Madness Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Μια χαζη ερωτηση. Ενεργοποιηθηκα σε whatsup. Τα λεφτα μπορω να τα βαλω μεσω της εφαρμογης ή μεσω του site? Κωδικος reloadit που θα σταλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Και με τα 2. Κωδικός Reload έρχεται σε κάθε ανανέωση ανεξάρτητα από τον τρόπο, απλώς όταν ανανεώνεις από το Cosmote.gr, το whatsup.gr ή τις εφαρμογές Cosmote/whatsup ο κωδικός που έρχεται σου δίνει διπλάσια δώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Και με τα 2. Κωδικός Reload έρχεται σε κάθε ανανέωση ανεξάρτητα από τον τρόπο, απλώς όταν ανανεώνεις από το Cosmote.gr, το whatsup.gr ή τις εφαρμογές Cosmote/whatsup ο κωδικός που έρχεται σου δίνει διπλάσια δώρα. Ερχεται μεσα στην εφαρμογη;; ευχαριστω εκ των προτερων. Μου βγαλανε την πιστη να γυρισω το συμβολαιο σε καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Μου βγαλανε την πιστη να γυρισω το συμβολαιο σε καρτα. Ποιοι σε κατάφεραν; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ποιοι σε κατάφεραν; Ενω ειχα κανει ολη την διαδικασια μετατροπης του συμβολαιου σε καρταβ15 μερες πριν την ληξη....αυτη δεν πραγματοποιηθηκε...και λεγανε απο αυριο σε αυριο..τελικα μς εξωδικο το γυρισανε σε καρτα επιτελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ενω ειχα κανει ολη την διαδικασια μετατροπης του συμβολαιου σε καρταβ15 μερες πριν την ληξη....αυτη δεν πραγματοποιηθηκε...και λεγανε απο αυριο σε αυριο..τελικα μς εξωδικο το γυρισανε σε καρτα επιτελους Και πολύ καλά εκανες Αλλιως το είχα καταλάβει στην αρχή. Ότι κάποιοι σε πίεσαν να πας σε καρτα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 H διαδικασια μετατροπής συμβολαίου σε καρτοκινητό παιρνει ένα μήνα οπότε όποιος το έχει κατά νου θα πρέπει να υπολογίσει τις ημερομηνίες ανάλογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 H διαδικασια μετατροπής συμβολαίου σε καρτοκινητό παιρνει ένα μήνα οπότε όποιος το έχει κατά νου θα πρέπει να υπολογίσει τις ημερομηνίες ανάλογα... Η φορητότητα δεν παίρνει 3 εργάσιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Δεν εμπίπτει στην ιδια κατηγορία.. Δεν θεωρείται φορητότητα η αλλαγή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό όταν μιλάμε για τον ιδιο πάροχο.. Σε ολες τις εταιρείες ισχύει το ίδιο καλώς ή κακώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Δεν εμπίπτει στην ιδια κατηγορία.. Δεν θεωρείται φορητότητα η αλλαγή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό όταν μιλάμε για τον ιδιο πάροχο.. Σε ολες τις εταιρείες ισχύει το ίδιο καλώς ή κακώς Εαν κάποιος θέλει το συμβόλαιο του να το κάνει καρτοκινητο, για πιο γρήγορα το κάνει καρτοκινητο άλλης εταιρίας σε 3 εργάσιμες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Σωστά απλά μπορεί κάποιος να θέλει να παραμείνει στον πάροχο που είναι (Cosmote στην περίπτωση που συζητάμε) αλλά χωρίς συμβόλαιο... Αν δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός τότε προφανως η γρηγορότερη λύση ειναι η φορητότητα σε άλλο πάροχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Όσοι έχετε πρόσθετο πακέτο π.χ. social & chat απο diy, ειναι όλα νορμάλ με τα mb αυτες τις μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 H διαδικασια μετατροπής συμβολαίου σε καρτοκινητό παιρνει ένα μήνα οπότε όποιος το έχει κατά νου θα πρέπει να υπολογίσει τις ημερομηνίες ανάλογα... Ειχαν γινει ολα προβλεπομενα . Ενα μηνα πριν με πληρωμες υπολοιπου κ.ο.κ. Επισης μια ερωτηση το pare kavatza τι ειναι ακριβως; δινει δωρεαν 2 ωρες προς συγκεκριμενο αριθμο whatsup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις και για την επόμενη μία ώρα μπορείς να μιλάς με οποιοδήποτε what's up θέλεις. Δύο φορές μπορείς να το κάνεις μέσα στο μήνα άρα σύνολο 2 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις και για την επόμενη μία ώρα μπορείς να μιλάς με οποιοδήποτε what's up θέλεις. Δύο φορές μπορείς να το κάνεις μέσα στο μήνα άρα σύνολο 2 ώρες Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 (edited) https://gifyu.com/image/kUNJ Edited October 21, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Ωραίο, αν και χρεωσιμο. Ο ανταγωνισμός δίνει 3gb δωρεάν για 7 ημέρες (ενεργοποίηση μέχρι απόψε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 (edited) Ωραίο, αν και χρεωσιμο. Ο ανταγωνισμός δίνει 3gb δωρεάν για 7 ημέρες (ενεργοποίηση μέχρι απόψε) Όπως το είπες: ωραίο, αν και χρεώσιμο. Δεν το ήξερα για τον ανταγωνισμό - θα μπορούσαν να δώσουν κάτι καλύτερο οι της Κοσμοτέ. Edited October 21, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 5 γ για το σαβκο με 2 ευρω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOUM Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Συνεχώς το τελευταίο διάστημα όταν είμαι πχ στην Λεωφόρο Βεϊκου (και έχει κίνηση), όταν προσπαθώ να καλέσω είναι αδύνατον. Υπερφορτώνεται τόσο το δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Ερωτηση... Μολις γυρισα της γυναικας μου απο κοσμοκαρτα σε whats up. Της εδωσεε 2Gb για 7 μερες . Ενεργοποιησαμε πακετο των 8.5 € με την ιδια καρτα που ειχα ενεργοποιησει εγω το δικο μου χθες. Ολα μια χαρα Και μετα απο 30 λεπτα σκαει "ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ 4 GB για 15 μερες. τρεχει καποιο δωρο??? Χρεωση δεν υπηρχε πουθενα...τι εγινε? ο λογος που ρωταω φυσικα ειναι επειδη δεν το πηρα εγω το δωρο στο δικο μου..μηπως επειδη μεσα σε 2 μερες εγιναν 2 ενεργοποιησεις απο την ιδια χρεωστικη? Edited October 22, 2019 by Madness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Δεν παίζει ρόλο η κάρτα ίσως δίνουνε κάποιο μπόνους για καλωσόρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μαλιστα. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 για μετατροπή από συμβόλαιο κοσμοτέ σε καρτοκινητή και περισσότερο για χρήση δεδομένων παρά ομιλία, ποιά θα ήταν η καλύτερη λύση ανάμεσα σε what's up και frog? επίσης, χρειάζονται όντως 30 ημέρες για να γίνει η μετατροπή? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Προσφορά για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/gigasoukou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts