Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Σύμφωνα με την εφαρμογή, τέλος η προσφορά των απεριόριστων λεπτών και 200 GB. Επέστρεψαν τα 21,5 GB.

Αυτο πειστεψα κ εγω αλλα κ με την ολοκληρωση μου εγραψε κ παλι για 9 μηνες θα απολαμβανεις 200 giga απεριοριστα λεπτα κ μηνυματα κ γτ στην σελιδα τους ελεγε 21 γιγα κτλπ

• Απαντήσεις 47χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Υπάρχει δυνατότητα χρήσης του υπόλοιπου What's up ή frog για αγορές από Google play;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Δώρο απεριόριστα data για 7 Ημέρες από το MagentaONE !

Screenshot-20251208-180719-WHAT-S-UP.jpg

What's Up αρχική σελίδα 3ο banner.

27 minutes ago, VIPdriver said:

Οσοι το εχουν με φρογκ;

Όσοι έχουν Frog να ψάξουν, δεν γνωρίζω.

Νομίζω ισχύει για όλους, πέρυσι στην αρχή έδωσαν απεριόριστα data για μια εβδομάδα ενόψει των εορτών με COSMOTE ONE και αμέσως μετά ακολούθησε το δώρο με τα απεριόριστα data για 15 ημέρες σε όλους τους συνδρομητές. 

Λογικά και φέτος με το ίδιο μοτίβο θα πάνε. Επίσης τρέχουν διαγωνισμοί στο Magenta Moments με το Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο.

5 minutes ago, elkons said:

Νομίζω ισχύει για όλους, πέρυσι στην αρχή έδωσαν απεριόριστα data για μια εβδομάδα ενόψει των εορτών με COSMOTE ONE και αμέσως μετά ακολούθησε το δώρο με τα απεριόριστα data για 15 ημέρες σε όλους τους συνδρομητές. 

Λογικά και φέτος με το ίδιο μοτίβο θα πάνε. Επίσης τρέχουν διαγωνισμοί στο Magenta Moments με το Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο.

Ισχύει. 2 δώρα 

1 minute ago, VIPdriver said:

Δεν βρισκω πουθενά την προσφορά 

Ίσως εμφανιστεί αργότερα, κοίτα και στο FROG APP. Σε What's Up που κοίταξα ήρθε αποκλειστικά σε αριθμούς που συμμετέχουν στο σχήμα MagentaONE. 

Just now, GREGORYMO said:

Κακό αυτό.

ΜΗΠΩΣ δεν είναι για 'σένα' ?

Αν δεν είναι στο MagentaONE ο αριθμός, όχι δεν είναι για εκείνον. Υπομονή για το επόμενο δώρο, ξέρουμε κάθε χρόνο κλασικά. 

On 7/12/2025 at 6:43 ΜΜ, t300 said:

Υπάρχει δυνατότητα χρήσης του υπόλοιπου What's up ή frog για αγορές από Google play;

Σε καρτοκινητό όχι. Μόνο σε συμβόλαιο και καρτοσυμβόλαιο.

Εμφανίστηκαν τα απεριόριστα data του MagentaONE και στα κινητά των γονιών μου συμβόλαιο και καρτοσυμβόλαιο. 

1 ώρα πριν, elkons said:

Ίσως εμφανιστεί αργότερα, κοίτα και στο FROG APP. Σε What's Up που κοίταξα ήρθε αποκλειστικά σε αριθμούς που συμμετέχουν στο σχήμα MagentaONE. 

Αν δεν είναι στο MagentaONE ο αριθμός, όχι δεν είναι για εκείνον. Υπομονή για το επόμενο δώρο, ξέρουμε κάθε χρόνο κλασικά. 

Ένα από τα 5 νούμερα που διαχειρίζομαι στο cosmote app έχει Magenda One, μαλλον θα πρεπει να εγκαταστησω το cosmote app στη συσκευή εκείνου του νούμερου, διοτι στο δικό μου δειχνει ποντους ματζεντα μονο απο το δικό μου id.

Edited by VIPdriver

Έχω υπόλοιπο γύρω στα 30 ευρώ. Επειδή θέλω να κάνω φορητότητα, γίνεται να τα πάρω κάπως χωρίς κάποια τιμολογιακή αλλαγή; Μια φορά που είχα ρωτήσει στο chat μου είπαν γίνεται. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να βρω άνθρωπο στο chat, μάλλον δεν γλυτώνω την κλήση στο 13888. Το έχει καταφέρει κανείς να πάρει πίσω λεφτά ή να αρχίσω τις χρεώσεις προς 5ψήφια;

2 ώρες πριν, dasnowy said:

Μια φορά που είχα ρωτήσει στο chat μου είπαν γίνεται. 

αυτο θα ηταν πολυ ενδιαφερον, αν ειναι αληθινο και οχι δικαιολογια να σε ξεφορτωθει

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Επιτέλους ενεργοποιήθηκα κι εγώ. Ένα έχω να πω, απαράδεκτη εξυπηρέτηση και από το τηλέφωνο και από το chat!

Edited by Loutrikan

Σήμερα έστειλαν και σχετικό sms με την υποσημείωση ότι έρχονται κι άλλα δώρα σε λίγες ημέρες.

13 ώρες πριν, Loutrikan said:

Επιτέλους ενεργοποιήθηκα κι εγώ. Ένα έχω να πω, απαράδεκτη εξυπηρέτηση και από το τηλέφωνο και από το chat!

Πρόλαβες τουλάχιστον την προσφορά με τα 200 GB;

Edited by Serafeim1981

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

τι χάλια μάυρα είναι αυτά με την νέα εφαρμογή ? εκτός από το απαράδεκτο interface συχνά πυκνά δεν μπορώ να συνδεθώ, τώρα προσπαθώ από χτες το βράδυ μάταια όμως 🙄

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

49 minutes ago, taliban said:

τι χάλια μάυρα είναι αυτά με την νέα εφαρμογή ? εκτός από το απαράδεκτο interface συχνά πυκνά δεν μπορώ να συνδεθώ, τώρα προσπαθώ από χτες το βράδυ μάταια όμως 🙄

Οπότε δεν ειμαι ο μόνος που εχει προβλήματα.

Αυτό που έκανα εγώ και δείχνει να έχει στρώσει λίγο ειναι να έχω το ασπρο φόντο και ενεργοποίηση δαχτυλικού για την είσοδο στην εφαρμογή.Αλλά πάλι κάθε φορά που την ανοίγω το κάνω με τον φόβο ότι θα κολλήσει και θα φορτώνει για πάντα και θα ζητήσει κάμποσες φορές τον κωδικό......και δεν θα συνδεθεί.

Ακόμα και η σελίδα https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/dashboard.jsp μου κάνει προβλήματα .Εκτός ότι μου ζητάει να πατήσω σε ένα πλαίσιο για απόδειξη ότι ειμαι άνθρωπος καθε μα κάθε φορά,μπορεί επειδή μπαίνω απο Αγγλία,συχνά πυκνά με πετάει απο το mycosmote στην αρχική της κοσμοτε και κάνει reload κάθε 5 δευτερόλεπτα.Και δεν μπορώ να κάνω την  εργασία που θέλω.Ασε που  το πακέτο δεδομένων έχει άλλο υπόλοιπο στην σελίδα και άλλο στην εφαρμογή.Αχταρμάς.

Η whatsup εφαρμογή δουλευε,δεν την εχω πλέον,σχεδόν απροβλημάτιστα.Ζήταγε απο καιρό σε καιρό επιβεβαίωση με σμς για την είσοδο αλλά μόνο αυτό.

Την πληροφορία για τη ληξη της σύνδεσης την εχουν πεταξει απο την εφαρμογή της κοσμοτε στο μεταξύ.

11 minutes ago, kmpatra said:

Την πληροφορία για τη ληξη της σύνδεσης την εχουν πεταξει απο την εφαρμογή της κοσμοτε στο μεταξύ.

Ουτε ημερομηνία φραγής και ουτε στην εφαρμογή του Frog. Μόνο ημερομηνία λήξης χρημάτων λεει. Λετε να άλλαξε κάτι;

Υπαρχει καπου σε εφαρμογη να δηλωσουμε/αλλαξουμε email;

Καλησπέρα, δεν με αφήνει να συνδεθώ να μπω να αγοράσω κάρτα … ούτε στο ημεηλ στέλνει μήνυμα, ούτε με sms . Τι φάση ; Δεν βρίσκω κάπου στις σημειώσεις μου όσον αφορά στοιχεία COSMOTE id. Λογικά θα αναγκαστώ να δημιουργήσω; καινούργιο.

image.thumb.png.259a158b093a25f1ed8132e3a68df4eb.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

10 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Σήμερα έστειλαν και σχετικό sms με την υποσημείωση ότι έρχονται κι άλλα δώρα σε λίγες ημέρες.

Πρόλαβες τουλάχιστον την προσφορά με τα 200 GB;

Ναι την πρόλαβα!