Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω cosmote συμβόλαιο στο προγραμμα απεριόριστα 45΄(το παλιό πακέτο) και σκέφτομαι να το μετατρέψω σε καρτοκινητό με το πακέτο 200΄ προς όλους με 5 ευρώ. Δεν πολυχρησιμοποιώ sms και ο συνολικός χρόνος που μιλάω κάθε μήνα δεν ξεπερνά τις 3 ώρες. Πόσο διάστημα χρειάζεται να γίνει η αλλαγή (θέλω οπωσδήποτε να κρατήσω τον ίδιο αριθμό) και αν μου τελειώσει ο χρόνος ομίλίας μπορώ με άλλα 5 ευρώ να έχω πάλι 200΄ μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα; Ευχαριστώ Edited by Alexpag

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή το νήμα είναι τεράστιο και ψηλοβαριέμαι να ψάξω ξέρει κανείς πόσες μέρες χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί η φοιτητική προσφορά; Έκανα online αίτηση την Παρασκευή και ακόμα δεν μου ήρθε μήνυμα.

Καλησπέρα, έχω cosmote συμβόλαιο στο προγραμμα απεριόριστα 45΄(το παλιό πακέτο) και σκέφτομαι να το μετατρέψω σε καρτοκινητό με το πακέτο 200΄ προς όλους με 5 ευρώ. Δεν πολυχρησιμοποιώ sms και ο συνολικός χρόνος που μιλάω κάθε μήνα δεν ξεπερνά τις 3 ώρες. Πόσο διάστημα χρειάζεται να γίνει η αλλαγή (θέλω οπωσδήποτε να κρατήσω τον ίδιο αριθμό) και αν μου τελειώσει ο χρόνος ομίλίας μπορώ με άλλα 5 ευρώ να έχω πάλι 200΄ μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα; Ευχαριστώ

Εγώ που έκανα φορητότητα από απεριόριστα (15) σε COSMOΚΑΡΤΑ η αλλαγή έγινε την ημέρα λήξης/αλλαγής μήνα του συμβολαίου.

Τα 200λεπτά έχουν διάρκεια 30 ημέρες και όπως αναφέρει και εδώ "Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 4 φορές ανά ημερολογιακό μήνα".

The more things change, the more they stay the same...

Καλησπέρα, έχω cosmote συμβόλαιο στο προγραμμα απεριόριστα 45΄(το παλιό πακέτο) και σκέφτομαι να το μετατρέψω σε καρτοκινητό με το πακέτο 200΄ προς όλους με 5 ευρώ. Δεν πολυχρησιμοποιώ sms και ο συνολικός χρόνος που μιλάω κάθε μήνα δεν ξεπερνά τις 3 ώρες. Πόσο διάστημα χρειάζεται να γίνει η αλλαγή (θέλω οπωσδήποτε να κρατήσω τον ίδιο αριθμό) και αν μου τελειώσει ο χρόνος ομίλίας μπορώ με άλλα 5 ευρώ να έχω πάλι 200΄ μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα; Ευχαριστώ

Δες αν κάνεις κλήσεις μικρότερες των 3' γιατί τα καρτοκινητά έχουν ελάχιστη κλήση 3'. Που σημαίνει ότι τα 200' στην ουσία είναι 66 κλήσεις!

Εκανα φορητοτητα απο βονταφον σε what's up....

Η εφαρμογή what's up (για αδροιντ κινητό) δεν δούλευε?! Η εχει κανα θέμα ο σερβερ τους?!

Με γράφει συνέχεια δεν μπορεί να κάνει επιβεβαίωση τον αριθμό μου... Και καμιά υπηρεσία δεν μπορώ να ενεργοποιήσω...

Τα έκανα τηλεφωνικός αλλά πιο ηληθια πεθαίνεις έτσι όπως τα λένε....

Και επίσης μου ήρθε ένα μήνυμα για ρυθμίσεις ίντερνετ λέει...

Αλλα με data δεν λεει μα μπει μεσα @€% την κοσμοτε μου μέσα......

Θελει κατι αλλο η να πάρω τηλ και που?! Για να αρχίσω τα "θρησκευτικά" μου....

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό να κάνω την ανανέωση στην φοιτητική προσφορά μέχρι τέλος του μήνα, αλλά πήγα να την ξανακάνω και μου έλεγε ότι το αίτημα έχει υποβληθεί ήδη.. Να ήταν απλά ενημερωτικό το μήνυμα; Μπορώ να μάθω από κάπου αν έχει γίνει όντως η ανανέωση;

Μου ξανά ήρθε το μήνυμα μόλις.. Έρχεται και σε άλλους που έχουν κάνει την ανανέωση; :confused:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Εκανα φορητοτητα απο βονταφον σε what's up....

Η εφαρμογή what's up (για αδροιντ κινητό) δεν δούλευε?! Η εχει κανα θέμα ο σερβερ τους?!

