Ilovemetal Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω να δω σε ποία εταιρεία θα κάνω το φοιτητικό μου & θα ήθελα να ρωτήσω αν είστε ευχαριστημένοι & τι περιλαμβάνει το πακέτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, Το σωστό νήμα για την ερώτησή σου, είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7673627 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλημέρα παιδιά, από ότι ξέρω,τα μβ καταναλώνονται με βάση την ημ.ληξης, έβαλα το δώρο των 2gb,το οποίο λήγει1/10, έχω reloadit που λήγει28/10, και πάρε μοίρασε που λήγει 22/10, και τρώει το πάρε μοίρασε, ότι να ναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλημέρα παιδιά, από ότι ξέρω,τα μβ καταναλώνονται με βάση την ημ.ληξης, έβαλα το δώρο των 2gb,το οποίο λήγει1/10, έχω reloadit που λήγει28/10, και πάρε μοίρασε που λήγει 22/10, και τρώει το πάρε μοίρασε, ότι να ναι;;; Έτσι πάει! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Καλημερα παιδια,χρειαζομαι την βοηθεια σας,εδω και 3 βδομαδες καθε βδομαδα βλεπω χρεωση στην καρτα μου (whatsup) 0,75 euro και δεν μπορω να βρω απο που ειναι.Χτες ζητησα κινηση εξερχομενων κινησεων και το βραδυ παρατηρησα παλι χρεωση 0,75. Μεχρι να βγει η κινηση( αν την δουν,ειναι η δευτερη φορα που κανω αιτηση) θα μπορουσατε να μου πειτε τι θα μπορουσε να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Το Calling Tunes Unlimited? Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Το Calling Tunes Unlimited? Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk δεν το εχω ενεργοποιημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 δεν το εχω ενεργοποιημενοΜόνο αυτό έχει τέτοια χρέωση. Μετά είναι το Mobile Security με 0,90. Τι συσκευή έχεις; Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 xiaomi redmi 3s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Στο κάνει σε συγκεκριμένη ημερομηνία ή κανεις κάτι; Συνήθως τα xiaomi όταν αλλάζει η σιμ στέλνουν 1 μήνυμα στην Κίνα που χρεώνεται αλλά όχι 75 λεπτά. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 oxi δεν κανω κατι. Παντως τι εξυπηρετηση ειναι αυτη να τους λες τα παντα ολα απο στοιχεια και να σου λενε δεν μπορουμε να δουμε λογω προσωπικων δεδομενων. Οταν πανε και τα δινουν σε εισπρακτικες και μας πριζουν ολη μερα δεν υπαρχουν προσωπικα τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) 4 γραμμες σημερα εγιναν καρτοκινητα, αλλα η μια ακομα γραφει "καμια υπηρεσια". εχω κανει επανεκκινηση. Ελπιζω μεσα στην μερα να δουλεψει. Ξερει καθε ποτε μπορω να αλλαζω απο cosmokarta σε WU? (με χρεωση 3 ευρω; ) Edited September 30, 2018 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Κάθε στιγμή μπορείς να αλλάζεις από cosmokarta σε whatsUp ή Frog. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν ( αλλά όχι προς FROG ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 βρηκα ενα "bug" στο συστημα μαλλον. Οταν εγινε καρτοκινητο, ηρθε μηνυμα και ελεγε 200' προς ολους δωρεαν με ανανεωση 10 ευρω απο κοσμοκαρτα. Το εκανα WU αμεσως και μετα εβαλα 10 ευρω ονλαιν και μου εδωσε 200 λεπτα απο την κοσμοκαρτα.... και εμειναν μεσα 9+ ευρω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 4 γραμμες σημερα εγιναν καρτοκινητα, αλλα η μια ακομα γραφει "καμια υπηρεσια". εχω κανει επανεκκινηση. Ελπιζω μεσα στην μερα να δουλεψει. Ξερει καθε ποτε μπορω να αλλαζω απο WU σε cosmokarta? (με χρεωση 3 ευρω; ) Γιατι να το κανεις κοσμοκαρτα; Δεν αξιζει και τοσο. Για μενα το παιχνιδι παιζεται μεταξυ whats up και Frog Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Γιατι οταν σταματας μια συνδεση, κοσμοκαρτα σε παει υποχρεωτικα... edit: εννοουσα απο κοσμοκαρτα σε WU. :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 βρηκα ενα "bug" στο συστημα μαλλον. Οταν εγινε καρτοκινητο, ηρθε μηνυμα και ελεγε 200' προς ολους δωρεαν με ανανεωση 10 ευρω απο κοσμοκαρτα. Το εκανα WU αμεσως και μετα εβαλα 10 ευρω ονλαιν και μου εδωσε 200 λεπτα απο την κοσμοκαρτα.... και εμειναν μεσα 9+ ευρω Δεδομένου ότι στην Cosmote η αλλαγή πακέτου καρτοκινητής γίνεται άμεσα με ένα απλό SMS, δεν θα μου έκανε εντύπωση κάποιες προσφορές να κολλάνε στο νούμερο αντί για το πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Παρακαλώ μία επιβεβαίωση για όσα γράφτηκαν στο μήνυμα #28401: τα Megabyte του πάρε μοίρασε προηγούνται κάθε άλλης προσφοράς ανεξάρτητου ημερομηνίας? έχω σχεδόν 800 mb τα οποία λήγουν σε ένα μήνα. (σήμερα μου έστειλαν τα 200). Αν βάλω τώρα την προσφορά με τα 2 Giga δωρεάν για 3 μέρες, από ποια θα παίρνει πρώτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Παρακαλώ μία επιβεβαίωση για όσα γράφτηκαν στο μήνυμα #28401: τα Megabyte του πάρε μοίρασε προηγούνται κάθε άλλης προσφοράς ανεξάρτητου ημερομηνίας? έχω σχεδόν 800 mb τα οποία λήγουν σε ένα μήνα. (σήμερα μου έστειλαν τα 200). Αν βάλω τώρα την προσφορά με τα 2 Giga δωρεάν για 3 μέρες, από ποια θα παίρνει πρώτα?Εμένα τα ΜΒ του πάρε μοίρασε πάνε με την ημερομηνία λήξης τους. Σύμφωνα με αυτό θα καταναλωθούν αυτά που λήγουν πρώτα. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Delete pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Πήρα χθες την προσφορά του Σ/Κ και τα οποία καταναλώνονται πρώτα, μιας και λήγουν πιο νωρίς. Ένας άλλος που έγραψε πως καταναλώθηκαν από άλλες πηγές που λήγουν αργότερα, μπήκε, το έγραψε και εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Αυτό το πάρε μοίρασε τι είναι ακριβώς ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Πήρα χθες την προσφορά του Σ/Κ και τα οποία καταναλώνονται πρώτα, μιας και λήγουν πιο νωρίς. Ένας άλλος που έγραψε πως καταναλώθηκαν από άλλες πηγές που λήγουν αργότερα, μπήκε, το έγραψε και εξαφανίστηκε. Μπορεί να έφαγε όλα τα δεδομένα και να μην μπορεί να μπει.:lol::lol: Και σε εμένα με την ημερομηνία λήξης πάνε. Edited September 30, 2018 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Αυτό το πάρε μοίρασε τι είναι ακριβώς ;Με κάθε ανανέωση στέλνεις 3χ100ΜΒ σε έως 3 άτομα και παίρνεις 100 για σένα. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Παιδια βαζω μια WhatsUp sim σε ενα κινητο και ενω εχω καλυψη 4G μου βγαζει μονο 3G? Τι μπορει να φταιει; Εχω στειλει 4G κτλ στο 1333 και μου απανταει οτι ειναι ενεργοποιημενο. Τι αλλο να ειναι; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Παιδια βαζω μια WhatsUp sim σε ενα κινητο και ενω εχω καλυψη 4G μου βγαζει μονο 3G? Τι μπορει να φταιει; Εχω στειλει 4G κτλ στο 1333 και μου απανταει οτι ειναι ενεργοποιημενο. Τι αλλο να ειναι; Έλεγχος στις ρυθμίσεις της συσκευής αν επιτρέπει τη σύνδεση σε 4G, ειδικά αν μιλάμε για dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts