GREGORYMO Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Πόσο πληρώνουν τώρα συνολικά ? Τα έχουν βάλει σε πακέτο family ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Πιο πάνω είχες αναφέρει μόνο καρτοκινητα και σταθερό. Αν είναι όλα στο ίδιο όνομα ή στην ίδια διεύθυνση με το cosmote one μπορουν να έχουν 1000' ο καθένας να μιλάνε μεταξύ τους κάτι που στη wind σίγουρα δεν θα το εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλησπερα μετα τις νεες μεταβολες για να παρω κωδικο reload απο ανανεωση τι χρειαζεται? 10 ευρω ή 12 ευρω ανανεωση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλησπερα μετα τις νεες μεταβολες για να παρω κωδικο reload απο ανανεωση τι χρειαζεται? 10 ευρω ή 12 ευρω ανανεωση? ευχαριστω Καλησπέρα, Ανανέωση από 10€ και πάνω, όπως και πριν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Πόσο πληρώνουν τώρα συνολικά ? Τα έχουν βάλει σε πακέτο family ? Το καρτοκινητο του αδερφου, αντε να παιρνει μια δεκαρα καρτα το διμηνο πλεον, υποχρεωτικα, ισως και πιο συντομα, στον 1,5 μηνα. Το σπιτι, το σταθερο, ερχεται στο 80αρι, κι αυτο τους τσακιζει. Το συμβολαιο της νυφης μου δεν το ξερω, αλλα δεν θα ειναι κανενα 20αρι κι αυτο; (σιγουρα δεν εχει μεγαλο συμβολαιο). Οχι, δεν εχουν κανενα 'ομαδικο' πακετο. Και ο αδερφος μου ειπε οτι ουσιαστικα δεν του εβγαλαν καμια συνδυαστικη εκπτωση, οταν πηγε στο Γερμανο. Δεν μου ανεφερε για τυχον προσφορες σε ειδος (πχ λεπτα, data κλπ), αλλα δεν τον ενδιαφερουν αυτα, το συνολικο κοστος θελει να ριξει. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιο πάνω είχες αναφέρει μόνο καρτοκινητα και σταθερό. Αν είναι όλα στο ίδιο όνομα ή στην ίδια διεύθυνση με το cosmote one μπορουν να έχουν 1000' ο καθένας να μιλάνε μεταξύ τους κάτι που στη wind σίγουρα δεν θα το εχουν Το συνολικο κοστος ομως, θα ειναι μια απ'τα ιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Ναι γιατί αυτά είναι επιπλέον παροχές που δίνει χωρίς χρέωση. Τα συμβόλαια έχουν λήξει; Αν είναι εντός δέσμευσης τα περιθώρια για αλλαγή παγίου προς τα κάτω είναι από λίγα ως μηδενικά.αν έχουν λήξει μπορεί να πετύχει ανανέωση με καλύτερους όρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 80€ το δίμηνο για σταθερο είναι πολλά, τι πρόγραμμα έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 80€ το δίμηνο για σταθερο είναι πολλά, τι πρόγραμμα έχει ? Τοσο πανε στον οτε με vdsl και λεπτα προς κινητα. Ειναι πανακριβος αλλα τον πληρωνουμε γιατι ειναι μονοπωλιο σε πολλα μερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Γιατι οι γονεις μας δουλευαν στον ΟΤΕ! Οταν η οικογενεια σου, η πατρικη οικογενεια, εχει φαει ψωμι απο εναν οργανισμο, παιζει και το ψυχολογικο-συναισθηματικο θέμα! Μου κάνει εντύπωση που η wind τους έκανε καλύτερη προσφορά. Όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ, χαίρουν μεγάλης έκπτωσης σε όλες τις υπηρεσίες (κινητά, σταθερά, tv κτλ). Το γνωρίζω από τον πεθερό μου που δούλευε κι αυτός στον ΟΤΕ. Τελείως διαφορετική τιμολόγηση στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλημερα σας.εκανα ανανεωση και αγορασα το combo αλλα δεν μου εχει στειλει ακομα το μηνυμα για τα 500mb...ξερουμε κατι??:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Μήπως ενεργοποιησες των 7,5 ευρώ? Γιατί αυτό δεν δίνει δώρο, μόνο των 8,5 και των 10 ευρώ δίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 οχι των 8,50 το combo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή του what's up και το πάρε μοίρασε; Ένας φίλος που έκανε online ανανέωση σήμερα δεν μπορεί να κάνει το πάρε μοίρασε μέσα από την εφαρμογή. Κάναμε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, αποσύνδεση και επανεκκίνηση, απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση τίποτα. Δεν του εμφανίζει καθόλου επαφές what's up για να κάνει το πάρε μοίρασε. Σαν να μην υπάρχουν καθόλου. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Η συσκευή του είναι καινούρια xiaomi redmi note 6 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή του what's up και το πάρε μοίρασε; Ένας φίλος που έκανε online ανανέωση σήμερα δεν μπορεί να κάνει το πάρε μοίρασε μέσα από την εφαρμογή. Κάναμε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, αποσύνδεση και επανεκκίνηση, απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση τίποτα. Δεν του εμφανίζει καθόλου επαφές what's up για να κάνει το πάρε μοίρασε. Σαν να μην υπάρχουν καθόλου. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Η συσκευή του είναι καινούρια xiaomi redmi note 6 pro. Έχει δώσει δικαίωμα στην εφαρμογή για πρόσβαση στις επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ναι φυσικά το τσεκαραμε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Δεν έβγαζε τις επαφές σήμερα η εφαρμογή μέχρι αργά το απόγευμα. Τώρα είναι ok. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Καλημέρα. Στην εφαρμογή whatsup αναφέρει λήξη υπολοίπου 06/03. Θα μπορώ να βάλω κάρτα μέχρι και τις 06/03 ή μέχρι τις 05/03 για να μην χάσω τα χρήματα που έχω μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Καλημέρα. Στην εφαρμογή whatsup αναφέρει λήξη υπολοίπου 06/03. Θα μπορώ να βάλω κάρτα μέχρι και τις 06/03 ή μέχρι τις 05/03 για να μην χάσω τα χρήματα που έχω μέσα; Μέχρι 06/03 στις 12 το βράδυ μπορείς να βάλεις κάρτα άλλα εγω πάντα το κάνω μια μέρα πιο νωρίς γιατί μπορεί τελευταία στιγμή να τύχει κάτι ( πχ να μην ανοίγει η εφαρμογή) και να μην μπορώ να κάνω ανανέωση. Εαν σκοπεύεις να κάνεις ανανέωση από κατάστημα ή από περίπτερο τότε δεν έχεις τον παραπάνω κίνδυνο. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Γεια σας, έχω ενεργοποιήσει σε kosmokarta την υπηρεσία προς 2 αγαπημένα πρόσωπα με χρέωση 0,02/λεπτό. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την υπηρεσία; Δεν με βολεύει γιατί ο χρόνος ομιλίας που παίρνω από τα πακέτα μου είναι αρκετός. Με τη γυναίκα μου μιλάω με το Cosmote one, οπότε με τους 2 αριθμούς που είχα δηλώσει δεν μιλάω τόσο πολύ και έτσι δεν θέλω να χρεώνομαι, έστω και με 0,02/λεπτό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Νομίζω ότι με κλήση στο 1314 σου δίνει επιλογή για ενεργοποίηση, απενεργοποίηση και αλλαγή των αριθμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Γεια σας, έχω ενεργοποιήσει σε kosmokarta την υπηρεσία προς 2 αγαπημένα πρόσωπα με χρέωση 0,02/λεπτό. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την υπηρεσία; Δεν με βολεύει γιατί ο χρόνος ομιλίας που παίρνω από τα πακέτα μου είναι αρκετός. Με τη γυναίκα μου μιλάω με το Cosmote one, οπότε με τους 2 αριθμούς που είχα δηλώσει δεν μιλάω τόσο πολύ και έτσι δεν θέλω να χρεώνομαι, έστω και με 0,02/λεπτό. Η διαγραφή της Υπηρεσίας πραγματοποιείται στέλνοντας δωρεάν SMS «01 ΝΟ» στο 1330. https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-yphresia-agaphmena-proswpa.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Αν δεν μπορεις να την απενεργοποιγσεις κάνε αλλαγή σε δύο αριθμούς που δεν τους χρησιμοποιείς ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Στέλνεις στο 1330 το μήνυμα 01 ΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Στέλνεις στο 1330 το μήνυμα 01 ΝΟ OK ευχαριστώ, έστειλα μήνυμα 01 NO στο 1330 και μου ήρθε μήνυμα απενεργοποίησης της υπηρεσίας. Σε ένα F2G της γυναίκας μου που το έφερα στην Cosmokarta στις 7/2, χθες 1/3 ήρθε μήνυμα ότι πήρε 120 λεπτά προς όλους για 1 μήνα. Στην αρχή παραξενεύτηκα για το απρόσμενο αυτό δώρο, αλλά μετά θυμήθηκα ότι την ημέρα που ενεργοποιήθηκε η φορητότητα είχε έρθει μήνυμα καλωσορίσματος και έλεγε ότι πήρε δώρο 120 λεπτά προς όλους για τους 3 επόμενους μήνες την 1η κάθε μήνα! Δεν είναι και άσχημα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacoste Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Γεια σας, έχω ενεργοποιήσει σε kosmokarta την υπηρεσία προς 2 αγαπημένα πρόσωπα με χρέωση 0,02/λεπτό. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την υπηρεσία; Δεν με βολεύει γιατί ο χρόνος ομιλίας που παίρνω από τα πακέτα μου είναι αρκετός. Με τη γυναίκα μου μιλάω με το Cosmote one, οπότε με τους 2 αριθμούς που είχα δηλώσει δεν μιλάω τόσο πολύ και έτσι δεν θέλω να χρεώνομαι, έστω και με 0,02/λεπτό. https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-yphresia-agaphmena-proswpa.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts