JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν το εχω μετρησει ποσο κραταει. Το ηθελα για δυο λογους. 1) Η ΔΕΗ εκαψε τον τελευταιο χρονο 2 ρουτερακια zte. Τιποτε αλλο απο ηλεκτρικες συσκευες ομως. Αρα δεν ηταν θεμα των zte, παρτιδες κλπ. Γιατι δεν βαζω ups; Περαν του κοστους αγορας, μιλαω για το σπιτι των γονιων μου...αρκετα με το να εξοπλιζω κι εκει, επειδη ο οτε αποφασισε να μας παει σε voip με το εγγενες μειονεκτημα κομενο ρευμα=κομενο τηλεφωνο. 2) Φυσικα και το οτι το θεωρω τραγικο και απαραδεκτο να πεφτει το ρευμα και να μην εχεις τηλεφωνο, ειδικα αν μιλαμε και για σπιτι που μενουν ατομα μεγαλυτερης ηλικιας....το τηλεφωνο, το σταθερο τηλεφωνο, ηταν παντα ενα αποκουμπι για τους μεγαλυτερους ανθρωπους, δεν μπορει να τους 'πετας' νεα τεχνολογια, επειδη εχουν κι ενα ρουτερ κι ενα pc στο σπιτι, και να τους κοβεις το κρισιμοτερο, την σταθερη τηλεφωνια παντου και παντα...ξεφτιλα τεχνολογιας το λεω αυτο....ας δινουν σε ολους mini ups. εχεις δικιο το μινι ups επρεπε να το δινουνε σε ολους οσους εχουνε βαλει vobb τηλεφωνια και οχι αμα εχεις συναγερμο ή οχι γελοιο ακουγεται! ( οντως οι μεγαλοι σε ηλικια με ενα σταθερο μεγαλωσαν και το εχουνε ακομα σε εκτιμηση , ανεξαρτητα αν τους εχουμε παρει και κινητο τηλεφωνο! . ) Κατι αλλο τωρα , ποσο αθλιο ειναι να μην μπορεις να μαθεις ποσο υπολοιπο εχεις απο τα 30' λεπτα προς κινητα στο πακετο του σταθερου double play ? , ανετα μπορεις να το ξεπερασεις ομως ! ( επισης η αφαιρεση των δωρεαν λεπτων ειναι ανα λεπτο πχ μιλαω 2 λεπτα και 10'' αφαιρει 3 λεπτα απο τον χρονο ομιλιας! .) . Επισης προτεινω το εξης : να παρετε τον οτε και να ρωτησετε καθε ποτε ανανεωνεται το προγραμμα σας , αρα εκεινη την ημερομηνια ξεκινανε απο τα αρχη τα δωρεαν λεπτα προς κινητα οπως πχ 30 λεπτα που εχω εγω, και να μπαινουμε στο internet banking και να πληρωνουμε τον λογαριασμο το παγιο του λογαριασμου με τον κωδικο πληρωμης του προηγουμενου λογαριασμου που ετσι και αλλιως δεν αλλαζει!, ανεξαρτητα που δεν εκδοθει ο λογαριασμος και θα εκδοθει τον επομενο μηνα! . Πιστευω οτι ετσι θα ξερουμε ποτε ανανεωνεται το προγραμμα μας και ετσι θα ξερουμε οτι καθε μηνα θα πρεπει να πληρωσουμε το παγιο και θα μας ερχεται ο λογαριασμος το δημηνο να πληρωσουμε τον ενα μηνα μετα! ( αφου το παγιο το ενος μηνα θα το εχουμε προπληρωσει απο τον προηγουμενο μηνα! και ετσι θα ειναι μισα μισα τα ποσα και πιο ευκολα να τα δοσει κανενας! , ρωτησα στο 13888 και μου ειπανε οτι μπορω να το κανω κανονικα αυτο , ηδη συνδρομητες που δεν ειναι στην ελλαδα το κανουνε αυτο! Επισης επειδη εμας μας ειχε ερθει ενα τεραστιο ποσο λογαριασμου 120 ευρω ζητησα να ρωτησω πως μπορω να βαλω οριο σε καποιο ποσο λογαριασμου και μου ειπανε δεν γινεται! . Υ παρχει το οριο των 300 ευρω ηδη ! καλα μας ρωτανε αμα θα εχουμε να τα δωσουμε; ακου εκει υπαρχει το οριο των 300 ευρω; . Επισης δεν υπαρχει πιθανοτητα να μεταφερθει η οφειλη στο επομενο μηνα , σε περιπτωση που δεν υπαρχουνε αλλες οφειλες εχουμε προθεσμια 15 ημερες μετα την ληξη του λογαριασμου για να μην διακοπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Αυτο με τις 15 ημερες δεν ισχυει στην πραξη στο οτε!Μια φορα δεν πληρωσα το λογαριασμο και μπηκε κανονικα στον επομενο!Και μια ηλικιωμενη γνωστη ειχε πεταξει 3 διμηνους λογαριασμους γιατι νομιζε πως ηταν διαφημιστικα (οταν εγινε κοσμοτε) και δεν το εκοψαν! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Περιοχή εντός Αττικής με απόσταση από κέντρο άνω των 3.5km (Λαύριο),πριν λίγες μέρες περάστηκαν οπτικές και τις 2 προηγούμενες μέρες μπήκε και το καινούργιο κουτί (3 φύλλα) Την Παρασκευή μείναμε χωρίς τηλέφωνο/νετ από τις 9 το πρωί έως και το Σάββατο το πρωί...μέχρι και σήμερα ακόμη το αμάξι του ΟΤΕ ήταν στην νέα καμπίνα! Η ερώτηση είναι..μέχρι στιγμής η περιοχή μου παίζει στο 4 σταθερά (έχω έως 24 δεν μας λέει κάτι,πληρώνω προσφορά) από τη στιγμή που φτιαχτούν όλα,διαφορά θα δω στην ταχύτητα μου άμεσα?θα με ενημερώσουν?να πάρω τηλ?τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθώς? ps:1 κουτί παίζει για όλο τον οικισμό...στον άλλο οικισμό έχει άλλο κτλ! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Περιοχή εντός Αττικής με απόσταση από κέντρο άνω των 3.5km (Λαύριο),πριν λίγες μέρες περάστηκαν οπτικές και τις 2 προηγούμενες μέρες μπήκε και το καινούργιο κουτί (3 φύλλα) Την Παρασκευή μείναμε χωρίς τηλέφωνο/νετ από τις 9 το πρωί έως και το Σάββατο το πρωί...μέχρι και σήμερα ακόμη το αμάξι του ΟΤΕ ήταν στην νέα καμπίνα! Η ερώτηση είναι..μέχρι στιγμής η περιοχή μου παίζει στο 4 σταθερά (έχω έως 24 δεν μας λέει κάτι,πληρώνω προσφορά) από τη στιγμή που φτιαχτούν όλα,διαφορά θα δω στην ταχύτητα μου άμεσα?θα με ενημερώσουν?να πάρω τηλ?τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθώς? ps:1 κουτί παίζει για όλο τον οικισμό...στον άλλο οικισμό έχει άλλο κτλ! σε πια περιοχή μένεις? Παλαιοκαμαριζα ? έβαλαν οπτικές ίνες? πω τέλεια. εγώ έξω από Κερατέα δεν έχουν κάνει κάτι . μόνο στο λεωφόρο Λαυρίου έχουν τρυπήσει τον δρόμο κει περνάνε καλώδια. όσο για την ταχύτητα άμα δεν είσαι στα έως 24 δεν θα δεις καμιά διαφορά στην ταχύτητα επειδή κλειδώνει η γραμμή στα 4. επίσης καλό είναι όταν συνδεθεί το ίντερνετ να κάνεις αλλαγή στα οικονομικά προγράμματα Οτε δες στην υπογραφή μου, και μάλλον θα σου δώσουν από καμπίνα vdsl ίντερνετ άρα θα κλειδώνεις κοντά στα 20 , έχει αναφερθεί αυτό ότι όσοι παίρνουν από καμπίνα έχουν πραγματικη ταχύτητα έως 24 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Στην Πλάκα είμαι...έως 24 έχω αλλά μου φαίνεται ότι με έχουν κλειδώσει στο 4,άρα να πάρω τηλέφωνο να το τσεκάρουν? Μέσα σε μια εβδομάδα ξεκίνησαν από την Κ.Πλάκα και πέρασαν τις οπτικές μέχρι σε εμάς πάνω,το είχαν πάρει ζεστά το πράγμα :p Θα έρθει και σε εσάς πάντως,είναι μέχρι να πάρουν μπρος :lol: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 250' προς σταθερα και 30' προς κινητα μαζι με 24αρη ιντερνετ στα 21€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Με φορητότητα ή από Τμήμα Ακυρώσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ρε παιδια,θελω τη γνωμη σας για κατι.Εχω σταθερο vdsl30 και πληρωνω 42ευρω/μηνα.Παραλληλα,εχω οικογενειακο 65+25 και πληρωνω 47ευρω/μηνα,και μια καρτα what's up 10ευρω/μηνα.Συνολο 100ευρω/μηνα σε κοσμοτε.Και τα 2 συμβολαια ληγουν αυτο το μηνα.Σκεφτομαι να κανω ταυτοχρονα φορητοτητα το σταθερο σε vodafone/wind και τα κινητα μετατροπη σε καρτα,για να παρω καλυτερες προσφορες.Ποια ειναι η καλυτερη προσφορα αυτη τη στιγμη για vdsl30 υστερα απο αιτημα φορητοτητας;;;Και ποια για cosmote family L για 3 νουμερα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Cosmote Home Double Play 24 L ->36ευρω στη μια γραμμη,25ευρω στην αλλη.Γιατι η διαφορα αναρωτιεστε;;Στη δευτερη πριν 2 χρονια ειχα κανει αιτηση φορητοτητας στη HOL,οποτε μου κανουν καλυτερη προσφορα.Στη πρωτη,επειδη εκανα το λαθος να τους εμπιστευτω,και να μην κανω αιτηση σε αλλη εταιρια,με ανταμειβουν(??) χρεωνοντας με 50% καπελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Cosmote Home Double Play 24 L ->36ευρω στη μια γραμμη,25ευρω στην αλλη.Γιατι η διαφορα αναρωτιεστε;;Στη δευτερη πριν 2 χρονια ειχα κανει αιτηση φορητοτητας στη HOL,οποτε μου κανουν καλυτερη προσφορα.Στη πρωτη,επειδη εκανα το λαθος να τους εμπιστευτω,και να μην κανω αιτηση σε αλλη εταιρια,με ανταμειβουν(??) χρεωνοντας με 50% καπελο. εγω στην θεση αμα δεν ειχα κοντινη ημερομηνια ληξης στο συμβολαιο μου και ηθελα να παραμενω στο οτε θα επελεγα το προγραμμα με -20% στο προγραμμα που εισαι αρα θα πηγαινε 30,14 ευρω δες εδω το προγραμμα https://www.cosmote.gr/fixed/sl/203100/prosfores?lastLayoutId=2 το επιλεγεις αποκλειστικα μεσω ιντερνετ το νεο πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Μετατραπηκε η PSTN γραμμη μας σε ISDN (ο κεφαλικος αριθμος) και αναμενεται να μπει σε λιγες μερες και ο MSN αριθμος. Eχω, λοιπον, καποιες αποριες: -Ηρθε ο τεχνικος και συνδεσε κλασσικα την γραμμη του ΟΤΕ με ενα splitter προς το Netmod και το Ρουτερ. Aυτο που με παραξενεψε ειναι οτι συνδεσε το συναγερμο στο ab1 ή ab2 (δεν θυμαμαι) και το τηλεφωνο στην αλλη θυρα. Ειναι σωστο αυτο; Δεν επρεπε να ειναι και τα δυο στην ιδια θυρα; -Ο συναγερμος εκ των υστερων καταλαβαμε οτι δεν δουλευε. Μετα απο διαφορες αλχημιες(μονοι μας) βαλαμε το isdn φιλτρο και δουλεψε. Ειναι λογικο αυτο; Θα εχω καποιο προβλημα; -Το MSN τηλεφωνο που θα το συνδεω; Θα πρεπει να κανω ή να ζητησω καποια ρυθμιση για να δουλεψει κανονικα; Σορρυ για το μεγαλο κειμενο! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ρε παιδια τα φωτα σας...εχω γραμμη 24αρα και στις μετρησεις με το speedtest επιανα 14mbps,προχτες ειπα να το τρεξω παλι και μου βγαζει παντα γυρω στα 23mbps!!!!τι εγινε;εχω χασει επεισοδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ρε παιδια τα φωτα σας...εχω γραμμη 24αρα και στις μετρησεις με το speedtest επιανα 14mbps,προχτες ειπα να το τρεξω παλι και μου βγαζει παντα γυρω στα 23mbps!!!!τι εγινε;εχω χασει επεισοδια; σου εχουνε βαλει ιντερνετ απο καμπινα vdsl για αυτο συνχρονιζεις κοντα στα 24 , πολυ καλα εισαι! :-) μακαρι να το εκαναν σε ολους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ετσι στα καλα καθουμενα;τι να πω; :p:p:p:p:p εχει τυχει και σε αλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Κάνε ένα reboot στο router και δες τι γίνεται. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) εχω το ρουτερ του οτε, βλεπω να εχει μονο reset....ειναι το speedport entry 2,τι μπορει να αλλαξει αν του κανω;να ξαναεχω παλι 14;,reboot εννοεις να κανω μεσα απο το μενου του ρουτερ; Edited October 7, 2016 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ναι, μέσα από το μενού για να δεις αν όντως είναι αυτή η ταχύτητα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 το εκανα,δεν αλλαξε τιποτα...22 δειχνει..δεν με χαλαει καθολου φυσικα,απλα μου κανει εντυπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μια χαρά είσαι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Λοιπον...Καλησπερα σε ολους..... Θ α αναφερω εμπειρια κολλητου που επαθε....εκανε αιτηση φορητοτητας σε σταθερο απο κοσμοτε σε βονταφον. τον παιρνουν απο κοσμοτε κανουν αντιπροσφορα και δεχεται... στελνει φαξ στην βοντα και παιρνει τηλεφωνο για ακυρωση φορητοτητας και αποδεικτικο φαξ στην κοσμοτε. ελα ομως που η βοντα δεν την ακυρωνε την αιτηση. τους πηρε τηλεφωνο 3 φορες του λενε ναι την βλεπουμε την αιτηση ακυρωσης θα περαστει....Τελικα μετα απο 5 ημερες του στελνουν οτι ενεργοποιηθηκε στην βοντα...Τωρα τι κανει? Του ειπα να παει σε βοντα να ζητησει απομαγνητοφωνηση των συνομιλιων και να κανει καταγγελια στο ιΝΚΑ. εχει κανεις καποια αλλη προταση? Επισης τωρα που τον ενεργοποιησαν ενω τα ειχε κανει ολα για την ακυρωση στον προβλεπομενο χρονο πως θα γινει να μην πληρωσει τιποτα στην Βοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 εφοσον εχει το αποδεικτικο φαξ, δε νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο το οτι η βοντα δε την ακυρωνε, δικο της προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 εφοσον εχει το αποδεικτικο φαξ, δε νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο το οτι η βοντα δε την ακυρωνε, δικο της προβλημα. αυτο ειπα και εγω. το θεμα ειναι να μην υπαρξει χρεωση στην βοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 χρεωση θα υπαρξει, αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει, καθως απαιτησει διακοπη φορητοτητας και η εταιρια δε την εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 χρεωση θα υπαρξει, αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει, καθως απαιτησει διακοπη φορητοτητας και η εταιρια δε την εκανε. ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και εγω αυτο του ειπα οτι θα υπαρξει χρεωση και απλα δεν θα πληρωσει απο την στιγμη που εχει ολα τα αποδεικτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 η λογικη αυτο λεει. τωρα τι θα βγει,.,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts