Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου είχαν στείλει GIGAMAX UNLIMITED δτα 25€ και δεν το πήρα, θα έληξε λογικά η προσφορά και έστειλαν. 

Τα 1000 λεπτά και 3GB από τον συνδυασμό με σταθερή τελικά δεν ισχύουν σε περιαγωγή στην ΕΕ για όσους ενδιαφέρονται. 

Δεν είχα και πολλές προσδοκίες. Ούτε rollover δεν κάνουν. 

Αν ζητήσω online μεταφορά σε cosmote καρτοκινητο από Vodafone η νέα SIM θα έρθει ταχυδρομικώς;

Αν επισκεφτώ κατάστημα ΟΤΕ ή Γερμανός και το ζητήσω εκει, υπάρχει περίπτωση να προμηθευτω την νέα κάρτα επιτόπου και να γίνει η μεταφορά μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

1 hour ago, alfeios said:

Αν ζητήσω online μεταφορά σε cosmote καρτοκινητο από Vodafone η νέα SIM θα έρθει ταχυδρομικώς;

Αν επισκεφτώ κατάστημα ΟΤΕ ή Γερμανός και το ζητήσω εκει, υπάρχει περίπτωση να προμηθευτω την νέα κάρτα επιτόπου και να γίνει η μεταφορά μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι;

Έστειλαν την κάρτα SIM με courier center.

Δεν γνωρίζω πότε θα γίνει η μεταφορά ( εμπλέκεται και ο άλλος πάροχος ) , όμως πιστεύω ότι θα γίνει ποιο γρήγορα η διαδικασία σε κατάστημα.

Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

Πόση ώρα παίρνει να γίνει η ενεργοποίηση από φορητότητα; Στις 10:24 ολοκληρώθηκε το αίτημα και στις 10:30 ήρθε μήνυμα από τη vodafone ότι παρέλαβαν το αίτημα. 

20 minutes ago, dasnowy said:

Πόση ώρα παίρνει να γίνει η ενεργοποίηση από φορητότητα; Στις 10:24 ολοκληρώθηκε το αίτημα και στις 10:30 ήρθε μήνυμα από τη vodafone ότι παρέλαβαν το αίτημα. 

Από τις 16:00 και μετά έχουν λάβει την επιβεβαίωση και μπορούν να σε ενεργοποιήσουν. 

Τελικά το σήμα δεν έπεσε ποτέ από την κάρτα της vodafone. Μου έστειλαν email στις 18:04 ότι έγινε και να κάνω επανεκκίνηση. Έκανα επανεκκίνηση και τώρα έχει σήμα η cosmote και όχι η vodafone. 6,5 ώρες πήρε. 11:24 έκανα το αίτημα αλλά είχα λάθος το ρολόι του κινητού. 

3 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

Από τις 16:00 και μετά έχουν λάβει την επιβεβαίωση και μπορούν να σε ενεργοποιήσουν. 

Μήπως ξέρεις για αίτημα φορητότητας που έκανα σήμερα το απόγευμα μετά τις 16:00 πότε θα ενεργοποιηθεί; Αύριο πάλι μετά τις 16:00 ή υπάρχει περίπτωση να γίνει και πρωί; Το έχει λάβει η vodafone το αίτημα. Τα αιτήματα προχωράνε και το Σάββατο;

Δεν με αφήνει να κάνω αίτημα για πάνω από 1 νούμερο ταυτόχρονα και θέλω να δω πως να τα χωρίσω. 

2 ώρες πριν, dasnowy said:

Μήπως ξέρεις για αίτημα φορητότητας που έκανα σήμερα το απόγευμα μετά τις 16:00 πότε θα ενεργοποιηθεί; Αύριο πάλι μετά τις 16:00 ή υπάρχει περίπτωση να γίνει και πρωί; Το έχει λάβει η vodafone το αίτημα. Τα αιτήματα προχωράνε και το Σάββατο;

Δεν με αφήνει να κάνω αίτημα για πάνω από 1 νούμερο ταυτόχρονα και θέλω να δω πως να τα χωρίσω. 

Μετά από 6 εργάσιμες ώρες (από τη στιγμή που έλαβε το αίτημα η vd) η cosmote έχει δικαίωμα να σε ενεργοποιήσει.

Όπως και στην άλλη σύνδεση. 

Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ 

Η εταιρεία οφείλει να επιβεβαιώσει την παραλαβή της αίτησης. Στη συνέχεια, προωθεί την αίτηση στην υφιστάμενη εταιρεία, η οποία πρέπει να την εξετάσει εντός 6 εργάσιμων ωρών, και εφόσον δεν συντρέχει λόγος απόρριψης, να την κάνει αποδεκτή.

2 ώρες πριν, dasnowy said:

Τελικά το σήμα δεν έπεσε ποτέ από την κάρτα της vodafone. Μου έστειλαν email στις 18:04 ότι έγινε και να κάνω επανεκκίνηση. Έκανα επανεκκίνηση και τώρα έχει σήμα η cosmote και όχι η vodafone. 6,5 ώρες πήρε. 11:24 έκανα το αίτημα αλλά είχα λάθος το ρολόι του κινητού. 

Αύριο θα γίνει επεξεργασία και το απόγευμα θα ενεργοποιηθείς. Τώρα αν κάνεις νέο αίτημα αύριο μετά τις 13:00-14:00 το αίτημα θα επεξεργαστεί από τον πάροχο δότη την επόμενη εργάσιμη μέρα. Άρα η επεξεργασία και ενεργοποίηση πάει για Δευτέρα. 

On 28/7/2025 at 10:27 ΜΜ, elkons said:

Εμένα λειτούργησε το 1+1 τη προηγούμενη εβδομάδα στο κατάστημα στο Κρυονέρι. 

Μήπως πήγες σε ΣΕΑ; Έχω άλλον έναν κωδικό. 

spacer.png

Φτιάχνω τον κωδικό.

Κάνω αποθήκευση.

Μπαίνω στο site του Everest.

Μου λέει ότι ο κωδικός ΔΕΝ είναι συμβατός

Καλησπέρα έκανα αίτημα για να μεταφέρω τον αριθμό μου σε φοιτητικό, μέσω της εφαρμογής και μου έγραψε θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του αιτήματος σας. Γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες κάνει; Επίσης μπορούμε να επικοινωνήσουμε ώστε να να μάθουμε ποτέ θα γίνει η μετατροπή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Καλημέρα σε όλους. Μου είχαν δώσει προσφορά σε συνδυασμό με σταθερό ΟΤΕ 2 καρτοκινητά με παροχές δωρεάν για 2 χρόνια χωρίς να βάλω κάρτα και σε ακόμη ένα καρτοκινητό 60€ στο λογαριασμό. Μου έδωσε η Vodafone καλύτερη προσφορά και έκανα υπαναχώρηση από COSMOTE μετά από 10 μέρες αλλά έχει εδώ και 5 μήνες που δεν έχουν διακόψει τις δωρεάν παροχές στα καρτοκινητά. Έχω μιλήσει με Γερμανό αν έχω κάποιο πρόστιμο κ μου είπαν πως όχι. Έχει τύχει σε κάποιον το ίδιο; 

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 30/7/2025 at 8:11 ΜΜ, alfeios said:

Η νέα sim θα έρθει με κούριερ. Εάν επισκεφτείς ένα κατάστημα, τότε θα γίνει πιο γρήγορα η μεταφορά και ενδεχομένως να μην πληρώσεις και τα 3€ που ζητάνε online 

10 minutes ago, sou_d said:

Η νέα sim θα έρθει με κούριερ. Εάν επισκεφτείς ένα κατάστημα, τότε θα γίνει πιο γρήγορα η μεταφορά και ενδεχομένως να μην πληρώσεις και τα 3€ που ζητάνε online 

Θα γίνει πιο γρήγορα η μεταφορα υπό την προυπόθεση ότι το κατάστημα έχει άμεσα διαθέσιμες sim για καρτοκινητά Cosmote.
Πολλά δεν έχουν . Πρέπει να ρωτήσει. Μπορεί να πάρει και τηλέφωνο στα διάφορα καταστήματα. Υπάρχουν οι αριθμοί στiς αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Just now, opmgls said:

Θα γίνει πιο γρήγορα η μεταφορα υπό την προυπόθεση ότι το κατάστημα έχει άμεσα διαθέσιμες sim για καρτοκινητά Cosmote.
Πολλά δεν έχουν . Πρέπει να ρωτήσει. Μπορεί να πάρει και τηλέφωνο στα διάφορα καταστήματα. Υπάρχουν οι αριθμοί στiς αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Ε, ναι. Να μην έχει κοτζάμ ΟΤΕ κάρτες; Τι να πω 

3 ώρες πριν, rs280ps said:

Καλημέρα σε όλους. Μου είχαν δώσει προσφορά σε συνδυασμό με σταθερό ΟΤΕ 2 καρτοκινητά με παροχές δωρεάν για 2 χρόνια χωρίς να βάλω κάρτα και σε ακόμη ένα καρτοκινητό 60€ στο λογαριασμό. Μου έδωσε η Vodafone καλύτερη προσφορά και έκανα υπαναχώρηση από COSMOTE μετά από 10 μέρες αλλά έχει εδώ και 5 μήνες που δεν έχουν διακόψει τις δωρεάν παροχές στα καρτοκινητά. Έχω μιλήσει με Γερμανό αν έχω κάποιο πρόστιμο κ μου είπαν πως όχι. Έχει τύχει σε κάποιον το ίδιο; 

Τι προσφορά σου έδωσε η βονταφονάρα;

27/7/25:

Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128;

3 ώρες πριν, rs280ps said:

Ένα σταθερό που είχα, με προσφορά 3GB και 10 ευρώ το μήνα, το έκοψα μετά από έναν χρόνο (πλήρωσα ρήτρα βέβαια) και οι παροχές μπαίνουν ακόμα. 

Edited by dasnowy

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Τι προσφορά σου έδωσε η βονταφονάρα;

Μου έδωσε την 100ρα στα 18.60€ με 2 πάγια δώρο και σε 2 cu 1000 λεπτά το μήνα 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω πως πρέπει λίγο να ανανεώσουν την καρτοκινητή τους και ειδικά την κυρία το What's up. Τα πακέτα έχω την εντύπωση πως είναι πιο φτωχά σε GB και δεν δίνουν απεριόριστη ομιλία ακόμα και στα μικρά πακέτα όπως ο ανταγωνισμός. Για παράδειγμα η κόκκινη προσφέρει ένα πακέτο με απεριόριστα λεπτά,κάποια δεν θυμάμαι ακριβώς μηνύματα και 600 GB στα 25 ευρώ για όλους. Ας το δουν και ας λανσάρουν κάτι παρόμοιο έστω και με 200 GB και ας δίνουν 50-70 GB στην περιαγωγή

5 minutes ago, aektzhs 1 said:

Νομίζω πως πρέπει λίγο να ανανεώσουν την καρτοκινητή τους και ειδικά την κυρία το What's up. Τα πακέτα έχω την εντύπωση πως είναι πιο φτωχά σε GB και δεν δίνουν απεριόριστη ομιλία 

Σε αναγκάζει να πληρώσεις με Payzy που είναι δική τους,θα σου δώσει Platinum Token που δίνει πολλά Gb.

Problem solved 😌

1 hour ago, elkons said:

Σε αναγκάζει να πληρώσεις με Payzy που είναι δική τους,θα σου δώσει Platinum Token που δίνει πολλά Gb.

Problem solved 😌

Σχετικό το problem solved, γιατι για να μπεις και να ξεκινήσεις με payzy σου ζητάει, εκτός άλλων, και βιομετρικά στοιχεια για "ασφάλεια", τα οποία σε βάζει να συνεναίσεις (είναι στα μικρά γραμματα που δεν τα διαβάζουμε) ότι θα τα αποθηκεύσει στην βάση δεδομένων της και θα τα μοιράζεται με "συνεργάτες" για το καλό μας βέβαια πάντα.

On 4/8/2025 at 7:53 ΜΜ, opmgls said:

Σχετικό το problem solved, γιατι για να μπεις και να ξεκινήσεις με payzy σου ζητάει, εκτός άλλων, και βιομετρικά στοιχεια για "ασφάλεια", τα οποία σε βάζει να συνεναίσεις (είναι στα μικρά γραμματα που δεν τα διαβάζουμε) ότι θα τα αποθηκεύσει στην βάση δεδομένων της και θα τα μοιράζεται με "συνεργάτες" για το καλό μας βέβαια πάντα.

Πραγματικά ότι ναναι λες