qosmio Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι σε bug αλλά είναι νωρίς ακόμη.Η αίσθηση όμως που μου δίνει είναι πως τα εικονίδια είναι πιο "καθαρά", μου φαίνεται πιο "ζωηρό" και έχει ωραία animation στο άνοιγμα κλείσιμο από εφαρμογές σελίδες κλπ. Χωρίς ναι είμαι και το απόλυτο ψαχτηρι , οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Αν και γισ την μπαταρία είναι νωρίς οπότε δε ρωτάω, Για κάμερα ή ταχύτητα πως το βλέπετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Αν και γισ την μπαταρία είναι νωρίς οπότε δε ρωτάω, Για κάμερα ή ταχύτητα πως το βλέπετε??Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό Είναι άμεση και με κάποιες μικρές αλλαγές: το ζουμ είναι πλέον με νούμερα, φρέσκα εικονίδια.. κλπSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 On 15/11/2021 at 8:31 ΜΜ, kek said: Ελληνικο δεν εχεις ? Από public το πήρα αλλά δεν νομίζω να είναι ελληνικό Κάποια νεύρα με το σήμα του κινητού Λόγω διακοπής ρεύματος έκανα Hotspot και είχε ελάχιστο σήμα με αποτελέσματα να μην δουλέψει τπτ Έβαλα τη κάρτα στο huawei p20 pro και όλα καλά Έχετε παρατηρήσει ότι υστερεί σε σήμα σε σχέση με άλλες συσκευές που έχετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Με OnePlus 9 pro υστερεί σίγουρα και σε κινητή και σε wifiSent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Και μένα αγορασμένο από public τίποτα ακόμη από την νέα αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 (edited) το μοντεμ τις qualcomn σαφως εχει καλυτερο σημα απο τον exynos! Edited November 16, 2021 by ernesto1983 1 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 16 minutes ago, costsa41 said: Έχει κάποια σχέση αυτό με την αναβάθμιση που συζητούμε; Δεν έρχεται λόγω ασθενούς σήματος; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι,καμια σχεση,θα σου ερθει σε λιγες μερες κι εσενα μεσω ιντερνετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 εχει ξεκινησει σε ευρωπαιικες χωρες ,γερμανια,αγγλια,poland,μεσα στις μερες θα ερθειι και σε ελλαδα (eur) https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s21-ultra/firmware/#SM-G998B 1 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Γιατί να μη λειτουργήσει σωστά ο exynos; Μην αγχώνεσαι, θα έρθει όταν είναι να έρθει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Μετάνιωσα που την έβαλα. Πολλά bugs. Δεν ξέρω αν φταίνε η εφαρμογές ή το λειτουργικό αλλά το outlook κρασαρει, το Viber 2 φορές και τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές, κολλάνε στο 85% και αν πας να κάνεις αναβάθμιση και εκεί κολλάνε. Ξαφνικά σήμερα έγινε αυτό. Αύριο να δούμε τι θα βγάλει... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Επίσης ξέρει κανείς πως μπαίνω σε recovery mode? Volume up και side button δεν δουλεύει πλέον Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 (edited) 2 ώρες πριν, athanaso77 said: Γιατί να μη λειτουργήσει σωστά ο exynos; Μην αγχώνεσαι, θα έρθει όταν είναι να έρθει κανονικά. Χα χα πλάκα κάνει ο Κώστας δεν το λέει σοβαρά απλά ίσως του ακούγονται αστεία η μεγαλοποιηση του σήματος που αναφέρουν. Εγώ προσωπική εμπειρία στο μέρος που μένω κ με SD κ με exynos κ σε σήμα και σε wifi είναι το ίδιο κ σπίτι κ δουλειά το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχω Vodafone κ είναι ότι ποιο χάλι υπάρχει αυτή η εταιρεία σε σήμα. Ποτέ δεν έχει κάτι σταθερό αυτή η Vodafone. Αχ.... Edited November 17, 2021 by challenge143 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Μετάνιωσα που την έβαλα. Πολλά bugs. Δεν ξέρω αν φταίνε η εφαρμογές ή το λειτουργικό αλλά το outlook κρασαρει, το Viber 2 φορές και τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές, κολλάνε στο 85% και αν πας να κάνεις αναβάθμιση και εκεί κολλάνε. Ξαφνικά σήμερα έγινε αυτό. Αύριο να δούμε τι θα βγάλει... Με το 12 και το UI 4.0 αυτά ?Περίεργο.. κι εγώ το Outlook δουλεύω ως κύριο προσωπικό και εταιρικό mail και Viber αρκετά και δεν έχω τίποτα από αυτά.Μόλις έκανα την αναβάθμιση έκανε και ένα κάρο αναβαθμίσεις εφαρμογών.Γενικά όλα δουλεύουν ρολόι από χθεςΚανένα θέμα.Sent from my SM-G998B using TapatalkΝομίζω πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή.Κάπου είχε συζητηθεί αρκετά πιο πάνω Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 (edited) Οχι απαραιτητα αλλα το πιο ιδανικο θα ηταν σε αλλαγη λειτουργικου να γινει φλασαρισμα με Odin. Καθε κατοχος εχει διαφορετικες εφαρμογες κτλ αυτο εχει ως αποτελεσμα να υπαρξουν μερικως σφαλματα σε αναλυσεις η διαφορα προβληματα στο framework του λειτουργικου. Ετσι τι παρατηρουμε ολα τα χρονια σε αλλαγες λειτουργικου να γραφετε στα φορουμ: Καποιος του κατσε καλα . Καποιος ΔΕΝ τουκατσε καλα. Ο πρωτος μετεπειτα δεν θα ταλαιπωρηθει ο δευτερος θα τρωει ταλαιπωρια συνεχεια. Αμεση λυσεις: 1) Εγω φοβαμαι δεν φλασαρω με odin κτλ.αλλα εχω πολλα σφαλματα τι να κανω? Επαναναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα απο τυχαια εσφαλμενη εγκατασταση αλλαγης λειτουργικου . 2) Διαδικασια εγκαταστασης με odin. Edited November 17, 2021 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Ανυπόμονος και εγώ. Με επαναφορά , κανένα bug μέχρι στιγμής την πέρασα με odin επειδή είναι ελληνικό , με κανονική επαναφορά μια εφαρμογή δεν υποστηρίζει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Και ξαφνικά δεν συνδέεται με το ρολόι μου... Watch 4 ... Έλεος ρε... Μάλλον πάω για factory reset Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 1 minute ago, doganos said: Και ξαφνικά δεν συνδέεται με το ρολόι μου... Watch 4 ... Έλεος ρε... Μάλλον πάω για factory reset Κάνε στο ρολόι πρώτα reset μπας και γλυτώσεις την φασαρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Κάνε στο ρολόι πρώτα reset μπας και γλυτώσεις την φασαρίαΣου βγήκε update του wearable ? Περίπου 100+ MB Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 5 minutes ago, qosmio said: Σου βγήκε update του wearable ? Περίπου 100+ MB Sent from my SM-G998B using Tapatalk Ναι, εχθές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Ναι, εχθέςΤι να πω Κι εγώ watch 4 έχω και όλα δουλεύουν ρολόι..Κάτι δεν θα έκατσε καλά .. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Μετάνιωσα που την έβαλα. Πολλά bugs. Δεν ξέρω αν φταίνε η εφαρμογές ή το λειτουργικό αλλά το outlook κρασαρει, το Viber 2 φορές και τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές, κολλάνε στο 85% και αν πας να κάνεις αναβάθμιση και εκεί κολλάνε. Ξαφνικά σήμερα έγινε αυτό. Αύριο να δούμε τι θα βγάλει... Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών αγόρι.Μη ταλαιπωρείσαι άλλο.Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Θυμηστε μου κατι ...για να την περασουμε καρφωτη με Odin και να μην χασουμε data βαζουμε Home CSC ? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 6 minutes ago, anergos13 said: Θυμηστε μου κατι ...για να την περασουμε καρφωτη με Odin και να μην χασουμε data βαζουμε Home CSC ? Έτσι ακριβώς! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 11 minutes ago, panosfx said: Έτσι ακριβώς! Υπάρχει κάπου οδηγός γιατί βαριέμαι να περιμένω να έρθει ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts