cmvr Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 8 ώρες πριν, dnik said: Καλησπερα. Παρακαλω για τις γνωμες σας. Εχω σταθερο κοσμοτε με fiber to the home 100mbps. Τα τελευταια 4 χρονια. Τωρα πληρωνα 36,90€ το μηνα. Το συμβολαιο ληγει σε λιγες ημερες, δλδ στις 01.06.2023. Προσφορα ανανεωσης, μου εβγαλε μαζι με tv. Κατι που δεν με ενδιαφερει. Χωρις tv, δεν εχει «ακομη» προσφορα. Μου προτειναν απο τα κατάστημα cosmote, να περιμεμω με ρι την ληξη και να το δουμε την επομενη ημερα (02.06.2023). Τι πιστευετε εσεις; Να περιμένω ή να κανω ίσως αιτημα φορητοτητας σε άλλο πάροχο;; Sent from my iPhone using Tapatalk Οι άλλοι έχουν την 100αρα περίπου στα 24 ευρώ οπότε δεν χάνεις και τίποτα να κάνεις κίνηση για να δεις τι παίζει και αν σου το κατεβάσουν. Στην σταθερή πάνω κάτω μια χαρά είναι όλες. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 Ένα μήνα άντεξε η γραμμή, ένα μήνα που δεν έπεσε στην αντίληψη μου πρόβλημα με την σταθερή σύνδεση. Πριν απο το Σαββατοκύριακο έγινε το πρώτο, χθες Πέμπτη 11 Μαΐου το δεύτερο και σήμερα το τρίτο. Δεν ξέρω εάν πείραξε κάποιος τις ρυθμίσεις που έκανε ο τεχνικός την προηγούμενη φορά, δε ξέρω εάν ήταν της μοίρας μου να γίνει ξανά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα ζητήσω να μου δώσουν μια κάρτα unlimited data αντί του σταθερού που σταματά να λειτουργεί όταν το χρειαστώ (ή μήπως πάντα έχει πρόβλημα και το καταλαβαίνω όταν το χρειαστώ;) εάν γίνει η αλλαγή έχει καλός, εάν όχι λύση συμβολαίου λόγο αδυναμίας εκπλήρωσης από μέρους τους όρους του συμφωνητικού. Νισάφι... Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 Ένα μήνα άντεξε η γραμμή, ένα μήνα που δεν έπεσε στην αντίληψη μου πρόβλημα με την σταθερή σύνδεση. Πριν απο το Σαββατοκύριακο έγινε το πρώτο, χθες Πέμπτη 11 Μαΐου το δεύτερο και σήμερα το τρίτο. Δεν ξέρω εάν πείραξε κάποιος τις ρυθμίσεις που έκανε ο τεχνικός την προηγούμενη φορά, δε ξέρω εάν ήταν της μοίρας μου να γίνει ξανά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα ζητήσω να μου δώσουν μια κάρτα unlimited data αντί του σταθερού που σταματά να λειτουργεί όταν το χρειαστώ (ή μήπως πάντα έχει πρόβλημα και το καταλαβαίνω όταν το χρειαστώ;) εάν γίνει η αλλαγή έχει καλός, εάν όχι λύση συμβολαίου λόγο αδυναμίας εκπλήρωσης από μέρους τους όρους του συμφωνητικού. Νισάφι... Για τι σύνδεση μιλάμε; vdsl ή adsl? Cosmote βέβαια και τα δύο πλέον τα δίνει από καφαο απ όσο ξέρω στους πελάτες της (αν έχεις κοντά). Stats γραμμής μπορείς να ανεβάσεις από περιέργεια να τα δω; προχτές εγώ ανακάλυψα σε μένα "ελαττωματική" πρίζα μέσα στο σπίτι που μου χάλαγε το σήμα και λίγο που τα σκάλισα (την έβγαλα τελείως και ένωσα τα καλώδια παροχής για να στείλει στην επόμενη που τροφοδοτεί) μου εκτόξευσε το Noise Margin κατα 10dbm (που πρέπει να είναι όσο πιο υψηλό γίνεται-τουλάχιστον για σιγουριά να παίζει πάνω 11 για μένα ώστε να είναι σταθερή η γραμμή ) και μείωσε κατακόρυφα (σχεδόν εξαλειψε) τα σφάλματα. Άμα παίζεις και voip με επιστροφή στη γραμμή πάνω και όχι απευθείας πάνω στο ρουτερ είναι περίεργα τα πράματα στην vdsl, οταν μιλάμε ειδικά για παλιές εγκαταστάσεις σε παλαιότερα σπίτια. Εκτός και αν είναι όλα καινούργια, σωστά σεταρισμενα και όντως έχεις θέμα από τον ΟΤΕ απλά. Και το λέω αυτό γτ και αλλού να πας, πάλι τα ίδια θα γίνονται. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 (edited) 17 ώρες πριν, johnny_htc said: Για τι σύνδεση μιλάμε; vdsl ή adsl? Adsl 17 ώρες πριν, johnny_htc said: Stats γραμμής μπορείς να ανεβάσεις από περιέργεια να τα δω; Μόλις μπω στις ρυθμίσεις του ρουτερ. Αυτή την στιγμή λειτουργεί η σύνδεση, όταν "βαρεθεί" ανεβάζει ping κοντά στα 2000 download κοντά στο 1Mbps και download κάπου στο 0,5Mbps 17 ώρες πριν, johnny_htc said: προχτές εγώ ανακάλυψα σε μένα "ελαττωματική" πρίζα μέσα στο σπίτι που μου χάλαγε το σήμα και λίγο που τα σκάλισα (την έβγαλα τελείως και ένωσα τα καλώδια παροχής για να στείλει στην επόμενη που τροφοδοτεί) μου εκτόξευσε το Noise Margin κατα 10dbm (που πρέπει να είναι όσο πιο υψηλό γίνεται-τουλάχιστον για σιγουριά να παίζει πάνω 11 για μένα ώστε να είναι σταθερή η γραμμή ) και μείωσε κατακόρυφα (σχεδόν εξαλειψε) τα σφάλματα. Απο το "κουτί" του ΟΤΕ φέρνω καλώδιο απευθείας στο ρουτερ. 17 ώρες πριν, johnny_htc said: Άμα παίζεις και voip με επιστροφή στη γραμμή πάνω και όχι απευθείας πάνω στο ρουτερ είναι περίεργα τα πράματα στην vdsl, Αν εννοείς το τηλέφωνο, είναι συνδεδεμένο πάνω στο ρουτερ, πέρασα και μία περίοδο χωρίς την συσκευή για να δούμε την συμπεριφορά της γραμμής. Ισως να είχε να κάνει με αυτό που περιγράφεις. 17 ώρες πριν, johnny_htc said: οταν μιλάμε ειδικά για παλιές εγκαταστάσεις σε παλαιότερα σπίτια. Εκτός και αν είναι όλα καινούργια, σωστά σεταρισμενα και όντως έχεις θέμα από τον ΟΤΕ απλά. Το μόνο που είναι παλιό ως εγκατάσταση, είναι το καλώδιο που έρχεται στο σπίτι, δεν υπάρχει άλλη εγκατάσταση. 17 ώρες πριν, johnny_htc said: Εκτός και αν είναι όλα καινούργια, σωστά σεταρισμενα και όντως έχεις θέμα από τον ΟΤΕ απλά. Και το λέω αυτό γτ και αλλού να πας, πάλι τα ίδια θα γίνονται. Και στην forthnet που ήμουν τα ίδια χάλια και λίγο χειρότερα. Ήταν Οπότε πρέπει να δεχτώ ότι είμαι καμένο χαρτί από σταθερή στο σπίτι και κινητή στην δουλειά... Όπως μας έχει αποκαλέσει κάποιος εδώ μέσα "άνθρωποι της υπαίθρου" ας μείνουμε στις σπηλιές και τους βάλτους μας, ψάχνουμε και τεχνολογία... Σήματα καπνού και πολύ μας είναι! Edited May 13, 2023 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Εντάξει όχι, δεν είναι έτσι. Η επαρχία είναι σημαντικοτατο κομμάτι της ελληνικής επικράτειας και πρέπει να συνάδει με τις εξελίξεις και αν είναι να συμμετέχει 6και σ αυτές ενεργά, όπως συνέβαινε παλαιότερες εποχές που θεωρούμε ξεπερασμενες. Άλλωστε δεν είμαστε CEO εδώ μέσα να βλέπουμε με μισό μάτι τους ανθρώπους των εκάστοτε περιοχών και να τους περιθωριοποιουμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Ολοι τα ίδια οφέλη έχουμε πλην κάποιων εδώ μέσα που είναι από εταιρείες και προσπαθούν να κινήσουν νήματα κλπ κλπ. Στο θέμα μας. Τα stats σου φαίνονται εντάξει γτ μιλάμε για adsl τεχνολογία. Θα