Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γιατί; εγω ξέρω συγχώνευση έκαναν στις κεραίες βέβαια η συζήτηση ας συνεχίσει στο νήμα το καλύτερο δίκτυο κινητής ν2 Γιατί είμαστε στο νήμα για τα καρτοκινητά 

1 minute ago, elkons said:

Γιατί; εγω ξέρω συγχώνευση έκαναν στις κεραίες βέβαια η συζήτηση ας συνεχίσει στο νήμα το καλύτερο δίκτυο κινητής ν2 Γιατί είμαστε στο νήμα για τα καρτοκινητά 

Έκαναν συγχώνευση διότι δεν υπάρχει χρήμα και στις 2 εταιρίες. Η μοναδική εταιρία που επενδυει πραγματικά είναι η κοσμοτέ. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. 

Παιδιά καμία εταιρεία δεν είναι αξία για τα συγχαρητήρια. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω:από τις αισχρές τιμές,ότι είμαστε στον πάτο της Ευρώπης,ότι η μία αντιγράφει την άλλη κλπ. Επίσης αν υπήρχε κάτι μεμπτό στα app εταιρειών θα είχαν γίνει ήδη ενέργειες. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα ειδικά με τον "πόλεμο" Δύσης-Ανατολής 

12 minutes ago, aektzhs 1 said:

Παιδιά καμία εταιρεία δεν είναι αξία για τα συγχαρητήρια. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω:από τις αισχρές τιμές,ότι είμαστε στον πάτο της Ευρώπης,ότι η μία αντιγράφει την άλλη κλπ. Επίσης αν υπήρχε κάτι μεμπτό στα app εταιρειών θα είχαν γίνει ήδη ενέργειες. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα ειδικά με τον "πόλεμο" Δύσης-Ανατολής 

Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το "μη χείρον βέλτιστον"..

Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το τέλειο στον τομέα αυτό. Δεν μπορεί να συγκρίνουμε πάντα με κάτι που δεν υπάρχει.

Αν μπορείτε να μας πείτε τις προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση γιατί εμείς δεν το βλέπουμε ακόμα...πχ. πότε πρέπει να έχει γίνει η τελευταία ανανέωση υπολοίπου για να ισχύει η προσφορά; 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Για 7 ημέρες σε όσους έχουν και σταθερό. 

35 minutes ago, elkons said:

Ήρθε το τζάμπα!!!

1727890009_Screenshot_20241209_154841_WHATSUP.thumb.jpg.594cbe28db92737fb8cda79d47b2fe3f.jpg

Ωχ  αρχίζει το δράμα με ταχύτητες dial up 

3 minutes ago, andreas545 said:

Αν μπορείτε να μας πείτε τις προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση γιατί εμείς δεν το βλέπουμε ακόμα...πχ. πότε πρέπει να έχει γίνει η τελευταία ανανέωση υπολοίπου για να ισχύει η προσφορά; 

Σταθερή τώρα το πρόσεξα, λογικά Cosmote One.

1 minute ago, tricker said:

Ωχ  αρχίζει το δράμα με ταχύτητες dial up 

Προσωπικά (στη Θεσσαλονίκη) δεν είχα ποτέ θέμα στις περιόδους των εορτών. 

45 minutes ago, elkons said:

Ήρθε το τζάμπα!!!

1727890009_Screenshot_20241209_154841_WHATSUP.thumb.jpg.594cbe28db92737fb8cda79d47b2fe3f.jpg

Εγώ έχω και Cosmote One αλλα δεν μου εμφανίζει τίποτα τέτοιο..🤔

Redmi By Xiaomi

Δε ξέρω τι γίνεται ρώτησα κ άλλους και στους μισούς φαίνεται 🥴

Δε ξέρω τι γίνεται ρώτησα κ άλλους και στους μισούς φαίνεται 🥴

Εν το μεταξύ δεν μπορεί να είναι κάτι για τα Χριστούγεννα γιατί και τελευταία μέρα να το βάλει κάποιος (15/12/24) δεν φτάνει σαν δώρο για τις μέρες των Χριστουγέννων... Άν ισχύει αυτό και βγάλει άλλο δώρο για τα Χριστούγεννα, τότε μιλάμε για κοροϊδία προς τους πελάτες-συνδρομητές για αυτό που έβγαλε με τα απεριόριστα με τα 11€...είναι σαν να τους έκλεψε όσοι το βάλανε..

Redmi By Xiaomi

Εγώ έβαλα 25€ όλα απεριόριστα το πρωί βέβαια σήμερα τα μεσάνυχτα ξημερώματα τρίτης ταξιδεύω αεροπορικώς οπότε δεν ισχύουν Roaming. 

On 8/12/2024 at 11:33 ΠΜ, VIPdriver said:

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. 

Ναι..

1 ώρα πριν, andreas545 said:

Δέν γράφει κάτι συγκεκριμένο..

Screenshot_20241209_181632_WHAT'S UP.jpg

Ή δεν πρόκειτε να δώσει πολλά πράγματα για δώρα Χριστουγέννων ή θα τα δώσει όλα all in... Απο την φωτογραφία στο app της Cosmote δέν μπορώ να το μεταφράσω..Τί να εννοεί άραγε;

Screenshot_20241209_181718_COSMOTE.jpg

Redmi By Xiaomi

Μπορεί να ξεκίνησαν με αυτά και μετά να δώσουν περισσότερα, πχ κάποια χρόνια θυμάμαι έδιναν ανά εβδομάδα 

Μπορεί να ξεκίνησαν με αυτά και μετά να δώσουν περισσότερα, πχ κάποια χρόνια θυμάμαι έδιναν ανά εβδομάδα 

Η λογική λέει και έτσι όπως έχουν μάθει τον κόσμο οτι δεν υφήσταντε δώρο Χριστουγέννων χωρίς δωρεάν data. Έστω οτι βάλει καποιος τα δωρεάν data την τελευταία μέρα θα φτάσει μέχρι 22/12. Οπότε μετά λογικά θα δώσουν πάλι δωρεαν απεριόριστα που να πιάνει και Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά; Τότε το 11€υρω τί το βγάλανε;

Redmi By Xiaomi

51 minutes ago, Nikos_96 said:

Η λογική λέει και έτσι όπως έχουν μάθει τον κόσμο οτι δεν υφήσταντε δώρο Χριστουγέννων χωρίς δωρεάν data. Έστω οτι βάλει καποιος τα δωρεάν data την τελευταία μέρα θα φτάσει μέχρι 22/12. Οπότε μετά λογικά θα δώσουν πάλι δωρεαν απεριόριστα που να πιάνει και Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά; Τότε το 11€υρω τί το βγάλανε;

Αν τελικά γίνει όπως τα περιγράφεις δεν θα είναι και το πρώτο που κοιτάει να αρπάξει από θύματα ό,τι προλάβει..

Την προσφορά του frog με τα unlimited δεν την ξεκίνησε ψηλότερα και μετά έριξε την τιμή; Την πάτησαν όσοι βιάστηκαν.

Το ίδιο κι εδώ.

Η Vodafone δίνει σε προσφορά το unlimited στα 11€ και στη black το έδωσε 5. Μία μέρα πριν ο ανθρωπάκος που ενεργοποίησε δεν την πάτησε;; 🙂

Αυταααα..

1 hour ago, Nikos_96 said:

Το βάλανε για να το πας μέχρι τέλους την προσφορά που βάζουν με το 2ευρω/βδομάδα τα απεριόριστα και μετά αφού το διακόψουν αυτό, να τσιμπήσεις και την 11ευαρη. 😉Ευρουλι το Ευρουλι, έχουν πιάσει τη ψυχολογία του κόσμου. Και εννοείται δουλεύει αυτό. Δεν πιστεύω πως θα δώσουν ποτέ ξανά κάτι τσάμπα. Μόνο στο τριήμερο της 28ης είχαν δώσει θυμάμαι απλά.. 

12 minutes ago, johnny_htc said:

Το βάλανε για να το πας μέχρι τέλους την προσφορά που βάζουν με το 2ευρω/βδομάδα τα απεριόριστα και μετά αφού το διακόψουν αυτό, να τσιμπήσεις και την 11ευαρη. 😉Ευρουλι το Ευρουλι, έχουν πιάσει τη ψυχολογία του κόσμου. Και εννοείται δουλεύει αυτό. Δεν πιστεύω πως θα δώσουν ποτέ ξανά κάτι τσάμπα. Μόνο στο τριήμερο της 28ης είχαν δώσει θυμάμαι απλά.. 

Είναι το μάρκετινγκ..