albiz Δημ. Δευτέρα στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:59 μμ Η ενεργοποίηση του δώρου είναι μέχρι τις 15/12/2024. Αμέσως με την ενεργοποίηση ξεκινάει το δώρο ; Σε άλλη περίπτωση έλεγε ότι τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης είναι η τάδε αλλά η παροχή των δωρεάν ξεκινάει τότε. Έτσι αν κάποιος ενεργοποιήσει στις 15/12 τότε δεν φτάνει μέχρι τα Χριστούγεννα το δώρο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Δευτέρα στις 09:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:26 μμ 2 ώρες πριν, albiz said: Η ενεργοποίηση του δώρου είναι μέχρι τις 15/12/2024. Αμέσως με την ενεργοποίηση ξεκινάει το δώρο ; Σε άλλη περίπτωση έλεγε ότι τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης είναι η τάδε αλλά η παροχή των δωρεάν ξεκινάει τότε. Έτσι αν κάποιος ενεργοποιήσει στις 15/12 τότε δεν φτάνει μέχρι τα Χριστούγεννα το δώρο. Μα αυτό κουβεντιάζουμε. Το αλλοπρόσαλλο σκεπτικό της Cosmote.. Δίνει κάποιο δώρο νωρίς χωρίς να είναι ακόμα η ''καρδιά'' των Χριστουγέννων και υποτίθεται όταν λήξουν καπάκι υποτίθεται πρέπει να δώσει κάτι ανάλογο ξανά... 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. Τρίτη στις 11:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:07 πμ Με ποιο λεκτικο sms, παιρνει κανεις, τα απεριοριστα data για cosmote/one, για μια εβδομαδα, λογω εορτων; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Τρίτη στις 07:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:43 μμ Καινούργιο φασούλι (;) σήμερα. Μπαίνω στο cosmote app να συμπληρώσω την έρευνα που δίνει τα 3GB. Παω να ξεκινησω, βγαζει Unknown error. Μια, δυο, μπαινω, βγαινω... τα ιδια. Στέλνω στο chat και μου απαντάνε αυτό: Γκριαξα αλλά μου έλεγε τα ίδια. Ευτυχώς πριν λίγο, μου κόβει και κάνω είσοδο με τον αριθμό και όχι με το email. Όλα κανονικά, και η έρευνα και τα GB. Θα το παρακολουθώ το θέμα. Έχει τύχει σε άλλον τέτοιο πράγμα? ΥΓ: δίνουν που δίνουν τα δώρα με τον σταγονόμετρο σου βάζουν και περιορισμό ένα ανά 45 μέρες ρε φίλε! 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τετάρτη στις 05:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:51 πμ 10 ώρες πριν, gpapas640 said: Καινούργιο φασούλι (;) σήμερα. Μπαίνω στο cosmote app να συμπληρώσω την έρευνα που δίνει τα 3GB. Παω να ξεκινησω, βγαζει Unknown error. Μια, δυο, μπαινω, βγαινω... τα ιδια. Στέλνω στο chat και μου απαντάνε αυτό: Γκριαξα αλλά μου έλεγε τα ίδια. Ευτυχώς πριν λίγο, μου κόβει και κάνω είσοδο με τον αριθμό και όχι με το email. Όλα κανονικά, και η έρευνα και τα GB. Θα το παρακολουθώ το θέμα. Έχει τύχει σε άλλον τέτοιο πράγμα? ΥΓ: δίνουν που δίνουν τα δώρα με τον σταγονόμετρο σου βάζουν και περιορισμό ένα ανά 45 μέρες ρε φίλε! Ενδιαφέρον.... Βέβαια τελευταία έχουν βάλει στο καπάκι πολλές έρευνες... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoispag Δημ. Τετάρτη στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:58 μμ Καλησπέρα. Σε cosmocarta ισχύει το easy transfer της cosmote? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. Τετάρτη στις 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:06 μμ 7 minutes ago, zoispag said: Καλησπέρα. Σε cosmocarta ισχύει το easy transfer της cosmote? ισχύει κανονικότατα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. Χθες στς 10:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:14 πμ On 10/12/2024 at 1:07 ΜΜ, karib said: Με ποιο λεκτικο sms, παιρνει κανεις, τα απεριοριστα data για cosmote/one, για μια εβδομαδα, λογω εορτων; Δεν υπαρχει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Χθες στς 10:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:22 πμ 8 minutes ago, karib said: Δεν υπαρχει; ΟΧΙ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. Χθες στς 03:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:40 μμ τα δωρεάν data για 1 εβδομάδα είναι για ενεργοποίηση μέχρι σήμερα 23:59 ή και αύριο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Χθες στς 03:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:43 μμ 2 minutes ago, albiz said: τα δωρεάν data για 1 εβδομάδα είναι για ενεργοποίηση μέχρι σήμερα 23:59 ή και αύριο ? Κυριακή 23.59 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Πήρα κωδικό deals for you και τον εξαργύρωσα σε Everest. Μου λέει ότι είναι ενεργός και λήγει σε 6 ημέρες! Στέκει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν On 13/12/2024 at 5:43 ΜΜ, GREGORYMO said: Κυριακή 23.59 Σήμερα το πρωί μου ήρθε το sms για ενεργοποίηση απεριόριστα για 7 μέρες, όταν πατάω το λινκ, ανοίγει το app αλλά δεν βλέπω την προσφορά, νομίζω το καλοκαίρι που έκαναν κάτι αντίστοιχο, άνοιγε ένα παράθυρο στην εφαρμογή και πατούσες απλά "ενεργοποίηση" Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 hour ago, GREGORYMO said: Πήρα κωδικό deals for you και τον εξαργύρωσα σε Everest. Μου λέει ότι είναι ενεργός και λήγει σε 6 ημέρες! Στέκει αυτό? Ναι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στις υπόλοιπες προσφορές. Π.χ. box, goodys κλπ Όχι πάλι στο έβερεστ όμως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 3 ώρες πριν, HuskerDu said: Σήμερα το πρωί μου ήρθε το sms για ενεργοποίηση απεριόριστα για 7 μέρες, όταν πατάω το λινκ, ανοίγει το app αλλά δεν βλέπω την προσφορά, νομίζω το καλοκαίρι που έκαναν κάτι αντίστοιχο, άνοιγε ένα παράθυρο στην εφαρμογή και πατούσες απλά "ενεργοποίηση" Εμένα στο app έχει ένα διαφημιστικό στην αρχική οθόνη που λέει "Φέρος τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα!". Από εκεί μπορώ να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα για 7 ημέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ενδεικτικά *δεν είναι λίγα τα μεσάνυχτα πάω Ελλάδα, θα γίνουν απεριόριστα. απλά πατας το banner και μετά το ενεργοποιείς. Πήρα sms μόνο για ONE είναι TA XMAS ΔΩPA EPXONTAI NΩPITEPA ΓIA EΣENA AΠO TO COSMOTE ONE! ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 7 HMEPEΣ! ENEPΓOΠOIHΣE TA OΠOTE EΣY ΘEΛEIΣ EΩΣ KAI 15/12 ΣTO WHATS UP APP https://wup.page.link/app! ΣE EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EMΠIΣTOΣYNH ΣOY! PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts