Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιζει να εχει κοπει η συγκεκριμενη "δυνατοτητα",δεν υπαρχει καπου στην σελιδα της κοσμοτε,θυμαμαι παλιοτερα κατι εγραφε. Αλλωστε πλεον το συγκεκριμενο πακετο νομιζω οτι δεν ενεργοποιειται αυτοματα.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όντως, οι πληροφορίες ήδη ισχυουσών παροχών σου -ακόμη & ακούγοντας τ' Αναλυτικά Υπόλοιπα απ' το 1314 εν ανάγκη, ακολουθώντας τις οδηγίες· ήτοι πληκτρολογώντας 1/5\3 διαδοχικώς @παλιές Cosmoκάρτες, τουλάχιστον- ίσως σε χαροποιήσουν με ½Gb|½μήνα εξ ανανεώσεως… τον υπόλοιπο ½ ή εφόσον τελειώσουν νωρίτερα, +πληρώνονται με το άλλο ½Gb(+300') του προταθέντος πακέτου των €8½ *Αποκλειστικά +κριτικά πλεονεκτήματα, ενδεχομένως επαρκή, η σχετική ευκολία τηλεφωνικής ενεργοποίησης 1ός απλού μηνιαίου πακέτου & η μάλλον οικονομική επικοινωνία με 2 οιουσδήποτε Cosmote αριθμούς «Αγαπημένων Προσώπων» :yinyang:

Καλημέρα και πάλι στην παρέα,

τώρα είμαι δουλειά και δεν μπορώ να κάνω κάτι, καθότι το κινητό το έχει στα χέρια της η γυναίκα μου, αλλά παρατήρησα το εξής:

μέσα από το app της Cosmote, με το account εννοείται της γυναίκας μου, δεν βλέπω τον αριθμό της μέσα!

μήπως επειδή είναι πολύ πρόσφατη η αλλαγή σε Cosmoκάρτα?

έτσι είχε και με το δικό μου, που είναι μέρος οικογενειακού πακέτου και όταν έγινε κάποια αλλαγή σε συμβόλαια, την αλλαγή την είδαμε μετά την εκκαθάριση του λογαριασμού - άρα τον επόμενο μήνα-.

Θα με διευκόλυνε πολύ άν έπαιζε το app σωστά να έβλεπα μέσα από εκεί τί της έχουν ενεργοποιήσει με την μετάβασή της σε Cosmoκάρτα...

Τέλος, θα ήθελα μια φιλική παρατήρηση να δώσω, προς όλη την παρέα:

μου κάνει φοβερή εντύπωση, ο τρόπος επικοινωνίας μέσα στο συγκεκριμένο thread... είμαι μέλος του myphone.. χρόνια.. κι έχω συμμετάσχει σε πολλά threads.. αυτό που συνάντησα εδώ, μου κάνει λίγο εντύπωση.. δυστυχώς αρνητική..

δεν υπάρχει και μέγάλη διάθεση να κατατοπιστεί κάποιος "αρχάριος".. αντιθέτως μια επίδειξη κατορθομάτων και ψιλο-έπαρσης...με ελάχιστες εξαιρέσεις..

Αυτά...

Σόρρυ και πάλι.. είναι μια φιλική παρατήρησή μου..μπορεί και να κάνω λάθος..

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλημέρα και πάλι στην παρέα,

τώρα είμαι δουλειά και δεν μπορώ να κάνω κάτι, καθότι το κινητό το έχει στα χέρια της η γυναίκα μου, αλλά παρατήρησα το εξής:

μέσα από το app της Cosmote, με το account εννοείται της γυναίκας μου, δεν βλέπω τον αριθμό της μέσα!

μήπως επειδή είναι πολύ πρόσφατη η αλλαγή σε Cosmoκάρτα?

έτσι είχε και με το δικό μου, που είναι μέρος οικογενειακού πακέτου και όταν έγινε κάποια αλλαγή σε συμβόλαια, την αλλαγή την είδαμε μετά την εκκαθάριση του λογαριασμού - άρα τον επόμενο μήνα-.

Θα με διευκόλυνε πολύ άν έπαιζε το app σωστά να έβλεπα μέσα από εκεί τί της έχουν ενεργοποιήσει με την μετάβασή της σε Cosmoκάρτα...

Τέλος, θα ήθελα μια φιλική παρατήρηση να δώσω, προς όλη την παρέα:

μου κάνει φοβερή εντύπωση, ο τρόπος επικοινωνίας μέσα στο συγκεκριμένο thread... είμαι μέλος του myphone.. χρόνια.. κι έχω συμμετάσχει σε πολλά threads.. αυτό που συνάντησα εδώ, μου κάνει λίγο εντύπωση.. δυστυχώς αρνητική..

δεν υπάρχει και μέγάλη διάθεση να κατατοπιστεί κάποιος "αρχάριος".. αντιθέτως μια επίδειξη κατορθομάτων και ψιλο-έπαρσης...με ελάχιστες εξαιρέσεις..

Αυτά...

Σόρρυ και πάλι.. είναι μια φιλική παρατήρησή μου..μπορεί και να κάνω λάθος..

Καλημέρα φίλε,

Η μόνη περίπτωση που μπορεί να μην εμφανίζεται ο αριθμός, είναι να μην είναι δηλωμένος στο όνομα της. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι καθαρά θέμα συστήματος.

Τέλος όσον αφορά τα λοιπά λεγόμενά σου, δυστυχώς η διαχείριση της σελίδας, έχει επιδείξει τεράστια υπομονή με κάποιους που κουράζουν και είμαι σίγουρος πως αυτή η υπομονή τους, δεν θα αργήσει να τελειώσει.

Ό,τι άλλη απορία έχεις και μπορούμε να σε βοηθήσουμε, είμαστε εδώ.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Καλημέρα φίλε,

Η μόνη περίπτωση που μπορεί να μην εμφανίζεται ο αριθμός, είναι να μην είναι δηλωμένος στο όνομα της. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι καθαρά θέμα συστήματος.

Τέλος όσον αφορά τα λοιπά λεγόμενά σου, δυστυχώς η διαχείριση της σελίδας, έχει επιδείξει τεράστια υπομονή με κάποιους που κουράζουν και είμαι σίγουρος πως αυτή η υπομονή τους, δεν θα αργήσει να τελειώσει.

Ό,τι άλλη απορία έχεις και μπορούμε να σε βοηθήσουμε, είμαστε εδώ.

Σε ευχαριστώ φίλε , μακάρι οι Mods-Admins, να ρίχνουν κανένα βλέφαρο πιο συχνά..

εδώ είμαστε μια "παρέα" ανταλλαγής γνώσεων - εμπειριών, με σκοπό να βελτιωνόμαστε...λέω εγώ τώρα..

Σχετικά με το θέμα μου: μάλλον είναι συστεμικό το θεματάκι... γιατί ήταν συμβόλαιο άρα καταχωρημένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία της γυναίκας μου στην Cosmote, η μετατροπή σε Cosmoκαρτα, ΔΕΝ απαιτούσε επιπλέον καταχώρηση στοιχείων της... που έτσι κι αλλιώς έγινε μέσω καταστήματος Cosmote..

Χωρίς να θέλω να μπερδέψω την κατασταση...μηπως τωρα που έγινε καρτοκινητό θέλει εκ νέου προσθήκη του αριθμού και ταυτοποίησή του μέσα στο mycosmote?

Πήρα τη δεύτερη καβάτζα, δεν εμφανίζει πουθενά τα μβ και τρώει από το πακέτο μου.ξεφτίλες ολκής

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

λεει οτι ηδη ειναι κοσμοκαρτα με 9,3€.Εγινε η ανανεωση. Δεν θα έπρεπε να εχει γινει ηδη η ενεργοποιηση του πακετου των 6€ ?

Γινεται πρωινες ωρες,εβαλα καρτα στην γιαγια με κοσμοκαρτα το βραδυ και ενεργοποιηθηκε το επομενο πρωι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για στείλε Υ στο 1330 να δεις έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας;

Τελικά ήθελε τον χρόνο του για να ενημερωθεί το My Cosmote :D

Κάνοντας ένα τσεκ τώρα στο My Cosmote, βλέπω τα εξής:

Λεπτά προς άλλα κινητά και σταθερά: 191

Το Πρόγραμμά σου Δεν περιλαμβάνει δωρεάν sms

Το Πρόγραμμά σου Δεν περιλαμβάνει δωρεάν sms

Και πάνω δεξιά : Διαθέσιμο υπόλοιπο = 9,18€

Τί προτείνεις καλέ μου άνθρωπε τελικά να κάνω?!

:confused:

Ιδανικό μου , επαναλαμβάνω, σόρρυ άν γίνομαι κουραστικός, γύρω στο 1 Gb internet και 300 προς όλα τα κινητά, είναι μια καλή αρχή, αν το κόστος αυτών ΔΕΝ υπερβαίνει τα 10€..:D

δεν εδωσε 500 mb για 15 μερες απο την ανανεωση των 10€ ?

μια λυση εδω

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/300_pros_olous_internet.html

ή αν τα 200 λεπτα ομιλιας ειναι αρκετα για τωρα, πας για πακετο με 600 mb

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/internet_monthly_pass200_ck.html

οταν ολα αυτα τελειωσουν (πανω στο μηνα ή νωρίτερα) μπορεις να γυρισεις σε wu πριν κανεις την επομενη ανανεωση των 10 ευρω

Γυρνωντας σε wu θα εχεις με την online ανανεωση τα 1200 mb τουλαχιστον,και με το πακετο των 7 ευρω θα εχεις 400' προς wu και 300' προς ολους αν το ενεργοποιησεις απο το app του wu. Συνολικο κοστος η ανανεωση των 10 ευρω και θα μενει και 1,5 περιπου ευρω μεσα (+ο,τι υπολοιπο εχει μεινει απο πιο πριν).

Edited by kmpatra

δεν εδωσε 500 mb για 15 μερες απο την ανανεωση των 10€ ?

μια λυση εδω

ή αν τα 200 λεπτα ομιλιας ειναι αρκετα για τωρα, πας για πακετο με 600 mb

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/internet_monthly_pass200_ck.html

οταν ολα αυτα τελειωσουν (πανω στο μηνα ή νωρίτερα) μπορεις να γυρισεις σε wu πριν κανεις την επομενη ανανεωση των 10 ευρω

Γυρνωντας σε wu θα εχεις με την online ανανεωση τα 1200 mb τουλαχιστον,και με το πακετο των 7 ευρω θα εχεις 400' προς wu και 300' προς ολους αν το ενεργοποιησεις απο το app του wu. Συνολικο κοστος η ανανεωση των 10 ευρω και θα μενει και 1,5 περιπου ευρω μεσα (+ο,τι υπολοιπο εχει μεινει απο πιο πριν).

όχι δεν έδωσε..

το σενάριο με τα 1.200 Mb και 400' προς wa & 300 προς όλους , με ψιλοκαλύπτει.

Εγώ με τα 9.15€ διαθέσιμα που έχω αυτήν την στιγμή, μπορώ να γυρίσω σε wa και να έχω αυτά που μου είπες?

Κι αν ναι , πως και τα 191 λεπτά διαθέσιμα που έχω αυτην την στιγμή, τα χάνω?!

[βομβαρδισμός ερωτήσεων..:O ]

για τα λεπτα που εχεις δεν ειμαι σιγουρος,νομιζω πως δεν χανονται. Τα 9,15 σιγουρα δεν χανονται. Αν γυρισεις σε wu τωρα,(βεβαίως μπορείς), για να παρεις το reloadit με τα 1200 mb,πρεπει (μετα την αλλαγη) να κανεις παλι online ανανεωση 10€.

Για την αλλαγη στειλε ΑΛΠΑΚ στο 1314,και θα σου ερθει απαντητικο μηνυμα για το επομενο βημα που πρεπει να κανεις (θελει να στειλεις αλλο ενα sms για να γινει wu).

Κατεβασε μετα την εφαρμογη του wu (στελνει sms με κωδικο στο νουμερο της γυναικας σου ωστε να ταυτοποιηθει,και να σου δειχνει τα υπολοιπα,δεν χρησιμοποιει τους κωδικους του mycosmote) και απο εκει θα μπορεις να ενεργοποιησεις οταν χρειαστεις το πακετο με τα 400' προς wu και 300' προς όλους. Το συγκεκριμενο πακετο αν ενεργοποιηθει εκτος της εφαρμογης π.χ. απο το 1330 δινει 200' αντι για 300' προς ολους.

όχι δεν έδωσε..

το σενάριο με τα 1.200 Mb και 400' προς wa & 300 προς όλους , με ψιλοκαλύπτει.

Εγώ με τα 9.15€ διαθέσιμα που έχω αυτήν την στιγμή, μπορώ να γυρίσω σε wa και να έχω αυτά που μου είπες?

Κι αν ναι , πως και τα 191 λεπτά διαθέσιμα που έχω αυτην την στιγμή, τα χάνω?!

[βομβαρδισμός ερωτήσεων..:O ]

φιλε δεν δοκιμαζεις να δεις αν χανονται η οχι τα λεπτα ομιλιας; :lol: , ενδιαφερει και μενα ,θελω να το κανω whats up αλλα δεν θελω να χασω τον χρονο για ενα μηνα

για τα λεπτα που εχεις δεν ειμαι σιγουρος,νομιζω πως δεν χανονται. Τα 9,15 σιγουρα δεν χανονται. Αν γυρισεις σε wu τωρα,(βεβαίως μπορείς), για να παρεις το reloadit με τα 1200 mb,πρεπει (μετα την αλλαγη) να κανεις παλι online ανανεωση 10€.

Για την αλλαγη στειλε ΑΛΠΑΚ στο 1314,και θα σου ερθει απαντητικο μηνυμα για το επομενο βημα που πρεπει να κανεις (θελει να στειλεις αλλο ενα sms για να γινει wu).

Κατεβασε μετα την εφαρμογη του wu (στελνει sms με κωδικο στο νουμερο της γυναικας σου ωστε να ταυτοποιηθει,και να σου δειχνει τα υπολοιπα,δεν χρησιμοποιει τους κωδικους του mycosmote) και απο εκει θα μπορεις να ενεργοποιησεις οταν χρειαστεις το πακετο με τα 400' προς wu και 300' προς όλους. Το συγκεκριμενο πακετο αν ενεργοποιηθει εκτος της εφαρμογης π.χ. απο το 1330 δινει 200' αντι για 300' προς ολους.

αρχίζω και μπαίνω στο νόημα..

απλά από ότι καταλαβαίνω νομίζω με συμφέρει να εκμεταλλευτώ πρώτα τα 9.15€ και αφού αυτά θα τελειώσουν μετά να πάω προς wa..

Για τα 9,15€ λέω να κάνω το παρακάτω:

300' προς όλους και 500MB

και ενεργοποίηση μέσω του 1330

Και μετα, με την κατανάλωση των 9,15€, θα το κάνω wa.. και μετά θα φορτώσω 10€-εντός εφαρμογής-.. και θα έχω λογικά τα 1200 και 400 προς wa και 300 προς άλλους..

Αυτό με το reload it με μπερδεύει λίγο..

τα 1200 MB και τον αντίστοιχο χρόνο προς wa και όλους, θα τον έχω με κάθε "προσθήκη - ανανέωση" 10ευρη?

απλά από ότι καταλαβαίνω νομίζω με συμφέρει να εκμεταλλευτώ πρώτα τα 9.15€ και αφού αυτά θα τελειώσουν μετά να πάω προς wa..

Και μετα, με την κατανάλωση των 9,15€, θα το κάνω wa.. και μετά θα φορτώσω 10€-εντός εφαρμογής-.. και θα έχω λογικά τα 1200 και 400 προς wa και 300 προς άλλους..

τα 1200 MB και τον αντίστοιχο χρόνο προς wa και όλους, θα τον έχω με κάθε "προσθήκη - ανανέωση" 10ευρη?

Τα 1200mb του reload it με online ανανέωση τα παίρνεις δωρεάν, τα 400 +300 είναι πακέτο που πρέπει να αγοράσεις με 7 ευρω, βασικά είναι 400 +200 αλλά αν γίνει ενεργοποίηση μέσα από την εφαρμογή του what's up σου δίνει επιπλέον 100 προς όλους οπότε σύνολο 300 προς όλους και 400 προς what's up

Με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω, παίρνεις κωδικό Reload It. Έπειτα διαλέγεις ένα από τα τρία δώρα: 600MB για ένα μήνα - 1GB για μια εβδομάδα ή 120' λεπτά προς What's Up για μια εβδομάδα.

Εάν η ανανέωση γίνει μέσω χρεωστικής κάρτας, τότε οι παροχές και των τριών δώρων διπλασιάζονται. 1200MB για ένα μήνα, 2GB για μια εβδομάδα ή 240' λεπτά προς What's Up για μια εβδομάδα.

Το πακέτο Combo Call Them All (400' προς What's Up και 300' προς όλους) διαρκεί (όπως η πλειοψηφία των πακέτων) 1 μήνα από την ενεργοποίησή του. Η ενεργοποίηση γίνεται μέσω της εφαρμογής του What's Up.

Εάν γίνει ενεργοποίηση του ίδιου πακέτου πριν τη λήξη του προηγούμενου (πχ 1 μέρα πριν λήξει) τότε οποιοδήποτε υπόλοιπο σε λεπτά ομιλίας μεταφέρεται. Που σημαίνει νέα ημερομηνία λήξης για το σύνολο των λεπτών ομιλίας.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα MB του Reload It. Αν ανανέωσης και επιλέξεις πχ ξανά τα 1200mb σαν δώρο πριν λήξει το τελευταίο reload it (πχ τα 1200MB) όσα θα έχουν απομείνει θα μεταφερθούν για άλλον έναν μήνα.

Τα 1200mb του reload it με online ανανέωση τα παίρνεις δωρεάν, τα 400 +300 είναι πακέτο που πρέπει να αγοράσεις με 7 ευρω, βασικά είναι 400 +200 αλλά αν γίνει ενεργοποίηση μέσα από την εφαρμογή του what's up σου δίνει επιπλέον 100 προς όλους οπότε σύνολο 300 προς όλους και 400 προς what's up

άρα όποτε κι αν ανανεώνω online , θα παίρνω 1200 MB(και τα 400+300 λεπτά ομιλίας)?

ή αυτά τα MB θα τα έχω με μόνο μια ανανέωση κάθε 30 ημέρες?

άρα όποτε κι αν ανανεώνω online , θα παίρνω 1200 MB(και τα 400+300 λεπτά ομιλίας)?

ή αυτά τα MB θα τα έχω με μόνο μια ανανέωση κάθε 30 ημέρες?

Θα τα έχεις με κάθε ανανέωση τα MB (αφού ανανεώσεις, μπαίνεις στην εφαρμογή και διαλέγεις ένα από τα τρία δώρα, δες πιο πάνω τη έγραψα αναλυτικά).

Τα 400 + 300 "πρέπει" να τα αγοράζεις μια φορά το μήνα μέσω της εφαρμογής.

Με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω, παίρνεις κωδικό Reload It. Έπειτα διαλέγεις ένα από τα τρία δώρα: 600MB για ένα μήνα - 1GB για μια εβδομάδα ή 120' λεπτά προς What's Up για μια εβδομάδα.

Εάν η ανανέωση γίνει μέσω χρεωστικής κάρτας, τότε οι παροχές και των τριών δώρων διπλασιάζονται. 1200MB για ένα μήνα, 2GB για μια εβδομάδα ή 240' λεπτά προς What's Up για μια εβδομάδα.

Το πακέτο Combo Call Them All (400' προς What's Up και 300' προς όλους) διαρκεί (όπως η πλειοψηφία των πακέτων) 1 μήνα από την ενεργοποίησή του. Η ενεργοποίηση γίνεται μέσω της εφαρμογής του What's Up.

Εάν γίνει ενεργοποίηση του ίδιου πακέτου πριν τη λήξη του προηγούμενου (πχ 1 μέρα πριν λήξει) τότε οποιοδήποτε υπόλοιπο σε λεπτά ομιλίας μεταφέρεται. Που σημαίνει νέα ημερομηνία λήξης για το σύνολο των λεπτών ομιλίας.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα MB του Reload It. Αν ανανέωσης και επιλέξεις πχ ξανά τα 1200mb σαν δώρο πριν λήξει το τελευταίο reload it (πχ τα 1200MB) όσα θα έχουν απομείνει θα μεταφερθούν για άλλον έναν μήνα.

Νομίζω φώτισες το σκοτάδι μου! :D

Νομίζω φώτισες το σκοτάδι μου! :D

Χαίρομαι φίλε! :D

Με paypal γινετε δουλεια φιλε;