Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έβαλα μια άδεια κάρτα και πέρασα ένα μήνα με το απεριόριστο πακέτο τζαμπέ και αφού έληξε δεν έγινε ανανέωση αφού η συγκεκριμένη κάρτα ήταν άδεια έστειλα στο 1314 ΑΛΠΑΚ έκανα τη μετατροπή μια χαρά 0€

Βέβαια δεν είχα ξανά κάνει μετατροπή μη σας πάρω στο λαιμό μου

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Άν θελεις να σταματησεις το neo μέσα απο το cosmote app (γιατί εκεί τα ρυθμίζεις όλα) πάς στο πρόγραμμά σου και πατάς "παύση". Ο χρόνος θα κυλήσει με τις παροχές μέχρι εκεί που είχες πληρώσει δηλαδή μα κλείσει ο μήνας και μετά την ημερομηνία αυτή απλά είσαι στο κενό. Δέν υπάρχεις στο neo. Απλά την μέρα της λήξης του προγράμματός σου γράφεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και σε χρεώνει 3€ για whats up ή frog. Εμένα απο αλλαγή (στην ουσία παύση ήταν) σε frog απο neo δεν με χρέωσε.Μετά που μετακινήθηκα απο frog σε whats up με χρέωσε 3€. 

Redmi By Xiaomi

11 ώρες πριν, elkons said:

Εγώ έβαλα μια άδεια κάρτα και πέρασα ένα μήνα με το απεριόριστο πακέτο τζαμπέ και αφού έληξε δεν έγινε ανανέωση αφού η συγκεκριμένη κάρτα ήταν άδεια έστειλα στο 1314 ΑΛΠΑΚ έκανα τη μετατροπή μια χαρά 0€

Βέβαια δεν είχα ξανά κάνει μετατροπή μη σας πάρω στο λαιμό μου

Τι σημαίνει άδεια κάρτα;

15 ώρες πριν, gpapas640 said:

Το είχα κάνει παλιότερα αλλά ειλικρινά δε θυμάμαι πως. Σίγουρα είχα διακόψει το neo. Δε νομίζω ότι η μετατροπή είχε γίνει μέσω ΑΛΠΑΚ, πιθανότερο να υπήρχε κάποια επιλογη μέσω του cosmote app.

Πάντα υπαρχει και η δυνατότητα για μια ερώτηση στο τσατ.

Δεν υπήρχε στην εφαρμογή ποτέ, κάτι για αλλαγή σε πακέτο, από neo στα υπόλοιπα

8 ώρες πριν, Nikos_96 said:

Εμένα απο αλλαγή (στην ουσία παύση ήταν) σε frog απο neo δεν με χρέωσε

Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ

8 ώρες πριν, Nikos_96 said:

γράφεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και σε χρεώνει 3€ για whats up ή frog

Πόσο σίγουρος είσαι; Τελικά σε χρεώνει ή δεν σε χρεώνει;

Από What's Up σε NEO και πάλι σε What's Up 

IMG_20241220_141546_569.thumb.jpg.45156696b58a136db5ef95f5232d8c64.jpg

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

7 minutes ago, elkons said:

Από What's Up σε NEO και πάλι σε What's Up 

IMG_20241220_141546_569.thumb.jpg.45156696b58a136db5ef95f5232d8c64.jpg

Άρα δεν χρεώνει όπως προείπαμε 😉

Ακριβώς 

Εμφανίστηκε κ άλλη μια προσφορά για τις γιορτές στο What's Up και στο COSMOTE App

802160454_Screenshot_20241220_224438_WHATSUP.thumb.jpg.cedbca9df37835548eb232d24dc18c0f.jpg

Screenshot_20241220_224737_COSMOTE.thumb.jpg.1d2dbe66b72b92e0752088f93f68af90.jpg

Edited by elkons

Στο site της Cosmote εμφανίζει μέσα στα υπόλοιπα δώρα και απεριόριστα λεπτά ομιλίας για 15 μέρες.. Στα apps της Cosmote και του what's up δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Στις διευκρινήσεις λέει οτι είναι για όλους (καρτοκινητά, συμβόλαια, κτλ). Εμφανίζει σε κάποιον άλλον κάτι;

Edit: Λάθος μου απο κεκτημένη ταχύτητα... Τα λετπά ομιλίας προς όλους είναι για το σταθερό τηλέφωνο όποιος έχει...

Screenshot 2024-12-21 094503.png

Edited by Nikos_96
Redmi By Xiaomi

Καλησπέρα σε όλους,

έχω τοποθετημένη μια κοσμοκάρτα what's up σε μονάδα συναγερμού, στην οποία συνεχώς προσθέτω χρήματα για να μη χαθεί η σύνδεση, με αποτέλεσμα να έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό περίπου €200. Καμιά ιδέα από την ομάδα πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ αυτά τα χρήματα;

7 minutes ago, jim_78 said:

Καλησπέρα σε όλους,

έχω τοποθετημένη μια κοσμοκάρτα what's up σε μονάδα συναγερμού, στην οποία συνεχώς προσθέτω χρήματα για να μη χαθεί η σύνδεση, με αποτέλεσμα να έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό περίπου €200. Καμιά ιδέα από την ομάδα πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ αυτά τα χρήματα;

Μόνο αν έχεις κάποιον γνωστό σου για να τα μεταφέρεις ή να περιμένεις ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών ώστε να σου επιστρέψουν τα χρήματα σε IBAN.

13 minutes ago, jim_78 said:

Καλησπέρα σε όλους,

3€ κλήρους από την εκπομπή του Ευαγγελάτου live news 

Παιδιά τρέχει προσφορά για frog, whats up και coamokarta που δίνει 9 μήνες απεριόριστα 13€/μήνα. Είτε φορητότητα είτε νέο νούμερο.

2 ώρες πριν, albiz said:

Απεριόριστα GB & λεπτά ομιλίας!

https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται:

"Απεριόριστα GB και Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας δώρο 
με κάθε ενεργοποίηση των πακέτων CALLS TO ALL, UNLIMITED CALLS, DATA MONTH, DIY, Student "

Αν δεν κάνω λάθος, το φθηνότερο DIY πακέτο (μόνο με data) κοστίζει περίπου 10€. Άρα (λογικά) ακόμη και με αυτό παίρνεις τα απεριόριστα.

3 minutes ago, gpapas640 said:

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται:

"Απεριόριστα GB και Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας δώρο 
με κάθε ενεργοποίηση των πακέτων CALLS TO ALL, UNLIMITED CALLS, DATA MONTH, DIY, Student "

Αν δεν κάνω λάθος, το φθηνότερο DIY πακέτο (μόνο με data) κοστίζει περίπου 10€. Άρα (λογικά) ακόμη και με αυτό παίρνεις τα απεριόριστα.

Άραγε αν κάποιος που έχει COSMOTE NEO και το μετατρέψει σε what’s up θα μπορεί να πάρει αυτή την προσφορά;

1 minute ago, ANAGNPANA said:

Άραγε αν κάποιος που έχει COSMOTE NEO και το μετατρέψει σε what’s up θα μπορεί να πάρει αυτή την προσφορά;

Λογικά όχι, εφόσον λέει νέο νούμερο ή φορητότητα.

2 minutes ago, ANAGNPANA said:

Όχι γιατί είσαι ήδη υφιστάμενος στο δίκτυο της Cosmote 

Edited by elkons

Επειδή με ενδιαφέρει φουλ η προσφορά του Whats Up (λήγει ακριβώς το ίδιο με το συμβόλαιο της VF), αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι το εξωτερικό, τί ισχύει με τα πακέτα της COSMOTE στην ΕΕ??

Μέχρι στιγμής ξέρω ότι στο Unlimited συμβόλαιο δίνει 56gb, η VF στην αντίστοιχη προσφορά του CU δίνει μόνο τα gb του "κλασικού" πακέτου που θα ενεργοποιήσεις κι όχι τα απεριόριστα της προσφοράς, αλλά στη σελίδα του πακέτου Unlimited Calls στο Whats Up γράφει

• Τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας, ΜΒ και SMS του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τελικά τι ισχύει??? 

Μετά από επικοινωνία με την COSMOTE, το παραπάνω είναι λάθος ακόμα και στην περίπτωση της προσφοράς - ο χρήστης μπορεί να καταναλώσει στο εξωτερικό μόνο τα data του πακέτου χωρίς τυχόν δώρα πχ COSMOTE One, Reload it etc. Πχ στο Unlimited Calls με 13,5€ η χρήση στο εξωτερικό θα είναι 2.5Gb. 

Οπότε, μένω VF. 

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

7 ώρες πριν, ParafronGR said:

Επειδή με ενδιαφέρει φουλ η προσφορά του Whats Up (λήγει ακριβώς το ίδιο με το συμβόλαιο της VF), αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι το εξωτερικό, τί ισχύει με τα πακέτα της COSMOTE στην ΕΕ??

Μέχρι στιγμής ξέρω ότι στο Unlimited συμβόλαιο δίνει 56gb, η VF στην αντίστοιχη προσφορά του CU δίνει μόνο τα gb του "κλασικού" πακέτου που θα ενεργοποιήσεις κι όχι τα απεριόριστα της προσφοράς, αλλά στη σελίδα του πακέτου Unlimited Calls στο Whats Up γράφει

• Τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας, ΜΒ και SMS του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τελικά τι ισχύει??? 

Μετά από επικοινωνία με την COSMOTE, το παραπάνω είναι λάθος ακόμα και στην περίπτωση της προσφοράς - ο χρήστης μπορεί να καταναλώσει στο εξωτερικό μόνο τα data του πακέτου χωρίς τυχόν δώρα πχ COSMOTE One, Reload it etc. Πχ στο Unlimited Calls με 13,5€ η χρήση στο εξωτερικό θα είναι 2.5Gb. 

Οπότε, μένω VF. 

Καλημέρα 

δεν θα έχει περιαγωγή το συγκεκριμένο πακέτο 

ξέρεις κανείς άμα έχει κόφτη στο internet ?

Ευχαριστώ 

IMG_6100.jpeg

4 ώρες πριν, Harry636 said:

Καλημέρα 

δεν θα έχει περιαγωγή το συγκεκριμένο πακέτο 

ξέρεις κανείς άμα έχει κόφτη στο internet ?

Ευχαριστώ 

IMG_6100.jpeg

Κανένα προγραμμμα της COSMOTE δε έχει κόφτη 

On 21/12/2024 at 5:41 ΜΜ, gpapas640 said:

Μόνο αν έχεις κάποιον γνωστό σου για να τα μεταφέρεις ή να περιμένεις ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών ώστε να σου επιστρέψουν τα χρήματα σε IBAN.

Ευχαριστώ για την απάντηση, υπάρχουν κάπου οδηγίες για να κάνω μεταφορά σε γνωστό μου μέσω του MyCOSMOTE; (ή αν ανοίξω μια PAYZY θα μπορώ να τα μεταφέρω εκεί άραγε;)

1 hour ago, jim_78 said:

Ευχαριστώ για την απάντηση, υπάρχουν κάπου οδηγίες για να κάνω μεταφορά σε γνωστό μου μέσω του MyCOSMOTE; (ή αν ανοίξω μια PAYZY θα μπορώ να τα μεταφέρω εκεί άραγε;)

Όχι, καμία σχέση με το payzy. Μόνο μεταφορά μέσω Cosmote Mobile Easy Transfer, από αριθμό What's Up/Cosmoκάρτα προς αριθμό What's Up/Cosmoκάρτα.