vasilhs_lamia Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Καλημερα εκανα φορητοτητα κ εχω τα απεριοριστα με 13 το μηνα! Τα ρελοαντ δεν τα ενεργοποιο γτ εχω απεριοριστα!αν κανω ανανεωση το για τον επομενο μηνα θα ανανεωθη η ληξη τους? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 1 hour ago, vasilhs_lamia said: Καλημερα εκανα φορητοτητα κ εχω τα απεριοριστα με 13 το μηνα! Τα ρελοαντ δεν τα ενεργοποιο γτ εχω απεριοριστα!αν κανω ανανεωση το για τον επομενο μηνα θα ανανεωθη η ληξη τους? Ναι με κάθε ανανεωση ανανεώνονται τα reload 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Η προσφορά από τηλεφωνικό κέντρο που είχε μοιραστεί κάποιος για απεριόριστα ισχύει ακόμα; Νομίζω η τιμή ήταν και πάλι γύρω στα 13€/μήνα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Καλησπέρα στην παρέα! Είναι η ιδέα μου, ότι η "καλοκαιρινή προσφορά" με τα μηνιαία απεριόριστα data με 13,5€, τείνει να γίνει μόνιμο πακέτο? Άλλες χρονιές το έκοβαν γύρω στις δεκαπέντε με είκοσι Σεπτεμβρίου (το πολύ), φέτος παίρνει συνεχείς παρατάσεις. Μακάρι να ισχύει, έχει αρχίσει να μου θυμίζει τα απεριόριστα GB με 15€ του F2G (λίγο πριν την εξαγορά). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Καλησπέρα στην παρέα, ψάχνω να πάρω μια κάρτα sim για ανήλικο παιδί το οποίο θα κάνει αναπάντητες σε μένα για να το καλώ εγώ, δηλαδή δεν χρειαζόμαστε data κλπ, η πιο φθηνή λύση για να βάζω κάρτα ανά τρίμηνο ποια είναι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Cu stay on, ρωτα στο νημα του vodafone cu. Είναι η πιο φθηνή λύση για να μην βάζεις κάρτα στο τρίμηνο 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Καλημέρα. Μια μικρή βοήθεια, αν το έχει κάνει η απλά το γνωρίζει κάποιος: Αν είμαι τώρα σε άλλο πάροχο, π.χ. Nova/Q, και πάω προσωρινά στο What's UP με τα 3€ με σκοπό να ξαναγυρίσω σε Nova/Q με καλύτερη προσφορά, αυτά τα 3€ αρκούν για να ολοκληρωθεί η φορητότητα και ενεργοποίησή μου στην Cosmote; Ή θα πρέπει να βάλω και κάποια χρήματα ή/και να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο στο What's UP ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 1 hour ago, stark said: Καλημέρα. Μια μικρή βοήθεια, αν το έχει κάνει η απλά το γνωρίζει κάποιος: Αν είμαι τώρα σε άλλο πάροχο, π.χ. Nova/Q, και πάω προσωρινά στο What's UP με τα 3€ με σκοπό να ξαναγυρίσω σε Nova/Q με καλύτερη προσφορά, αυτά τα 3€ αρκούν για να ολοκληρωθεί η φορητότητα και ενεργοποίησή μου στην Cosmote; Ή θα πρέπει να βάλω και κάποια χρήματα ή/και να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο στο What's UP ; Πριν μερικούς μήνες το έκανα εγώ, αυτό που περιγράφεις, μόνο με τα 3€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 21 minutes ago, opmgls said: Πριν μερικούς μήνες το έκανα εγώ, αυτό που περιγράφεις, μόνο με τα 3€. Οκ σε ευχαριστώ. Φαντάζομαι το θέμα μετά είναι ότι με 3€ μέσα δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα (κλήσεις, κλπ) μέχρι να ολοκληρωθεί η "επιστροφή" στον προηγούμενο πάροχο. Σωστά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 (edited) 4 minutes ago, stark said: Οκ σε ευχαριστώ. Φαντάζομαι το θέμα μετά είναι ότι με 3€ μέσα δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα (κλήσεις, κλπ) μέχρι να ολοκληρωθεί η "επιστροφή" στον προηγούμενο πάροχο. Σωστά; Δεν θυμάμαι καλά γιατί ηταν πριν μήνες αλλά σπό την αρχή δεν έχεις μέσα τα 3€. Είναι κάποιου είδους κόμιστρο για την αποστολή οπότε δεν μένουν μέσα. Κάτι ψιλοπαροχές σου δίνουν νομίζω. Edited October 17, 2025 by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 On 12/10/2025 at 12:21 ΠΜ, lalakis said: Σε πια ενότητα το βγάζει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 2 ώρες πριν, stark said: Καλημέρα. Μια μικρή βοήθεια, αν το έχει κάνει η απλά το γνωρίζει κάποιος: Αν είμαι τώρα σε άλλο πάροχο, π.χ. Nova/Q, και πάω προσωρινά στο What's UP με τα 3€ με σκοπό να ξαναγυρίσω σε Nova/Q με καλύτερη προσφορά, αυτά τα 3€ αρκούν για να ολοκληρωθεί η φορητότητα και ενεργοποίησή μου στην Cosmote; Ή θα πρέπει να βάλω και κάποια χρήματα ή/και να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο στο What's UP ; Τα 3€ αρκούν. Θα υπάρχουν πιθανον και κάποια λεπτά του € στο υπόλοιπο, όταν θα ενεργοποιηθεί στην κοσμοτέ, και θα έχεις εισερχόμενες κανονικά για μέχρι 3 μηνες. Τα τρία ευρώ τα πληρώνεις κατά την αίτηση (ξεχωριστή πληρωμή καμία σχέση με το υπόλοιπο) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 17 ώρες πριν, dimtz said: Καλησπέρα στην παρέα, ψάχνω να πάρω μια κάρτα sim για ανήλικο παιδί το οποίο θα κάνει αναπάντητες σε μένα για να το καλώ εγώ, δηλαδή δεν χρειαζόμαστε data κλπ, η πιο φθηνή λύση για να βάζω κάρτα ανά τρίμηνο ποια είναι; Σε cosmote δεν υπάρχει. Υπάρχει στη vodafone ετήσιο. Νομίζω κοστίζει κάνα 25αρι για ένα χρόνο. Ρώτα στο τοπικό της vodafone. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 17 ώρες πριν, dimtz said: Καλησπέρα στην παρέα, ψάχνω να πάρω μια κάρτα sim για ανήλικο παιδί το οποίο θα κάνει αναπάντητες σε μένα για να το καλώ εγώ, δηλαδή δεν χρειαζόμαστε data κλπ, η πιο φθηνή λύση για να βάζω κάρτα ανά τρίμηνο ποια είναι; Vodafone cu. Θα δώσεις για αρχή 13€ για να πάρεις την κάρτα sim με απεριόριστη ομιλία και ίντερνετ για τον πρώτο μήνα. Και μετά θα κάνεις αυτό: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-stay-on-krata-to-cu-sou-energo-horis-ananeosi-gia-13-mines/ 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 10 ώρες πριν, alcateluser said: Σε πια ενότητα το βγάζει; Στην πρωτη οθονη, την κεντρικη κατω στις διαφημιστικες προσφορες, αλλα μου εχουν στειλει και μηνυματα σχετικα, ισως απευθυνεται επιλεκτικα βασει καποιου αλγοριθμου και οχι σε ολους... ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Μία ερώτηση γιατί δεν γνωρίζω. Σε έναν αριθμό what's up έχω διαθέσιμο υπόλοιπο 27.62€ είναι η προσφορά με τα απεριόριστα για 9 μήνες που τελειώνει τώρα. Εάν κάνω μετατροπή σε Cosmote neo τι θα γίνει με το υπόλοιπο των χρημάτων; Σας ευχαριστώ πολύ!! 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 Θα παραμείνει ως έχει. Όσο πληρωνεις το neo θα είναι το υπόλοιπο άθικτο. Αν γυρίσεις πάλι σε whats up, θα το έχεις επίσης διαθέσιμο. Επίσης όσο είσαι neo θα χρησιμοποιείται το υπόλοιπο για οποιαδήποτε χρεωση εκτος των παροχών που σου προσφέρει το πρόγραμμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα όπως το cosmote neo σε vodafone και nova??? 2 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 19 minutes ago, kmpatra said: Θα παραμείνει ως έχει. Όσο πληρωνεις το neo θα είναι το υπόλοιπο άθικτο. Αν γυρίσεις πάλι σε whats up, θα το έχεις επίσης διαθέσιμο. Επίσης όσο είσαι neo θα χρησιμοποιείται το υπόλοιπο για οποιαδήποτε χρεωση εκτος των παροχών που σου προσφέρει το πρόγραμμα. Σας ευχαριστώ, στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι θα χαθεί το υπόλοιπο εάν το κάνω μετατροπή σε neo, καλύτερα να το στείλω σε άλλο καρτοκινητο μην πάει χαμένο. 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 22 minutes ago, odim said: υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα όπως το cosmote neo σε vodafone και nova??? Όχι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 35 minutes ago, odim said: υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα όπως το cosmote neo σε vodafone και nova??? Σε Vodafone βγήκε μολις προχτες, κοίτα στο αντίστοιχο νήμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 1 minute ago, kmpatra said: Σε Vodafone βγήκε μολις προχτες, κοίτα στο αντίστοιχο νήμα. Στο CU? Τώρα το έμαθα αυτό! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 Just now, elkons said: Στο CU? Τώρα το έμαθα αυτό! Ναι 30 minutes ago, Antonio21 said: Σας ευχαριστώ, στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι θα χαθεί το υπόλοιπο εάν το κάνω μετατροπή σε neo, καλύτερα να το στείλω σε άλλο καρτοκινητο μην πάει χαμένο. https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/cosmote-neo Αναφέρονταν στο υπόλοιπο από πακέτα όχι στο υπόλοιπο το χρηματικό. Αυτό που σου λέω είναι τσεκαρισμένο το είχε κάνει ο αδελφός μου και το υπόλοιπο του έχει παραμείνει μέχρι τώρα Κοίτα και αυτό 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 2 minutes ago, kmpatra said: Ναι Το είδα. Με κοφτερ είναι:( Πάντως πιο φτηνό είναι Red Unlimited με λίγο παζάρι. Μη βγω εκτός θέματος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts