DjTony Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Το θεμα ειναι οτι αν χρειαστει να το σεταρω δεν γνωριζω. Εκτος κι αν απλα το συνδεω και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. Με cosmote παίρνει μόνο του τις ρυθμίσεις. Μονο wifi όνομα κλπ θα πρέπει να αλλάξεις.. Παρτο εσύ αφού μπορείς και θα τα φτιάξουμε τα υπόλοιπα μαζί. Μπορώ να σε βοηθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Με cosmote παίρνει μόνο του τις ρυθμίσεις. Μονο wifi όνομα κλπ θα πρέπει να αλλάξεις.. Παρτο εσύ αφού μπορείς και θα τα φτιάξουμε τα υπόλοιπα μαζί. Μπορώ να σε βοηθήσω Σ ευχαριστω πολυ , μολις παραλαβω θα σου στειλω pm. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Το 7530 ΑΧ φαντάζομαι δεν έχει θέμα με cosmote, απλά επειδή δεν το πουλάει στο eshop της , εε? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Όλα όσα έχουν fritz os 7 παίζουν αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Μετά από αναβάθμιση σε 100αρα,καλά δεν είμαι; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Δεν βλεπουμε τπτ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Τώρα; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Mια χαρά είσαι! ;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 η δικιά μου άριστη 50αρα : Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Σούπερ τιμές και στις δύο περιπτώσεις ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Αξίζει η αγορά του fritz 7590 για 50αρα γραμμή cosmote; Είναι εύκολο στην χρήση για απλό χρήστη; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Αξίζει η αγορά του fritz 7590 για 50αρα γραμμή cosmote; Είναι εύκολο στην χρήση για απλό χρήστη; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το ίδιο ετοιμάζομαι να κάνω και εγώ σε 50άρα κοσμοτέ... κοιτάω το 7530ΑΧ (με wifi 6) ...το οποίο ακόμα δεν το βρίσκεις έυκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 (edited) Καλησπέρα με βάση το δελτίο τύπου που βγήκε εχτές εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/anoikto_diadiktyo_statheri_74600.html Μπήκα να δω από περιέργεια και βγάζει όντως τις ταχύτητες ανά νούμερο μέγιστη βέλτιστη και χαμηλη στο τέλος της σελίδας, πολύ καλό !! Και πρέπει να το κάνουν και άλλοι πάροχοι. Στον έλεγχο διαθεσιμότητας εδώ https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=res Edited November 25, 2020 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Έκανα και εγώ τον έλεγχο για τον τηλεφωνικό αριθμό μου και μου δείχνει ότι η μέγιστη ταχύτητα για την περιοχή μου είναι γύρω στα 8Mbps, συνήθης γύρω στα 4,2 και ελάχιστη γύρω στα 0,9 Mbps. Άρα βάσει αυτής της μέτρησης και δεδομένου ότι εγώ πιάνω γύρω στα 1,5 Mbps δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω έκπτωση παγίου για το "24αρι" που πληρώνω, ούτε μπορώ να κάνω κάποια καταγγελία σύμβασης ή να τους υποχρεωσω να μου αναβαθμίσουν την ταχύτητα με κάποιο τρόπο (π.χ με δωρεάν το speed booster). Άρα μιλάμε για κανονική κοροϊδία και με το νόμο πλέον... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Ούτε πριν θα δεχόντουσαν να σου κάνουν κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Έκανα και εγώ τον έλεγχο για τον τηλεφωνικό αριθμό μου και μου δείχνει ότι η μέγιστη ταχύτητα για την περιοχή μου είναι γύρω στα 8Mbps, συνήθης γύρω στα 4,2 και ελάχιστη γύρω στα 0,9 Mbps. Άρα βάσει αυτής της μέτρησης και δεδομένου ότι εγώ πιάνω γύρω στα 1,5 Mbps δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω έκπτωση παγίου για το "24αρι" που πληρώνω, ούτε μπορώ να κάνω κάποια καταγγελία σύμβασης ή να τους υποχρεωσω να μου αναβαθμίσουν την ταχύτητα με κάποιο τρόπο (π.χ με δωρεάν το speed booster). Άρα μιλάμε για κανονική κοροϊδία και με το νόμο πλέον... Μεγάλη αδικία αλλα στην Κρήτη εκτός πόλεων το χαλι με τις ταχυτητες του ίντερνετ είναι μεγαλο.Οσο φίλοι μου μενουν εκτός πόλης τα ίδια με σένα. Λύση εναλλακτικοί πάροχοι με ασυρματο.... Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Όταν καλύψουν και αυτοί επαρχία γιατί η Sky telecom λόγου χάρη προς το παρόν έχει κάλυψη μόνο σε Χανιά και τις γύρω περιοχές. Ο Αποκόρωνας που μένω εγώ προς το παρόν είναι εκτός... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Όταν καλύψουν και αυτοί επαρχία γιατί η Sky telecom λόγου χάρη προς το παρόν έχει κάλυψη μόνο σε Χανιά και τις γύρω περιοχές. Ο Αποκόρωνας που μένω εγώ προς το παρόν είναι εκτός... Ταυρωνίτη φίλος με 24άρα ΟΤΕ ειχε 4 mbps τώρα το τελευταιο 3μηνό τους κάνανε λεει αναβάθμιση και παιζει στα 10-12 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Γενικότερα πάει πλέον η κοροϊδία σύννεφο και με τον νόμο. Εδώ σε εμένα στην 24αρα πλέον και ότι μέγιστο έχει 9 ενώ κλειδώνουν όλοι γύρω στο 13-15 και ελάχιστο 4. Απλά κατέβασαν επίτηδες τα όρια για να μην υποχρεωθούν σε μειώσεις τιμών. Εδώ το 50αρι το έβαλαν ελάχιστο όριο ταχύτητας 12 ενώ δεν παίζει να υπάρχει γνωστός μου τριγύρω που να παίζει σε ταχύτητες κάτω του 20 με vdsl50. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Ταυρωνίτη φίλος με 24άρα ΟΤΕ ειχε 4 mbps τώρα το τελευταιο 3μηνό τους κάνανε λεει αναβάθμιση και παιζει στα 10-12 καλα πως εκαναν αναβαθμιση; και απο 4 πηγε στα 10-12 ; μιλαμε για τεραστια διαφορα τι αλλαξαν; χαλκο; ή μηπως ειχε θεματα η γραμμη με την εσωτερικη καλωδιωση και του το ειχανε κλειδωσει στα χαμηλα; ετσι στα καλα καθουμενα; . σημερα εμφανιστηκε ο λογαριασμος σταθερης μου στο my cosmote και το κατεβασα , και εχει και ενημερωση σχετικη : Σας ενημερώνουμε ότι από 25 Νοεμβρίου 2020 τροποποιήθηκαν οι Όροι Ανοικτού Διαδικτύου Σταθερής και οι Όροι Σύμβασης Ευρυζωνικής Πρόσβασης του ΟΤΕ, αναφορικά με τη μέτρηση ταχυτήτων σταθερής . Για τους νέους όρους, δείτε στις διευθύνσεις https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/symbaseis_statheri.htmlκαι https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/anoikto_diadiktyo_statheri_74600.html. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 καλα πως εκαναν αναβαθμιση; και απο 4 πηγε στα 10-12 ; μιλαμε για τεραστια διαφορα τι αλλαξαν; χαλκο; ή μηπως ειχε θεματα η γραμμη με την εσωτερικη καλωδιωση και του το ειχανε κλειδωσει στα χαμηλα; ετσι στα καλα καθουμενα; . σημερα εμφανιστηκε ο λογαριασμος σταθερης μου στο my cosmote και το κατεβασα , και εχει και ενημερωση σχετικη : Σας ενημερώνουμε ότι από 25 Νοεμβρίου 2020 τροποποιήθηκαν οι Όροι Ανοικτού Διαδικτύου Σταθερής και οι Όροι Σύμβασης Ευρυζωνικής Πρόσβασης του ΟΤΕ, αναφορικά με τη μέτρηση ταχυτήτων σταθερής . Για τους νέους όρους, δείτε στις διευθύνσεις https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/symbaseis_statheri.htmlκαι https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/anoikto_diadiktyo_statheri_74600.html. Δεν γνωρίζει ούτε αυτός γιατι τον ρώτησα αν έκανε κάτι και μου λεει οτι δεν εκανε απολύτως τιποτα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Παντως πρεπει να μας νομιζουν για πολυ χαζους εκει στην cosmote. Χθες τελικα επιασα γραμμη στο 13888 και μιλησα με εναν υπαλληλο για ανανεωση του προγραμματος σταθερου που εχω. 50mb/120λεπτα προς κινητα/απεριοριστα σταθερα. Ληγει στις 6 Δεκεμβριου το ειχα για 2 χρονια στα 35.5 το μηνα. Βλεπω στο site τους οτι παιζει στ 31.90 εδω και καιρο. Με λεει ο υπαλληλος εχουμε μια προσφορα για σας στα 39.50 ιδιο πακετο αλλα με 480 λεπτα προς κινητα. Του λεω οχι δεν θελω να ανεβω θελω να πεσω σε τιμη στα 31.90 που υπαρχει στο site. Με λεει δεν γινεται ειναι μονο για νεους πελατες αυτη η προσφορα. Του λεω οτι αν ειναι αφηστε το θα κοψω το τηλεφωνο και θα ξανα κανω νεα γραμμη ωστε να παρω την προσφορα και το κλεινω. Τελικα σε 2 λεπτα μπηκα στο site του ote και εκανα κανονικα παραγγελια το προγραμμα στα 31.90 για την γραμμη που εχω. Δηλαδη ψαχνουν για κοροιδα ξεκαθαρα πανω απο 20 χρονια πελατης και μας δουλευουν κανονικα. Αν συνεχισουν βλεπω να ριχνω και το προγραμμα στα 24mb adsl με 23 ευρω το μηνα απο τα 31.90 που θα δινω τωρα ωστε να τους δινω οσο λιγοτερα γινεται. Κανενας σεβασμος στον πελατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Αν εκανες ανανεωση δεν μπορεις να κατέβεις πρόγραμμα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Αν εκανες ανανεωση δεν μπορεις να κατέβεις πρόγραμμα Το προγραμμα ειναι το ιδιο απλα η τιμη καταλογου ειναι χαμηλοτερη απο το συμβολαιο που ειχα κανει πριν 2 χρονια στα 35.5 ευρω. Σε 6 μερες γινεται αοριστου οποτε ηθελα να παω παλι σε τιμη καταλογου αλλα τη σημερινη που παιζει στα 31.90. Μεσω του site εγινε κανονικα και τωρα περιμενω να με στειλουν τα συμβολαια στο mail. Εdit: Τωρα καταλαβα εννοεις για να παω στο 24αρι adsl στα 23. Για τωρα το ξερω οτι δεν γινεται αν ομως στο μελλον με κανουν παλι τα ιδια οτι και καλα δεν γινεται θα παω εκει και ας πεσω σε ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts