Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 41,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν ξέρω αν σ' εξυπηρετεί, αλλά θα μπορούσες να κάνεις τριμερή συνδιάσκεψη μέσω viber (ή άλλου προγράμματος)

Αριθμός δωρεάν εξυπηρέτησης Wind: 13700

Καταγγελία σύμβασης κι επιστροφή εναπομείναντος υπολοίπου καρτοκινητού: https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/about_Regulation.html

Ναι, σαφώς και υπάρχουν και τα messaging apps, απλά μου έτυχε περίπτωση που έπρεπε η συνδιάσκεψη να γίνει μέσω τηλεφώνου και ήταν δυσάρεστη έκπληξη ότι δεν δουλεύει.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχω μια υπηρεσία που υπάρχει εδώ και τόσα χρόνια και δούλευε κανονικά σε F2G χωρίς να κάνω κάτι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Μόνο η wind το δίνει σε καρτοκινητά. Vodafone και Cosmote μόνο στα συμβόλαια.

Ειναι 20% και για τους νέους 100%.
Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό.

Αυτό που πάντα το συγκρίνουμε με το τίποτα!!!
Ότι είναι πανάκριβα τα πακέτα δεν το αναφέρουμε,και από παροχές μηδαμινές;;
Ούτε αυτό..
Απ το τίποτα ….
Παίρνω μισθό μισθό 300€ …
Ε και σου λέει ο άλλος..
Απ το μηδέν καλύτερα!!

Τόσο αξίζει ο άνθρωπος στον καπιταλισμό…
Τίποτα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

11 ώρες πριν, lempoi said:

Αυτό που πάντα το συγκρίνουμε με το τίποτα!!!
Ότι είναι πανάκριβα τα πακέτα δεν το αναφέρουμε,και από παροχές μηδαμινές;;
Ούτε αυτό..
Απ το τίποτα ….
Παίρνω μισθό μισθό 300€ …
Ε και σου λέει ο άλλος..
Απ το μηδέν καλύτερα!!

Τόσο αξίζει ο άνθρωπος στον καπιταλισμό…
Τίποτα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ανοίγεις μεγάλη συζήτηση: κατιπαλισμος έναντι κομμουνισμού (που δεν υπάρχει πλέον).

Εγώ, είμαι στο 20%.  ΠΟΙΟΣ θα πει ότι είναι ευχαριστημένος ? Κανείς.

Αλλά, αυτό ίσχυε μια 10ετια και τώρα μειώθηκε.

Φίλε έχω ζήσει κουμουνισμο....

Άστο καλύτερα....

Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή

Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

On 15/2/2022 at 1:29 ΠΜ, HEO said:

Φίλε έχω ζήσει κουμουνισμο....

Άστο καλύτερα....

Κανείς δεν ζήτησε κομμουνισμό. Σε άλλες χώρες με καπιταλισμό δεν είναι το μπαχαλο που έχουμε εδώ.

Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να κοιτάμε το ταβάνι και να λέμε "ωχ αδελφέ" όταν μας κλέβουν και να λέμε μίζερα ευχαριστώ όταν μας πετάνε ένα 20λεπτο για μπουρμπουαρ.

Edited by gpapas640

Εμείς οι ίδιοι φταίμε. Από τη στιγμή που οι αρμόδιες αρχές (ΕΕΤΤ) δεν προβλεπουν οικονομικά προστιμα σε κάθε λάθος χρέωση της εταιρίας και εμείς δεν προχωρούμε σε μηνύσεις, αυτό θα γίνεται. Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πανω, το "ωχ αδελφέ" μας έχει καταστρέψει. Όπως επίσης και η ψήφος σε κυβερνήσεις που αφήνουν τις εταιρείες να ευνοούνται εις βάρους του πληθυσμου. Κάποιοι θα πουνε για κομμουνισμο, αλλά στην πραγματικότητα αναφέρομαι στην κοινωνική δικαιοσύνη. Ίσως σοσιαλισμό, δεν ξέρω. Πάντως στην μητέρα του καπιταλισμού (ΗΠΑ) υπάρχει τεράστια αδικία στις βασικές ανθρώπινες ανάγκες. Δεν είναι σωστό, κατά τη γνώμη μου, να πληρώνω φόρους και να μην έχω σωστή παιδεια, υγεία και ασφάλεια. 

Edited by Mobileras

Κλήσεις WiFi 📶
Cosmote: WIFICALL στο 1333
Nova: VOW ΝΑΙ στο 1202
Vodafone: WiFi στο 1339

47 minutes ago, GREGORYMO said:

Προσπαθώ να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας από το app και δεν αφήνει !!!!

Συμβαίνει σε άλλον ?

Με κάρτα ή Paypal? Έκανα όλη τη διαδικασία εκτός την πληρωμή, και δεν είδα κάποιο πρόβλημα.
Σου βγάζει κάποιο μήνυμα;

4 minutes ago, minast said:

4 minutes ago, minast said:

Με κάρτα ή Paypal? Έκανα όλη τη διαδικασία εκτός την πληρωμή, και δεν είδα κάποιο πρόβλημα.

Άκυρο !!!!

Λάθος έκανα !!!!!

Edited by GREGORYMO
Λαθος

27 minutes ago, minast said:

Ούτε εγώ μπορώ με paypal από την εφαρμογή. Μόνο από τον browser

4 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Προσπαθώ να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας από το app και δεν αφήνει !!!!

Συμβαίνει σε άλλον ?

Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις μια αποσύνδεση και να ξανά συνδεθείς, αλλιώς μπορείς από το site τους. 

Κανείς δεν ζήτησε κομμουνισμό. Σε άλλες χώρες με καπιταλισμό δεν είναι το μπαχαλο που έχουμε εδώ.
Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να κοιτάμε το ταβάνι και να λέμε "ωχ αδελφέ" όταν μας κλέβουν και να λέμε μίζερα ευχαριστώ όταν μας πετάνε ένα 20λεπτο για μπουρμπουαρ.
Σε αυτά που γράφεις συμφωνώ

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή

Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

Στην αγορά αυτή τη στιγμή έχουμε αυτά σαν προτάσεις σήμερα με λιγότερα απο 18€ για κάποιον που θέλει κυρίως data και δεν είναι φοιτητής να έχει τα χιλιάρικα τις ομιλίας.

Όλες οι τιμές είναι χωρίς τέλη κινητής

Cosmote Neo 10GB και 500' προς όλους με rollover για ένα μόνο μήνα (δηλαδή ποτέ δεν μπορείς να έχεις πάνω από το 2χ των αρχικών παροχών σου)  (και με 1' χρέωση βέβαια, σημαντικό...) 17.27

Cosmoκάρτα 300' προς όλους, 300 προς cosmote με rollover (κάτι ψιλά internet) και 10GB από το vodafone wi-fi on the spot = 14.95

F2G 600' προς όλους 10.40 (12 ανανέωση) ή voda καρτοκινητό το ίδιο 12άρα ανανέωση + 10GB voda 16.95

F2G unlimited προς όλους 12.90 (14 ανανέωση)  + 10GB voda 18.95

Βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται η sim του wi-fi on the spot eSIM, αν έχει κάποιος ας μας πει.

Edited by user2163

8.90€ αλλά και πάλι το ίδιο είναι αφού θα φτάνει η 10αρα κάρτα. Για να δούμε φυσικά αν και η cosmote θα ανακοινώσει εντός των ημερών/μηνών την κατάργηση της 10αρας κάρτας

Edited by bbbb

Το τηλέφωνο στο χωριό, είναι στο όνομα του πατέρα μου και είναι αορίστου.

Αν κάνω αλλαγή ονόματος, θα μου δηλώσουν το καρότο κινητό που έχω στην ΙΔΙΑ διεύθυνση για να παίρνω το 1G για 7 ημέρες ?

ΤΙ χρειάζεται να προσκομίσω ?

Εγώ κατοικώ στην διεύθυνση που γράφει το καρτοκινητο.

Αν το σταθερό και το κινητό είναι στο ίδιο όνομα (στο ίδιο ΑΦΜ) δεν παίζει ρόλο η διεύθυνση. 

Καλησπέρα σε όλους! Είχα στο παρελθόν έναν αριθμό Κοσμοκάρτα, τον οποίο άφησα να λήξει (έχουν παρέλθει οι δεκατρείς μήνες από την τελευταία ανανέωση, ενώ σε ένα μήνα παρέρχεται και το εξάμηνο όπου δικαιούμαι επαναχορήγηση του αριθμού). Θα ήθελα να αιτηθώ επαναχορήγηση της γραμμής, αλλά δυστυχώς δεν έχω το σειριακό αριθμό της κάρτας SIM που είχα τότε. Για την ακρίβεια, ο αριθμός ήταν ενεργός σε μία eSIM, της οποίας έχω πετάξει τα χαρτιά. Μήπως γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχει τρόπος να προμηθευτώ νέα SIM από ένα κατάστημα Γερμανός και να ζητήσω από την Cosmote να ενεργοποιήσει τον αριθμό στη νέα κάρτα, ή διασταυρώνουν τα στοιχεία της SIM οπότε άκυρο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

3 minutes ago, paanos said:

Αν το σταθερό και το κινητό είναι στο ίδιο όνομα (στο ίδιο ΑΦΜ) δεν παίζει ρόλο η διεύθυνση. 

Είσαι σίγουρος ?

Θα το ρωτήσω.

3 minutes ago, Gm87 said:

Καλησπέρα σε όλους! Είχα στο παρελθόν έναν αριθμό Κοσμοκάρτα, τον οποίο άφησα να λήξει (έχουν παρέλθει οι δεκατρείς μήνες από την τελευταία ανανέωση, ενώ σε ένα μήνα παρέρχεται και το εξάμηνο όπου δικαιούμαι επαναχορήγηση του αριθμού). Θα ήθελα να αιτηθώ επαναχορήγηση της γραμμής, αλλά δυστυχώς δεν έχω το σειριακό αριθμό της κάρτας SIM που είχα τότε. Για την ακρίβεια, ο αριθμός ήταν ενεργός σε μία eSIM, της οποίας έχω πετάξει τα χαρτιά. Μήπως γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχει τρόπος να προμηθευτώ νέα SIM από ένα κατάστημα Γερμανός και να ζητήσω από την Cosmote να ενεργοποιήσει τον αριθμό στη νέα κάρτα, ή διασταυρώνουν τα στοιχεία της SIM οπότε άκυρο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αν πας με το ΑΦΜ σου, δεν θα το βρουν ?

9 minutes ago, Gm87 said:

Μήπως γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχει τρόπος να προμηθευτώ νέα SIM από ένα κατάστημα Γερμανός και να ζητήσω από την Cosmote να ενεργοποιήσει τον αριθμό στη νέα κάρτα, ή διασταυρώνουν τα στοιχεία της SIM οπότε άκυρο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μπορείς να πας με την ταυτότητα σου (επειδή είναι καρτοκινητό, πιο σπάνια είναι δηλωμένο και ΑΦΜ) και θα βρουν τον αριθμό. Αν όντως δεν έχουν περάσει 6 μήνες, θα μπορέσεις να τον ανακτήσεις ως νέα σύνδεση. 

Τυχόν προνόμια που είχες στο παρελθόν (πχ αν ήταν προνομιακό, ή αν είχες την προσφορά με τα δωρεάν λεπτά σε κάθε ανανέωση) δεν θα επανέλθουν. 

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Και εγώ το θεωρώ λογικό αυτό που λέτε, αλλά στο 13888 μου είπαν (και η υπάλληλος επέμενε, σχεδόν "χτυπιόταν"), ότι η επαναχορήγηση της γραμμής γίνεται αυστηρά με το σειριακό αριθμό της τελευταίας κάρτας SIM στην οποία ήταν ενεργός ο αριθμός πριν λήξει και ότι αν δεν έχω το σειριακό, χάνω οριστικά το νούμερο. Ακριβώς το ίδιο μου είπαν και στο Messenger της Cosmote και του What's Up. Δεδομένου ότι οι υπάλληλοι της πράσινης δεν είναι άσχετοι και ανενημέρωτοι όπως εκείνοι της μπλε, το θεωρώ σχεδόν απίθανο να μου είπαν ψέματα.