Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ενεργοποίηση του δώρου είναι μέχρι τις 15/12/2024. Αμέσως με την ενεργοποίηση ξεκινάει το δώρο ; Σε άλλη περίπτωση έλεγε ότι τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης είναι η τάδε αλλά η παροχή των δωρεάν ξεκινάει τότε.

Έτσι αν κάποιος ενεργοποιήσει στις 15/12 τότε δεν φτάνει μέχρι τα Χριστούγεννα το δώρο.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 ώρες πριν, albiz said:

Η ενεργοποίηση του δώρου είναι μέχρι τις 15/12/2024. Αμέσως με την ενεργοποίηση ξεκινάει το δώρο ; Σε άλλη περίπτωση έλεγε ότι τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης είναι η τάδε αλλά η παροχή των δωρεάν ξεκινάει τότε.

Έτσι αν κάποιος ενεργοποιήσει στις 15/12 τότε δεν φτάνει μέχρι τα Χριστούγεννα το δώρο.

Μα αυτό κουβεντιάζουμε. Το αλλοπρόσαλλο σκεπτικό της Cosmote.. Δίνει κάποιο δώρο νωρίς χωρίς να είναι ακόμα η ''καρδιά'' των Χριστουγέννων και υποτίθεται όταν λήξουν καπάκι υποτίθεται πρέπει να δώσει κάτι ανάλογο ξανά...

Redmi By Xiaomi

Με ποιο λεκτικο sms, παιρνει κανεις, τα απεριοριστα data για cosmote/one, για μια εβδομαδα, λογω εορτων;

Καινούργιο φασούλι (;) σήμερα.

Μπαίνω στο cosmote app να συμπληρώσω την έρευνα που δίνει τα 3GB. Παω να ξεκινησω, βγαζει Unknown error. Μια, δυο, μπαινω, βγαινω... τα ιδια.Screenshot_2024-12-10-16-27-14-885.thumb.jpg.98a265b89b1a9b0f057853fa384b7e2b.jpg

Στέλνω στο chat και μου απαντάνε αυτό:

IMG_20241210_213538.thumb.jpg.a47ae5e3650312b3c53e608f82a5bef1.jpg

Γκριαξα αλλά μου έλεγε τα ίδια.

Ευτυχώς πριν λίγο, μου κόβει και κάνω είσοδο με τον αριθμό και όχι με το email. Όλα κανονικά, και η έρευνα και τα GB. Θα το παρακολουθώ το θέμα.

Έχει τύχει σε άλλον τέτοιο πράγμα?

ΥΓ: δίνουν που δίνουν τα δώρα με τον σταγονόμετρο σου βάζουν και περιορισμό ένα ανά 45 μέρες ρε φίλε!

10 ώρες πριν, gpapas640 said:

Καινούργιο φασούλι (;) σήμερα.

Μπαίνω στο cosmote app να συμπληρώσω την έρευνα που δίνει τα 3GB. Παω να ξεκινησω, βγαζει Unknown error. Μια, δυο, μπαινω, βγαινω... τα ιδια.Screenshot_2024-12-10-16-27-14-885.thumb.jpg.98a265b89b1a9b0f057853fa384b7e2b.jpg

Στέλνω στο chat και μου απαντάνε αυτό:

IMG_20241210_213538.thumb.jpg.a47ae5e3650312b3c53e608f82a5bef1.jpg

Γκριαξα αλλά μου έλεγε τα ίδια.

Ευτυχώς πριν λίγο, μου κόβει και κάνω είσοδο με τον αριθμό και όχι με το email. Όλα κανονικά, και η έρευνα και τα GB. Θα το παρακολουθώ το θέμα.

Έχει τύχει σε άλλον τέτοιο πράγμα?

ΥΓ: δίνουν που δίνουν τα δώρα με τον σταγονόμετρο σου βάζουν και περιορισμό ένα ανά 45 μέρες ρε φίλε!

Ενδιαφέρον....

Βέβαια τελευταία έχουν βάλει στο καπάκι πολλές έρευνες...

7 minutes ago, zoispag said:

Καλησπέρα. Σε  cosmocarta ισχύει το easy transfer της cosmote?

ισχύει κανονικότατα.

On 10/12/2024 at 1:07 ΜΜ, karib said:

Με ποιο λεκτικο sms, παιρνει κανεις, τα απεριοριστα data για cosmote/one, για μια εβδομαδα, λογω εορτων;

Δεν υπαρχει;

2 minutes ago, albiz said:

τα δωρεάν data για 1 εβδομάδα είναι για ενεργοποίηση μέχρι σήμερα 23:59 ή και αύριο ?

Κυριακή 23.59

On 13/12/2024 at 5:43 ΜΜ, GREGORYMO said:

Κυριακή 23.59

Σήμερα το πρωί  μου ήρθε το sms για ενεργοποίηση απεριόριστα για 7 μέρες, όταν πατάω το λινκ, ανοίγει το app αλλά δεν βλέπω την προσφορά, νομίζω το καλοκαίρι που έκαναν κάτι αντίστοιχο, άνοιγε ένα παράθυρο στην εφαρμογή και πατούσες απλά "ενεργοποίηση" 

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

1 hour ago, GREGORYMO said:

Πήρα κωδικό deals for you και τον εξαργύρωσα σε Everest.

Μου λέει ότι είναι ενεργός και λήγει σε 6 ημέρες!

Στέκει αυτό?

Ναι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στις υπόλοιπες προσφορές. Π.χ. box, goodys κλπ

Όχι πάλι στο έβερεστ όμως

3 ώρες πριν, HuskerDu said:

Σήμερα το πρωί  μου ήρθε το sms για ενεργοποίηση απεριόριστα για 7 μέρες, όταν πατάω το λινκ, ανοίγει το app αλλά δεν βλέπω την προσφορά, νομίζω το καλοκαίρι που έκαναν κάτι αντίστοιχο, άνοιγε ένα παράθυρο στην εφαρμογή και πατούσες απλά "ενεργοποίηση" 

Εμένα στο app έχει ένα διαφημιστικό στην αρχική οθόνη που λέει "Φέρος τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα!". Από εκεί μπορώ να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα για 7 ημέρες.

Ενδεικτικά 

*δεν είναι λίγα τα μεσάνυχτα πάω Ελλάδα, θα γίνουν απεριόριστα. 

1004289721_Screenshot_20241214_203614_WHATSUP.thumb.jpg.fba7930136cf55a207752dd3bd7dd72d.jpg

απλά πατας το banner και μετά το ενεργοποιείς. 

Πήρα sms μόνο για ONE είναι 

TA XMAS ΔΩPA EPXONTAI NΩPITEPA ΓIA EΣENA AΠO TO COSMOTE ONE! ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 7 HMEPEΣ! ENEPΓOΠOIHΣE TA OΠOTE EΣY ΘEΛEIΣ EΩΣ KAI 15/12 ΣTO WHATS UP APP https://wup.page.link/app! ΣE EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EMΠIΣTOΣYNH ΣOY! 

PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr