Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικά δες αν μπορείς προσωρινά, να τραβήξεις ένα καλώδιο από εκεί που έρχεται η γραμμή με κάποιο τρόπο σπίτι σου. Αν καταφέρεις αυτό και δεις ότι συνεχίζουν οι αποσυνδέσεις, τότε αυτοί έχουν το πρόβλημα.

Αν σταματήσουν, κάπου το έχεις εσύ.

Άλλαξε φίλτρο, αν έχεις (ή βγάλε το εντελώς μιας και είσαι VoIP).

Γενικά εξασφάλισε, σε αυτά που μπορείς εσύ μέσα στο σπίτι σου, ότι είσαι εντάξει.

Κανονικά ο τεχνικός, αν έρθει και μετρήσει την γραμμή εκεί που την φέρνει ο ΟΤΕ, βλέπει αν έχει θέμα με αποσυνδέσεις...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρχικά δες αν μπορείς προσωρινά, να τραβήξεις ένα καλώδιο από εκεί που έρχεται η γραμμή με κάποιο τρόπο σπίτι σου. Αν καταφέρεις αυτό και δεις ότι συνεχίζουν οι αποσυνδέσεις, τότε αυτοί έχουν το πρόβλημα.

Αν σταματήσουν, κάπου το έχεις εσύ.

Άλλαξε φίλτρο, αν έχεις (ή βγάλε το εντελώς μιας και είσαι VoIP).

Γενικά εξασφάλισε, σε αυτά που μπορείς εσύ μέσα στο σπίτι σου, ότι είσαι εντάξει.

Κανονικά ο τεχνικός, αν έρθει και μετρήσει την γραμμή εκεί που την φέρνει ο ΟΤΕ, βλέπει αν έχει θέμα με αποσυνδέσεις...

Ευχαριστω.

Δεν εχω φιλτρο, λογω voip.

Δυσκολο να τοποθετησω μονος μου καλωδιο, απο το ισογειο, μεχρι τον 2ο οροφο. Δεν ξερω καν αν καποιος ηλεκτρολογος θα μπορουσε αν το κάνει, εννοω σχετικα ευκολα.

Το σε ποια πριζα συνδεομαι, εντος σπιτιου, μπορει να παιζει ρόλο ή σε οποια και να συνδεθω εντος διαμερισματος, ειναι το ιδιο;

Επισης, υπαρχει περιπτωση να εχει να κανει σε κατι, με θορυβο γραμμης, και επιπεδο συγχρονισμου;

Φανταζομαι οτι (υποθετικα), θα μου τα ελεγαν οι τεχνικοι, αφου μπαινουν στο router μου και μετρανε διαφορα, αλλα εχει νοημα να τους ζητησω να με κατεβασουν ταχυτητα, να δω αν θα εχω αποσυνδεσεις και σε χαμηλοτερη ταχυτητα;

Και που ακριβως εχει τις πληροφοριες που θελουμε;

Αριστερά λέει κάπου status information, Κάπως έτσι

Αριστερά λέει κάπου status information, Κάπως έτσι

Κοιταζω μες το μενου του router αλλα δεν μπορω να το βρω, ή να μαντεψω πως αλλιως το λεει.

Μηπως μπορει καποιος να μου πει, ποιο συγκεκριμενα;

Κοιταζω μες το μενου του router αλλα δεν μπορω να το βρω, ή να μαντεψω πως αλλιως το λεει.

Μηπως μπορει καποιος να μου πει, ποιο συγκεκριμενα;

Πριν κάνεις login αριστερά είναι το status information , πατάς πάνω σε αυτό

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν κάνεις login αριστερά είναι το status information , πατάς πάνω σε αυτό

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερα, στα πλαισια της διευρευνησης για επιλυση του θεματος, και με δικη μου προτροπη, με κλειδωσαν στα 24, ενω η γραμμη επιανε ως 27.

Μου ειπαν οτι δεν εχει θορυβο(με καλεσαν απο το 13888), και οτι η γραμμη σηκωνει ως και 60mbps, δηλαδη vdsl.

Οριστε το status information

status-information-1.jpg

Πριν λιγο, ξαναειχα restart της συνδεσης...

:(

Tι καταλαβαινετε απο το status information?

Έχεις άπειρα λάθη ...

Λογικά κάποιο θέμα στην καλωδίωση σου

Σημερα, στα πλαισια της διευρευνησης για επιλυση του θεματος, και με δικη μου προτροπη, με κλειδωσαν στα 24, ενω η γραμμη επιανε ως 27.

Μου ειπαν οτι δεν εχει θορυβο(με καλεσαν απο το 13888), και οτι η γραμμη σηκωνει ως και 60mbps, δηλαδη vdsl.

Οριστε το status information

status-information-1.jpg

Πριν λιγο, ξαναειχα restart της συνδεσης...

Tι καταλαβαινετε απο το status information?

Κατι παιζει με την καλωδιωση μαλλον, καλεσε τεχνικο και πρεπει να παρει μετρησεις με το μηχανακι του στην εισοδο του σπιτιου και στην καθε πριζα ξεχωριστα ωστε να βρεθει που ειναι το προβλημα.

Προσοχη στην καθε μετρηση να το αφησει κανα 10λεπτο πανω να δει ποσα και με τι συχνοτητα error ανεβαζει η γραμμη σου.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Να ρωτησω ομως: επειδη οι ανωτερω πληροφοριες, μπορει να ειναι απο περιοδο που οντως γινονταν χαμος απο αποσυνδεσεις, (ενω τωρα λιγοτερες, αλλα ομως υπαρκτες και ενοχλητικες)

μπορω απο καπου να το μηδενισω,

και να δω απο εδω και περα πως θα πανε τα errors?

Της αποσυνδεσεως το αναγνωσμα...

Να πω κι εγώ την 'ιστορία' μου, τον 'πόνο' μου, και την 'περιπέτεια' μου, με την ελπιδα να βρω εδώ την βοήθεια που δεν βρήκα αλλου, και ανθρώπους με παρόμοιες εμπειρίες.

Μένω στο ίδιο σπίτι, εδώ και μια δεκαετία. Πολυκατοικία, όχι πολύ παλιά, περίπου 25ετιας.

Ποτε δεν είχα πρόβλημα με την dsl μου, μέχρι πριν λίγο καιρο.

Πριν 2 χρονια, έγινε (δυστυχώς; ) η μετάβαση σε voice over ip.

Και με το νέο status όμως, επί 1.5 χρόνο, δεν είχα και πάλι, κανένα πρόβλημα.

Και πάμε στην φετινή ανοιξη...

Από τον Απρίλιο, με έχει ξεσκίσει στις αποσυνδέσεις! Και είναι τελείως random. Μπορεί μια μερα να μην έχω πρόβλημα, και μπορεί την άλλη μερα, να τραβήξει 10 αποσυνδέσεις/restart (το power του router πάντοτε on). Και από τον οτε λένε, ότι άλλοι στην περιοχή, δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα.

Έχω δώσει βλάβη, άπειρες φορές.

Έχω αλλάξει router. Έχω αλλάξει καλώδια.

Έχω το router πάνω σε κλασατο ups της apc.

Επί κάνα δίμηνο, όταν έδινα βλάβες, στον οτε έκαναν διαφορα.

Κάθε φορα υποτίθεται λύνονταν το πρόβλημα, και μετά από λίγες μέρες, ξανά τα ιδια.

Με αλλαξαν 'προφίλ', μου επιδιορθωσαν 'ρεγκλετα', έκαναν μετρήσεις μέχρι το δικό μου ζεύγος στην πολυκατοικία και μου είπαν ότι φτάνει καλο σήμα χωρίς πρόβλημα και αλλα πολλά...

Που καταλήξαμε;

Εγώ να έχω πρόβλημα ακόμη, και αυτοί να μου προτείνουν, ή να φέρω δικό μου ηλεκτρολόγο να ελέγξει τη γραμμή, από την είσοδο της πολυκατοικίας ως το διαμέρισμα, ή να μου στείλουν αυτοί δικό τους ηλεκτρολόγο του οτε (ή συμβεβλημένο), με έξτρα αμοιβή φυσικά(50ευρω αν θυμάμαι καλα), για να βρεθεί που έχω πρόβλημα, στο διαμέρισμα πια...

Είμαι επιφυλακτικός με αυτή την λύση.

Δηλαδή, 10 χρονια στο ίδιο σπίτι, χωρις προβλημα, και 1,5 ετος με voip, και τώρα ξαφνικά χάλασε το εσωτερικό δίκτυο της πολυκατοικίας; Και μονο σε εμενα;

Και αν εχω προβλημα, γιατι ειναι μερες που ολα ειναι μια χαρα, και αλλες μερες που ξεσκιζεται στις αποσυνδεσεις;

Μήπως κάτι δεν κάνουν καλα; Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

Εσείς τι μπορείτε να καταλάβετε από το όλο σκηνικό;

Πρεπει να λυθει το προβλημα...

Πριζες αυτά τα 10 χρόνια έχουν αλλαχθεί?

Τηλέφωνου πριζα λέω

Τα εσωτερικά καλώδια πόσα χρόνια είναι?

Είναι τα κλασικά που έβαζαν παλιά χρώμα μπλε κόκκινο?

Ξεκινά με αλλαγή πρίζας γνώμη μου είναι να πάρεις legrand

Τα error πάντως είναι πάρα πολλά ούτε εγώ δεν έχω τόσα που παίζω με snr 5-6 κοίτα της πριζες πρώτα εάν έχουν πιάσει υγρασία θα δεις επάνω στης έπαφες

Ξεκινά με πριζες και μετά τα εσωτερικά καλώδια

Καλό είναι να κοιτάξεις της πριζες και εξωτερικά που πάει το κλιπ και εσωτερικα17bad7a92b0963fd6a95ad4be79d73eb.jpg5ebb1c39086bdd2e267d745871c38fb0.jpg737d4b2b73cd9ea3f6496eed24a3b874.jpg

Στης φωτογραφίες ή πριζα είναι legrand

Εάν η πριζες είναι Central πέταξετες έχω δει απίθανα πράγματα με αυτές της πριζες

Ξεκινά με τα πιο απλα άνοιξε πριζες και κάνε νέες επαφές

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πριζες αυτά τα 10 χρόνια έχουν αλλαχθεί?

Τηλέφωνου πριζα λέω

Τα εσωτερικά καλώδια πόσα χρόνια είναι?

Είναι τα κλασικά που έβαζαν παλιά χρώμα μπλε κόκκινο?

Ξεκινά με αλλαγή πρίζας γνώμη μου είναι να πάρεις legrand

Τα error πάντως είναι πάρα πολλά ούτε εγώ δεν έχω τόσα που παίζω με snr 5-6 κοίτα της πριζες πρώτα εάν έχουν πιάσει υγρασία θα δεις επάνω στης έπαφες

Ξεκινά με πριζες και μετά τα εσωτερικά καλώδια

Καλό είναι να κοιτάξεις της πριζες και εξωτερικά που πάει το κλιπ και εσωτερικα17bad7a92b0963fd6a95ad4be79d73eb.jpg5ebb1c39086bdd2e267d745871c38fb0.jpg737d4b2b73cd9ea3f6496eed24a3b874.jpg

Στης φωτογραφίες ή πριζα είναι legrand

Εάν η πριζες είναι Central πέταξετες έχω δει απίθανα πράγματα με αυτές της πριζες

Ξεκινά με τα πιο απλα άνοιξε πριζες και κάνε νέες επαφές

Τελικα εκλεισα ραντεβου, cosmote @ your service.

Πανακριβα βεβαια...

Ομως, ο τεχνικος, εκανε δουλεια.

Αφου ειδε τι επαιζε, και ειδα κι εγω, ειδαμε οτι οι τυποι στην πολυκατοικια, ειχαν περασει (αλμπανηδες; τσιγγουνιες, ως συνηθως;), καλωδια τηλεφωνικα, μαζι με αυτα της τηλεορασης, του ρευματος κλπ...

Λογικο ηταν να γινονται παρεμβολες.

Βεβαια, επι δεκα ολοκληρα χρονια, προβλημα δεν ειχα.

Ομως, οπως ειπε κι ο τεχνικος, το (αναθεματισμενο λεω εγω) voip, ειναι πολυ πιο ευαισθητο πια,

γιατι ενω παλια το καλωδιο του οτε ειχε μια μικρη ταση (αρα μετεφερε το σημα με μεγαλυτερη ασφαλεια/σταθεροτητα-λιγοτερος επηρεασμος σε αλλες παρεμβολες),

τωρα δεν εχει καθολου ταση, και αποτελεσματα ειναι σαν αυτα...

(τεχνικη ορολογια δεν ξερω, αυτο ειναι το νοημα των λεχθεντων ομως).

Ο τεχνικος μου εφερε καλωδιο, απο την εισοδο της πολυκατοικιας, περασε ολους τους οροφους μεσα απο τα 'καναλια'/σωληνωσεις της συμφορας (αχταρμας καλωδιων), μεχρι μεσα στο διαμερισμα μου.

Πλεον, εχω 0 αποσυνδεσεις, και σταθεροτητα.

Λογικα, δεν πρεπει να ξαναεχω προβλημα.

Ο τεχνικος ακουσε οταν ηρθε στην πολυκατοικια, και πριν τον υποδεχτω εγω,

και μια αλλη κυρια που εχει αποσυνδεσεις....

μα ηταν δυνατον, μονο εγω θα ειχα προβλημα;

Γιατι ομως να πληρωνω εγω, τις μλκιες της πολυκατοικιας;

Υποπτευομαι, εχω ενδειξεις αλλα οχι αποδειξεις,

οτι ενας ηλεκτρολογος της συμφορας (τυχαινει να τον ξερω) που ειδα στην πολυκατοικια πριν λιγους μηνες,

τα εκανε ολα μανταρα...

Και τωρα; Θα καλεσει ολη η πολυκατοικια ο καθενας μονος, τον οτε για επιδιορθωση, ή αλλον ηλεκτρολογο απεξω;

Ειπα δε, στην διαχειριστρια για τα προβληματα, δεν περιμενα οτι θα καταλαβει βεβαια,

και μου ειπε οτι ολη η περιοχη εχει θεματα λογω του οτι περνανε οπτικες ινες....

οτι να ναι...

οπτικες ινες οντως περνανε στην περιοχη, αλλα εδω και 10 μερες,

ενω τα προβληματα ειναι απο τον Απριλιο...

λοιπον, εινα δυνατον εγω να ειμαι χωρις τηλεφωνο και internet, καθε μερα στην ρουλετα;

Ποτε θα εννοησει η διαχειριστρια, ή τη ακρη θα βγαλεις με αλλους;

Αλλος μανταριαζει, αλλος πληρωνει...

Ελπιζω να ξεμπερδεψα.

Τελικα εκλεισα ραντεβου, cosmote @ your service.

Πανακριβα βεβαια...

Ομως, ο τεχνικος, εκανε δουλεια.

Αφου ειδε τι επαιζε, και ειδα κι εγω, ειδαμε οτι οι τυποι στην πολυκατοικια, ειχαν περασει (αλμπανηδες; τσιγγουνιες, ως συνηθως;), καλωδια τηλεφωνικα, μαζι με αυτα της τηλεορασης, του ρευματος κλπ...

Λογικο ηταν να γινονται παρεμβολες.

Βεβαια, επι δεκα ολοκληρα χρονια, προβλημα δεν ειχα.

Ομως, οπως ειπε κι ο τεχνικος, το (αναθεματισμενο λεω εγω) voip, ειναι πολυ πιο ευαισθητο πια,

γιατι ενω παλια το καλωδιο του οτε ειχε μια μικρη ταση (αρα μετεφερε το σημα με μεγαλυτερη ασφαλεια/σταθεροτητα-λιγοτερος επηρεασμος σε αλλες παρεμβολες),

τωρα δεν εχει καθολου ταση, και αποτελεσματα ειναι σαν αυτα...

(τεχνικη ορολογια δεν ξερω, αυτο ειναι το νοημα των λεχθεντων ομως).

Ο τεχνικος μου εφερε καλωδιο, απο την εισοδο της πολυκατοικιας, περασε ολους τους οροφους μεσα απο τα 'καναλια'/σωληνωσεις της συμφορας (αχταρμας καλωδιων), μεχρι μεσα στο διαμερισμα μου.

Πλεον, εχω 0 αποσυνδεσεις, και σταθεροτητα.

Λογικα, δεν πρεπει να ξαναεχω προβλημα.

Ο τεχνικος ακουσε οταν ηρθε στην πολυκατοικια, και πριν τον υποδεχτω εγω,

και μια αλλη κυρια που εχει αποσυνδεσεις....

μα ηταν δυνατον, μονο εγω θα ειχα προβλημα;

Γιατι ομως να πληρωνω εγω, τις μλκιες της πολυκατοικιας;

Υποπτευομαι, εχω ενδειξεις αλλα οχι αποδειξεις,

οτι ενας ηλεκτρολογος της συμφορας (τυχαινει να τον ξερω) που ειδα στην πολυκατοικια πριν λιγους μηνες,

τα εκανε ολα μανταρα...

Και τωρα; Θα καλεσει ολη η πολυκατοικια ο καθενας μονος, τον οτε για επιδιορθωση, ή αλλον ηλεκτρολογο απεξω;

Ειπα δε, στην διαχειριστρια για τα προβληματα, δεν περιμενα οτι θα καταλαβει βεβαια,

και μου ειπε οτι ολη η περιοχη εχει θεματα λογω του οτι περνανε οπτικες ινες....

οτι να ναι...

οπτικες ινες οντως περνανε στην περιοχη, αλλα εδω και 10 μερες,

ενω τα προβληματα ειναι απο τον Απριλιο...

λοιπον, εινα δυνατον εγω να ειμαι χωρις τηλεφωνο και internet, καθε μερα στην ρουλετα;

Ποτε θα εννοησει η διαχειριστρια, ή τη ακρη θα βγαλεις με αλλους;

Αλλος μανταριαζει, αλλος πληρωνει...

Ελπιζω να ξεμπερδεψα.

Σου έβαλε τουλάχιστον utp καλώδιο cat 5e cat6...? Mε θωράκιση η χωρίς?

όταν λες πανάκριβος εάν θέλεις πες πόσα χρήματα πήρε...υποψιάζομαι κανένα 100ευρω αν είναι τόσα είναι πάρα πολλά

5246e505649f7496930b166f60d9e405.jpg

Καλώδιο με θωράκιση(φώτο 2)

f0c4083a98496bbf798760e6aa08d578.jpg

Edited by oxxy

Ναι, το μαλλι πηγε συνολικα, τελικα, 100 ευρω...

25 η μελετη, 45, η πρωτη ωρα, 25 η δευτερη, + τα υλικα...

Επι 2,5 ωρες βεβαια ο τεχνικος, δουλεψε σαν το σκυλι.

Και αμφιβαλλω αν ο μεσος ηλεκτρολογος της πιατσας, θα εκανε τετοια δουλεια...

Το καλωδιο μου ειπε οτι ειναι με θωρακιση. Δεν θυμαμαι ακριβης τεχνικες προδιαγραφες, αλλα ανεφερε ακομη και νερο. Δεν ξερω αν ειναι cat5 ή cat6. Ηταν μαυρο, αρκετα χοντρο παντως. Καμια σχεση με τα λεπτα καλωδιακια της πολυκατοικιας που εφταναν στο σπιτι μου.

Απλα στην Ελλαδα, πληρωνουμε ως συνηθως, οπως λεει και το παλιο λαικο τραγουδι, 'μια ζωη πληρωνω, αμαρτιες αλλωνων...'.

Πας σε ενα διαμερισμα και νοικιαζεις.

Ειναι δυνατον να ξερεις, τι στην ευχη θα αντιμετωπισεις με το θεμα internet?

Εγω ειμαι σε πολυκατοικια σχετικα νεα, 20ετιας, αλλα δεν εχει να κανει και τοσο μαλλον.

Αυτοι τσιγγουνευτηκαν στα καλωδια κλπ.

Το τι καλωδια εχει το καθε σπιτι λοιπον, θα το δεις στην πορεια... δεν μπορεις να το ξερεις απο την αρχη....

Επισης, αν θα ερθει στην πολυκατοικια, ατζαμης ηλεκτρολογος, και θα τα κανει μανταρα, ουτε αυτο το ξερεις...

Αυτες τις 'αμαρτιες' ομως, τις πληρωνουμε.

Οχι μονο με πολυ χρημα, αλλα και με ταλαιπωρια.

Εγω ταλαιπωρουμε με αυτο το θεμα, βλαβες, αποσυνδεσεις, πανω απο 3μηνο.

Και αν δεν τα εσκαγα, δεν νομιζω να λυνονταν ποτε το προβλημα....

Αλλα γιατι, τα λαθη και τις αστοχιες αλλων, να τα πληρωνω εγω, και σε χρημα, και σε σπασμενα νευρα, ωρες συνομιλιων με τον οτε, να θες να κανεις δουλεια και να μη μπορεις κλπ.

Εννοω σαν χρηστης, πληρωνω, και θελω το αυτονοητο, να εχω την υπηρεσια.

Δεν με νοιαζει τοσο η ταχυτητα.

Αλλα το να μην εχω, καθε λιγο, νετ και τηλεφωνο, ε ναι, με νοιαζει και με επηρεαζει.

Ενας φιλος μου ειπε χαριτολογωντας,

'επρεπε να περιμενεις το fiber to the home, εκει, δεν θα πληρωνες μια, ο οτε θα αναλαμβανε τα παντα ολα, να σου φερει αψογο καλωδιο-νετ, μεχρι το σπιτι'...

Δεν ξερω αν οντως ετσι ειναι, δηλαδη μεχρι μεσα στο σπιτι, ή μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας...

αλλα οπως και να χει, και παλι το προβλημα μου επρεπε να λυθει αμεσα...

Θα αφησω παρακαταθηκη την τρομερη καλωδιωση,

οταν θα φυγω καποτε απο αυτο το σπιτι...

Αυτα...

Απλά πρέπει να γίνει σαφές ότι τα καλώδια που είχες ήταν μια χαρά πριν 20 χρόνια

To καλώδιο cat 6 utp cable σύμφωναα με την wikipedia κυκλοφόρησς το 2009 δηλαδή 11 χρόνια πριν.

Όταν έγινε η πολυκατοικία σου το 2000 κανείς ηλεκτρολόγος δεν μπορούσε να σου βάλει αυτό το καλώδιο.

Όπως και αυτά τα καλώδια που μπήκαν τώρα σε 5 χρόνια θα είναι άχρηστα λόγω ftth.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Όπως και αυτά τα καλώδια που μπήκαν τώρα σε 5 χρόνια θα είναι άχρηστα λόγω ftth.
Καλά μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για αυτό ειδικά στην επαρχία

Και μόνο ο κόσμος δεν ευθύνεται για αυτό αλλά οι εταιρείες που πάνε αργά τα ζα στα έργα που κανουν

Γιατί εάν θες την γνώμη μου όλοι η Ελλάδα έπρεπε να έχει το λιγότερο 50 σε όλα τα σπίτια στο έτος 2020 πάμε για 21 πράγμα που δεν συμβαίνει

Εδώ περιοχές της Αθήνας και δεν έχουν ακόμα

Απλά πρέπει να γίνει σαφές ότι τα καλώδια που είχες ήταν μια χαρά πριν 20 χρόνια

To καλώδιο cat 6 utp cable σύμφωναα με την wikipedia κυκλοφόρησς το 2009 δηλαδή 11 χρόνια πριν.

Όταν έγινε η πολυκατοικία σου το 2000 κανείς ηλεκτρολόγος δεν μπορούσε να σου βάλει αυτό το καλώδιο.

Σωστό τότε ήταν το κλασικό μπλε κόκκινο καλώδιο

Εγώ πάντως στο σπίτι μου εδώ και 4-5 χρόνια έχω utp cat 6 με θωράκιση

Η καλύτερη αναβάθμιση που έκανα...

Πόσο λεφτά έδωσα....

25€ το καλώδιο το οποίο πλήρωσα και διάλεξα εγώ.. και 12€ πριζες 3 legrand

και 3 σουβλάκια έφερα φίλο ηλεκτρολόγο κακονικο όχι από αυτούς που λένε ξέρω ηλεκτρολογικα

Και τον ρωτούσα τι λεφτά θες και δεν μου έλεγε και του έστειλα ένα βράδυ σουβλάκια σπίτι του...

Γνώμη μου είναι ότι για το παιδί έπρεπε να πάρει 50-60€ ταβάνι

Βέβαια από την άλλη η ηρεμία δεν πληρώνεται με τίποτα είναι μεγάλο πράγμα να είσαι ήρεμος οπότε χαλάλι τα 100 που έδωσε

Edited by oxxy

Θεέ μου δως μου δύναμη!

Απίστευτο να το πιστεψει κανεις, αλλα τα προβληματα αποσυνδεσεων επανηλθαν!

Δεν φανταζεστε τι τους εσυρα οταν μιλησα με τις βλαβες.

4 μηνες ταλαιπωρουμαι.

Πληρωνω υπηρεσια και δεν εχω.

Με κρεμανε.

Καθε λιγο βλαβη, ψυχοθεραπεια στο τηλεφωνο με το helpdesk, και παλι απο την αρχη.

Κερασακι στην τουρτα, η @#$%^&^ υποτιθεμενη 'εσωτερικη καλωδιωση΄, που υποτιθεται οτι θα ελυνε το προβλημα αν αντικαθιστουνταν,

αλλα ελα που οι υποψιες μου βγηκαν σωστες, και δεν ελυσαν το προβλημα.

Γιατι ξερω σπιτια 40 και 50 ετων, που παιζουν ρολοι, με καλωδιωση της πλακας.

Και σε μενα, επι ενα μηνα τα ζωα, μου εριχναν το μπαλακι της εσωτερικης καλωδιωσης.

Δεν ειπα οτι κακως αλλαχτηκε,

ομως, επειδη οπως ειπα ειχα παραδειγματα αλλα με 'οτι να ναι σπιτια' που δεν ειχαν προβλημα,

δυσκολευομουν μεσα μου να πιστεψω, οτι αυτο ηταν και παει.

Παρολα αυτα, επειδη ηταν η μονιμη καραμελα απο τον οτε τον τελευταιο καιρο, το εκανα κι αυτο.

Για να ειμαστε σημερα, παλι, στο σημειο 0.

Για μια φορα ακομη, δοθηκε βλαβη.

Και το σηριαλ τολμη και γοητεια,

θα γραψει νεα επισοδεια,

στο ταλαιπωρο κορμι του πελατη τους.

Ντροπη και αισχος.

Εν ετει 2020, ο οτε, να μην μπορει να λυσει, να εξασφαλισει,

την προσβαση του πελατη τους, σε μια βασικη υπηρεσια.

Ας μην πω αλλα για τωρα...