Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 minutes ago, dasnowy said:

Γενικά και εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου με την cosmote. Δίνουν πολλά στο τηλέφωνο όταν παίρνουν για αντιπροσφορά, κάποια δώρα δεν μπαίνουν, τους λέω να δουν τις ηχογραφημένες κλήσεις και μετά ως διά μαγείας μπαίνουν. 

Και τι κερδίζουν από μένα αν δεν μου περάσουν την προσφορά και απλά την άλλη μέρα φύγω από την εταιρία και δεν με ξαναδούνε;Μήπως και δεν ξέρω να το κανω;;

Εγώ άρχισα να έχω κάποιες υποψίες αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί την επόμενη μέρα με κάλεσε μια εκπρόσωπος από τον ίδιο αριθμό και μου είπε για την κάρτα sim που παρήγγειλα και δεν πρόλαβα να ενεργοποιήσω και μου είπε για 21.5GB...Θυμήθηκα ότι όταν με κάλεσε το προηγούμενο απόγευμα η άλλη εκπρόσωπος την ώρα που πήγε να μου πει για την προσφορά την σταμάτησα και της λέω δεν πρόλαβα τα απεριόριστα οπότε δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη προσφορά και μου λέει ναι γιαυτη την προσφορά σας πήρα..Νομίζουν ότι βρήκαν άνθρωπο να τα κάνουν αυτά..Κάθε μέρα φορητότητα θα κάνω αν χρειαστεί και σίγουρα όχι σε αυτούς.Εγω θα περιμένω την Δευτέρα να μιλήσω με την ίδια εκπρόσωπο που μου είπε αν πάει κάτι στραβά να την καλέσω και θα κινηθώ αναλόγως. 

2 ώρες πριν, George6633 said:

Και τι κερδίζουν από μένα αν δεν μου περάσουν την προσφορά και απλά την άλλη μέρα φύγω από την εταιρία και δεν με ξαναδούνε;Μήπως και δεν ξέρω να το κανω;;

Εγώ άρχισα να έχω κάποιες υποψίες αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί την επόμενη μέρα με κάλεσε μια εκπρόσωπος από τον ίδιο αριθμό και μου είπε για την κάρτα sim που παρήγγειλα και δεν πρόλαβα να ενεργοποιήσω και μου είπε για 21.5GB...Θυμήθηκα ότι όταν με κάλεσε το προηγούμενο απόγευμα η άλλη εκπρόσωπος την ώρα που πήγε να μου πει για την προσφορά την σταμάτησα και της λέω δεν πρόλαβα τα απεριόριστα οπότε δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη προσφορά και μου λέει ναι γιαυτη την προσφορά σας πήρα..Νομίζουν ότι βρήκαν άνθρωπο να τα κάνουν αυτά..Κάθε μέρα φορητότητα θα κάνω αν χρειαστεί και σίγουρα όχι σε αυτούς.Εγω θα περιμένω την Δευτέρα να μιλήσω με την ίδια εκπρόσωπο που μου είπε αν πάει κάτι στραβά να την καλέσω και θα κινηθώ αναλόγως. 

Εμπειρικά μιλώντας, θα γίνει η δουλειά σου και αυτά που συμφώνησες, αλλά παίζει να ταλαιπωρηθείς λίγο στα τηλέφωνα 

4 minutes ago, sou_d said:

Εμπειρικά μιλώντας, θα γίνει η δουλειά σου και αυτά που συμφώνησες, αλλά παίζει να ταλαιπωρηθείς λίγο στα τηλέφωνα 

Η εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι θα γίνει,πιστεύω και γω να βγάλω άκρη ήδη είδα κάποια απεριόριστα που ανέβασα στο περί Cosmote,αλλά λόγω θέματος με τα sms δεν έχω ενημέρωση για το τι είναι γιατί το chat βλέπει τα 21.5... Μακάρι να γίνει πάντως γιατί από ταχύτητες είναι πολύ εντάξει στη δουλειά. 

Edited by George6633

11 minutes ago, cu2goup said:

@AlexM2 πάντως έβγαλε τους τελευταίους μήνες συνεχόμενα την προσφορά. Πιθανόν να βγάλει και αυτό τον μήνα.

Ναι το ξέρω. Αν μέχρι να έρθει η καρτα sim  έχει βγάλει κάτι απλά δεν παραλαμβάνω την κάρτα της Nova και κάνω μια παραγγελία στην Cosmote. Απλά τέλος της άλλης εβδομάδας θα είμαι εκεί και δεν υπάρχει καθόλου ίντερνετ.  

On 4/7/2025 at 11:59 ΜΜ, GREGORYMO said:

Αν είναι ΠΑΝΩ από 29

Μόνο που ΔΕΝ παρατείνεται το υπόλοιπο...

Δε διαφωνώ πουθενά σε οτι λες...απλά ανέφερα τι μπορω να δωσω και ήμουν ξεκάθαρος.

Όπως και να εχει θα δώσω όλο το υπόλοιπο στο χαμογελο του παιδιού γιατι είναι χρονοβόρα αυτή η διαδικασία...οποτε δε θα σας ξαναενοχλήσω για αυτο το θέμα 

29 minutes ago, takpanos said:

Δε διαφωνώ πουθενά σε οτι λες...απλά ανέφερα τι μπορω να δωσω και ήμουν ξεκάθαρος.

Όπως και να εχει θα δώσω όλο το υπόλοιπο στο χαμογελο του παιδιού γιατι είναι χρονοβόρα αυτή η διαδικασία...οποτε δε θα σας ξαναενοχλήσω για αυτο το θέμα 

Το χαμόγελο του παιδιού είναι κάτι σαν ΟΠΕΚΕΠΕ με πλήρη αδιαφάνεια στα οικονομικά.

Διάλεξε στην τύχη κάποιον συμφορουμιτη και χάρισε του 10€ για να πιάσουν τόπο.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Θέμα αξιοπρέπειας είναι.

39 minutes ago, takpanos said:

Προσφορά και ζήτηση είναι η κάθε δουλειά.

Καλή η προσφορά σου αλλά ΔΕΝ την λές και κελεπουρι.

54 minutes ago, takpanos said:

Προφανώς δεν έχω παρακολουθήσει όλο το στόρι. Έχεις περισσεμα 10ευρα (από αυτά που δίνουν δώρο στα καρτοκινητα) και ψάχνεις τρόπο να μην τα χάσεις?

Υποθέτω ότι τα ζήτησες σε  iban γραπτώς και έλαβες αρνητική απάντηση? Εάν όχι,το έχει δοκιμάσει κανείς?

3 minutes ago, boban3 said:

Προφανώς δεν έχω παρακολουθήσει όλο το στόρι. Έχεις περισσεμα 10ευρα (από αυτά που δίνουν δώρο στα καρτοκινητα) και ψάχνεις τρόπο να μην τα χάσεις?

Υποθέτω ότι τα ζήτησες σε  iban γραπτώς και έλαβες αρνητική απάντηση? Εάν όχι,το έχει δοκιμάσει κανείς?

Έχει μαζέψει υπόλοιπο από ανανεώσεις 

37 minutes ago, Konsta_ntina said:

Το χαμόγελο του παιδιού είναι κάτι σαν ΟΠΕΚΕΠΕ με πλήρη αδιαφάνεια στα οικονομικά.

Διάλεξε στην τύχη κάποιον συμφορουμιτη και χάρισε του 10€ για να πιάσουν τόπο.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Θέμα αξιοπρέπειας είναι.

Το σχόλιο σου για το χαμόγελο του παιδιού ειναι το λιγότερο ενός ατόμου με χαμηλό iq. Αν έχεις τέτοιες πληροφορίες κανε μια καταγγελία επώνυμη αλλά δε νομίζω να το κανεις γιατι εισαι τζάμπα μαγκας.

Άσε εμένα να ξερω τι οργανισμός ειναι αυτός και να δωσω τα λεφτά εκεί που εγω πιστεύω οτι πιάνουν τοπο

Αν παραγγείλω sim whatsup μπορώ κατά την ενεργοποίηση να διαλέξω άλλο καρτοκινητό πχ frog;

13 ώρες πριν, dasnowy said:

Αν παραγγείλω sim whatsup μπορώ κατά την ενεργοποίηση να διαλέξω άλλο καρτοκινητό πχ frog;

Κατά την ενεργοποίηση νέου αριθμού, όχι.

Η αλλαγή θα γίνει μετά με ΑΛΠΑΚ (3€ χρέωση για frog).

Edited by vslk

14 minutes ago, vslk said:

Κατά την ενεργοποίηση νέου αριθμού, όχι.

Η αλλαγή θα γίνει μετά με ΑΛΠΑΚ (3€ χρέωση για frog).

Για φορητότητα μήπως γνωρίζεις τι ισχύει; 

31 minutes ago, dasnowy said:

Για φορητότητα μήπως γνωρίζεις τι ισχύει; 

Μίλησα με chat για να το επιβεβαιώσω (για φορητότητα) και μου είπαν αυτό:

Θα ενεργοποιηθεί ως wu η γραμμή εφόσον αυτή ηταν η αρχική επιλογή, ωστόσο αφού ενεργοποιηθεί έπειτα μπορείτε να κάνετε αλλαγή πακέτου σε frog ή cosmokarta

Edited by vslk

Εχω καρτοκινητό what's up. Έκανα αιτημα φορητότητας να μεταφερθώ σε Cu, και με καλεσαν απο Cosmote, μου εδωσαν απεριοριστα λεπτά και δεδομενα για 12 μηνες απλά ανανεώνοντας με μια κάρτα κάθε μήνα με 13€. Δεν γνώριζα ότι γίνονται αντιπροσφορές και στην καρτοκινητή.

Το ίδιο συνέβη και σε μένα τον προηγούμενο μήνα. Το έχω αναφέρει εδώ στο forum

Edited by albiz

1 hour ago, MPOUM said:

Εχω καρτοκινητό what's up. Έκανα αιτημα φορητότητας να μεταφερθώ σε Cu, και με καλεσαν απο Cosmote, μου εδωσαν απεριοριστα λεπτά και δεδομενα για 12 μηνες απλά ανανεώνοντας με μια κάρτα κάθε μήνα με 13€. Δεν γνώριζα ότι γίνονται αντιπροσφορές και στην καρτοκινητή.

Η cosmote κυρίως κάνει...εσχάτως αναφέρθηκαν και ελάχιστες περιπτωσεις σε cu αν θυμάμαι καλά.

Πριν κάνα μήνα έδιναν 1000 λεπτά και 3gb κάθε μήνα ή 10 ευρω στην κάρτα σαν αντιπροσφορά. 

Εγώ θα ξαναρωτήσω (αφού δεν έλαβα απάντηση ).Έστω ότι σε καλύπτουν οι παροχές και στο τέλος του έτους σου μένει υπόλοιπο στην κάρτα π.χ. 100 ευρώ.Υπαρχει τρόπος να το ζητήσει κανείς σε iban?(Το έχει δοκιμάσει κανένας?)

Οχι, η μόνη περίπτωση που γίνεται είναι να υπάρξει τιμολογιακή αλλαγή η οποία σε επηρεάζει, οποτε και μπορεις να ζητησεις διακοπη/φορητότητα του αριθμου, και μονο σε τετοια περίπτωση σου πιστώνουν σε iban το υπόλοιπο.

35 minutes ago, kmpatra said:

Οχι, η μόνη περίπτωση που γίνεται είναι να υπάρξει τιμολογιακή αλλαγή η οποία σε επηρεάζει, οποτε και μπορεις να ζητησεις διακοπη/φορητότητα του αριθμου, και μονο σε τετοια περίπτωση σου πιστώνουν σε iban το υπόλοιπο.

Αυτό προβλέπεται από κάποια διάταξη, όρο της σύμβασης, κλπ?

Π.χ. στην ενέργεια κάποιοι παροχοι δίνουν 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. Ξέρω περιπτωσεις που καταναλωτές έφυγαν μετά από λίγες ημέρες και ζήτησαν το δώρο των 50 ευρώ σε iban....και το έλαβαν.

Σε κάθε περίπτωση εάν έχει συσσωρευτει ένα ποσό  π.χ. 100 ευρώ σε κάθε καρτοκινητο,μετά για να μη χαθεί το υπόλοιπο θα πρέπει να ανανεώνουν ανά δίμηνο?θα πρέπει δηλαδή να προστίθενται χρήματα,ή απλά μπορείς να αγοράζεις πρόγραμμα  π.χ. 13 ευρώ το μήνα μέχρι να μηδενίσεις το υπόλοιπο χωρίς να βάζεις παράλληλα επιπλέον χρήματα για ανανέωση?

Εμπειρικά έχουν υπάρξει τέτοιου είδους τιμολογιακες αλλαγές (όπως αυτές που αναφέρεις) που μπορεί να επηρεάσουν?

Edited by boban3

3 minutes ago, boban3 said:

Αυτό προβλέπεται από κάποια διάταξη, όρο της σύμβασης, κλπ?

Π.χ. στην ενέργεια κάποιοι παροχοι δίνουν 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. Ξέρω περιπτωσεις που καταναλωτές έφυγαν μετά από λίγες ημέρες και ζήτησαν το δώρο των 50 ευρώ σε iban....και το έλαβαν.

Άλλο 50€ δώρο εγγραφής, και άλλο 10€ πίστωση προς χρήση υπηρεσιών.
Από την κείμενη νομοθεσία στις τηλεπικοινωνίες η μόνη περίπτωση που ρητά και υποχρεωτικά προβλέπεται επιστροφή χρηματικού ποσού είναι αυτή που ανέφερε ο @kmpatra παραπάνω.

1 hour ago, opmgls said:

Άλλο 50€ δώρο εγγραφής, και άλλο 10€ πίστωση προς χρήση υπηρεσιών.
Από την κείμενη νομοθεσία στις τηλεπικοινωνίες η μόνη περίπτωση που ρητά και υποχρεωτικά προβλέπεται επιστροφή χρηματικού ποσού είναι αυτή που ανέφερε ο @kmpatra παραπάνω.

Στους όρους της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους του συνδρομητή προβλέπονται οι περιπτωσεις επιστροφης χρηματικου υπολοιπου.το βρήκα, να είστε καλά για τη βοήθεια. 

Η διαφορά είναι ότι αυτά τα λεφτά δεν τα πλήρωσες, στα έβαλαν ως δώρο. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς καν να τα μεταφέρεις με easy transfer (αν το έχει κάνει κανείς ας το πει γιατί εγώ δεν έχω βάλει 35 ευρώ κάρτα για να μπορώ να μεταφέρω). 

Έχετε συναντήσει πρόβλημα σε αυτόματη ενημέρωση προγράμματος καρτοκινητού Cosmote τις τελευταίες μέρες;
Μόλις μου είπαν και για δεύτερη περίπτωση που δεν έγινε αυτόματη ενημέρωση με τη λήξη προηγούμενου πακέτου, και χάθηκαν όλες οι μαζεμένες παροχές, ενώ υπήρχαν χρήματα στον αριθμό.

Η Cosmote στο chat αρχικά έλεγε ότι θα έπρεπε να βάλουν επιπλέον χρήματα για να γίνει η ανανέωση (παρότι είχε ήδη αρκετά), λόγω αλλαγών στον τρόπο ανανέωσης στα μέσα Ιουνίου. Αυτή τη στιγμή έχουν ανοιχτό αίτημα προς διερεύνηση.

Μπήκε έρευνα, κλασικά στο ανακάλυψε. 3GB.

Μπήκε άλλη μια στην αρχική σελίδα επίσης, δε δίνει GB μόνο τη γνώμη σου λές, ιδια δηλαδή με αυτή που δίνει GB στο ανακάλυψε.