ήθελα καλύτερο noise margin και attenuation αλλά οκ. Αν μιλούσαμε για vdsl που είναι πιο ευαίσθητη τεχνολογία, αλλάζουν κάπως τα πράματα. Και βλέπω δεν μαζεύεις σφάλματα. Ρουτερ είπες έχετε δοκιμάσει και άλλα, άρα λοιπόν ή έχουμε να κάνουμε κάτι με τον κατανεμητη σου (το έχετε ελέγξει;) κάποια οξείδωση σε κάποια ένωση, παλαιότητά, υγρασίας κλπ ή στη γραμμή του ΟΤΕ που 99% αυτό είναι αφού μου λες ότι ξαφνικά αλλάζουν όλα άρδην και του την βαράει, κάτι με το τηλεφωνικό κέντρο ίσως να έχει να κάνει. Αν θε ςαναεβασε stats με "τρελαμένη" γραμμή να δούμε, τι ώρες το έχεις παρατηρήσει και υπομονή για οπτικές καααποια στιγμή που ευτυχώς όπως λέει το boss του ΟΤΕ φαίνεται να είναι και σίγουρα είναι σε προτεραιότητα. Άμα έχουν τελειώσει με αστικά κέντρα, σίγουρα ζυγωνει η ώρα για επαρχία μεριά. Και πολύ το άργησαν τόσα χρόνια. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Όταν το πιάσει η "τρελά" και φανώ ψύχραιμος θα τραβήξω τα στατιστικά, έτσι για να μου φύγει ο καημός, όχι τίποτα άλλο... Το τι λες εσύ ή τι θα έπρεπε για την επαρχία, είναι λίγο μακριά από την πραγματικότητα και όσα ζούμε, "είναι πολλά τα λεφτά johnny_htc"... 🤑 Αύριο περιμένω τηλέφωνο από τον προϊστάμενο του τσατ (πλάκα δεν έχει; τηλέφωνο - τσατ) Το έχω πάρει απόφαση ή μου δίνουν κάρτα unlimited να βάλω σε δικό μου εξοπλισμό ή μου πληρώνουν όσο θα έδινα εγώ για διακοπή και βάζω extrasim από την VODAFONE. 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 9 ώρες πριν, andreasomageiras said: Όταν το πιάσει η "τρελά" και φανώ ψύχραιμος θα τραβήξω τα στατιστικά, έτσι για να μου φύγει ο καημός, όχι τίποτα άλλο... Το τι λες εσύ ή τι θα έπρεπε για την επαρχία, είναι λίγο μακριά από την πραγματικότητα και όσα ζούμε, "είναι πολλά τα λεφτά johnny_htc"... 🤑 Αύριο περιμένω τηλέφωνο από τον προϊστάμενο του τσατ (πλάκα δεν έχει; τηλέφωνο - τσατ) Το έχω πάρει απόφαση ή μου δίνουν κάρτα unlimited να βάλω σε δικό μου εξοπλισμό ή μου πληρώνουν όσο θα έδινα εγώ για διακοπή και βάζω extrasim από την VODAFONE. Cosmote Speedbooster δεν παίζει; 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 (edited) On 13/5/2023 at 12:07 ΜΜ, andreasomageiras said: Adsl Μόλις μπω στις ρυθμίσεις του ρουτερ. Αυτή την στιγμή λειτουργεί η σύνδεση, όταν "βαρεθεί" ανεβάζει ping κοντά στα 2000 download κοντά στο 1Mbps και download κάπου στο 0,5Mbps Απο το "κουτί" του ΟΤΕ φέρνω καλώδιο απευθείας στο ρουτερ. Αν εννοείς το τηλέφωνο, είναι συνδεδεμένο πάνω στο ρουτερ, πέρασα και μία περίοδο χωρίς την συσκευή για να δούμε την συμπεριφορά της γραμμής. Ισως να είχε να κάνει με αυτό που περιγράφεις. Το μόνο που είναι παλιό ως εγκατάσταση, είναι το καλώδιο που έρχεται στο σπίτι, δεν υπάρχει άλλη εγκατάσταση. Και στην forthnet που ήμουν τα ίδια χάλια και λίγο χειρότερα. Ήταν Οπότε πρέπει να δεχτώ ότι είμαι καμένο χαρτί από σταθερή στο σπίτι και κινητή στην δουλειά... Όπως μας έχει αποκαλέσει κάποιος εδώ μέσα "άνθρωποι της υπαίθρου" ας μείνουμε στις σπηλιές και τους βάλτους μας, ψάχνουμε και τεχνολογία... Σήματα καπνού και πολύ μας είναι! Πάντως αυτό μοιάζει για 24Mbps Vdsl και όχι ADSL. Εκτός αν είσαι δίπλα από το Αστικό κέντρο του ΟΤΕ.Στο Modulation type μπορείς να το δεις με σιγουριά Edited May 15, 2023 by AlexM2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 Μα είναι. Δε μοιάζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 27 minutes ago, georgeavl3 said: Μα είναι. Δε μοιάζει. Απλά ήθελα να είμαι επιφυλακτικός 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 Παιδια καλησπερα.Τα φωτα σας.Πριν 2 εβδομαδες ζητησα να φυγω για Νοβα κ το προχωρησα.Για σταθερο τηελφωνο κ ιντερνετ.Μολις σημερα με πηρε μια κοπελα απο το τμημα ειδικων προσφορων κ μου εκανε καλυτερη προσφορα σε σχεση με τα 60 που δινω ανα διμηνο ως τωρα.Κ μου βαζει χρονο ομιλιας κ δεδομενα στο καρτοκινητο μου που ειναι επισης κοσμοτε. Το προβλημα τωρα ειναι οτι εχουν περασει 14 μερες κ δεν μπορω να ακυρωσω το συμβολαιο της νοβα.Στο τηλεφωνο μου ειπαν να περιμενω να ενεργοποιθω σε αυτους πρωτα κ μετα να φυγω.Περιμενω να με καλεσει η κοπελα απο κοσμοτε πλαι να δω αν μπορει να γινει κατι αλλο μιας κ ακομα με κοσμοτε δουλευω.Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 2 ώρες πριν, josuts said: Παιδια καλησπερα.Τα φωτα σας.Πριν 2 εβδομαδες ζητησα να φυγω για Νοβα κ το προχωρησα.Για σταθερο τηελφωνο κ ιντερνετ.Μολις σημερα με πηρε μια κοπελα απο το τμημα ειδικων προσφορων κ μου εκανε καλυτερη προσφορα σε σχεση με τα 60 που δινω ανα διμηνο ως τωρα.Κ μου βαζει χρονο ομιλιας κ δεδομενα στο καρτοκινητο μου που ειναι επισης κοσμοτε. Το προβλημα τωρα ειναι οτι εχουν περασει 14 μερες κ δεν μπορω να ακυρωσω το συμβολαιο της νοβα.Στο τηλεφωνο μου ειπαν να περιμενω να ενεργοποιθω σε αυτους πρωτα κ μετα να φυγω.Περιμενω να με καλεσει η κοπελα απο κοσμοτε πλαι να δω αν μπορει να γινει κατι αλλο μιας κ ακομα με κοσμοτε δουλευω.Εσεις τι λετε? Εάν έχουν περάσει οι 14 μέρες δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Περιμένεις ενεργοποίηση και μετά φεύγεις πληρώνοντας στην Nova το τέλος αποχώρησης που είναι τα πάγια 2 μηνών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 8 ώρες πριν, Nikolas14 said: Cosmote Speedbooster δεν παίζει; Έχω παραιτηθεί πλέον. Εξάλλου όταν λειτουργεί η γραμμή πάει σφαίρα. Δε το αρνούμαι αυτό, απλά δεν λειτουργεί πάντα! 5 ώρες πριν, AlexM2 said: Πάντως αυτό μοιάζει για 24Mbps Vdsl και όχι ADSL. Εκτός αν είσαι δίπλα από το Αστικό κέντρο του ΟΤΕ.Στο Modulation type μπορείς να το δεις με σιγουριά Από ότι μου έχουν πει από vdsl παίρνω αλλά adsl γιατί δεν μπορώ να πιάσω περισσότερο από 27. Με ότι σημαίνει αυτό. 5 ώρες πριν, AlexM2 said: Στο Modulation type μπορείς να το δεις με σιγουριά Εγώ δε σε μίλησα καμιά φορά έτσι... 😂😂😂 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 1 ώρα πριν, AlexM2 said: Εάν έχουν περάσει οι 14 μέρες δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Περιμένεις ενεργοποίηση και μετά φεύγεις πληρώνοντας στην Nova το τέλος αποχώρησης που είναι τα πάγια 2 μηνών Σε ευχαριστω φιλε μου! Ναι ετσι ειναι.Εχουν περασει οι 14 μερες.Ξαναμιλησα με την κοσμοτε κ η κοπελα μου ειπε αυτο.Να περιμενω να ενεργοποιηθω στην νοβα κ στο καπακι να ξανακαλεσω την κοσμοτε παλι στο τηλεφωνο των ειδικων προσφορων που μου ειπε ωστε να με ξαναφερουν πισω.Αντε να δουμε. 6 minutes ago, josuts said: Σε ευχαριστω φιλε μου! Ναι ετσι ειναι.Εχουν περασει οι 14 μερες.Ξαναμιλησα με την κοσμοτε κ η κοπελα μου ειπε αυτο.Να περιμενω να ενεργοποιηθω στην νοβα κ στο καπακι να ξανακαλεσω την κοσμοτε παλι στο τηλεφωνο των ειδικων προσφορων που μου ειπε ωστε να με ξαναφερουν πισω.Αντε να δουμε. Ξεχασα να σε ρωτησω.Μου γραφεις οτι θα πρεπει να πληρωσω τα παγια 2 μηνων.Σιγουρο αυτο? Ρωτω καθως θα ειμαι νεος συνδρομητης κ αν ειναι ετσι ειναι οκ.Καθως μου ειχαν πει 20 ευρω το μηνα για 2 χρονια συμβολαιο κ οι πρωτοι 6 δωρεαν.Επισης μου εστειλαν ρουτερ το οποιο κ θα το επιστρεψω μολις ξαναγυρισω στην κοσμοτε.Οποτε αν ειναι 2 παγια να πληρωσω κ τις μερες που θα εχω τηλεφωνο κ ιντερνετ απο αυτους μεχρι την επιστροφη μου καλα θα ειναι.Ελπιζω να μην χρεωθω τιποτα παρλογα ποσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 36 minutes ago, josuts said: Σε ευχαριστω φιλε μου! Ναι ετσι ειναι.Εχουν περασει οι 14 μερες.Ξαναμιλησα με την κοσμοτε κ η κοπελα μου ειπε αυτο.Να περιμενω να ενεργοποιηθω στην νοβα κ στο καπακι να ξανακαλεσω την κοσμοτε παλι στο τηλεφωνο των ειδικων προσφορων που μου ειπε ωστε να με ξαναφερουν πισω.Αντε να δουμε. Ξεχασα να σε ρωτησω.Μου γραφεις οτι θα πρεπει να πληρωσω τα παγια 2 μηνων.Σιγουρο αυτο? Ρωτω καθως θα ειμαι νεος συνδρομητης κ αν ειναι ετσι ειναι οκ.Καθως μου ειχαν πει 20 ευρω το μηνα για 2 χρονια συμβολαιο κ οι πρωτοι 6 δωρεαν.Επισης μου εστειλαν ρουτερ το οποιο κ θα το επιστρεψω μολις ξαναγυρισω στην κοσμοτε.Οποτε αν ειναι 2 παγια να πληρωσω κ τις μερες που θα εχω τηλεφωνο κ ιντερνετ απο αυτους μεχρι την επιστροφη μου καλα θα ειναι.Ελπιζω να μην χρεωθω τιποτα παρλογα ποσα Αν είναι 6 μήνες δωρεάν τότε νομίζω ότι δεν θα πληρώσεις κάτι. Αυτό το βλέπεις στο πίνακα στο συμβόλαιο που έλαβες. Αλλά σίγουρα θα πληρώσεις τις μέρες που ήσουν ενεργοποιημένος 1 hour ago, andreasomageiras said: Από ότι μου έχουν πει από vdsl παίρνω αλλά adsl γιατί δεν μπορώ να πιάσω περισσότερο από 27. Με ότι σημαίνει αυτό. Άρα είναι VDSL με κόφτη στα 24Mbps! Γιατί λόγω απόστασης δεν πας παραπάνω! 1 hour ago, andreasomageiras said: Εγώ δε σε μίλησα καμιά φορά έτσι... 😂😂😂 Χαχα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων το modulation της γραμμής εννοούσα!Κάτι άλλο ελπίζω να μην χρειάζεται 😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 Πόσο σίγουρος είσαι ότι θα πληρώσει μόνο 2 πάγια??? Εγώ με nova 100 και πάγιο 26/μήνα θα πληρώσω κοντά 90€. Υπόλοιπο συμβολαίου μέχρι με Αύγουστο 2024.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 2 minutes ago, mol said: Πόσο σίγουρος είσαι ότι θα πληρώσει μόνο 2 πάγια??? Εγώ με nova 100 και πάγιο 26/μήνα θα πληρώσω κοντά 90€. Υπόλοιπο συμβολαίου μέχρι με Αύγουστο 2024.... Ωχ! Για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 Μέχρι δεύτερο μήνα δύο πάγιαΜετά το δεύτερο μήνα 1/4 των υπολειπόμενων παγίωνΕν ολίγοις.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 1 ώρα πριν, rebel1 said: Μέχρι δεύτερο μήνα δύο πάγια Μετά το δεύτερο μήνα 1/4 των υπολειπόμενων παγίων Εν ολίγοις. Sent from my iPhone using Tapatalk Τώρα που το λες σα να με έρχεται εικόνα στο μυαλό ένα πίνακακι με υπόλοιπο υπόλοιπο μηνών και ποινή. Σα να θυμάμαι οτι στα 2 πρώτα κουτάκια ήταν χαμηλό το ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 10 ώρες πριν, mol said: Τώρα που το λες σα να με έρχεται εικόνα στο μυαλό ένα πίνακακι με υπόλοιπο υπόλοιπο μηνών και ποινή. Σα να θυμάμαι οτι στα 2 πρώτα κουτάκια ήταν χαμηλό το ποσό. Μηπως παιξει καποιο ρολο οτι ακομα δεν εχω ενεργοποιηθει στην νοβα? αναμενω να γινει η ενεργοποιηση κ αμσως ξανα τηλεφωνο πισω στην κοσμοτε ωστε να γινει η διαδικασια να με φερουν πισω κ παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 7 ώρες πριν, josuts said: Μηπως παιξει καποιο ρολο οτι ακομα δεν εχω ενεργοποιηθει στην νοβα? αναμενω να γινει η ενεργοποιηση κ αμσως ξανα τηλεφωνο πισω στην κοσμοτε ωστε να γινει η διαδικασια να με φερουν πισω κ παλι Είναι νόμος στους πρώτους 2 μήνες αποχώρησης πληρώνεις σαν πόσο αποχώρησης τα πάγια 2 μηνών μετά όπως ανάφερε ο φίλος πιο πάνω είναι το 1/4 των παγίων! Εφόσον έχετε συμβόλαιο το αναφέρει στο πινακακι στην πρώτη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 Το 1/4 των υπολοίπων παγίων της τιμής του καταλόγου ή της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 40 minutes ago, AlexM2 said: Είναι νόμος στους πρώτους 2 μήνες αποχώρησης πληρώνεις σαν πόσο αποχώρησης τα πάγια 2 μηνών μετά όπως ανάφερε ο φίλος πιο πάνω είναι το 1/4 των παγίων! Εφόσον έχετε συμβόλαιο το αναφέρει στο πινακακι στην πρώτη σελίδα οκ.Οποτε τι να περιμενω να πληρωσω μετα στην Νοβα? εαν γνωριζεις? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 1 hour ago, p_k said: Το 1/4 των υπολοίπων παγίων της τιμής του καταλόγου ή της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς; Των παγιων που εχεις συμφωνησει 50 minutes ago, josuts said: οκ.Οποτε τι να περιμενω να πληρωσω μετα στην Νοβα? εαν γνωριζεις? ευχαριστω Δεν μπορω να το ξερω το συμβολαιο σου δεν το εχεις? Αν οχι ζητα το! Ενδεικτικά βαζω το πινακακι οταν ειχα κανει συμβολαιο με 100MBPS OTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 8 minutes ago, AlexM2 said: Των παγιων που εχεις συμφωνησει Δεν μπορω να το ξερω το συμβολαιο σου δεν το εχεις? Αν οχι ζητα το! Ενδεικτικά βαζω το πινακακι οταν ειχα κανει συμβολαιο με 100MBPS OTE Σε ευχαριτσω.Μου ειχαν πει 20 ευρω το μηνα.τηλεφωνο σταθερο κ ιντερνετ.24 asdl κ οι πρωτοι 6 μηνες δωρεαν.Σημερα το πρωι τους καλεσα εγω μηπως γινει ακυρωση αφου αποδεχθηκα την νεα προσφορα της κοσμοτε αλλα λογο οτι εχουν περασει οι 14 μερες δεν γινεται.Κ η κοπελα καπως νευριασμενη στην φωνη ειπε οτι βλεπει αυριο να ενεργοιποιηθει το νουμερο μου σε αυτους κ μετα να ξαναμιλαω με την κοσμοτε ωστε να αρχισει η διαδικασια επιστροφης μου στην προσφορα που μου εκαναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts