zerokill Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Και περιμένω φορητότητα στην vf Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 23 minutes ago, zerokill said: Και περιμένω φορητότητα στην vf Sent from my iPhone using Tapatalk πσυχούλες που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου πσυχούλες που είναι.Μέχρι εκεί.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Just now, zerokill said: Μέχρι εκεί. Sent from my iPhone using Tapatalk Δες λίγο στο 192.168.1.1 στο Status Information τι σου βγάζει και ανέβασε πάλι ένα screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Δες λίγο στο 192.168.1.1 στο Status Information τι σου βγάζει και ανέβασε πάλι ένα screenshot.Αυτό ;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 1 minute ago, zerokill said: Αυτό ; Sent from my iPhone using Tapatalk Το attenuation είναι πολύ καλό, γνωρίζεις αν έχεις το ρούτερ στην κεντρική πρίζα; Συνήθως βρίσκεται κοντά στην πόρτα του σπιτιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Το attenuation είναι πολύ καλό, γνωρίζεις αν έχεις το ρούτερ στην κεντρική πρίζα; Συνήθως βρίσκεται κοντά στην πόρτα του σπιτιού. Ναι εκεί ακριβώς.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seranata Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 9 minutes ago, zerokill said: Αυτό ; Sent from my iPhone using Tapatalk 0 λάθη, πολύ καλή γραμμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 2 minutes ago, zerokill said: Ναι εκεί ακριβώς. Sent from my iPhone using Tapatalk Κάνε ένα restart το router επειδή βλέπω πως είναι αρκετό καιρό ανοιχτό μπας και πάει λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Βασικά έκανε time out κοπηκε το ιντερνετ και 10 λεπτά μου ερχεται το sms αναβαθμίσης. Οκ παιδιά ετσι και αλλιώς έχω κάνει αλλαγή σε vf και λογικά σε 1-2 βδομάδες θα ξαναπέσει στα 50 ( αν όχι λιγοτερο ) λογικά πρέπει να μου στείλουν και ρούτερ για να δούμε.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει το εξής, όταν είχα σύνδεση 24ρι (καρφωμένο σε VDSL2), το SNR ήταν άριστο (31db DL/ 32 db UL), όταν έκανα αναβάθμιση σε 50ρι, έγινε 20db DL/~29db UL. Και τώρα με την αναβάθμιση σε 100mbps που έκαναν, πήγε ~9-10db DL και 27db UL. Η περιοχή είναι σχετικά νέα, οι γραμμές εξίσου. Στο παρελθόν είχα θέμα με τη σύνδεση και είχα φέρει ηλεκτρολόγο και πέρασε γραμμή από έξω. Έχω 755 CRC και 71 FEC την ώρα που γράφω. Βέβαια η γραμμή λίγο δύσκολα να πέσει (σε σχέση με ένα χρόνο πριν που έπεφτε κάθε λίγο και λιγάκι), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με την άυξηση της ταχύτητας έπεσε το SNR κατα πολύ. Το DSLAM είναι 250-300 μέτρα μακριά από την οικοδομή. To attenuation rate είναι 13.5 / 17.5 db Edited 3 Μαΐου by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Οσο ανεβαινει η ταχυτητα τοσο πεφτει το SNR. Φυσιολογικο ειναι 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Πως εξηγειτε σε οπτικη ινα μεχρι το router να εχω αποσυνδεσεις;;;;;;; Φταιει το router;;; 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max iWatch 7 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 34 minutes ago, aenaos15 said: Πως εξηγειτε σε οπτικη ινα μεχρι το router να εχω αποσυνδεσεις;;;;;;; Φταιει το router;;; Δεν νοούνται "αποσυνδέσεις" σε FTTH, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα με την ίνα. Όταν συμβεί κάτι που αντιλαμβάνεσαι ως αποσύνδεση, έλεγξε εάν έχεις επικοινωνία με το router και με επιλεγμένες τοποθεσίες στο internet, για να έχουμε καλύτερη εικόνα τι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου On 2/5/2022 at 9:32 ΜΜ, zerokill said: Βασικά έκανε time out κοπηκε το ιντερνετ και 10 λεπτά μου ερχεται το sms αναβαθμίσης. Οκ παιδιά ετσι και αλλιώς έχω κάνει αλλαγή σε vf και λογικά σε 1-2 βδομάδες θα ξαναπέσει στα 50 ( αν όχι λιγοτερο ) λογικά πρέπει να μου στείλουν και ρούτερ για να δούμε. Sent from my iPhone using Tapatalk Kαλημερα. Άμα σε πάρουν από τον ΟΤΕ για αντιπροσωπεία πες μας τι σου δώσανε και ποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 27,5/μήνα και τους εχω ρίξει άκυρο εδω οριστικόSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) 37 minutes ago, zerokill said: 27,5/μήνα και τους εχω ρίξει άκυρο εδω οριστικό Sent from my iPhone using Tapatalk Και τι σου δώσανε; Edited 4 Μαΐου by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) Καλημέρα! Μου ήρθε πριν λίγες μέρες μήνυμα από κόσμοτε για δωρεάν αναβάθμιση της ταχύτητας στο σπίτι, από 50αρα σε 100αρα!ολα καλα κ ωραία! Μετά μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω νέο ρουτερ κλπ κλπ.. Ερωτήσεις... 1.χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρω το νέο ρουτερ;; και αν ναι πρέπει οπωσδήποτε να παραδώσω το παλιό;; 2. Ξέρουμε ποιο ειναι αυτό τι νέο ρουτερ; (εγώ έχω το speedport entry) 3. Να την τολμήσω την αλλαγή ρουτερ ή να μείνω στο κλασικό ρητό που λέει "ότι δουλεύει καλά δεν το αγγίζεις!!!"??!!! Edited 12 Μαΐου by thansof_7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) 1 hour ago, thansof_7 said: Καλημέρα! Μου ήρθε πριν λίγες μέρες μήνυμα από κόσμοτε για δωρεάν αναβάθμιση της ταχύτητας στο σπίτι, από 50αρα σε 100αρα!ολα καλα κ ωραία! Μετά μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω νέο ρουτερ κλπ κλπ.. Ερωτήσεις... 1.χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρω το νέο ρουτερ;; και αν ναι πρέπει οπωσδήποτε να παραδώσω το παλιό;; 2. Ξέρουμε ποιο ειναι αυτό τι νέο ρουτερ; (εγώ έχω το speedport entry) 3. Να την τολμήσω την αλλαγή ρουτερ ή να μείνω στο κλασικό ρητό που λέει "ότι δουλεύει καλά δεν το αγγίζεις!!!"??!!! 1. Ναι, ούτως ή άλλως, ήδη κάνουν αντικατάσταση, από το 2020 αν δεν κάνω λάθος. 2. Θα είναι το Speedport Plus. 3. Μια χαρά δουλεύει και το Plus. Edited 12 Μαΐου by zurabi_97 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου να το τολμήσεις! είτε πάρεις το speedport plus, είτε το ZTE H1600 (wifi 6) θα είσαι καλύτερα. αν δεν παραδώσεις το παλιό θα στο χρεώσουν, οπότε μην ξεχάσεις όταν το επιστρέψεις σε κατάστημα κοσμοτέ να πάρεις δελτίο παραλαβής (από αυτούς). 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου ποιές οι διαφορές του νέου router με αυτό που λέει πιο πάνω ο φίλος? Ρωτάω γιατί και εγώ θα πάω να το πάρω. Επίσης πόσο στο χρεώνουν αν δεν τους το πας,αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Παράθεση "Curiosity Is The Key To Creativity" Akio Morita Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 41 minutes ago, guy_fawkes said: ποιές οι διαφορές του νέου router με αυτό που λέει πιο πάνω ο φίλος? Ρωτάω γιατί και εγώ θα πάω να το πάρω. Επίσης πόσο στο χρεώνουν αν δεν τους το πας,αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Το WiFi έχει 2 συχνότητες, το 2.4GHz και 5GHz, και γενικά είναι ποιο καλύτερο από το 2i. Βέβαια στο παρελθόν προκαλούσε θέμα με γρήγορή εξάντληση μπαταρίας αλλά με ενημέρωση που πήρε το ρούτερ, διορθώθηκε. Η αντικατάσταση του είναι δωρεάν. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 1 ώρα πριν, guy_fawkes said: Επίσης πόσο στο χρεώνουν αν δεν τους το πας,αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. 60€ (με τον ΦΠΑ μέσα) 1 Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 3 ώρες πριν, guy_fawkes said: ποιές οι διαφορές του νέου router με αυτό που λέει πιο πάνω ο φίλος? Ρωτάω γιατί και εγώ θα πάω να το πάρω. Επίσης πόσο στο χρεώνουν αν δεν τους το πας,αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Πλέον του WiFi (που το H1600 έχει σημαντικά καλύτερο), το Entry 2i έχει 100Mbps Ethernet, ενώ τα άλλα 1Gbps. Στην επικοινωνία με τον έξω κόσμο δεν θα δεις διαφορά, αλλά για επικοινωνία συσκευών στο εσωτερικό σου δίκτυο είναι και αυτή σημαντική. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts