andreasomageiras Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Σήμερα το πρωί (όχι από τα χαράματα) "κύριε Ανδρέα, ο τεχνικός του ΟΤΕ είμαι, όχι δεν είμαι Γιώργος εγώ, ναι έχουμε πολλούς Γιώργους... Να ξέρετε, για την βλάβη, πέρασα και έχει αποκατασταθεί σας άλλαξα ζεύγος, είχαμε βλάβη. Είχαν και άλλοι πολλοί στην γειτονιά αλλά δεν το δήλωσε κανείς" Πολύ σβέλτα ανταποκρίνονται, με βάζει σε σκέψεις 🤔 "πω, πάλι αυτός, τι θέλει πάλι;" εκτός κι αν έχουν καταλάβει ότι με την επόμενη αφορμή διακόπτω ατελώς, οπότε δε μου αφήνουν περιθώρια! 1 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Well, με τη σημερινή κακοκαιρία και τα αστραπόβροντα, αν και οι γείτονες έχουνε ίντερνετ, εγώ δυστυχώς δεν. Ο ΟΤΕ δεν βλέπει πρόβλημα στις γραμμές. Μόνο η ληχνία power και wlan δουλεύουν. Μάλλον θα κάηκε στο Speedport Plus κάτι, ίσως το DSL port. Long live Speedport Plus. Με είπαν για αντικατάσταση εξοπλισμού. (Αν δεν κάνει κάτι και εκείνο, μάλλον παει για βλάβη). 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Well, με τη σημερινή κακοκαιρία και τα αστραπόβροντα, αν και οι γείτονες έχουνε ίντερνετ, εγώ δυστυχώς δεν. Ο ΟΤΕ δεν βλέπει πρόβλημα στις γραμμές. Μόνο η ληχνία power και wlan δουλεύουν. Μάλλον θα κάηκε στο Speedport Plus κάτι, ίσως το DSL port. Long live Speedport Plus. Με είπαν για αντικατάσταση εξοπλισμού. (Αν δεν κάνει κάτι και εκείνο, μάλλον παει για βλάβη).Προσωπικά έχω κουμπώσει το router πίσω από αυτό το Mini ups 30wκαι είμαι ήσυχος. Όσοι δεν έχετε θα το πάρετε και θα ησυχάσετε. Υπάρχουν 2 εκδόσεις μια 15w με 2800mha μπαταρία και το μαύρο στα 30w με 8800mhA .Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Αυτό ακριβώς είχα και κάηκε κατά τη διάρκεια αστραπόβροντων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 1 hour ago, p_k said: Αυτό ακριβώς είχα και κάηκε κατά τη διάρκεια αστραπόβροντων. Και το δικό μου... Απο βδομάδα, αλλαγή. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Εμένα κάηκε πριν δύο χρόνια, δεν έχω βάλει άλλο από τότε. Πρέπει όμως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Εμένα κάηκε πριν δύο χρόνια, δεν έχω βάλει άλλο από τότε. Πρέπει όμως. Το κόστος είναι μικρό για προστασία! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 Από τον Μάρτιο είμαι στα 100mbps VDSL στην Cosmote και όλα είναι μια χαρά (καμια αποσύνδεση, συγχρονίζω στα 105+). Με πήραν τηλ το μεσημέρι για να μου κάνουν προσφορά για 200αρα VDSL (όχι οπτική γιατι η ιδιοκτήτρια δεν αφήνει) από τα 28 ευρω που ημουν, στα 34. Μου φάνηκε εντάξει τιμή, οπότε δέχτηκα. Όμως βλέπω οτι συγχρονίζω στα 149-150. Τι πρέπει να αρχίζω να ξηλώνω από το σπίτι/οικοδομή για να βελτιώσω τον συγχρονισμό? Τα καλώδια της τηλεφωνίας ειναι απλά μια μακαρονοσαλάτα στην είσοδο της οικοδομής. Τι προτείνετε σαν λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 3 minutes ago, tasosathan said: Από τον Μάρτιο είμαι στα 100mbps VDSL στην Cosmote και όλα είναι μια χαρά (καμια αποσύνδεση, συγχρονίζω στα 105+). Με πήραν τηλ το μεσημέρι για να μου κάνουν προσφορά για 200αρα VDSL (όχι οπτική γιατι η ιδιοκτήτρια δεν αφήνει) από τα 28 ευρω που ημουν, στα 34. Μου φάνηκε εντάξει τιμή, οπότε δέχτηκα. Όμως βλέπω οτι συγχρονίζω στα 149-150. Τι πρέπει να αρχίζω να ξηλώνω από το σπίτι/οικοδομή για να βελτιώσω τον συγχρονισμό? Τα καλώδια της τηλεφωνίας ειναι απλά μια μακαρονοσαλάτα στην είσοδο της οικοδομής. Τι προτείνετε σαν λύση? Αν έχεις άλλες τηλεφωνικές πρίζες μέσα στο σπίτι που λειτουργούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 1 minute ago, CaptainNickGR said: Αν έχεις άλλες τηλεφωνικές πρίζες μέσα στο σπίτι που λειτουργούν; Όχι, τις ξήλωσα (τελείως, μαζί με τις γραμμές) από παλιότερα που ήμουν στην Wind και συγχρόνιζα στα 75mbps. Θα ρίξω βέβαια ξανα μια ματιά μην μου ξέφυγε τιποτα εσωτερικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 30 minutes ago, tasosathan said: Όχι, τις ξήλωσα (τελείως, μαζί με τις γραμμές) από παλιότερα που ήμουν στην Wind και συγχρόνιζα στα 75mbps. Θα ρίξω βέβαια ξανα μια ματιά μην μου ξέφυγε τιποτα εσωτερικά Έκοψες και τις διακλαδώσεις από την κεντρική πρίζα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 Πρέπει να κόψεις όλες τις διακλαδώσεις όπως λέει ο φίλος. Απευθείας το καλώδιο πάνω στο ρουτερ. Η 200αρα είναι περίεργη και οριακή μάλλον για τον χαλκό που έχουμε όλο στα σπίτια μας. Το snr σου από το screenshot που έστειλες είναι χάλι μαύρο. Σίγουρα κάτι έχει ξεφύγει. Και με τέτοιο snr θα παίζεις και αποσυνδέσεις λογικά Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 Εμένα την διακλάδωση την έκοψε ο τεχνικός της Vodafone όταν είχα ένα θέμα με την 100αρα, δεν νομίζω πως δεν θα τον αφήνουν από την Cosmote να σου κάνει το ίδιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 (edited) Θα πρέπει να βρω τότε που είναι αυτές οι διακλαδώσεις. Μια διακλάδωση (εσωτερική) που πήγαινε στην μια άκρη του σπιτιού, την είχα βγάλει τελειως. Το αστείο ήταν ότι το βασικό καλώδιο ήταν λίγο ξυσμένο σε ένα σημείο και η διακλάδωση απλα ακουμπούσε. Προφανώς με το που το έβγαλα, υπήρχε η αύξηση (από τα 75 στα 100) Edited June 21, 2023 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Θα πρέπει να βρω τότε που είναι αυτές οι διακλαδώσεις. Μια διακλάδωση (εσωτερική) που πήγαινε στην μια άκρη του σπιτιού, την είχα βγάλει τελειως. Το αστείο ήταν ότι το βασικό καλώδιο ήταν λίγο ξυσμένο σε ένα σημείο και η διακλάδωση απλα ακουμπούσε. Προφανώς με το που το έβγαλα, υπήρχε η αύξηση (από τα 75 στα 100)Άρα λοιπόν έχεις μόνο του το ρουτερ πάνω στη "πρώτη" πρίζα ας την πούμε και αν χρησιμοποιείς τηλέφωνο, μια συσκευή πάνω σε αυτό, σωστά; Αν είναι έτσι, περιορίζεται το πρόβλημα στην τηλεφωνική πρίζα (που μάλλον δεν είναι ελαττωματική αφού με την 100αρα ήσουν κομπλέ) και τον κατανεμητη. Γενικά έχεις αποσυνδέσεις με αυτόν τον συγχρονισμό; πώς τα πάει; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 16 minutes ago, johnny_htc said: Άρα λοιπόν έχεις μόνο του το ρουτερ πάνω στη "πρώτη" πρίζα ας την πούμε και αν χρησιμοποιείς τηλέφωνο, μια συσκευή πάνω σε αυτό, σωστά; Αν είναι έτσι, περιορίζεται το πρόβλημα στην τηλεφωνική πρίζα (που μάλλον δεν είναι ελαττωματική αφού με την 100αρα ήσουν κομπλέ) και τον κατανεμητη. Γενικά έχεις αποσυνδέσεις με αυτόν τον συγχρονισμό; πώς τα πάει; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς. Είναι στην πρώτη μπριζα και το τηλέφωνο είναι πάνω στο ρουτερ. Θα δω από τον κατανεμητη τι γίνεται κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν βγάλω άκρη. Δεν έχω αποσυνδέσεις με τον συγχρονισμό μέχρι στιγμής. Με ένα restart που έκανα, το ρουτερ κλείδωσε στα 159 και το Speedtest πιάνει γύρω στα 144 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Είμαι με 100αρα vdsl στη νοβα. Κίνησα διαδικασίες για φορητοτητα στην κοσμοτε(100αρα vdsl). Πήρα και αριθμό αίτησης. Μέχρι εδώ όλα καλά. ΑΛΛΆ Κόλλησε η διαδικασία γιατί η κόσμοτε περιμένει αναβάθμιση δικτύου στην περιοχή. Τι φάση???? Η νοβα δίνει 100 και η κόσμοτε δε μπορεί? Στέκει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Είμαι με 100αρα vdsl στη νοβα. Κίνησα διαδικασίες για φορητοτητα στην κοσμοτε(100αρα vdsl). Πήρα και αριθμό αίτησης. Μέχρι εδώ όλα καλά. ΑΛΛΆ Κόλλησε η διαδικασία γιατί η κόσμοτε περιμένει αναβάθμιση δικτύου στην περιοχή. Τι φάση???? Η νοβα δίνει 100 και η κόσμοτε δε μπορεί? Στέκει???Και όμως μου έχει γίνει και με τη Vodafone. Η κοσμοτε συγκεκριμένα έδινε έως 24 και η Vodafone 100.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 13 minutes ago, DjTony said: Και όμως μου έχει γίνει και με τη Vodafone. Η κοσμοτε συγκεκριμένα έδινε έως 24 και η Vodafone 100. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Άρα δε μπορεί να γίνει κάτι. Μόνο να περιμενω.... Καλά αυτοί απ τα ίδια καφαο δε παίρνουν γρσμμες? Δεν υποτίθεται ότι "συνεργαζονται"??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Άρα δε μπορεί να γίνει κάτι. Μόνο να περιμενω.... Καλά αυτοί απ τα ίδια καφαο δε παίρνουν γρσμμες? Δεν υποτίθεται ότι "συνεργαζονται"???Ο κάθε πάροχος έχει έναν αριθμό γραμμών στην κάθε καμπίνα. Αν αυτός ο αριθμός έχει καλυφθεί από συνδρομητές δεν μπορεί να γίνει κάτι Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Είχα την εντύπωση ότι αυτό ισχύει για νέες γραμμές μόνο (νέα αριθμοδοτηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Είχα την εντύπωση ότι αυτό ισχύει για νέες γραμμές μόνο (νέα αριθμοδοτηση) Όχι δυστυχώς.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 την "πατησα" δηλαδη. οχι οτι με περιαζει ιδιαιτερα αλλα οσο πιο συντομα γινει τοσο το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Επειδή δεν έχω το συμβόλαιο υπάρχει κάπου ο πίνακας με τη ρήτρα αποχώρησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 26 minutes ago, geofak said: Επειδή δεν έχω το συμβόλαιο υπάρχει κάπου ο πίνακας με τη ρήτρα αποχώρησης; Πρώτοι 2 μήνες: Πάγιο 2 μηνών Όλοι οι υπόλοιποι: Υπολειπόμενα πάγια / 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts