να μη χρειαστεί να μπλέξει με υπαναχωρήσεις και παραδόσεις εξοπλισμού (ρούτερ) ? Μόλις άκουσε φορητότητα έβγαλε καντήλες, οπότε δεν είναι για extreme λύσεις. Θα ενημερωθεί άμεσα η κοσμοτε. Εμένα δε μου έστειλε ποτέ εξοπλισμό η vodafone. Εννοείται ξαναλέω για να έχει κάποιος δικαίωμα υπαναχωρησεις χωρίς κόστος, πρέπει να κάνει εξ αποστάσεως τα συμβόλαια. Αν τα κάνει από μαγαζί, τότε πληρώνει το τέλος πρόωρης αποχώρησης οπως ορίζεται στο συμβόλαιο. Και να σου στείλει η vodafone εξοπλισμό, το λέει στο συμβόλαιο, τους το γυρίζεις πίσω με δικά σου έξοδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Έχει συνδεθεί κανείς πρόσφατα σε οπτική με το νέο ρουτερ RDK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου (edited) On 24/9/2025 at 5:22 ΜΜ, _NikitaS_ said: Θα ενημερωθεί άμεσα η κοσμοτε. Εμένα δε μου έστειλε ποτέ εξοπλισμό η vodafone. Εννοείται ξαναλέω για να έχει κάποιος δικαίωμα υπαναχωρησεις χωρίς κόστος, πρέπει να κάνει εξ αποστάσεως τα συμβόλαια. Αν τα κάνει από μαγαζί, τότε πληρώνει το τέλος πρόωρης αποχώρησης οπως ορίζεται στο συμβόλαιο. Και να σου στείλει η vodafone εξοπλισμό, το λέει στο συμβόλαιο, τους το γυρίζεις πίσω με δικά σου έξοδα. Τα ζώα μου αργά εκεί στη vodafone. Από 26/9 ακόμα σε έλεγχο δικαιολογητικών είναι οι αιτήσεις φορητοτητας μου. Για να λάβει το αίτημα η cosmote και να λάβω με τη σειρά μου πιθανή αντιπροσφορα θα πρέπει να λάβω μήνυμα στο κινητό υποθέτω για πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης και να έχει κατατεθεί το αίτημα στην ΕΒΔΑΦ?(Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διασταυρωσουμε εάν έχει γίνει κατάθεση αιτήματος) Edited 1 Οκτωβρίου by boban3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου Χθες έλαβα μήνυμα από τη vodafone με πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης 06/10. Αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη καταθέσει αίτημα στην ΕΒΔΑΦ ? Και μέχρι πότε να αναμένω πιθανή αντιπροσφορα της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου Το 3μηνο της δωρεάν αναβάθμισης σε 500 / 250 πέρασε αλλά η ταχύτητα παραμένει. Τότε με sms μου είχαν γνωρίσει ότι με τη λήξη του 3μηνου η ταχύτητα θα επανέλθει αυτόματα σε αυτή του προγράμματός μου. Κάποιος, που να είχε λάβει την δωρεάν αναβάθμιση και να έχει περάσει το τρίμηνο, ας μας πει αν του κατέβασαν την ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, np60s said: Το 3μηνο της δωρεάν αναβάθμισης σε 500 / 250 πέρασε αλλά η ταχύτητα παραμένει. Τότε με sms μου είχαν γνωρίσει ότι με τη λήξη του 3μηνου η ταχύτητα θα επανέλθει αυτόματα σε αυτή του προγράμματός μου. Κάποιος, που να είχε λάβει την δωρεάν αναβάθμιση και να έχει περάσει το τρίμηνο, ας μας πει αν του κατέβασαν την ταχύτητα. Έχουν αρχίσει να στέλνουν μηνύματα παράτασης μέχρι και τον Ιανουάριο. Όσοι πήραν αύξηση, θα κρατήσουν κι άλλο 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου On 2/10/2025 at 6:08 ΜΜ, boban3 said: Χθες έλαβα μήνυμα από τη vodafone με πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης 06/10. Αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη καταθέσει αίτημα στην ΕΒΔΑΦ ? Και μέχρι πότε να αναμένω πιθανή αντιπροσφορα της cosmote? Ενημερωτικά καλύφθηκα από την αντιπροσφορα της cosmote. 27,77 για 300αρα FTTH με 5 πάγια δώρο και 1000 λεπτά και 3gb για 2 χρόνια στα καρτοκινητα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Από nova για να παω cosmote τι προσφορά παιζει? Μίλησα μαζι τους και μου κάνουν το κλασικό 100 οπτική στα 27 κάτι. Αυτή ειναι η τιμη που παίζει γενικά? Αν όχι...υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να παρω ή κάποια κινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου On 4/10/2025 at 3:33 ΜΜ, boban3 said: Ενημερωτικά καλύφθηκα από την αντιπροσφορα της cosmote. 27,77 για 300αρα FTTH με 5 πάγια δώρο και 1000 λεπτά και 3gb για 2 χρόνια στα καρτοκινητα. Ωραίος τα 5 πάγια. Εμένα 3 πάγια δώρο αλλά με 26 ευρώ μηνιάτικο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου Με κάλεσαν από Cosmote για προσφορά student fiber 100 στα 21 ευρώ από 24αρα σε δύο γραμμές επειδή καταργείται ο χαλκός ανέφεραν, τέλος πάντων αποδέχομαι γιατί η διαφορά στο πάγιο είναι 1 ευρώ οπότε λέω εντάξει δεν πειράζει και ούτε ήθελα να μείνω χωρίς ίντερνετ, ρωτάω δύο φορές κιόλας την πωλήτρια αν έχει κάποια επιπλέον έξοδα κλπ και μου λέει όχι όχι είναι δωρεάν έξοδα ενεργοποίησης και εγκατάστασης, τέλος πάντων έρχονται οι τεχνικοί γίνεται η εγκατάσταση, τα κτίρια είχαν ήδη fiber, οπότε το μόνο που έκανε ο τεχνικός ήταν μια τρύπα και να περάσει την οπτική μέσα στο σπίτι. Σκάει λογαριασμός τώρα 95 ευρώ, καταλαβαίνω την χρέωση αναλογικών παγίων αλλά κούμπωσαν χρέωση 40 ευρώ ενεργοποίησης οπτικής ίνας. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Επικοινώνησα με το τσατ και άνοιξαν case να το ελέγξουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 59 minutes ago, dennis99 said: Με κάλεσαν από Cosmote για προσφορά student fiber 100 στα 21 ευρώ από 24αρα σε δύο γραμμές επειδή καταργείται ο χαλκός ανέφεραν, τέλος πάντων αποδέχομαι γιατί η διαφορά στο πάγιο είναι 1 ευρώ οπότε λέω εντάξει δεν πειράζει και ούτε ήθελα να μείνω χωρίς ίντερνετ, ρωτάω δύο φορές κιόλας την πωλήτρια αν έχει κάποια επιπλέον έξοδα κλπ και μου λέει όχι όχι είναι δωρεάν έξοδα ενεργοποίησης και εγκατάστασης, τέλος πάντων έρχονται οι τεχνικοί γίνεται η εγκατάσταση, τα κτίρια είχαν ήδη fiber, οπότε το μόνο που έκανε ο τεχνικός ήταν μια τρύπα και να περάσει την οπτική μέσα στο σπίτι. Σκάει λογαριασμός τώρα 95 ευρώ, καταλαβαίνω την χρέωση αναλογικών παγίων αλλά κούμπωσαν χρέωση 40 ευρώ ενεργοποίησης οπτικής ίνας. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Επικοινώνησα με το τσατ και άνοιξαν case να το ελέγξουν. Ό,τι έκανες. Εάν δεν πιστώσουν τις χρεώσεις, θα πρέπει να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στον Συνήγορο του Καταναλωτή, αναφέροντας ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία σε διαβεβαίωσαν για μηδενικά έξοδα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου On 13/10/2025 at 2:05 ΜΜ, dennis99 said: Με κάλεσαν από Cosmote για προσφορά student fiber 100 στα 21 ευρώ από 24αρα σε δύο γραμμές επειδή καταργείται ο χαλκός ανέφεραν, τέλος πάντων αποδέχομαι γιατί η διαφορά στο πάγιο είναι 1 ευρώ οπότε λέω εντάξει δεν πειράζει και ούτε ήθελα να μείνω χωρίς ίντερνετ, ρωτάω δύο φορές κιόλας την πωλήτρια αν έχει κάποια επιπλέον έξοδα κλπ και μου λέει όχι όχι είναι δωρεάν έξοδα ενεργοποίησης και εγκατάστασης, τέλος πάντων έρχονται οι τεχνικοί γίνεται η εγκατάσταση, τα κτίρια είχαν ήδη fiber, οπότε το μόνο που έκανε ο τεχνικός ήταν μια τρύπα και να περάσει την οπτική μέσα στο σπίτι. Σκάει λογαριασμός τώρα 95 ευρώ, καταλαβαίνω την χρέωση αναλογικών παγίων αλλά κούμπωσαν χρέωση 40 ευρώ ενεργοποίησης οπτικής ίνας. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Επικοινώνησα με το τσατ και άνοιξαν case να το ελέγξουν. Λογικά θα στο πιστώσουν από τη στιγμή που ακούγεται στην κλήση για μηδενικά έξοδα εγκατάστασης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Λοιπόν, εγώ θα προχωρήσω σε 100 VDSL με 22,90€ από VDSL 50 23,90€ φοιτητικό και με πήραν για αναβάθμιση σε 300/150 απο 100/10 FTTH με 10€ και 1000’ σε δύο καρτοκινητά στα 27€ με Voucher. Νομίζω πολύ καλό deal, διότι η Vodafone με 17€ μου έδινε 100αρα FTTH και η Inalan 1Gbps αλλά χωρίς τηλεφωνία. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Ξέρει κανένας σας τι προσφέρει το cosmote tv start, που δίνεται μαζί με την οπτική της 300αρας; Μπήκα σε ένα φίλο μου το έχει και έχει ένα κανάλι cosmote Sport start που δείχνει κάτι επαναλήψεις, ίσως και live δε ξέρω. Δεν έχει καν τα ελεύθερα κανάλια. Το περισσότερο περιεχόμενο δεν είναι προσβάσιμο. Καλα καλά ούτε τα ντοκιμαντέρ. Υπάρχει λίστα κάπου; Δε βρίσκω κάτι γι αυτό το cosmote tv start. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 1 hour ago, _NikitaS_ said: Ξέρει κανένας σας τι προσφέρει το cosmote tv start, που δίνεται μαζί με την οπτική της 300αρας; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, advantix said: Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αλλά τα περισσότερα απ ότι άνοιξα έλεγε ότι δεν μπορεί να τα ανοίξει γιατί δεν είναι στο πρόγραμμα. Άρα σε αφήνει να δεις ταινίες που τις πληρώνεις, το ένα αθλητικό κανάλι και κάποια της ίδιας της cosmote. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου On 17/10/2025 at 8:16 ΜΜ, _NikitaS_ said: Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αλλά τα περισσότερα απ ότι άνοιξα έλεγε ότι δεν μπορεί να τα ανοίξει γιατί δεν είναι στο πρόγραμμα. Άρα σε αφήνει να δεις ταινίες που τις πληρώνεις, το ένα αθλητικό κανάλι και κάποια της ίδιας της cosmote. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Επειδή σκοπεύω να κάνω και εγώ μετάβαση σε 300αρα θα σας δώσω πληροφορίες όταν πάρω και εγώ το start πακέτο. Μέχρι τότε, εγώ έχω να πω ότι υπό προϋποθέσεις αξίζει να μεταφέρεις σταθερή στη κοσμοτε. Ηδη στη μια γραμμή πέτυχα ανανέωση με 300αρα στα ίδια λεφτά που έδινα για 100€ συν τα 10€ με 1000’ προς όλους, και κρατώ άλλες δύο φοιτητικές η μια 24αρα χωρίς προβλήματα και η δεύτερη η οποία έγινε από VDSL 50 σε VDSL 100 με ανανέωση και αλλαγή προφίλ σε μια ώρα την παρασκευή και κλειδώνει 107/10,7 και το Speedtest δίνει σταθερά 98 με 99 και 10 Upload. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Τρέχει κάποια αντίστοιχη προσφορά με αυτήν που έπαιζε πριν 2-3 χρόνια? Αναφερομαθ στο συνδιασμό σταθερής και καρτοκινητης Κάθε μήνα σε 2 νούμερα έπαιρνα 10€ στο καθένα συν χίλια λεπτά προς όλους στο καθένα. Επίσης 100€ εφάπαξ στο ένα νούμερο Σήμερα ήρθε το τελευταίο 10€ με αναφορά ότι είναι το τελευταίο 😭 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts