petraKOS07 Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 28 minutes ago, costsa41 said: Δοκίμασε να αποσυνδέσεις το ρολόι. Συνήθως τα Huawei ρολόγια έχουν πρόβλημα , εκτός του ότι έχουν μειωμένες smart δυνατότητες. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα φτιάξουν. Εννοείται ότι με Samsung ρολόι δε θα είχες κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk OK αλλά γιατί δεν είχα πρόβλημα τόσους μήνες.... Δεν νομίζω ότι είναι η λύση να αποσυνδεσω το ρολόι.... κάτι φταίει σίγουρα και αυτό ψάχνω... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 OK αλλά γιατί δεν είχα πρόβλημα τόσους μήνες.... Δεν νομίζω ότι είναι η λύση να αποσυνδεσω το ρολόι.... κάτι φταίει σίγουρα και αυτό ψάχνω...Το ρολόι φταίει ειδικά μετά από αναβάθμιση. Θυμάμαι αρκετοί έχουν πρόβλημα με τέτοιο ρολόι και κλήσεις. Έχει γραφτεί πάλι. Οι αναβαθμίσεις του δεν είναι και ότι καλύτερο. Βέβαια ψάξε το αλλά αν δεν έχεις αλλάξει κάτι τότε μάλλον αυτό φταίει. Φυσικά όχι το τηλέφωνο μιας που με ρολόι και buds Samsung λειτουργεί τέλεια. Όποτε ψάχνεις ρολόι και ακουστικά. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. July 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2022 12 ώρες πριν, petraKOS07 said: Καλησπέρα σας.... Έχω ένα θέμα με το τηλέφωνο μου που με έχει κούραση τελευταία.... Έχω στην κατοχή μου ένα ρολόι huawei gt2 pro και είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο και Έχω ταυτόχρονα και ακουστικά oneplus τα οποία είναι με μαγνητικό διακόπτη και ανάβουν μόνο όταν τα φορέσω στο αυτί....το τηλέφωνο δούλευε άψογα εδώ και 8 μήνες που το έχω χωρίς πρόβλημα μιας και όταν ήθελα να μιλήσω με τα ακουστικά αυτά συνδεόταν αυτόματα.... Εδώ και 10 μέρες περίπου ενώ συνδέονται τα ακουστικά αποσυνδεονται αυτόματα και ο ήχος πηγαίνει στο ακουστικό του τηλεφώνου... Έκανα εκκαθάριση στην μνήμη cache και στο Bluetooth και στην εφαρμογή κλήσεων αλλά τίποτα.... Όποιος μπορεί να βοηθήσει...ευχαριστώ πολύ Το είχα κι εγώ το Huawei και τα έκανε όλα μπαχαλο στις κλήσεις.. Πηρα Watch 4 και ησύχασα 3 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2022 (edited) 1 hour ago, baspats said: Το είχα κι εγώ το Huawei και τα έκανε όλα μπαχαλο στις κλήσεις.. Πηρα Watch 4 και ησύχασα το ιδιο λεω και εγω αλλα τη μπαταρια του huawei δεν μπορω να την χασω και να εχω ενα ρολοι με μια μερα μπαταρια! Edited July 4, 2022 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2022 το ιδιο λεω και εγω αλλα τη μπαταρια του huawei δεν μπορω να την χασω και να εχω ενα ρολοι με μια μερα μπαταρια!Τι να το κάνεις το Huawei πραγματικά!! Γιατί smart ρολόι δεν είναι!!! Τι να την κάνω την μπαταρία όταν δεν έχω κάτι που δεν δικαιολογεί τον όρο smart watch. Είναι ίδιο με ένα band των 25 ευρώ και έχει τις ίδιες λειτουργίες. Όταν μπορώ να έχω Google pay να αφήνω το τηλέφωνο σπίτι μου και να κάνω τα πάντα με το ρολόι, τότε να τη βράσω τη μπαταρία του. Φυσικά κρατάει αφού δεν κάνει καμία σοβαρή λειτουργία. Προσωπικά δε θέλω μπαταρία θέλω να έχω πραγματικό smart watch!!Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 Καλημέρα σ όλους! Μέτα το τελευταίο update, ανακάλυψα ένα bug το οποίο δεν υπήρχε πριν αλλά οκ δεν είναι κ τόσο τρομερό κ θεωρώ θα διορθωθεί. Όταν το έχω στο αθόρυβο κ συνδέσω ακουστικά Bluetooth και έπειτα καλέσω κάποιον κ μιλήσουμε, με το που πατήσω για να τερματίσει η κλήση, το τηλέφωνο γυρίζει μόνο του σε ήχο από το αθόρυβο. Όλο αυτό γίνεται μόνο την στην πρώτη κλήση μετα την ένωση τηλεφώνου με ακουστικά. Μετά η όποια επιλογή παραμένει μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανά συνδέσω τα ακουστικά... Έχω τα jbl live pro + και έχω κάνει wipe cache μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 Επιβεβαιώνω με 2 διαφορετικά Bluetooth Κ αθόρυβο κ με δόνηση δουλεύουν σωστά χωρίς να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις. Μήπως φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 6 minutes ago, challenge143 said: Επιβεβαιώνω με 2 διαφορετικά Bluetooth Κ αθόρυβο κ με δόνηση δουλεύουν σωστά χωρίς να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις. Μήπως φταίει κάτι άλλο; Ναι... Φταίει το mi fit! Διέγραψα την εφαρμογή κ το πρόβλημα έφυγε.... Χμμ... Οπότε κάτι παίζει εκεί κατά 99% Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 Ήρθε νέο update Ιουλίου στα γερμανικά Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 52 minutes ago, DjTony said: Ήρθε νέο update Ιουλίου στα γερμανικά Sent from my SM-G998B using Tapatalk Ωραίος.. πόσα mb είναι; είναι μόνο security; Σε καμία 10ρια μέρες λογικά θα το έχουμε και στα ελληνικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 Τα ιταλικά ITV ποτέ θα ενημερωθούν άραγε? Πρώτη φορά έχω csc ιταλικό για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 On 3/7/2022 at 8:43 ΜΜ, petraKOS07 said: OK αλλά γιατί δεν είχα πρόβλημα τόσους μήνες.... Δεν νομίζω ότι είναι η λύση να αποσυνδεσω το ρολόι.... κάτι φταίει σίγουρα και αυτό ψάχνω... Λογικά θέλει αναβάθμιση την εφαρμογή υγεία και το moblile service της Huawei από την σελίδα τους ή το app τους (όχι από το playstore) και θα λειτουργούν όλα πάλι απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 Παιδιά ψάχνω θήκη για το τηλέφωνο υπερβολικά λεπτή, θέλω τα πλαϊνά κουμπιά να μην καλύπτονται, ότι πιο κοντά στο γυμνό #touni ,,,, έχετε κάποια υπόψιν σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Ωραίος.. πόσα mb είναι; είναι μόνο security; Σε καμία 10ρια μέρες λογικά θα το έχουμε και στα ελληνικά..265MB είναι. Ναι μόνο security Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 (edited) On 3/7/2022 at 8:43 ΜΜ, petraKOS07 said: OK αλλά γιατί δεν είχα πρόβλημα τόσους μήνες.... Δεν νομίζω ότι είναι η λύση να αποσυνδεσω το ρολόι.... κάτι φταίει σίγουρα και αυτό ψάχνω... Μην αποσυνδέεις τελείως το ρολόι. Κάνε ξανά την διαδικασία σύνδεσης ρολογιού κινητού από την αρχή. Και εγώ αυτό έχω και soundcore liberty 3 pro ακουστικά και δουλεύει μια χαρά. Αναβάθμισε και τα hms Huawei mobile services καλού κακού 8 ώρες πριν, lagouko said: Παιδιά ψάχνω θήκη για το τηλέφωνο υπερβολικά λεπτή, θέλω τα πλαϊνά κουμπιά να μην καλύπτονται, ότι πιο κοντά στο γυμνό #touni ,,,, έχετε κάποια υπόψιν σας; Ίσως κάτι σε pittaka να δεις αλλά είναι ακριβές να ξέρεις Edited July 6, 2022 by Arian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 23 minutes ago, Arian13 said: Μην αποσυνδέεις τελείως το ρολόι. Κάνε ξανά την διαδικασία σύνδεσης ρολογιού κινητού από την αρχή. Και εγώ αυτό έχω και soundcore liberty 3 pro ακουστικά και δουλεύει μια χαρά. Αναβάθμισε και τα hms Huawei mobile services καλού κακού Ίσως κάτι σε pittaka να δεις αλλά είναι ακριβές να ξέρεις Δυστυχώς πάλι τα ίδια κάνει.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 On 6/7/2022 at 11:17 ΠΜ, petraKOS07 said: Δυστυχώς πάλι τα ίδια κάνει.... Τι είναι ρε παιδιά τα hms Huawei mobile services? Το έχουμε όλοι όσοι έχουμε S21 με huawei ρολόι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 Ήρθε η αναβάθμιση και στα ελληνικά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 On 7/7/2022 at 3:59 ΜΜ, panosz1 said: Τι είναι ρε παιδιά τα hms Huawei mobile services? Το έχουμε όλοι όσοι έχουμε S21 με huawei ρολόι?? Ναι τα έχουμε. Πως σύνδεσες το ρολόι με το κινητό? Με την εφαρμογή υγεία που κατέβασες από το app gallery. Αυτό χρειάζεται τα hms ,οπότε όλοι το έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 (edited) https://techmaniacs.gr/samsung-expert-raw-app-kai-alli-anamoni-ta-nea-charaktiristika/ Samsung Expert RAW app : Και άλλη αναμονή – τα νέα χαρακτηριστικά Περιμένω την αναβάθμιση της εφαρμογής αυτής γιατι είναι ιδιαίτερα σπαστικό να σου βγάζει μία φωτογραφία σε δύο διαφορετικά αρχεία όπως το κάνει τώρα και ελπίζω αν επιλέξεις μόνο jpg ο χρόνος επεξεργασίας να είναι μικρότερος δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βγάλεις παραπάνω από δύο φωτογραφίες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το δεύτερο θα είναι το Save Format Menu, το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες την αποθήκευση φωτογραφιών που έχουν ληφθεί με το Expert RAW app σε RAW ή JPEG format, καθώς τώρα τις αποθηκεύει και στα δυο formats. Edited July 13, 2022 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Να κάνω μια ενδεχομένως χαζή ερώτηση. Γιατί εφόσον η εφαρμογή expert raw είναι της Samsung δεν ενσωματώνουν τις λειτουργίες στην κύρια κάμερα του κινητού και πρέπει να την έχουμε σαν ξεχωριστή; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) Παίδες νιώθετε μία υποβάθμιση στις κάμερες ζουμ 3x και 10x με τις τελευταίες αναβαθμίσεις ή είναι η ιδέα μου; Edited July 14, 2022 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 1 hour ago, LELELO said: Παίδες νιώθετε μία υποβάθμιση στις κάμερες 3 * και 5 * με τις τελευταίες αναβαθμίσεις ή είναι η ιδέα μου; Ποια είναι η 5* ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) 1 hour ago, REDHOTSTEF said: Ποια είναι η 5* ; Λάθος διατύπωση.. λογικό είναι να μην καταλάβετε τίποτα..εννοώ στις κάμερες ζουμ 3 x και 10 x (όχι 5!!!)... Διόρθωσα και το αρχικό μήνυμα.. Edited July 14, 2022 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Έχεις κάποιο παράδειγμα; Τι έχεις καταλάβει; Με την τελευταία αναβάθμιση πού έχει έρθει τώρα; γιατί δεν την έχω κάνει ακόμα,αν έχεις δείς κάτι πες για να μην την κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts