Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Να ενημερωσω οτι νωριτερα μου ηρθε μηνυμα για τα 1500 λεπτα για γιορτες.Ειμαι με κοσμοκαρτα

νομιζω πρεπει να απενεργοποιησεις την αναμονη,αλλα δεν ξερω αν μπορεις να δεις τοτε ή μετα ποιος σε καλεσε. Η ειδοποιηση κλήσεων σε κατελλειμενη γραμμή δεν δουλεύει στην κοσμοτέ,απ'οτι εχω καταλάβει.

Για την ειδοποίηση κλήσεων σε κατειλημμένη χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένο τον προσωπικό τηλεφωνητή (τουλάχιστον στα προγράμματα συμβολαίου)

Τι έπαθε πάλι η εφαρμογή mycosmote?

:O

ελα ντε!πανω που το διορθωσαν το θεμα που ειχα εγω μετα απο λιγο τα επαιξε γενικως και παλι δεν μπαινω!

γιατι δεν παιρνουν τηλ της wind που εχει την καλυτερη εφαρμογη??

Sent from mTalk

ελα ντε!πανω που το διορθωσαν το θεμα που ειχα εγω μετα απο λιγο τα επαιξε γενικως και παλι δεν μπαινω!

γιατι δεν παιρνουν τηλ της wind που εχει την καλυτερη εφαρμογη??

Sent from mTalk

Εδω δεν έχουν κάνει ένα app για τη Frog :O

Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν πως ελέγχεται από πλευράς τους

Για να δούμε

1GB δωρεάν ίντερνετ για 7 ημέρες, αρκεί να στείλεις 1000 στο 1256 μέχρι 26/12/16.

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίων και καρτοσυμβολαίων

Δεν το δίνει σε όλους.σε μένα λέει δεν ισχύει για το οικονομικό σου πακέτο

Αφού δεν έχουμε ούτε συμβόλαιο ούτε καρτοσυμβολαιο. Παρ' όλα αυτά και γω έστειλα για κάθε ενδεχόμενο από τον φρογκ αριθμό μου και πήρα την ίδια απάντηση με εσένα.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Αφού δεν έχουμε ούτε συμβόλαιο ούτε καρτοσυμβολαιο. Παρ' όλα αυτά και γω έστειλα για κάθε ενδεχόμενο από τον φρογκ αριθμό μου και πήρα την ίδια απάντηση με εσένα.

Παρομοιως κ εγω.Δοκιμασα αλλα δεν!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Μια ερώτηση παιδια αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.

Ο πατέρας μου έχει cosmoκάρτα και παλιότερα είχε ενεργοποιήσει κάποια προσφορά που με ανανεώσεις με 10 ευρώ έπαιρνε κάποια μπόλικα λεπτά (300; - δεν τα πολυξέρω καλά τα πακέτα των καρτοκινητών..).

Επειδή πλέον μιλάει ελάχιστα κι επειδή λόγω της προσφοράς αυτής τον περιορίζει πολύ σε άλλα διαθέσιμα πακετάκια θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται με κάποιο εύκολο τρόπο να διαγραφεί απο την προσφορά! Πήγε σε ένα κατάστημα και δεν το κατάφεραν! Εψαξα κι εγώ και κάπου διάβασα ότι μπορώ να τηλεφωνήσω στο 13838. Υπάρχει κάτι πιο εύκολο (πχ με κάνα μηνυματάκι!:D); Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τέτοια περίπτωση;

Μπορεί να κάνει ανανεώσεις των 9 ή ακόμα και των 9,99 ευρώ αν θέλει να αγοράσει άλλα πακέτα.

επίσης μπορεί να το αλλάξει σε whats Up

Επειδή πλέον μιλάει ελάχιστα κι επειδή λόγω της προσφοράς αυτής τον περιορίζει πολύ σε άλλα διαθέσιμα πακετάκια θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται με κάποιο εύκολο τρόπο να διαγραφεί απο την προσφορά!

Ποια πακέτα τον ενδιαφέρουν; Γιατί, αν διαγραφεί από την προσφορά, δεν μπορεί να την ξαναπάρει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ποια πακέτα τον ενδιαφέρουν; Γιατί, αν διαγραφεί από την προσφορά, δεν μπορεί να την ξαναπάρει.

Έχει και άλλο νούμερο και αυτό θέλει να το διατηρεί στοιχειωδώς...όσο πιο αναίμακτα γίνεται! Με μπερδεύουν τρομερά αυτά των καρτοκινητών και η πλάκα είναι πολύ σύντομα γυρίζω κι εγώ το συμβόλαιο μου σε whats up.

Αυτό που μου λέει είναι ότι καλεί το 1330 επιλέγει το 1 (αυτόματη ανανέωση) και αυτόματα του δίνει 80 λεπτά προς όλους! ειχε 13 ευρω μεσα εχει 8 περίπου. Δεν πειράζει τόσο γιατί δεν μιλάει σχεδόν καθόλου σε αυτό. Απλά επειδή βλέπω ότι με 6 ευρω μπορεί να έχει 250 λεπτά - προσφορές που δεν του τις εμφανίζει καθόλου.

Πωωω...ζαλούρα! Μπερδεύτηκα και σας μπέρδεψα μάλλον!

Στο πακέτο προσφοράς 400 λεπτων δεν υπάρχουν άλλα καλά πακέτα.

με μια αλλαγή σε WU καθάρισες αλλά θα χάσεις για πάντα την προσφορά.

Δοκιμάστε 1000 στο 1256 ή 1330 αναλόγως τι έχετε.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

"ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ" για 1330

"ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" για 1256.:)

:p

Μια ερώτηση παιδια αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.

Ο πατέρας μου έχει cosmoκάρτα και παλιότερα είχε ενεργοποιήσει κάποια προσφορά που με ανανεώσεις με 10 ευρώ έπαιρνε κάποια μπόλικα λεπτά (300; - δεν τα πολυξέρω καλά τα πακέτα των καρτοκινητών..).

Επειδή πλέον μιλάει ελάχιστα κι επειδή λόγω της προσφοράς αυτής τον περιορίζει πολύ σε άλλα διαθέσιμα πακετάκια θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται με κάποιο εύκολο τρόπο να διαγραφεί απο την προσφορά! Πήγε σε ένα κατάστημα και δεν το κατάφεραν! Εψαξα κι εγώ και κάπου διάβασα ότι μπορώ να τηλεφωνήσω στο 13838. Υπάρχει κάτι πιο εύκολο (πχ με κάνα μηνυματάκι!:D); Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τέτοια περίπτωση;

Υπάρχει δυνατότητα να διαγραφεί απο την παλιά προσφορά στο 1330. Ακου λιγο με προσοχή και υπομονή το μενού και θα βρεις την επιλογή.

Χρόνια πολλά παιδιά!

Δοκίμασα να στείλω sms για να πάρω τον κωδικό για χριστουγεννιάτικα δώρα και ένα άλλο sms από το δώρο που μου έστειλαν, αλλά βγάζει σφάλμα ότι το μήνυμα δεν μπορεί να αποσταλεί (σφάλμα 50). Έβαλα χειροκίνητα το κέντρο της κοσμοτέ (+3097100000 έτσι;;;), αλλά πάλι τίποτα. Έχει σημασία ότι το υπόλοιπό μου σε ευρώ είναι -0,76 ευρώ (αρνητικό)?

Edited by babis_sougias

Χρόνια πολλά παιδιά!

Δοκίμασα να στείλω sms για να πάρω τον κωδικό για χριστουγεννιάτικα δώρα και ένα άλλο sms από το δώρο που μου έστειλαν, αλλά βγάζει σφάλμα ότι το μήνυμα δεν μπορεί να αποσταλεί (σφάλμα 50). Έβαλα χειροκίνητα το κέντρο της κοσμοτέ (+3097100000 έτσι;;;), αλλά πάλι τίποτα. Έχει σημασία ότι το υπόλοιπό μου σε ευρώ είναι -0,76 ευρώ (αρνητικό)?

Εσυ τι λες; Να μην εχει σημασια; Πως θα φυγει μνμ με μειον υπολοιπο;

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ερωτηση,εχω whats up νουμερο.Τι μπορω να παρω με 10€(θελω 200+ προς ολους κυριως) και 1GB τουλαχιστον το μηνα.Συμφερει να γυρισω απο φοιτητικο F2G?

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εσυ τι λες; Να μην εχει σημασια; Πως θα φυγει μνμ με μειον υπολοιπο;

Μην ταράζεσαι γιορτιάρες μέρες.

Και τα δύο μηνύματα που δοκίμασα να στείλω είναι χωρίς χρέωση, άρα δεν χρειαζόταν να έχω υπόλοιπο για να φύγουν. Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει φραγή μηνυμάτων (δηλ. και προς τα δωρεάν νούμερα της κοσμοτέ) όταν έχεις αρνητικό υπόλοιπο (ή και μηδενικό). Αυτό κατάλαβα από κάποια ποστ στη σελίδα τους στο facebook, αλλά ήθελα επιβεβαίωση από κάποιον που να γνωρίζει.

Μην ταράζεσαι γιορτιάρες μέρες.

Και τα δύο μηνύματα που δοκίμασα να στείλω είναι χωρίς χρέωση, άρα δεν χρειαζόταν να έχω υπόλοιπο για να φύγουν. Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει φραγή μηνυμάτων (δηλ. και προς τα δωρεάν νούμερα της κοσμοτέ) όταν έχεις αρνητικό υπόλοιπο (ή και μηδενικό). Αυτό κατάλαβα από κάποια ποστ στη σελίδα τους στο facebook, αλλά ήθελα επιβεβαίωση από κάποιον που να γνωρίζει.

Ναι. Όπως σου'πε: Δε "φεύγει" κανένα (ούτε μη χρεώσιμο) sms με μειον υπόλοιπο.

Για τα 1500΄ προς όλους με sms 2017 sto 1330 δε γίνεται τπτ σε αυτή την περίπτωση.

Μόνο

για xmas δωρα, μέσω του app my cosmote.