Με γράφει συνέχεια δεν μπορεί να κάνει επιβεβαίωση τον αριθμό μου... Και καμιά υπηρεσία δεν μπορώ να ενεργοποιήσω...

Τα έκανα τηλεφωνικός αλλά πιο ηληθια πεθαίνεις έτσι όπως τα λένε....

Και επίσης μου ήρθε ένα μήνυμα για ρυθμίσεις ίντερνετ λέει...

Αλλα με data δεν λεει μα μπει μεσα @€% την κοσμοτε μου μέσα......

Θελει κατι αλλο η να πάρω τηλ και που?! Για να αρχίσω τα "θρησκευτικά" μου....

για την εφαρμογη περιμενε λίγες ώρες μήπως δεν εχει ενημερωθει η βαση δεδομένων τους (μιας και ερχεσαι απο φορητότητα) και δοκιμασε πάλι.

Μου ξανά ήρθε το μήνυμα μόλις.. Έρχεται και σε άλλους που έχουν κάνει την ανανέωση; :confused:

οταν γινει η ανανεωση,σου ερχετε μηνυμα στο κινητο ή στο μαιλ(αν τους εχεις στειλει Mail και τους λες το προβλημα).

Γενικα παρατηρησα οτι οσοι εστειλαν για Online αναεωση μετα τα μεσα οκτωμβρη καθυστερησαν παρα πολυ να πραγματοποιηθει η ανανεωση. Εγω την εκανα στις αρχες περιπου του Οκτώβρη,και πηρε 2 βδομαδες περιπου να μου ερθει μηνυμα,στο ενδιαμεσο,μου ειχαν στειλει να κανω ανανεωση.(αν προσπαθουσα να κανω ξανα Online δεν με αφηνε).

Στη κοπελα μου εκανα ονλινε ανανεωση μετα απο 1 βδομαδα απο μενα,και τελικα εγινε η ανανεωση τη πρωτη βδομαδα του Νοέμβρη.

Περειμενα περιπου 2 βδομαδες ,οπως περιμενα και για μενα.και τελικα εστειλα mail στη what's up,και τους εξηγουσα το προβλημα.Μετα απο 1 βδομαδα,και ενα ηταν τελη Οκτωβρη-αρχες Νοεμβρη πηγα απο ενα καταστημα Γερμανου,και τους ειπα το προβλημα,και μου ειπαν οτι καθυστερουν λογο του συστηματος,αλλα εχουν υποβληθει κανονικα,αλλα μου προτειναν να κανουν και αυτοι την ανανεωση για πιο γρηγορα.τελικα μετα απο σχεδον μια βδομαδα ηρθε μαιλ που λεει οτι πραγματοποιηθηκε η ανανεωση στη φοιτητικη προσφορα.

Το πάσο από ΙΕΚ πιάνει για να ενεργοποιηθεί η φοιτητική προσφορά;

δικαιωμα στην προσφορά έχουν μόνο οι φοιτητές σε δημόσια ΑΕΙ ή ΤΕΙ

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Μόνο η WIND θα σου δώσει την φοιτητική προσφορά αλλά εκεί πρέπει να πάρεις νέο αριθμό

WIND : Το πακέτο αφορά φοιτητές & σπουδαστές που φοιτούν σε: ΑΕΙ/ΤΕΙ, ΙΕΚ, ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), Δημόσιες Σχολές, Ιδιωτικές Σχολές, Ιερατικές- Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, Σχολές Εμπορικού Ναυτικού & Λιμενικού Σώματος, Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Μόνο η WIND θα σου δώσει την φοιτητική προσφορά αλλά εκεί πρέπει να πάρεις νέο αριθμό

WIND : Το πακέτο αφορά φοιτητές & σπουδαστές που φοιτούν σε: ΑΕΙ/ΤΕΙ, ΙΕΚ, ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), Δημόσιες Σχολές, Ιδιωτικές Σχολές, Ιερατικές- Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, Σχολές Εμπορικού Ναυτικού & Λιμενικού Σώματος, Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Kαι cu λογικά θα του δώσουν.

Ο αδερφός μου που σπουδάζει σε δημόσιο ιεκ έχει κανονικά την φοιτητική προσφορά και από το what's up και το cu.Μίλα τους στο Facebook για να στο ενεργοποιήσουν.

ξέρει κανείς περίπου πότε γίνεται η ανανέωση των στοιχείων της φοιτητικής προσφοράς;
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Να το ποστάρω και δω.:)

Παιδιά έκανα ανανέωση τα στοιχεία μου αλλά μου ήρθε μήνυμα πριν κάτι μέρες που λέει ότι τα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην φοιτητική προσφ. είναι ελλιπή και να πάω σε ένα κατάστημα να το ξανακάνω. Τεσπα δεν έδωσα σημασία γιατί δεν καίγομαι και ιδιαίτερα να τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι στον Γερμανό. Και σήμερα πρωί μου σκασε μηνυματάκι" Σε ενημερώνουμε οτι λάβαμε επιτυχώς τα νέα δικαιολογητικά για την φοιτητική προσφορά του WU. Άρα είμαι κομπλέ τώρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η πλοήγηση μόνο στο m.whatsup.gr (πχ να βάλεις κωδικό για το reloaded) χρεώνεται ή είναι δωρεάν ?? Edited by boombastic
ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Γεία σου,ειπές οτι μιλάς περιπου 3 ώρες.οι χρεώσεις τις cosmote ειναι 3 λεπτες. Επομένως μπορεί να μην σου φτάσουν τα 200 λεπτά και να χρειάστει να ξαναβάλεις 5 €.

Μπορεις να κάνεις φορητότητα στο f2g και με 5 € να έχεις 200' προς ολους και με αλλα 2€ να εχείς αλλα 100' αν σου χρειαστουν.

Επομενος γλυτωνεις 3 €.

Αυτο κατα την γνώμη μου θα συνέφερε περισσότερο!

Γεία σου,ειπές οτι μιλάς περιπου 3 ώρες.οι χρεώσεις τις cosmote ειναι 3 λεπτες. Επομένως μπορεί να μην σου φτάσουν τα 200 λεπτά και να χρειάστει να ξαναβάλεις 5 €.

Μπορεις να κάνεις φορητότητα στο f2g και με 5 € να έχεις 200' προς ολους και με αλλα 2€ να εχείς αλλα 100' αν σου χρειαστουν.

Επομενος γλυτωνεις 3 €.

Αυτο κατα την γνώμη μου θα συνέφερε περισσότερο!

δικαιωμα στην προσφορά έχουν μόνο οι φοιτητές σε δημόσια ΑΕΙ ή ΤΕΙ

Στου f2g το φοιτητικο πακέτο ίσχυουν οι φοιτητικες ταυτοτήτες ολών των εκπαιδευτικων ιδρυμάτων.

Μπορέις να μπεις στην σελίδα του f2g να το παραγγείλεις και να στο στέιλουν σπίτι.

Στου f2g το φοιτητικο πακέτο ίσχυουν οι φοιτητικες ταυτοτήτες ολών των εκπαιδευτικων ιδρυμάτων.

Μπορέις να μπεις στην σελίδα του f2g να το παραγγείλεις και να στο στέιλουν σπίτι.

Εδώ είναι η καρτοκινητή της κοσμοτέ όμως! Αν έχουν αλλάξει οι κανόνες της σελίδας, ας αρχίσουμε να ποστάρουμε τα του whatsup στο φορουμ της wind. ;)

μου είπε ένας γνωστός ότι τώρα πια στην cosmote αναγνωρίζουν αν κάποιος φοιτητής έχει 2 φοιτητικούς αριθμούς στο όνομα του και τον αφήνουν να έχει μόνο έναν... ξέρει κανείς αν ισχύει γτ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ :P

Καλησπέρα για what's up πως ενεργοποιούμε αυτο το πακέτο http://www.whatsup.gr/el/services/120-pros-ola-ta-diktya . Παίρνω στο 1330 και δεν μου το αναφέρει σαν επιλογή.

Να ρωτήσω κάτι?Τα μόνα λεπτά ομιλίας που έχω είναι 300' για ένα μήνα απο το reload it και 200' λεπτά που μου έστειλε ένας φίλος.Ομως πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα που λέει "Μοναδική προσφορά στα πακέτα call them all:Κάθε Παρασκευή μέχρι 29/11 θα προστίθενται 150' στα διαθέσιμα λεπτά του πακέτου σου.Μολις πήρες δώρο 150' ".Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω κάποιο πακέτο ενεργοποιημένο.Γινεται και έτσι τελικα να παίρνουμε 150'?

Να ρωτήσω κάτι?Τα μόνα λεπτά ομιλίας που έχω είναι 300' για ένα μήνα απο το reload it και 200' λεπτά που μου έστειλε ένας φίλος.Ομως πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα που λέει "Μοναδική προσφορά στα πακέτα call them all:Κάθε Παρασκευή μέχρι 29/11 θα προστίθενται 150' στα διαθέσιμα λεπτά του πακέτου σου.Μολις πήρες δώρο 150' ".Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω κάποιο πακέτο ενεργοποιημένο.Γινεται και έτσι τελικα να παίρνουμε 150'?

Βλέπουν το προφίλ των πελατών και τα δίνουν εκεί που βλέπουν ότι δεν καταναλώνονται.

Έτσι για να νοιώθει κάποιος χαρά που έχει τόσα πολλά λεπτά, που δεν θα τα φάει βέβαια.

Εμένα στη κοσμοκάρτα, 2 χρονια δεν έχει έλθει τπτ, αλλά βάζω μόνο 5€ τον χρόνο για να κρατήσω το νούμερο λόγω δουλειάς. Είμαι blacklisted που λέμε.