Mark_K Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ακριβώς. Το σύνολο των MB σου παρατείνεται μέχρι την ημερομηνία λήξης του τελευταίου πακέτου που ενεργοποιείς. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Υπολογίζοντας και τις προσφορές πού έχουν διάρκεια 15 ημέρες σωστά ? Δηλαδή αυτές δεν χάνονται με την πάροδο των 15 ημερών και μένει απλώς το υπόλοιπο από τα πακέτα που λήγουν σε ένα μήνα έτσι; Επίσης παρατείνεται ο χρόνος λήξεως και με το πακέτο των 3,02 ευρώ των 120mb ? Δηλαδή η προσφορά pare_moirase που ισχύει για 3 ημέρες αν εγω έχω πακέτο mb που λήγει σε έναν μήνα και πάρω και αυτή την προσφορά που ισχύει για 3 ημέρες, το σύνολο των mb από πακέτα που είχα και τα mb από αυτή την προσφορά θα λήγουν σε ένα μήνα, θα λήξουν όλα σε 3 ημέρες, θα λήξουν μόνο τα 100mb σε 3 ημέρες και τα υπόλοιπα θα λήξουν σε ένα μήνα; EDIT: Το δοκίμασα και είδα ότι μου εμφανίζει δυο πακέτα λήξης ένα σε τρεις ημέρες και ένα σε έναν μήνα επομένως άκυρη η τελευταία ερώτηση μου !!! Edited June 11, 2016 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ναι, κάποιες προσφορές που έχουν σύντομη διάρκεια λήξης δεν επηρεάζουν τα υπόλοιπα πακέτα σου. Επίσης και το πακέτο των 3,02€ μεταφέρει και αυτό την ημερομηνία λήξης. Καμιά φορά όταν έχω μαζέψει μεγάλο υπόλοιπο στο what's up(φοιτητικό) που έχω, αντί να βάλω κάρτα για να μου δώσει και Mb που ανανεώνουν τα υπόλοιπα, αγοράζω απλά το φθηνό πακέτο και είμαι οκ για 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 καλησπερα στην παρεα μετα απο τις απαράδεκτες προσφορές του συμβολαίου μου σε συμβόλαιο που εχω εδω και 8 χρονια αποφάσισα να το γυρισω σε whats up αλλα δυστυχώς είμαι παντελώς άσχετος με την φαση...μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του πως λειτουργεί?? εμενα η χρηση μου μηνιαίος ειναι περιπου στα 300 λεπτα προς κοσμοτε και 100 λεπτα προς τρίτους στα μηνύματα είμαι στα 20-30 μάξιμουμ γενικα σε ολες τις εταιριες μπορει και λιγότερα 10-20 αλλα κανω μεγαλη χρήση ιντερνετ δηλαδή με 1 εως 1,5 gb λογο 4g είμαι καλυμμένος αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του θα το εκτιμούσα εχω μπερδευτεί λίγο γιατί βλέπω πως εχει πολλα κόλπα με reloaded και αλλα χαζα...ευχαριστω εκ των προταιρων!αααα και κατι τελευταιο εμενα το μπατζετ μου ειναι γυρω 15-20 ευρω το μηνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 καλησπερα στην παρεα μετα απο τις απαράδεκτες προσφορές του συμβολαίου μου σε συμβόλαιο που εχω εδω και 8 χρονια αποφάσισα να το γυρισω σε whats up αλλα δυστυχώς είμαι παντελώς άσχετος με την φαση...μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του πως λειτουργεί?? εμενα η χρηση μου μηνιαίος ειναι περιπου στα 300 λεπτα προς κοσμοτε και 100 λεπτα προς τρίτους στα μηνύματα είμαι στα 20-30 μάξιμουμ γενικα σε ολες τις εταιριες μπορει και λιγότερα 10-20 αλλα κανω μεγαλη χρήση ιντερνετ δηλαδή με 1 εως 1,5 gb λογο 4g είμαι καλυμμένος αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του θα το εκτιμούσα εχω μπερδευτεί λίγο γιατί βλέπω πως εχει πολλα κόλπα με reloaded και αλλα χαζα...ευχαριστω εκ των προταιρων!αααα και κατι τελευταιο εμενα το μπατζετ μου ειναι γυρω 15-20 ευρω το μηνα Η καρτοκινητή συμφέρει!Βάζεις κάρτα από περίπτερο η μέσω ιντερνετ και ενεργοποιείς πακέτο.Δες εδώ:https://www.whatsup.gr/el/services/call-them-all-300-plus-300 Υπάρχει και η κοσμοκαρτα:https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T13_20/section/COSMOKARTA_Services Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Η καρτοκινητή συμφέρει!Βάζεις κάρτα από περίπτερο η μέσω ιντερνετ και ενεργοποιείς πακέτο.Δες εδώ:https://www.whatsup.gr/el/services/call-them-all-300-plus-300 Υπάρχει και η κοσμοκαρτα:https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T13_20/section/COSMOKARTA_Services δεν διαφωνω απλα στα λεφτα που διαθετω το μηνα μπορω να εχω 1γβ ιντερνετ τουλαχιστον και 300 λεπτα προς ολους και 10-20 μηνυματα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 δεν διαφωνω απλα στα λεφτα που διαθετω το μηνα μπορω να εχω 1γβ ιντερνετ τουλαχιστον και 300 λεπτα προς ολους και 10-20 μηνυματα?? Αναλυτικά στην cosmokarta:300΄ προς όλυς με 7 ευρώ και 1 GB για 15 ημέρες με online ανανέωση ή από κατάστημα και 100 sms προς όλυς με 4 ευρώ.Σύνολο:300' και 100 sms προς όλους με 11 ευρώ και 1GB δωρεάν για 15 ημέρες με ανανέωση online ή από κατάστημα και επιπλέον με 5 ευρώ αλλα 500ΜΒ για ένα μήνα.Τελικά σύνολο για 1,5GB και 300' και 100 sms=16 ευρώ.Τέλος μπορείς να μιλάς με 1 σεντ ανά λεπτό προς δύο αριθμούς κοσμοτε είτε είναι κάρτα είτε συμβόλαιο! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αναλυτικά στην cosmokarta:300΄ προς όλυς με 7 ευρώ και 1 GB για 15 ημέρες με online ανανέωση ή από κατάστημα και 100 sms προς όλυς με 4 ευρώ.Σύνολο:300' και 100 sms προς όλους με 11 ευρώ και 1GB δωρεάν για 15 ημέρες με ανανέωση online ή από κατάστημα και επιπλέον με 5 ευρώ αλλα 500ΜΒ για ένα μήνα.Τελικά σύνολο για 1,5GB και 300' και 100 sms=16 ευρώ.Τέλος μπορείς να μιλάς με 1 σεντ ανά λεπτό προς δύο αριθμούς κοσμοτε είτε είναι κάρτα είτε συμβόλαιο! Μια χαρα ειναι,συμφερει περισσοτερο κοσμοκαρτα.Εκτος αμα εχει παρεα στο γουατς απ και μιλαει με αυτους τα λεπτα προς κοσμοτε.Οσο για το ιντερνετ,μπορει να βαζει τα 60MB με 3€ αμα του φτανει το 1GB.Μεταφερει κανονικα το 1GB για 30 μερες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αναλυτικά στην cosmokarta:300΄ προς όλυς με 7 ευρώ και 1 GB για 15 ημέρες με online ανανέωση ή από κατάστημα και 100 sms προς όλυς με 4 ευρώ.Σύνολο:300' και 100 sms προς όλους με 11 ευρώ και 1GB δωρεάν για 15 ημέρες με ανανέωση online ή από κατάστημα και επιπλέον με 5 ευρώ αλλα 500ΜΒ για ένα μήνα.Τελικά σύνολο για 1,5GB και 300' και 100 sms=16 ευρώ.Τέλος μπορείς να μιλάς με 1 σεντ ανά λεπτό προς δύο αριθμούς κοσμοτε είτε είναι κάρτα είτε συμβόλαιο! Να υπολογισει ομως οτι το πακετο των 300 εχει ελαχιστη χρεωση τα 3 λεπτα αντι του 1 λεπτο που εχει το συμβολαιο .... που σημαινει μεγιστο 100 κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Μια χαρα ειναι,συμφερει περισσοτερο κοσμοκαρτα.Εκτος αμα εχει παρεα στο γουατς απ και μιλαει με αυτους τα λεπτα προς κοσμοτε.Οσο για το ιντερνετ,μπορει να βαζει τα 60MB με 3€ αμα του φτανει το 1GB.Μεταφερει κανονικα το 1GB για 30 μερες. Ή με 5€ τα 500 & εχει 1.5gb συνολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Σκέφτομαι να βάλω στον πατέρα μου what's up. Επειδή δεν θέλω να τον μπλεκω με κάρτες από τα περίπτερα και δεν το έχει με online ανανεώσεις χρόνου λέω να του βάλω ένα ποσό στον λογαριασμό του από την αρχή, πχ 50 ευρώ. Βέβαια έτσι χάνεις πιθανά μπόνους που υποθέτω δινει για κάθε ανανεωση αλλά οκ... Αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν υπάρχει ή δυνατότητα να ρυθμίσεις ένα ή δυο συγκεκριμένα πακετα να μπαίνουν αυτόματα κάθε μήνα χωρίς να χρειάζεται να τα ενεργοποιείς εσυ από την εφαρμογή, γιατί θα τα μπλέξει. Στην wind πχ αυτό δεν γίνεται. Ή χρήση που κάνει είναι γύρω στα 120 λεπτά ομιλίας τον μήνα. Ίντερνετ θα ήθελε να έχει. Σκέφτομαι τα πακέτα των 200 λεπτών και των 500 mb αν τελικά θελει. Οπότε με 10 ευρώ θα είναι τέλεια. Edited June 11, 2016 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 σκεψου οτι σε 3 μηνες ληγει το υπόλοιπο, οποτε ισως τα 50€ ανανέωση δεν ειναι η καλυτερη λύση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αυτό δεν το ήξερα.. Έστω, θα υπολογιζω και θα του βάζω χρήματα ανά 3 μήνες. Δυνατότητα αυτόματης επιλογής πακέτων υπάρχει ή πρέπει να το κάνεις εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Στην cosmokarta γίνεται αυτόματα η ανανέωση του πακέτου 200 λεπτά προς όλους για ένα μήνα με 5 ευρώ όταν λήξει η αν καταναλωθούν πριν την λήξη του μήνα . Πακέτο ίντερνετ με αυτόματη ανανέωση όμως δεν υπάρχει . From m2 note with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Α μαλιστα. Κάτι τελευταίο. Για κοσμο κάρτα δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή έτσι; Το υπόλοιπο πως το βλέπεις; Κλασσικα στέλνοντας μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μπορείς να γραφτείς στη σελιδα της κοσμοτε κ να βλέπεις από εκεί το υπόλοιπο ή απο την αντίστοιχη εφαρμογή mycosmote του playstore. Μπαίνει σε οποιοδήποτε κινητό και ταμπλετ με τους κωδικούς (δεν θέλει να έχεις τη σιμ μέσα όπως στην εφαρμογή του whatsup). Βλέπεις το υπόλοιπο από λεπτά ή ευρώ κα να ανανεώνεις με paypal/καρτα αλλά δεν μπορείς από εκεί να ενεργοποιήσεις πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Α μαλιστα. Κάτι τελευταίο. Για κοσμο κάρτα δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή έτσι; Το υπόλοιπο πως το βλέπεις; Κλασσικα στέλνοντας μήνυμα; Από την εφαρμογή της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Σκέφτομαι να βάλω στον πατέρα μου what's up. Επειδή δεν θέλω να τον μπλεκω με κάρτες από τα περίπτερα και δεν το έχει με online ανανεώσεις χρόνου λέω να του βάλω ένα ποσό στον λογαριασμό του από την αρχή, πχ 50 ευρώ. Βέβαια έτσι χάνεις πιθανά μπόνους που υποθέτω δινει για κάθε ανανεωση αλλά οκ... Αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν υπάρχει ή δυνατότητα να ρυθμίσεις ένα ή δυο συγκεκριμένα πακετα να μπαίνουν αυτόματα κάθε μήνα χωρίς να χρειάζεται να τα ενεργοποιείς εσυ από την εφαρμογή, γιατί θα τα μπλέξει. Στην wind πχ αυτό δεν γίνεται. Ή χρήση που κάνει είναι γύρω στα 120 λεπτά ομιλίας τον μήνα. Ίντερνετ θα ήθελε να έχει. Σκέφτομαι τα πακέτα των 200 λεπτών και των 500 mb αν τελικά θελει. Οπότε με 10 ευρώ θα είναι τέλεια. Θα κανεις το εξης.Θα του κανεις καρτοκινητο και θα κανεις ανανεωσεις online εσυ.Ετσι κανει ο πατερας μου με την γιαγια μου(80 χρονων,μονο κλησεις κανει στο κινητο).Βλεπει τα πακετα και αγοραζει,ανανεωνει online και παρακολουθει το υπολοιπο της. Αμα εχεις και εσυ καρτοκινητο,εκει που θα βλεπεις το δικο σου online,δες λιγο και του πατερα σου.Απλα καθε βδομαδα π.χ να το βλεπεις ποσα λεπτα μενουν κλπ,ωστε να μη ξεμεινει απο καρτα και καθε 30 μερες ανανεωση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αναλυτικά στην cosmokarta:300΄ προς όλυς με 7 ευρώ και 1 GB για 15 ημέρες με online ανανέωση ή από κατάστημα και 100 sms προς όλυς με 4 ευρώ.Σύνολο:300' και 100 sms προς όλους με 11 ευρώ και 1GB δωρεάν για 15 ημέρες με ανανέωση online ή από κατάστημα και επιπλέον με 5 ευρώ αλλα 500ΜΒ για ένα μήνα.Τελικά σύνολο για 1,5GB και 300' και 100 sms=16 ευρώ.Τέλος μπορείς να μιλάς με 1 σεντ ανά λεπτό προς δύο αριθμούς κοσμοτε είτε είναι κάρτα είτε συμβόλαιο! ναι αλλα αυτο που λες με το 1gb απο τι ειδα στην σελιδα λεει η προφορα ισχυει μεχρι της 31/6 αν παρω το super call the all(400λ+400μ wp 100λ+100μ προς ολους)στα 7 ευρω και με τα 500mb αν τα παρω 2 φορες γιατ ειδα οτι ειναι για 15μερες παμε στα 17 και εχω 1gb σωστα???πωωωω μεγαλο μπερδεμα η φαση βεβαια καθε φορα μπορω να γλυτωνω με τα reload πολλα....πριν την προσφορα τι ισχυε??με 5 ευρω επαιρνες μονο 200 mb?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 ναι αλλα αυτο που λες με το 1gb απο τι ειδα στην σελιδα λεει η προφορα ισχυει μεχρι της 31/6 αν παρω το super call the all(400λ+400μ wp 100λ+100μ προς ολους)στα 7 ευρω και με τα 500mb αν τα παρω 2 φορες γιατ ειδα οτι ειναι για 15μερες παμε στα 17 και εχω 1gb σωστα???πωωωω μεγαλο μπερδεμα η φαση βεβαια καθε φορα μπορω να γλυτωνω με τα reload πολλα....πριν την προσφορα τι ισχυε??με 5 ευρω επαιρνες μονο 200 mb?? Ναι.Αλλα αυτα μονιμα ισως να γινουν.Κοιταξε,αμα δεν ακολουθησει τους αλλους 2,θα χασει κοσμο.Οσο για το 1GB θα βαζεις τα 120MB με 3€ αμα θελεις να το κρατησεις εως τις 30 ημερες.Θα δινει 5€ για 200' προς ολους,600' προς Whats Up με 5€ και 3€ τα 120MB.Οσο για το sms 100 με 4€ φτανουν αλλα για μενα ειναι ασκοπα εφοσον υπαρχει viber,fb messenger,whatsapp. Αυτα για Whats Up. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ναι.Αλλα αυτα μονιμα ισως να γινουν.Κοιταξε,αμα δεν ακολουθησει τους αλλους 2,θα χασει κοσμο.Οσο για το 1GB θα βαζεις τα 120MB με 3€ αμα θελεις να το κρατησεις εως τις 30 ημερες.Θα δινει 5€ για 200' προς ολους,600' προς Whats Up με 5€ και 3€ τα 120MB.Οσο για το sms 100 με 4€ φτανουν αλλα για μενα ειναι ασκοπα εφοσον υπαρχει viber,fb messenger,whatsapp. Αυτα για Whats Up. δεν με φτανουν ουτε για φτερνισμα τα 120 mb αδερφε....ειπα να το γυρισω απο συμβολαιο σε καρτα για αυτο τον λογο...αν παραμεινει οπως λες αυτο τοτε ναι αξιζει αλλα διαοφορετικα με 200mb στο 5ευρω ειναι κλαφτα η φαση...εγω θελω περισσοτερο ιντερνετ και το κακο ειναι πως πρεπει να αποφασισω γιατι λειγει στις 28 αρα δεν θα ξερω αν η προσφορα παραμεινει!!!!πφφφφ μπερδεμα μεγαλο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αυξήσεις βασικών χρεώσεων: Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται έως 31/07/2016, η προσφορά με την οποία οι συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP , COSMOΚΑΡΤΑ και FROG της COSMOTE, για κάθε ενεργοποίηση του Πακέτου Mobile Internet 200 λαμβάνουν 500ΜΒ αντί για 200ΜΒ για την διάρκεια ισχύος του πακέτου. Παράλληλα ανακοινώνεται ότι από 11/07/2016, ισχύουν τα εξής: Τροποποιείται η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς διεθνείς προορισμούς εκτός πακέτων χρήσης για συνδρομητές καρτοκινητής. Συγκεκριμένα για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOKAPTA & WHAT’S UP, η χρέωση για κλήσεις προς τις χώρες: της Ζώνης 1 (Ευρώπη) αυξάνεται από 1,11 €/λεπτό σε 1,44 €/λεπτό, της Ζώνης 2 (Αμερική, Αυστραλία & Νέα Ζηλανδία) αυξάνεται από 1,21 €/λεπτό σε 1,57 €/λεπτό, της Ζώνης 3 (Ασία) αυξάνεται από 1,71 €/λεπτό σε 2,23 €/λεπτό, της Ζώνης 4 (Αφρική) αυξάνεται από 2,22 €/λεπτό σε 2,88 €/λεπτό και της Ζώνης 5 (Ειρηνικός) αυξάνεται από 3,02 €/λεπτό σε 3,93 €/λεπτό. Η χρέωση για κλήσεις προς τους προορισμούς των Ζωνών 7Α, 7Β & 7Γ (Δορυφορικά Δίκτυα) και της Ζώνη 6 (Λοιποί Προορισμοί), παραμένει αμετάβλητη. Η ελάχιστη χρέωση και το βήμα χρέωσης παραμένουν ως έχουν. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOKAPTA & WHAT’S UP, η χρέωση για βιντεοκλήσεις προς διεθνείς προορισμούς εξαιρουμένων των βιντεοκλήσεων προς τους προορισμούς των Ζωνών 7Α, 7Β & 7Γ (Δορυφορικά Δίκτυα), και FROG εξαιρουμένων των βιντεοκλήσεων προς Δορυφορικά Δίκτυα, αυξάνεται από 0,0496 €/δευτ σε 0,0655 €/δευτ. Η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς διεθνή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOKAPTA & WHAT’S UP αυξάνεται από 0,2117€/μήνυμα σε 0,24 €/μήνυμα και για τους συνδρομητές FROG αυξάνεται από 0,1008€/μήνυμα σε 0,14 €/μήνυμα Για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP που έχουν ενεργοποιηθεί μετά την 22/11/2007 ή έχουν μεταφερθεί στο νέο πρόγραμμα χρεώσεων WHAT’S UP που ισχύει από 22/11/2007 και τους συνδρομητές COSMOKAPTA που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά ανανέωσης με την οποία λαμβάνουν 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα για 1 μήνα για τις δυο πρώτες ανανεώσεις ανά μήνα από €10 και άνω, με αυτόματη χρέωση 3,02€ από το υπόλοιπο του συνδρομητή αμέσως μετά την ανανέωση χρόνου και τους συνδρομητές καρτοκινητής FROG η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,0083 €/δευτ σε 0,0099 €/δευτ. Για τους συνδρομητές COSMOKAPTA που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά ανανέωσης με την οποία λαμβάνουν 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα για 1 μήνα για τις δυο πρώτες ανανεώσεις ανά μήνα από €10 και άνω, με αυτόματη χρέωση 3,02€ από το υπόλοιπο του συνδρομητή αμέσως μετά την ανανέωση χρόνου, η χρέωση για κλήσεις ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,0084 €/δευτ σε 0,0099 €/δευτ. Για τους συνδρομητές WHAT’S UP που έχουν ενεργοποιηθεί πριν τις 22/11/2007 και δεν έχουν μεταφερθεί στο νέο πρόγραμμα χρεώσεων WHAT’S UP που ισχύει από 22/11/2007, αυξάνεται η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας από 0,0090 €/δευτ σε 0,0099 €/δευτ, εξαιρουμένων των κλήσεων προς προορισμούς WHAT’S UP που η χρέωση αυξάνεται από 0,0083 €/δευτ σε 0,0099 €/δευτ. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP που έχουν ενεργοποιηθεί μετά την 22/11/2007 ή έχουν μεταφερθεί στο νέο πρόγραμμα χρεώσεων WHAT’S UP που ισχύει από 22/11/2007, και τους συνδρομητές COSMOKAPTA της COSMOTE που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά ανανέωσης με την οποία λαμβάνουν 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα για 1 μήνα για τις δυο πρώτες ανανεώσεις ανά μήνα από €10 και άνω, με αυτόματη χρέωση 3,02€ από το υπόλοιπο του συνδρομητή αμέσως μετά την ανανέωση χρόνου, και για τους συνδρομητές καρτοκινητής FROG αυξάνεται η χρέωση για video-κλήσεις προς εθνικά δίκτυα από 0,0084 €/δευτ σε 0,0099 €/δευτ. Για τους συνδρομητές WHAT’S UP που έχουν ενεργοποιηθεί πριν τις 22/11/2007 και δεν έχουν μεταφερθεί στο νέο πρόγραμμα χρεώσεων WHAT’S UP που ισχύει από 22/11/2007, αυξάνεται η χρέωση για video-κλήσεις προς εθνικά δίκτυα από 0,0090 €/δευτ σε 0,0099 €/δευτ. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,1209 €/μήνυμα σε 0,19 €/μήνυμα. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής COSMOΚΑΡΤΑ, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,1512 €/μήνυμα σε 0,19 €/μήνυμα. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής FROG, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,0649 €/μήνυμα σε 0,10 €/μήνυμα. Η υπηρεσία «0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE» για τους συνδρομητές COSMOKAPTA της COSMOTE, μετονομάζεται σε υπηρεσία «Αγαπημένα Πρόσωπα» Παράλληλα η χρέωση για τους συνδρομητές COSMOKAPTA της COSMOTE που είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία αυξάνεται από 0,01€/λεπτό σε 0,02€/λεπτό για κλήσεις προς τους 2 επιλεγμένους αριθμούς COSMOTE. Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης και το βήμα χρέωσης παραμένει το 1 λεπτό. Επίσης η χρέωση της υπηρεσίας Επέκτασης Υπολοίπου για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOKAPTA, WHAT’S UP και FROG που έχουν ενεργοποιηθεί πριν την 3/7/2013 και δεν έχουν μεταφερθεί στο νέο πρόγραμμα χρεώσεων FROG με κλήση στο 1330 ή 1317 ή 1319, αυξάνεται από 0,40€ σε 0,60€. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι χρεώσεις και τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG. Οι συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP , COSMOΚΑΡΤΑ και FROG έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως, εντός 1 μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το http://www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό COSMOTE) http://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/company/anakoinosi-kartokinitis_10-06.pdf πω πω φαρμακι Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Τι εγινε ρε παιδια; Αυξησεις παντου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafeblack Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 καρτοκινητή εξωτερικού και ρομινγκ, που είναι φτηνότερο και επιλέγεις και κεραίες όποιας εταιρίας θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Πως μπορώ να διακοψω την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου 200 λεπτών με 5 ευρώ?Έγινε αυτόματα προχθές όταν παρέλαβα τη κάρτα από κατάστημα κοσμοτε και δεν το ζήτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts