advantix Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 35 minutes ago, MIKU said: Μετά στέλνεις SMS και το μετατρέπεις, χωρίς κόστος, σε CosmoKarta. Με ενδιαφέρει αυτό, για το Sms μετά στέλνω ΑΛΠΑΚ στο 1314 ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 3 minutes ago, advantix said: Με ενδιαφέρει αυτό, για το Sms μετά στέλνω ΑΛΠΑΚ στο 1314 ; Ακριβώς! 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Για να ενεργοποιήσουμε την πασχαλινή προσφορά των δωρεάν GB τις προηγούμενες χρονιές, έπρεπε να έχουμε κάνει ανανέωση υπολοίπου τις τελευταίες 15 με 20 ημέρες. Όποιος μπορεί ας κάνει ανανέωση από τις 15 Απριλίου και μετά για να έχει σίγουρα το δικαίωμα ενεργοποίησης της προσφοράς. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 3 ώρες πριν, andreas545 said: Για να ενεργοποιήσουμε την πασχαλινή προσφορά των δωρεάν GB τις προηγούμενες χρονιές, έπρεπε να έχουμε κάνει ανανέωση υπολοίπου τις τελευταίες 15 με 20 ημέρες. Όποιος μπορεί ας κάνει ανανέωση από τις 15 Απριλίου και μετά για να έχει σίγουρα το δικαίωμα ενεργοποίησης της προσφοράς. Βγήκε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 13 minutes ago, GREGORYMO said: Βγήκε? Όχι δεν βγήκε. Όταν βγει θα έχει προϋπόθεση την ανανέωση υπολοίπου 15 με 20 ημέρες πριν την ενεργοποίηση της προσφοράς. Δηλαδή μπορεί να βάλω κάρτα 14 Απριλίου και η πασχαλινή προσφορά να λέει πχ. πως είναι μόνο για όσους έκαναν ανανέωση 16 Απριλίου και μετά......οποιος μπορεί ας κάνει ανανέωση στο δεύτερο 15νθήμερο του Απριλίου και όσο πιο κοντά στο Πάσχα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου (edited) Με πήραν τηλέφωνο από cosmote προτείνοντας μου κάποιο πρόγραμμα και με ενημέρωσαν ότι θα αλλάξει σύντομα από 13 σε 15 ευρώ η ανανέωση για τα καρτοκινητά κάθε 1,5 μήνα από 2 που είναι σήμερα ισχύει κάτι τέτοιο. Edited 12 Απριλίου by anekoulourida 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 9 minutes ago, anekoulourida said: Με πήραν τηλέφωνο από cosmote προτείνοντας μου κάποιο πρόγραμμα και με ενημέρωσαν ότι θα αλλάξει σύντομα από 13 σε 15 ευρώ η ανανέωση για τα καρτοκινητά κάθε 1,5 μήνα από 2 που είναι σήμερα ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν εχει ανακοινωθει κάτι. Στα καταστήματα μπορείς να βάλεις απο 8€. Είναι συνηθισμένη τακτική οι συνεργάτες τηλεφωνικων πωλησεων να προσπαθουν να κατευθύνουν τον κόσμο με παραπληροφορηση. Πες του και εσυ "όταν γίνει αυτό που λέτε θα το δουμε τότε". 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 6 minutes ago, VIPdriver said: Δεν εχει ανακοινωθει κάτι. Στα καταστήματα μπορείς να βάλεις απο 8€. Είναι συνηθισμένη τακτική οι συνεργάτες τηλεφωνικων πωλησεων να προσπαθουν να κατευθύνουν τον κόσμο με παραπληροφορηση. Πες του και εσυ "όταν γίνει αυτό που λέτε θα το δουμε τότε". 19 minutes ago, anekoulourida said: Με πήραν τηλέφωνο από cosmote προτείνοντας μου κάποιο πρόγραμμα και με ενημέρωσαν ότι θα αλλάξει σύντομα από 13 σε 15 ευρώ η ανανέωση για τα καρτοκινητά κάθε 1,5 μήνα από 2 που είναι σήμερα ισχύει κάτι τέτοιο. Στην μαύρη που είχαν πει για κατάργηση 8ευρης,έγινε σε λιγότερο από μήνα. Προς το παρόν επειδή η Vodafone κάνει τις αυξήσεις πρώτη συνήθως περιμένω πρώτα από αυτήν να κάνει το πρώτο βήμα,οπότε έχουμε καιρό ακόμα με την 13 ευρώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 1 hour ago, anekoulourida said: Με πήραν τηλέφωνο από cosmote προτείνοντας μου κάποιο πρόγραμμα και με ενημέρωσαν ότι θα αλλάξει σύντομα από 13 σε 15 ευρώ η ανανέωση για τα καρτοκινητά κάθε 1,5 μήνα από 2 που είναι σήμερα ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν αποκλείω να γίνουν νέες αλλαγές, αλλά η συγκεκριμένη είναι εντελώς παράλογη και μάλλον βγαλμένη από το μυαλό του συνομιλητή σου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Παράλογη γιατί; Δε θα μου έκανε εντύπωση αν τα πακέτα τα κάνουν 15 ή 20 μέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 24 minutes ago, paanos said: Παράλογη γιατί; Δε θα μου έκανε εντύπωση αν τα πακέτα τα κάνουν 15 ή 20 μέρες. Μόλις το κάνουν αυτό, θα δεις τον κόσμο πάλι να κάθεται να ψάχνει για wifi όπως κάναμε πριν 8 χρόνια ας πούμε, στο πρόσφατο παρελθόν σχετικά. Μπορεί να μας κάνουν και καλό στο τέλος τελος να πετάξουμε τα κινητά αχαχα. Εν αναμονή λοιπόν 😏😛 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 50 minutes ago, minast said: Δεν αποκλείω να γίνουν νέες αλλαγές, αλλά η συγκεκριμένη είναι εντελώς παράλογη και μάλλον βγαλμένη από το μυαλό του συνομιλητή σου. Πολλά ήταν παράλογα αλλά έγιναν καθημερινότητα. Αυτό δεν αποτελεί τεκμήριο για να απορρίψεις μια πληροφορία. Ωστόσο εγώ θυμάμαι ότι το 2019.με έπαιρναν για συμβόλαιο και έλεγαν ότι η ελάχιστη ανανέωση θα πάει από 12 στα 15€ τους επόμενους μήνες. Προφανώς και αυτό δεν έγινε έτσι ακριβώς όμως έδειχνε τις τάσεις. Μπορεί να μη γίνει έτσι ακριβώς, όμως σίγουρα δεν τα βγάζουν από το κεφάλι τους. Σκέψεις για μείωση του διμήνου υπάρχουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 37 minutes ago, paanos said: Παράλογη γιατί; Δε θα μου έκανε εντύπωση αν τα πακέτα τα κάνουν 15 ή 20 μέρες. Ήδη τα καουνταουν του Q είναι 15ημερα (από 30 ημέρες που ήταν). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 1 hour ago, paanos said: Παράλογη γιατί; Δε θα μου έκανε εντύπωση αν τα πακέτα τα κάνουν 15 ή 20 μέρες. Γιατί και η διάρκεια είναι δύσχρηστη και το κόστος δυσανάλογα μεγάλο. Ο συνδυασμός το κάνει... απίθανο. Με δεδομένο ότι υποχρεωνόμαστε πρακτικά να διατηρούμε Ελληνικό κινητό, η δυσφορία του κόσμου θα ήταν έμπρακτη και άμεση, τόσο προς τους παρόχους όσο και προς την ΕΕΤΤ. Εν γένει αποφεύγω να κάνω προβλέψεις, αλλά αυτή μου μοιάζει αυτονόητη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου (edited) 47 minutes ago, VIPdriver said: Ήδη τα καουνταουν του Q είναι 15ημερα (από 30 ημέρες που ήταν). 6 minutes ago, minast said: Γιατί και η διάρκεια είναι δύσχρηστη και το κόστος δυσανάλογα μεγάλο. Ο συνδυασμός το κάνει... απίθανο. Με δεδομένο ότι υποχρεωνόμαστε πρακτικά να διατηρούμε Ελληνικό κινητό, η δυσφορία του κόσμου θα ήταν έμπρακτη και άμεση, τόσο προς τους παρόχους όσο και προς την ΕΕΤΤ. Εν γένει αποφεύγω να κάνω προβλέψεις, αλλά αυτή μου μοιάζει αυτονόητη. 47 minutes ago, VIPdriver said: Επίσης τα πακέτα προς εξωτερικό ισχύουν για 28 ημέρες ενώ αν θυμάστε και το πακέτο με κάτι ψιχουλοπαροχες και κόστος 7,20€ που είχε λανσαριστεί μαζί με την 8ευρη ανανέωση (και αποσύρθηκαν επίσης μαζί) είχε διάρκεια 20 ημέρες. Όποιος μιλάει στα σοβαρά για μαζική κινητοποίηση καταναλωτών και το ρόλο της ΕΕΤΤ μάλλον δε ζει στην Ελλάδα. Edited 12 Απριλίου by gpapas640 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Για το What's Up ποια είναι η άποψη σας; Δεν έχω καταλάβει τι είναι cosmoκαρτα και τι διαφορά έχει από what's up ;; Ποιο αξίζει περισσότερο ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 4 minutes ago, elkons said: Για το What's Up ποια είναι η άποψη σας; Δεν έχω καταλάβει τι είναι cosmoκαρτα και τι διαφορά έχει από what's up ;; Ποιο αξίζει περισσότερο ; Αναλογα τις αναγκες σου. Δες και το φρογκ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Αναλογα τις αναγκες σου. Δες και το φρογκ. Έχω ρίξει μια ματιά στο φρογκ , πολύ καλό είναι απλά δεν έχει πολύ ομιλία χρειάζομαι τουλάχιστον 600+ λεπτά προς όλους (Cosmote ως εταιρία στο κινητό δεν την αλλάζω με τίποτα) απλά το φρογκ χρειάζεται διαφήμιση να γίνει πιο γνωστό και να κάνουν την εφαρμογή πιο σύγχρονη στην προκειμένη περίπτωση όπως what's up 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Παιδες να ρωτησω κατι "κουλο". Εχουν μαζευτει σε ενα Whatsup καποια χρηματα απο αγορες καρτας που δεν χρησιμοποιηθηκαν. Αυτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν με καποιον τροπο εκτος απο αγορα πακετου? Π.χ. να βαλω πακετο (ή να στειλω χρηματα) σε καποιο αλλο Whatsup φιλου? 2 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 2 minutes ago, Prattein_Aloga said: Παιδες να ρωτησω κατι "κουλο". Εχουν μαζευτει σε ενα Whatsup καποια χρηματα απο αγορες καρτας που δεν χρησιμοποιηθηκαν. Αυτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν με καποιον τροπο εκτος απο αγορα πακετου? Π.χ. να βαλω πακετο (ή να στειλω χρηματα) σε καποιο αλλο Whatsup φιλου? Τσέκαρε αυτό μήπως είναι αυτό που εννοείς 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 9 minutes ago, elkons said: Τσέκαρε αυτό μήπως είναι αυτό που εννοείς 😉 Ειναι ακριβως αυτο που εννοουσα! Ευχαριστω πολυ φιλε μου 🙂 2 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά Είμαι Ελβετία αυτή τη στιγμή και ο,τι και να κάνω δεν έχω ίντερνετ. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να ενεργοποιήσω και δεν βρίσκω; έχω what's up Ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 4 minutes ago, Antonio27 said: Καλησπέρα παιδιά Είμαι Ελβετία αυτή τη στιγμή και ο,τι και να κάνω δεν έχω ίντερνετ. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να ενεργοποιήσω και δεν βρίσκω; έχω what's up Ευχαριστώ Έχει συνδεθεί σε ένα ελβετικό δίκτυο? Έχεις λάβει κάποιο sms αρχικά εάν ναι στείλε και ενα screenshot!, δοκίμασε από τις ρυθμίσεις τη συσκευής να ανοίξεις την περαγωγή δεδομένων έτσι το ξένο δίκτυο θα έχει πρόσβαση και στη χρήση στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας Edited 14 Απριλίου by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 8 minutes ago, Antonio27 said: Καλησπέρα παιδιά Είμαι Ελβετία αυτή τη στιγμή και ο,τι και να κάνω δεν έχω ίντερνετ. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να ενεργοποιήσω και δεν βρίσκω; έχω what's up Ευχαριστώ Ίσως στις ρυθμίσεις να είναι απενεργοποιημένα τα δεδομένα μέσω roaming. Ποια συσκευή έχεις; Edited 14 Απριλίου by Mantzanes 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Ναι είναι όλα ενεργοποιημένα, έχει συνδεθεί σε δίκτυο, γράφει 5G πάνω δεξιά κανονικά, αλλά δεν λειτουργεί τίποτα. iPhone 15 pro max. Δεν μου ήρθε κάποιο SMS, έκανα και ρισταρτ κλπ και τίποτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts