Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πιο πάνω είχες αναφέρει μόνο καρτοκινητα και σταθερό. Αν είναι όλα στο ίδιο όνομα ή στην ίδια διεύθυνση με το cosmote one μπορουν να έχουν 1000' ο καθένας να μιλάνε μεταξύ τους κάτι που στη wind σίγουρα δεν θα το εχουν

Καλησπερα μετα τις νεες μεταβολες για να παρω κωδικο reload απο ανανεωση τι χρειαζεται?

10 ευρω ή 12 ευρω ανανεωση?

ευχαριστω

Καλησπερα μετα τις νεες μεταβολες για να παρω κωδικο reload απο ανανεωση τι χρειαζεται?

10 ευρω ή 12 ευρω ανανεωση?

ευχαριστω

Καλησπέρα,

Ανανέωση από 10€ και πάνω, όπως και πριν.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Πόσο πληρώνουν τώρα συνολικά ? Τα έχουν βάλει σε πακέτο family ?

Το καρτοκινητο του αδερφου, αντε να παιρνει μια δεκαρα καρτα το διμηνο πλεον, υποχρεωτικα, ισως και πιο συντομα, στον 1,5 μηνα.

Το σπιτι, το σταθερο, ερχεται στο 80αρι, κι αυτο τους τσακιζει.

Το συμβολαιο της νυφης μου δεν το ξερω, αλλα δεν θα ειναι κανενα 20αρι κι αυτο; (σιγουρα δεν εχει μεγαλο συμβολαιο).

Οχι, δεν εχουν κανενα 'ομαδικο' πακετο. Και ο αδερφος μου ειπε οτι ουσιαστικα δεν του εβγαλαν καμια συνδυαστικη εκπτωση, οταν πηγε στο Γερμανο. Δεν μου ανεφερε για τυχον προσφορες σε ειδος (πχ λεπτα, data κλπ), αλλα δεν τον ενδιαφερουν αυτα, το συνολικο κοστος θελει να ριξει.

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιο πάνω είχες αναφέρει μόνο καρτοκινητα και σταθερό. Αν είναι όλα στο ίδιο όνομα ή στην ίδια διεύθυνση με το cosmote one μπορουν να έχουν 1000' ο καθένας να μιλάνε μεταξύ τους κάτι που στη wind σίγουρα δεν θα το εχουν

Το συνολικο κοστος ομως, θα ειναι μια απ'τα ιδια;

Ναι γιατί αυτά είναι επιπλέον παροχές που δίνει χωρίς χρέωση. Τα συμβόλαια έχουν λήξει; Αν είναι εντός δέσμευσης τα περιθώρια για αλλαγή παγίου προς τα κάτω είναι από λίγα ως μηδενικά.αν έχουν λήξει μπορεί να πετύχει ανανέωση με καλύτερους όρους

80€ το δίμηνο για σταθερο είναι πολλά, τι πρόγραμμα έχει ?

Τοσο πανε στον οτε με vdsl και λεπτα προς κινητα. Ειναι πανακριβος αλλα τον πληρωνουμε γιατι ειναι μονοπωλιο σε πολλα μερη.

Γιατι οι γονεις μας δουλευαν στον ΟΤΕ! Οταν η οικογενεια σου, η πατρικη οικογενεια, εχει φαει ψωμι απο εναν οργανισμο, παιζει και το ψυχολογικο-συναισθηματικο θέμα!

Μου κάνει εντύπωση που η wind τους έκανε καλύτερη προσφορά.

Όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ, χαίρουν μεγάλης έκπτωσης σε όλες τις υπηρεσίες (κινητά, σταθερά, tv κτλ).

Το γνωρίζω από τον πεθερό μου που δούλευε κι αυτός στον ΟΤΕ.

Τελείως διαφορετική τιμολόγηση στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημερα σας.εκανα ανανεωση και αγορασα το combo αλλα δεν μου εχει στειλει ακομα το μηνυμα για τα 500mb...ξερουμε κατι??:rolleyes::rolleyes:

Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή του what's up και το πάρε μοίρασε; Ένας φίλος που έκανε online ανανέωση σήμερα δεν μπορεί να κάνει το πάρε μοίρασε μέσα από την εφαρμογή. Κάναμε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, αποσύνδεση και επανεκκίνηση, απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση τίποτα. Δεν του εμφανίζει καθόλου επαφές what's up για να κάνει το πάρε μοίρασε. Σαν να μην υπάρχουν καθόλου. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Η συσκευή του είναι καινούρια xiaomi redmi note 6 pro.

Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή του what's up και το πάρε μοίρασε; Ένας φίλος που έκανε online ανανέωση σήμερα δεν μπορεί να κάνει το πάρε μοίρασε μέσα από την εφαρμογή. Κάναμε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, αποσύνδεση και επανεκκίνηση, απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση τίποτα. Δεν του εμφανίζει καθόλου επαφές what's up για να κάνει το πάρε μοίρασε. Σαν να μην υπάρχουν καθόλου. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Η συσκευή του είναι καινούρια xiaomi redmi note 6 pro.

Έχει δώσει δικαίωμα στην εφαρμογή για πρόσβαση στις επαφές?

Δεν έβγαζε τις επαφές σήμερα η εφαρμογή μέχρι αργά το απόγευμα. Τώρα είναι ok.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλημέρα. Στην εφαρμογή whatsup αναφέρει λήξη υπολοίπου 06/03. Θα μπορώ να βάλω κάρτα μέχρι και τις 06/03 ή μέχρι τις 05/03 για να μην χάσω τα χρήματα που έχω μέσα;

Καλημέρα. Στην εφαρμογή whatsup αναφέρει λήξη υπολοίπου 06/03. Θα μπορώ να βάλω κάρτα μέχρι και τις 06/03 ή μέχρι τις 05/03 για να μην χάσω τα χρήματα που έχω μέσα;

Μέχρι 06/03 στις 12 το βράδυ μπορείς να βάλεις κάρτα άλλα εγω πάντα το κάνω μια μέρα πιο νωρίς γιατί μπορεί τελευταία στιγμή να τύχει κάτι ( πχ να μην ανοίγει η εφαρμογή) και να μην μπορώ να κάνω ανανέωση. Εαν σκοπεύεις να κάνεις ανανέωση από κατάστημα ή από περίπτερο τότε δεν έχεις τον παραπάνω κίνδυνο.

.

Γεια σας, έχω ενεργοποιήσει σε kosmokarta την υπηρεσία προς 2 αγαπημένα πρόσωπα με χρέωση 0,02/λεπτό. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την υπηρεσία; Δεν με βολεύει γιατί ο χρόνος ομιλίας που παίρνω από τα πακέτα μου είναι αρκετός. Με τη γυναίκα μου μιλάω με το Cosmote one, οπότε με τους 2 αριθμούς που είχα δηλώσει δεν μιλάω τόσο πολύ και έτσι δεν θέλω να χρεώνομαι, έστω και με 0,02/λεπτό.

Νομίζω ότι με κλήση στο 1314 σου δίνει επιλογή για ενεργοποίηση, απενεργοποίηση και αλλαγή των αριθμών.

Γεια σας, έχω ενεργοποιήσει σε kosmokarta την υπηρεσία προς 2 αγαπημένα πρόσωπα με χρέωση 0,02/λεπτό. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την υπηρεσία; Δεν με βολεύει γιατί ο χρόνος ομιλίας που παίρνω από τα πακέτα μου είναι αρκετός. Με τη γυναίκα μου μιλάω με το Cosmote one, οπότε με τους 2 αριθμούς που είχα δηλώσει δεν μιλάω τόσο πολύ και έτσι δεν θέλω να χρεώνομαι, έστω και με 0,02/λεπτό.

Η διαγραφή της Υπηρεσίας πραγματοποιείται στέλνοντας δωρεάν SMS «01 ΝΟ» στο 1330.

https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-yphresia-agaphmena-proswpa.pdf

Αν δεν μπορεις να την απενεργοποιγσεις κάνε αλλαγή σε δύο αριθμούς που δεν τους χρησιμοποιείς ποτέ.

Στέλνεις στο 1330 το μήνυμα 01 ΝΟ

OK ευχαριστώ, έστειλα μήνυμα 01 NO στο 1330 και μου ήρθε μήνυμα απενεργοποίησης της υπηρεσίας.

Σε ένα F2G της γυναίκας μου που το έφερα στην Cosmokarta στις 7/2, χθες 1/3 ήρθε μήνυμα ότι πήρε 120 λεπτά προς όλους για 1 μήνα. Στην αρχή παραξενεύτηκα για το απρόσμενο αυτό δώρο, αλλά μετά θυμήθηκα ότι την ημέρα που ενεργοποιήθηκε η φορητότητα είχε έρθει μήνυμα καλωσορίσματος και έλεγε ότι πήρε δώρο 120 λεπτά προς όλους για τους 3 επόμενους μήνες την 1η κάθε μήνα! Δεν είναι και άσχημα.

https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-yphresia-agaphmena-proswpa.pdf