Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάλι η μπερδεμένη προσφορά για 6 μήνες απεριόριστα και την βγάζει μόνο στην CosmoΚαρτα.. Όποιος έχει καμία κάρτα για αλλαγή παροχου ή νέο αριθμό,ας δοκιμάσει. 

Edit:Το αλλάξανε πάλι στα 21.5 για 6 μήνες. 

Screenshot_20250702_174108_Chrome.jpg

Edited by George6633

On 27/6/2025 at 4:55 ΜΜ, rs280ps said:

Εγώ θα αγοράσω τις επόμενες μέρες μια twin sim να την βάλω στο 4G router κ να δω αν παίζει το iPhone με WiFi calling σε λειτουργία πτήσης και ότι γίνει 😅

Εγω πάντως που εχω μια twin sim που πριν δούλευε σαν  καρτοκινητο WU και εδω και λιγους είναι συμβολαιο cosmote με απεριόριστα GB δούλεψε κανονικά (TAYTOXRONA) και στο router ZTE ,αλλα και στο κινητό μου,δηλαδή δεχόταν κλήσεις. Απλα δεν δούλευε η υπηρεσία VOLTE.Πραγματικά δεν το περίμενα.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Με αφορμή την κάτωθι προσφορα της vodafone:

https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer

ζήτησα ανάλογη προσφορα απο cosmote για να μεταφερω τη γραμμη της σταθερης μου εκεί και να ξενοιασω από κάρτες για 2 χρόνια στα πιτσιρίκια. (Έχω ήδη την προσφορα με 1000 λεπτα και 10 ευρώ,αλλά για ένα έτος)

Μου δίνουν όμως μόνο 1000 λεπτά και 3 gb κάθε μήνα.Χωρις τα 10 ευρώ και πάλι θα πρέπει να βάζουμε κάρτα ανά τρίμηνο, για να μπαίνουν κάθε μήνα οι παροχές έτσι δεν είναι?

Σαν αντιστάθμιση μου πρόσφεραν κουπόνι 50 ευρώ για αγορές στο Γερμανό.

Αν κάποιος έχει λάβει κάτι καλύτερο και δε βαριέται με ενημερώνει. 

Γενικά επειδή έχω χρόνια στον ίδιο παροχο στη σταθερή τηλεφωνία η φορητοτητα λειτουργεί κι εδώ με τον ίδιο τρόπο με την κινητή?

Λαμβάνεις δηλαδή κάνα πάγιο δώρο,χρόνο σε καρτοκινητα,κλπ από τον ισχύον παροχο σου η όχι?Έχει κόστος?(γιατί κάτι μου είπε αυτός της cosmote για 32 ευρώ πίστωση για το κόστος φορητότητας)Αν δώσω το κουπόνι gigabit voucher και λάβω κάτι δελεαστικοτερο από τον υπάρχοντα πάροχο αποδεσμεύεται το κουπόνι αυτόματα?

...πολλές απορίες. Αν έχει κάποιος διάθεση και γνωρίζει μου απαντάει. 

Edited by boban3

Μόλις με κάλεσαν από το 2106292563 από Cosmote να με ενημερώσουν ότι υπάρχουν αρκετά  αιτήματα από συνδρομητές που πήραν την κάρτα sim με τα απεριόριστα για 9 μήνες και δεν πρόλαβαν να την ενεργοποιήσουνε και μου είπανε ότι έχει ανοίξει η προσφορά μονο για τις συγκεκριμένες sim και θα με βοηθήσουν να κάνουμε μαζί τη διαδικασία για να ξεκινήσει αύριο η φορητότητα.

Της είπα να με καλέσει κατά τις 8 που θα είμαι σπίτι και να το σκεφτώ λίγο.Ειναι safe ο αριθμός αυτός που με κάλεσε;

2 minutes ago, George6633 said:

Μόλις με κάλεσαν από το 2106292563 από Cosmote να με ενημερώσουν ότι υπάρχουν αρκετά  αιτήματα από συνδρομητές που πήραν την κάρτα sim με τα απεριόριστα για 9 μήνες και δεν πρόλαβαν να την ενεργοποιήσουνε και μου είπανε ότι έχει ανοίξει η προσφορά μονο για τις συγκεκριμένες sim και θα με βοηθήσουν να κάνουμε μαζί τη διαδικασία για να ξεκινήσει αύριο η φορητότητα.

Της είπα να με καλέσει κατά τις 8 που θα είμαι σπίτι και να το σκεφτώ λίγο.Ειναι safe ο αριθμός αυτός που με κάλεσε;

Στο Internet λένε πως ανήκει στη Cosmote. Άλλωστε είχες κάνει αίτηση δεν ήταν τυχαίο να σε πάρουν αφού είδαν τη παραγγελία στο σύστημα. Αρα αμα κατάλαβα καλα έχεις και εσύ μια απο αυτές τις SIM. 

Μην αγχώνεσαι ούτως ή άλλως δεν υπάρχει πρόσβαση στα συστήματα τους από τρίτους. Φεύγεις τελικά από vf που έλεγες; Πάντως φαίνεται ακόμα και για καρτοκινητή παρακαλάει να σε έχει πελάτη γιατί εξασφαλίζουν το 9μηνο 😅

2 minutes ago, elkons said:

Στο Internet λένε πως ανήκει στη Cosmote. Άλλωστε είχες κάνει αίτηση δεν ήταν τυχαίο να σε πάρουν αφού είδαν τη παραγγελία στο σύστημα. Αρα αμα κατάλαβα καλα έχεις και εσύ μια απο αυτές τις SIM. 

Μην αγχώνεσαι ούτως ή άλλως δεν υπάρχει πρόσβαση στα συστήματα τους από τρίτους. Φεύγεις τελικά από vf που έλεγες; Πάντως φαίνεται ακόμα και για καρτοκινητή παρακαλάει να σε έχει πελάτη γιατί εξασφαλίζουν το 9μηνο 😅

Ναι είχα κάνει την αίτηση έχω παραλάβει τη sim αλλά είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ γιατι περίμενα την VF να κοιτάξει το σήμα κλπ στην περιοχή.Ακόμα δεν βλέπω κάποια διαφορά,το RCS επίσης δεν λειτουργεί,οπότε ναι το σκέφτομαι.

17 minutes ago, boban3 said:

Με αφορμή την κάτωθι προσφορα της vodafone:

https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer

ζήτησα ανάλογη προσφορα απο cosmote για να μεταφερω τη γραμμη της σταθερης μου εκεί και να ξενοιασω από κάρτες για 2 χρόνια στα πιτσιρίκια. (Έχω ήδη την προσφορα με 1000 λεπτα και 10 ευρώ,αλλά για ένα έτος)

Μου δίνουν όμως μόνο 1000 λεπτά και 3 gb κάθε μήνα.Χωρις τα 10 ευρώ και πάλι θα πρέπει να βάζουμε κάρτα ανά τρίμηνο, για να μπαίνουν κάθε μήνα οι παροχές έτσι δεν είναι?

Σαν αντιστάθμιση μου πρόσφεραν κουπόνι 50 ευρώ για αγορές στο Γερμανό.

Αν κάποιος έχει λάβει κάτι καλύτερο και δε βαριέται με ενημερώνει. 

Γενικά επειδή έχω χρόνια στον ίδιο παροχο στη σταθερή τηλεφωνία η φορητοτητα λειτουργεί κι εδώ με τον ίδιο τρόπο με την κινητή?

Λαμβάνεις δηλαδή κάνα πάγιο δώρο,χρόνο σε καρτοκινητα,κλπ από τον ισχύον παροχο σου η όχι?Έχει κόστος?(γιατί κάτι μου είπε αυτός της cosmote για 32 ευρώ πίστωση για το κόστος φορητότητας)Αν δώσω το κουπόνι gigabit voucher και λάβω κάτι δελεαστικοτερο από τον υπάρχοντα πάροχο αποδεσμεύεται το κουπόνι αυτόματα?

...πολλές απορίες. Αν έχει κάποιος διάθεση και γνωρίζει μου απαντάει. 

Στον αδερφό μου που έκανε κάτι αντίστοιχο πρίν λίγους μήνες (ήταν nova και τον πήραν απο cosmote) για να κάνει σταθερή σύνδεση του είπαν οτι σε δύο καρτοκινητά θα τους βάζουν 1000 λεπτά ομιλίας και 3gb στο καθένα κάθε μήνα + 60€ μέσα ποσό στο πρώτο καρτοκινητό να τα χαλάσει όπως θέλει. Νομίζω οτι δεν βάζει κάρτα για ανανέωση ποτέ..Απλά όταν το πρόγραμμα αναγνωρίσει οτι πέρασε ένας μήνας και του πιστώνουν τα 1000' και τα 3gb αυτό αυτόματα το αναγνωρίζει σαν ανανέωση και οι ημερομηνίες ανανέωσης, φραγής αριθμού κτλ. μετατίθετο όλες κατα έναν μήνα μετά.. Του είπαν αν έχει και κανένα άλλο καρτοκινητό στην οικογένεια να του κάνανε κ αυτό αλλα δεν είχε. Όλο αυτό όμως πληρώνει ένα ποσό όμως (μου διαφεύγει αυτή την στιγμή και δεν θέλω να σου πώ στο περίπου) μαζί με το σταθερό.

Redmi By Xiaomi

6 minutes ago, George6633 said:

Αυτή τη φορά κάνουν το σωστό και δεν θα ενεργοποιηθούν σε λάθος προσφορά οι αριθμοί.

11 minutes ago, George6633 said:

Για να ξέρουν ότι έχεις παραγγείλει τη sim και ότι δικαιουσαι τη προσφορά είναι ενημερωμένοι από το σύστημα. Άλλος ένας αριθμός από cosmote, έχουν πολλούς.

8 minutes ago, George6633 said:

Ναι είχα κάνει την αίτηση έχω παραλάβει τη sim αλλά είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ γιατι περίμενα την VF να κοιτάξει το σήμα κλπ στην περιοχή.Ακόμα δεν βλέπω κάποια διαφορά,το RCS επίσης δεν λειτουργεί,οπότε ναι το σκέφτομαι.

Στο τέλος, θα πρέπει να έχουμε μία σιμ από κάθε εταιρία (με ενεργοποιημένη 9/12μηνη προσφορά) και ανάλογα τη περιοχή και το σήμα να χρησιμοποιούμε τη καλύτερη.

Θα σπάσεις ρεκόρ φορητότητας  vf - cosmote - vf  😄

40 minutes ago, vslk said:

Αυτή τη φορά κάνουν το σωστό και δεν θα ενεργοποιηθούν σε λάθος προσφορά οι αριθμοί.

Για να ξέρουν ότι έχεις παραγγείλει τη sim και ότι δικαιουσαι τη προσφορά είναι ενημερωμένοι από το σύστημα. Άλλος ένας αριθμός από cosmote, έχουν πολλούς.

Στο τέλος, θα πρέπει να έχουμε μία σιμ από κάθε εταιρία (με ενεργοποιημένη 9/12μηνη προσφορά) και ανάλογα τη περιοχή και το σήμα να χρησιμοποιούμε τη καλύτερη.

Θα σπάσεις ρεκόρ φορητότητας  vf - cosmote - vf  😄

Ναι έκαναν το σωστό και μπράβο τους γιατί δεν το περίμενα... Σταματάω εδώ νομίζω...Μόλις τελειώσει η προσφορά θα τους ενοχλήσω πάλι και βλέπουμε..😁

1 ώρα πριν, boban3 said:

Δεν χρειάζεται να βάζεις κάρτα. Όταν μπαίνουν τα 1000 λεπτά και τα 3GB πάνε πίσω οι ημερομηνίες λήξης και φραγής. Την έχω και εγώ αυτήν την προσφορά σε δύο καρτοκινητά. 

12 minutes ago, dasnowy said:

Δεν χρειάζεται να βάζεις κάρτα. Όταν μπαίνουν τα 1000 λεπτά και τα 3GB πάνε πίσω οι ημερομηνίες λήξης και φραγής. Την έχω και εγώ αυτήν την προσφορά σε δύο καρτοκινητά. 

Τότε καλό ακούγεται. 

Μένει να ξεκαθαρίσω τι συμβαίνει με τη φορητοτητα στη σταθερή (τι γίνεται με το gigabit voucher σε περίπτωση αντιπροσφορας)

Σε συνέχεια της επικοινωνίας με τον πιο πάνω αριθμό,η εκπρόσωπος μου είπε ότι είδανε ότι πολλοί συνδρομητές δεν ενεργοποίησαν την προσφορά με τα απεριόριστα ενώ πήραν τη sim και αποφάσισαν να πάρουν έναν έναν τηλέφωνο να μάθουν αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και άκουσαν πολλά περίεργα από το δεν ήρθε ποτέ η κάρτα από την μεταφορική και επέστρεψε πίσω στην Cosmote μέχρι ότι η εφαρμογή τους πετούσε έξω ότι και να έκαναν.

Της είπα για την εφαρμογή και ειδικά για το Whats up app ότι δεν περνάει με τίποτα και μου είπε ότι το γνωρίζουν και μάλιστα η εφαρμογή του WU για κάποιο περίεργο λόγο έχει αποφασίσει να περνάει τα διαβατήρια πολυ πιο εύκολα και η εφαρμογή της Cosmote τις ταυτότητες.

Καναμε τη διαδικασία,με διαβεβαίωσε ότι θα περαστεί η προσφορά στον αριθμό μου και ας γράφει 21.5GB και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση να καλέσω την ίδια στον αριθμό που με πήρε.

Δεν ξέρω πόσες αιτήσεις είδαν ότι δεν πέρασαν ή απλά έχουν πολλές διαρροές προς Q Vip και ψάχνουν πελάτες και όποιον παρήγγειλε κάρτα sim και δεν έκανε ενεργοποίηση,αλλά τουλάχιστον μπράβο τους έστω και έτσι.Μολις γίνει η ενεργοποίηση θα σας ενημερώσω. 

Καλησπέρα 

Θέλει κάποιος να του στειλω 10 ευρω καθαρά απο το καρτοκινητο μου. Διαθέτω και iris για να μου κάνει κατάθεση πρώτα 

2 ώρες πριν, takpanos said:

Καλησπέρα 

Θέλει κάποιος να του στειλω 10 ευρω καθαρά απο το καρτοκινητο μου. Διαθέτω και iris για να μου κάνει κατάθεση πρώτα 

Και τι θα κερδίσει?

4 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Και τι θα κερδίσει?

Θα δώσει 10 ευρω και θα πάρει 10 ευρω. Όταν αγοραζει πχ 15 ευρω αφαιρώντας το φόρο μπαίνουν λιγοτερα

4 minutes ago, takpanos said:

Θα δώσει 10 ευρω και θα πάρει 10 ευρω. Όταν αγοραζει πχ 15 ευρω αφαιρώντας το φόρο μπαίνουν λιγοτερα

Αν είναι ΠΑΝΩ από 29

5 minutes ago, takpanos said:

Μόνο που ΔΕΝ παρατείνεται το υπόλοιπο...

Ενώ η εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε για την προσφορά με τα απεριόριστα λεπτά και Data για 9 μήνες,εντούτοις βλέπω αυτή την προσφορά και χωρίς λεπτά ομιλίας μιας και έβαλα το πακέτο με τα Data...Καλά ξεκίνησε 

θα περιμένω ως την Δευτέρα  γιατί νομίζω αυτό το τμήμα είναι κλειστό το Σαββατοκύριακο(τελικά ανοιχτό είναι αλλά δεν απαντάει κανείς) και θα την καλέσω γιατί μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λάβω την συγκεκριμένη προσφορά αλλά επειδή είναι όλα αυτόματα αν μια στο εκατομμύριο μπούνε τα 21.5GB να καλέσω και να ζητήσω την ίδια για να το διορθώσει.Για να δούμε..Τέτοια τύχη να πετυχαίνεις το ένα στο εκατομμύριο αλλά για αρνητικό σκοπό,μόνο εγώ.

Καλή σας μέρα. 

Screenshot_20250705-091223~2.png

Edited by George6633

2 ώρες πριν, George6633 said:

Ενώ η εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε για την προσφορά με τα απεριόριστα λεπτά και Data για 9 μήνες,εντούτοις βλέπω αυτή την προσφορά και χωρίς λεπτά ομιλίας μιας και έβαλα το πακέτο με τα Data...Καλά ξεκίνησε 

Βάζεις 13€ μένουν 11,81 , βάζεις το πακέτο 11,80 κόμπο και τότε μόνο μπαίνουν τα απεριόριστα.

Έχει γραφτεί πολλές φορές και το λέει ΚΑΙ στην προσφορά.

Αυτά που μπαίνουν είναι αυτόματα και δεν έχουν νόημα στα απεριόριστα.

Edited by Konsta_ntina

2 minutes ago, Konsta_ntina said:

Βάζεις 13€ μένουν 11,81 , βάζεις το πακέτο 11,80 κόμπο και τότε μόνο μπαίνουν τα απεριόριστα.

Επίσης στην προσφορά λέει ότι μπαίνουν και με το πακέτο Data Month με 8.5€ οπότε αυτό ενεργοποίησα και μπήκανε τα 21.5GB που τρέχει στη νέα προσφορά...το θέμα είναι ότι η εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω την παλιά προσφορά γιατί είχα παραγγείλει τη sim κατά τη διάρκεια αυτής 

Edited by George6633

2 minutes ago, Konsta_ntina said:

Εγώ δε βλέπω να έκανε κάποιο λάθος, ήδη του αποδόθηκαν τα 21,5GB.

Just now, elkons said:

Εγώ δε βλέπω να έκανε κάποιο λάθος, ήδη του αποδόθηκαν τα 21,5GB.

Όχι κανένα λάθος δεν έκανα,απλώς μπήκε λάθος προσφορά 

9 ώρες πριν, George6633 said:

θα περιμένω ως την Δευτέρα  γιατί νομίζω αυτό το τμήμα είναι κλειστό το Σαββατοκύριακο(τελικά ανοιχτό είναι αλλά δεν απαντάει κανείς) και θα την καλέσω γιατί μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λάβω την συγκεκριμένη προσφορά αλλά επειδή είναι όλα αυτόματα αν μια στο εκατομμύριο μπούνε τα 21.5GB να καλέσω και να ζητήσω την ίδια για να το διορθώσει.Για να δούμε..Τέτοια τύχη να πετυχαίνεις το ένα στο εκατομμύριο αλλά για αρνητικό σκοπό,μόνο εγώ.

Καλή σας μέρα. 

Screenshot_20250705-091223~2.png

Γενικά και εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου με την cosmote. Δίνουν πολλά στο τηλέφωνο όταν παίρνουν για αντιπροσφορά, κάποια δώρα δεν μπαίνουν, τους λέω να δουν τις ηχογραφημένες κλήσεις και μετά ως διά μαγείας μπαίνουν. 

Edited by dasnowy

1 minute ago, dasnowy said:

Γενικά και εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου με την cosmote. Δίνουν πολλά στο τηλέφωνο όταν παίρνουν για αντιπροσφορά, κάποια δώρα δεν μπαίνουν, τους λέω να δουν τις ηχογραφημένες κλήσεις και μετά ως διά μαγείας μπαίνουν. 

... είναι κ@ργ..λάκια εκεί στις νέες συνδέσεις της cosmote... :classic_biggrin:

5 minutes ago, opmgls said:

... είναι κ@ργ..λάκια εκεί στις νέες συνδέσεις της cosmote... :classic_biggrin:

Άσε μια φορά για να μην πάω το σταθερό στη voda μου έκανα προσφορά γύρω στα 20 ευρώ. Ακυρώνω την φορητότητα και Φάουλ νο1 χαλάει η αναγνώριση κλήσης. Τους παίρνω τηλέφωνο και λένε ότι πρέπει να πληρώσω έξτρα για την αναγνώριση. Κάποια στιγμή πιο μετά χαλάει το dsl και Φάουλ νο2 "η γραμμή σας δεν έχει ενεργοποιημένη υπηρεσία ίντερνετ, μόνο τηλέφωνο". Και κάτι είχα υποψιαστεί όταν μου είπαν να βγάλω το τηλέφωνο από το router και να το βάλω στο splitter. Τελικά κατέληξα να πληρώνω κάνα 3 ευρώ παραπάνω το μήνα. 

Edited by dasnowy