samoapark Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Στην σελιδα << h**p://rapidshare.de/files/7990633/____ss___.zip.html >> εχω ανεβασει μια ηχογραφηση απο το Love Radio , μηπως ξερει κανεις ποιος το τραγουδαει και πως λεγεται το τραγουδι? **Εαν καποιος δεν εχει το προγραμμα για να παιξει η ηχογραφηση στον υπολογιστη του το εχω ανεβασει εδω << h**p://rapidshare.de/files/7990084/____ss___.rar.html >> σε μορφη wav Barbara Streisant - Woman In Love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 το track Mary J Blige ft The Game - MVP,που το λεει μονος του ο 50cent πως το λενε?(τα λογια ειναι νομιζω ιδια απλα το λεει μονος του ο 50cent) thanks προκαταβολικα.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Hate it or love it ( ετσι τα ξερω εγω και τα δυο :worry: ) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 ψαχνω το τραγουδι απο την σειρα του αντ1 "ερωτας" οποιος το ξερει ας μου πει τιτλο και ποιος το λεει.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 κοιταξτε λιγο μηπως τα ξερετε...ειναι 3 ηχογραφισεις http://briefcase.pathfinder.gr/view/dieselaki2005 Το μεσαιο (tuner024) το εψαχνα και εγω το καλοκαιρι διχως αποτελεσμα! Δυστυχως τα Γαλλικα μου δεν ειναι καλα. :D Αν το βρεις, στειλε μου ενα PM με τον τιτλο - ερμηνευτη! Tα αλλα δυο πρωτη φορα τα ακουω! :confused: CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Μήπως έχει κανένας το sex της κοκκίνου???tasos1705@gmail.com(άμα μπορείται να μου το στείλετε ζιπαρισμένο) Ε, όλο και κάποιος θα το έχει :p !!! check your e-mail ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Το μεσαιο (tuner024) το εψαχνα και εγω το καλοκαιρι διχως αποτελεσμα! Δυστυχως τα Γαλλικα μου δεν ειναι καλα. :D Αν το βρεις, στειλε μου ενα PM με τον τιτλο - ερμηνευτη! Tα αλλα δυο πρωτη φορα τα ακουω! :confused: Tragedie - Hey Ho! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 :yahoo: Ευχαριστω Lninio! :yahoo: CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 δεν βρίσκετε και το ελληνικό; :O στέλνω εγώ :) Se eyxaristw para para poly!!!!!Mou eftiakses ti mera!!!! :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 ψαχνω το τραγουδι απο την σειρα του αντ1 "ερωτας" οποιος το ξερει ας μου πει τιτλο και ποιος το λεει.. Δεν θυμάμαι το όνομα του ερμηνευτή αλλά αν κάνεις τον κόπο να δεις τους τίτλους έναρξης θα το δεις. Πάντως η μουσική είναι του Στέφανου Κορκολή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melissoula Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Έχει κανείς να μου τη στείλει; Bronski Beat - Small Town Boy « Everyone has a dark side, some are just darker than others... » BiZ zzzzzzz z z z zzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 θα το ψαξω σημερα..αλλα με την ευκαιρια αν το θυμηθω θα δω την εναρξη λογικα θα το λεει ποιο τραγουδι ειναι. εχεις δικιο. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Μήπως ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι; (mp3 clip 97kb) http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/31035/496941/0/Soundclip8.mp3 http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouklaki_18 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 ψαχνω το τραγουδι απο την σειρα του αντ1 "ερωτας" οποιος το ξερει ας μου πει τιτλο και ποιος το λεει.. Είναι το Παίζει ο Έρωτας - Γιώργος Περρής.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Το τραγούδι που λέει "Αϊ της αγάπης μαχαιριά" ποιος είναι ο τίτλος του? Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Το τραγούδι που λέει "Αϊ της αγάπης μαχαιριά" ποιος είναι ο τίτλος του? αφοί κατσιμίχα - του έρωτα ;) στο στέλνω!!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ποιο παιδακι θα μου στειλει το Σιωπη - Ξυλινα Σπαθια που δε μπορω να το βρω πουθενα; swiffer.swiffer@gmail.com http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Παιδιά sos,άκουσα πριν λίγο ένα τραγουδάκι φοβερό στον red αλλά δεν ξέρω ποιος και πώς το λένε:Πάει κάπως έτσι σε κάποια φάση "cause everytime i try to rise (?) i just can't ....Στο τέλος του ρεφρέν λέει Is this the end (?).Θυμίζει αρκετά Oasis.Please όποιος κατάλαβε ποιο λέω ας με διαφωτίσει!!! :O Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Παιδιά εγώ θέλω ενα τραγουδάκι που όποιος τo έχει μπορεί να τo στείλει στο georgekyr21@yahoo.gr Ishtar - Last kiss :love: Thx!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Παιδιά εγώ θέλω ενα τραγουδάκι που όποιος τo έχει μπορεί να τo στείλει στο georgekyr21@yahoo.gr Ishtar - Last kiss :love: Thx!! :p check your e-mail!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 LNinio esteiles kata lathos to c' est la vie! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 LNinio esteiles kata lathos to c' est la vie! :O :what: :shock: :sorry: Ooooppsss σωστο και αυτο!!! Παρε το κανονικο τωρα :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 κοιταξτε λιγο μηπως τα ξερετε...ειναι 2 ηχογραφισεις http://briefcase.pathfinder.gr/contents/dieselaki2005/40984o (ευχαριστω για το Tragedie - Hey Ho! Lninio) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipvl Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 kanena neo kai gia mena re paidia?psaxno to titlo apo ena tragoudi pou leei sto refrain "giati ta matia sou ego exo filisei, stin agalia sou i kardia mou exei sbisei... mazi sou agapi mou ego exo petaskei".episis stin arxi ta prota logia tou tragoudiou lene "den peirazei , den peirazei.." kai meta "mi se noiazei, mi se noiazei..".i foni moizei san tou pirovolaki alla den eimai sigouros...opoios exei kamia idea gia titlo i kallitexni ton euxaristo poli... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 kanena neo kai gia mena re paidia?psaxno to titlo apo ena tragoudi pou leei sto refrain "giati ta matia sou ego exo filisei, stin agalia sou i kardia mou exei sbisei... mazi sou agapi mou ego exo petaskei".episis stin arxi ta prota logia tou tragoudiou lene "den peirazei , den peirazei.." kai meta "mi se noiazei, mi se noiazei..".i foni moizei san tou pirovolaki alla den eimai sigouros...opoios exei kamia idea gia titlo i kallitexni ton euxaristo poli... Τσάκαλος Οδυσσέας "Δε πειράζει" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts